BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο καθένας τα δικά του. Είναι αρχή μου αυτή και το ξεκαθαρίζω από την αρχή της σχέσης, που ο άλλος είναι πολύ ερωτευμένος και προκειμένου να μην με χάσει, θα κάνει την υποχώρηση και θα δεχτεί να πληρώνω τα δικά μου. Οι πρώτες μέρες κάθε σχέσης, συντρόφια, δεν είναι μόνο για αγάπες και λουλούδια, αλλά και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει. Μπορεί στην αρχή να ξινίζει λίγο ο άλλος, αν ξεκινάς διεκδικητικά. Ξέρει όμως τι θα περιμένει από εσένα. Αν δέχεσαι τα πάντα στην αρχή, ενώ πιέζεσαι και κάποια μέρα σκάσεις και ξεσπάσεις, κάνεις τα πράγματα πολύ χειρότερα. (Το β' ενικό έχει γενικό χαρακτήρα, δεν απευθύνομαι σε κάποιον χρήστη). Συγνώμη για την παρέκβαση. Για να μην εκφεύγω του θέματος, θα σας πω ότι εμένα θα με πίεζε πολύ να πληρώνει ο άλλος ό,τι φάω κι ό,τι πιω ή τη διαμονή στο ξενοδοχείο κτλ. Το πρώτο που με ενδιαφέρει σε επίπεδο ετερόφυλης ερωτικής σχέσης είναι να διατηρήσω -τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό- την ανεξαρτησία μου κι αν νιώσω ότι πιέζομαι, να μπορώ ελεύθερα να χωρίσω χωρίς να του έχω καμία υποχρέωση ότι είχε ξοδέψει χρήματα για εμένα. Όλα τα παραπάνω συνοψίζουν την προσωπική μου άποψη, την οποία απλώς εκφράζω και σε καμία περίπτωση δεν επιβάλλω. Έχω επίσης πλήρη επίγνωση ότι δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Μπορεί να είμαι ευαίσθητη, αλλά είμαι και φοβερά πεισματάρα, ιδιαίτερα σ' αυτό το θέμα με το κέρασμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transcendence
Νεοφερμένο μέλος

Θα σε παντρευόμουν χωρίς δεύτερη σκέψημπορώ ελεύθερα να χωρίσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Απο το να τα σκορπά απο δω και,απο,εκεί καλύτερα να τα σκορπά στην κοπέλα του
Οι γυναίκες ξοδεύουν ήδη πολλά λεφτά για να αρέσουν στους άντρες οπότε θα έπρεπε οι άντρες να καλύπτουν τέτοιες περιπτώσεις.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σε παντρευόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη![]()
Σας ευχαριστώ για την πρόταση. Με τιμάτε ιδιαίτερα με την πρότασή σας, αλλά μια χαρά είμαι και μόνη μου.

transcendence
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό μου δίνει ελπίδεςμόνη μου

Guest 278211
Επισκέπτης

Έχω παρατηρήσει ότι εκείνοι που κερνάνε λιγότερο γενικά (δε μιλάω για ραντεβού) είναι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερο εισόδημα. Μιλάμε για τον εκνευριστικό εκείνον τύπο που όταν είναι έξω μια παρέα και βγει λογαριασμός για τον καθένα, θα περιμένει να πληρώσει τελευταίος επίτηδες, γιατί ξέρει ότι όλοι οι άλλοι θα δώσουν 5-10 λεπτά παραπάνω, επομένως θα απομείνουν λιγότερα ή και καθόλου να πληρώσει ο ίδιος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

αυτό που συνήθως βλέπω εγώ να γίνεται είναι να βάζουμε όλοι στο κέντρο ό,τι αναλογεί κι αν περισσέψει κάτι μένει πουρμπουάρ
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω παρατηρήσει ότι εκείνοι που κερνάνε λιγότερο γενικά (δε μιλάω για ραντεβού) είναι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερο εισόδημα. Μιλάμε για τον εκνευριστικό εκείνον τύπο που όταν είναι έξω μια παρέα και βγει λογαριασμός για τον καθένα, θα περιμένει να πληρώσει τελευταίος επίτηδες, γιατί ξέρει ότι όλοι οι άλλοι θα δώσουν 5-10 λεπτά παραπάνω, επομένως θα απομείνουν λιγότερα ή και καθόλου να πληρώσει ο ίδιοςΌταν λέω κερνάνε, εννοώ και σε παρέα, όταν γιορτάζουν πχ.
ποσο ισχυει αυτο που λες και ποσο τραγικο ειναι

Guest 875331
Επισκέπτης

Guest 278211
Επισκέπτης

λολ υπάρχει παρέα στην οποία πληρώνουν όλοι με τη σειρά και ο τελευταίος βάζει ό,τι μένει; καλή φάση
αυτό που συνήθως βλέπω εγώ να γίνεται είναι να βάζουμε όλοι στο κέντρο ό,τι αναλογεί κι αν περισσέψει κάτι μένει πουρμπουάρ
Δεν κάνω και πολλή παρέα με αυτούς γενικά

Είναι γερή καφρίλα πάντως, δε λέω

ποσο ισχυει αυτο που λες και ποσο τραγικο ειναι![]()
Γίνεται κι αλλού λοιπόν...
mickey_mouse
Νεοφερμένο μέλος

Asag
Νεοφερμένο μέλος

MariaRocketQuee
Νεοφερμένο μέλος

Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι είμαι, ο άντρας ο κυνηγός ο δουλευταρας, με το παχύ πορτοφόλι, κι αυτή στο σπίτι με τα παιδιά;
Γιατί η γυναίκα να μην είναι... ευγενική Δηλαδή; γιατί δέχεται να πληρώσει ο άνδρας; δεν μειώνεται; δεν έχει δίκια της αγοραστική δύναμη, δουλειά, οικονομική ανεξαρτησία;
Θεωρώ παρασιτικά Αυτα τα φαινόμενα, και δε μ αρέσει η ισότητα a la carte

fockos
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Aν μαγκίτες πληρώνετε μισά μισά το χάσατε το παιχνίδι....
Φόκο τώρα που διορίζεσαι θα ανοίγεις και πελφε;
fockos
Επιφανές μέλος

Φόκο τώρα που διορίζεσαι θα ανοίγεις και πελφε;
Δεν είναι θέμα να έχεις λεφτά ή όχι τις κοπέλες καλό είναι να τις κερνάμε ή τουλάχιστον να πληρώνουμε 8/10 και το 2/10 που δε θα πληρώσουμε να είναι κάτω από πίεση.
Αν δεν έχεις λεφτά κάποιος υπάρχουν μέρη που είναι οικονομικά, δε θα παρεξηγηθεί να την πας κάπου φτηνά θα παρεξηγηθεί μόνο αν της ζητήσεις να πληρώσει τα μισά.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Πού ζούμε, στο '50 για να είναι το κέρασμα κίνηση εντυπωσιασμού;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.