Εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως βγήκε----> με κερνάει για να του κάτσω;

Όταν βγαίνουμε ραντεβού (ερωτικό πάντα) σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από τις δύο μεριές....
Τώρα αν το μοιραίο γίνει στο 1ο ή στο 380ο ραντεβού και ενδιάμεσα ο άντρας πληρώσει, τι σημαίνει;
Ότι πάω μαζί του γιατί είναι έχτρα λαρτζ;
Αχ...με κέρασε ένα καφέ θα του πάρω μια γκούχου γκούχου

'Η γιατί πραγματικά τον γουστάρω ως άντρα;
Πραγματικά, αυτή την σκέψη δεν την καταλαβαίνω...όσο και να προσπαθώ
Σωστη! Βγηκε απο ενα ''σκατο-ποστ'' που ειχα γραψει και δεν ειχα ξηγηθει καλα.
Παρολαυτα, μου κανε φοβερη εντυπωση που ενω τοτε ειχα φαει 7-8 αρνητικες - dont remembah- , τωρα ειπα
τα ιδια και δεν ελαβα ουτε μια

Ειδες τι ειναι ο τροπος τελικα που εκφραζεσαι?
Βασικος!!!
Εν κατακλειδι (ολο ετσι λεω εν τω μεταξυ αλλα εχει τοσο σασπενς η ολη κουβεντα καθε φορα απαντω

) εχετε την τσεπη σας γεματη γυναικες παντα γιατι ποτε δεν ξερετε τι σας επιφυλασσει η μοιρα, καποιοι ειναι ικανοι τον εναν καφε να στον βγαλουν ξυνο κι εχουν και πολυ πλακα

. Κερναμε κι εμεις φυσικα γιατι ειμεθα λαρτζ , με γεματες τσεπες και γεματη καρδια αμα λαχει να πουμε

. Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους (ενιοτε συντροφους).
Μην τρελαινομαστε για εναν καφε, ας καταληξουμε στο οτι ο ανδρας καλο θα ειναι να κερνα στο πρωτο ραντεβου η και στο δευτερο κι εμεις θα τον κερναμε ενα παγωτο, μια 3bit, μια milca (πολυ ωραιες καινουριες ειναι με γευσεις)

ενα αναπαντεχο δωρακι εκει που δεν το περιμενει κλπκλπ. Η τελοσπαντων κατι που θα του αρεσει και τον εχουμε ψυχολογησει.
Στη σχεση κοινο ταμειο. Αν καποιος δεν εχει απο τους δυο τσονταρει. Αν δεν εχει κανεις, καλη τους τυχη και καλο καναπε στην τιβι.
Αλλωστε, αμα τον γουσταρεις τον ανδρα, ποσως σε ενδιαφερουν ολα αυτα αν και Βικακι, νομιζω πως ενω τα λες καλα, θα συμφωνησεις μαζι μου πως ειναι βασικο ο αντρας να μην ειναι τσιγγουνης γενικα αλλα ουτε και σπαταλος.
Λοιπον ραντεβου που θυμαμαι

1.
τσιγγουνης - με την αμαξαρα του ηρθε να με παρει να παμε σε ενα ακριβο καφε στη Βουλιαγμενη(τρομαρα του). Ωρα πληρωμης: εβγαλε ολα τα ψιλα της εκκλησιας και λεει ''μηπως εχεις δυο ευρω να μου τσονταρεις για το μιλκσεικ?''
Χ
2.
σπαταλος- σε ταβερνα με τον καταλογο σκεφτομαστε τι να παραγγειλουμε, ερχεται ο σερβιτορος και λεω - ενα σουβλακι κοτοπουλο(συνοδευεται απο πατατες) συν σαλατα που χαμε αποφασισει. κι αρχιζει ο δικος σου - μια τυροκαυτερη, μια κολοκυθακια, μια μελιτζανες, ενα σκορδοψωμο, μια πατατοκροκετες, φερε κι αλλη μια πατατες μηπως δε μας φτασουν συν το πιατο του. Οχι, δεν περιμεναμε αλλους και μαζι του δεν εκατσα γιατι θα γινομουν βοθρονα (ητοι, χοντρη και δε μου παει καθολου

)
Χ
3.
Ο νορμαλ - καφε που κερασε την πρωτη φορα. δευτερο ραντεβου φαγητο που πληρωσε εκεινος(αρνιοταν να βγαλω πορτοφολι). Στο δευτερο αυτο ραντεβου παμε βολτα με τα ποδια, του κερναω παγωτακι. την τριτη φορα του προτεινω θεατρο κι εχω ηδη κλεισει τα εισιτηρια και παει λεγοντας.
Ομως, μια υποσημειωση βασικη, δε βαζουμε
χ σε εναν ανδρα (η δε βαζουμε
χ σε μια γυναικα) που τυχαινει να χει μια διαφορετικη αποψη απο τη δικη μας πανω σε αυτο το κομματι. Θεωρω πως τετοιου ειδους ελαττωματα - αν θεωρουνται- διορθωνονται, αμα γουσταρεται το ζευγαρι διορθωνεται, ναι

Εχω κανει ανδρα τσιγγουνη να μην ειναι

κι ανδρα σπαταλο να μαζευεται

κι εμενα με εχουν μαθει τα αναλογα. Οποτε, ας μην ειναι αυτο κριτηριο.
Νι!