Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της Μυρτούς

Aν είναι δυνατόν...

Απίστευτο !!! Δηλαδή ώρα που την βρήκε...

Αυτό δεν γίνεται να το ξέρεις με βεβαιότητα. Και δεν το λέω για την κοπέλα.

Όταν μπαίνουν ναρκωτικά στη μέση, αυτός που "πίνει" μπορεί κάλλιστα να πουλήσει/διακινήσει. Οπότε...ο κίνδυνος, πάντα είναι υπαρκτός σε τέτοιες περιπτώσεις...
Τι λες μωρέ σοβαρέψου. Υποθετικά σενάρια βγάζεις. Σου λένε ότι οι θύτες έκαναν αποδεδειγμένα διακίνηση και χρόνια χρήση και εσύ μου λες τι και αν έκανε και αυτή μετά. Στο δια ταύτα δεν ήταν δημόσιος κίνδυνος. Και ούτε καν θα έκανε χρήση αν αυτά τα άτομα ήταν φυλακή.

Ναι... μόνο που η Μυρτώ δεν ήταν γνωστή για όλα αυτά αλλά ίσως οι θύτες με 10+ προσαγωγές ο καθένας. Ο 23χρόνος ήταν βίζιτα από όσο ξέρουμε και όχι η Μυρτώ. Άρα γιατί γίνεται αναφορά στο θύμα συνέχεια;
Γιατί έχουμε σαν δεδομένο ότι οι άλλοι τρεις είναι μεγάλα καθίκια. Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε ; Και αναρωτιόμαστε τί ήταν αυτό που έκανε μια κοπέλα να μπλέξει με δαύτους...
Τι λες μωρέ σοβαρέψου. Υποθετικά σενάρια βγάζεις. Σου λένε ότι οι θύτες έκαναν αποδεδειγμένα διακίνηση και χρόνια χρήση και εσύ μου λες τι και αν έκανε και αυτή μετά. Στο δια ταύτα δεν ήταν δημόσιος κίνδυνος. Και ούτε καν θα έκανε χρήση αν αυτά τα άτομα ήταν φυλακή.
Κι εσύ μαζέψου, μικρή μου. Αν θες να μιλάμε και να λέμε μια κουβέντα...

Αν δε θες, δεκτό...

Γιατί έχουμε σαν δεδομένο ότι οι άλλοι τρεις είναι μεγάλα καθίκια. Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε ; Και αναρωτιόμαστε τί ήταν αυτό που έκανε μια κοπέλα να μπλέξει με δαύτους...
Μια χαρά έχετε πιάσει συζήτηση για εξωτερική εμφάνιση, οικογένεια, γενική τάση ανάθρεψης στην Ελλάδα, ηλικιακή ωριμότητα, ΕΣΥ, αλλά το να πιάσετε την εγκληματικότητα και την ανικανότητα του ελληνικού συστήματος δικαιοσύνης ούτε καν ε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κι εσύ μαζέψου, μικρή μου.
Από πότε είναι το σοβαρέψου κ.λπ είναι βρισιές; Μη σου παραθέσω τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα από βρισιές.

αλλά το να πιάσετε την εγκληματικότητα και την ανικανότητα του ελληνικού συστήματος δικαιοσύνης ούτε καν ε;
Αυτά είναι όπως είναι κακώς, κάκιστα...μετά είναι ατομική (κοινωνική) ευθύνη, ο καθένας να προστατευτεί και να θωρακιστεί μόνος του, προσέχοντας παρέες, συναναστροφές κλπ έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Δε φαίνεται να αλλάζουν σύντομα τα παραπάνω.

Απλά πρέπει να τα αφήνεις και λίγο μόνα τα παιδιά μην εισαι συνεχώς απο πίσω τους γιατι αυτο το πράγμα καταντάει ψύχωση !

Θυμαμαι μ έλεγε ενας πωπω εφυγε το παιδι μ κ πηγε στην επαρχία φοιτητης κ τι θα κάνω... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ρε φιλε να πούμε.... να είσαι κοντά του να έχεις παρουσία αλλα μ'έχρι και ένα σημείο !
Κατι καταλαβαινεις λαθος.Αν εισαι συνεχως πισω απο το παιδι...εχεις φτιαξει ενα μαμοθρεφτο αβουλο πλασμα χωρις κριση.
Αυτο λεμε εμεις;
οκ....δεν εχετε κατανοησει. καποιοι οτι οταν λεμε σωστη διαπαιδαγωγιση δεν εννοουμε να τρεχεδις πισω απο το παιδι.Ουτε για πλακα.
Αναμεσα στο παραταω το παιδι μου και χεστηκα..μεχρι το τρεχω απο πισω του και το κανω μαμοθρεφτο..υπαρχει και κατι αλλο που θα το ξαπαω ειναι η σωστη διαπαιδαγωγιση.Αρχες...και δεν εννοω πατρις /θρησκεια /οικογενεια..αλλα ενσυναισθηση..και πολλα αλλα συν το κυριοτερο στοιχειο της σωστης διαπαιδαγωγησης/ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ.
Οτι αρχες και ηθικη εχει ο γονεας...κατα κανονα θα κανει και το παιδι.
Ουτε για πλακα το τρεχω απο πισω σου.Αυτο το κανει αβουλο και ηλιθιο.

Μια χαρά έχετε πιάσει συζήτηση για εξωτερική εμφάνιση, οικογένεια, γενική τάση ανάθρεψης στην Ελλάδα, ηλικιακή ωριμότητα, ΕΣΥ, αλλά το να πιάσετε την εγκληματικότητα και την ανικανότητα του ελληνικού συστήματος δικαιοσύνης ούτε καν ε;
Γιατί ; Πρέπει να σου πάρουμε και την άδεια για το τί θα συζητήσουμε ; Από πότε ισχύει αυτό ;

Αν εσύ έχεις κολλήσει στη νομοθεσία, καλά κάνεις. Το έχεις πει ξανά και ξανά και φαίνεται ότι τίποτα άλλο δε σ΄ ενδιαφέρει. Μα αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρει εμάς...
Από πότε είναι το σοβαρέψου κ.λπ είναι βρισιές; Μη σου παραθέσω τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα από βρισιές.
Άσ΄ τα αυτά. Έξυπνη είσαι. Όπως σου μιλάνε, μιλάς. Έτσι πάει..

Θα μπορούσα κι εγώ να σου πω να σοβαρευτείς...Μα δε μου έχεις δώσει δικαίωμα να σου μιλήσω έτσι...

Μέχρι πριν λίγο...

Κατι καταλαβαινεις λαθος.Αν εισαι συνεχως πισω απο το παιδι...εχεις φτιαξει ενα μαμοθρεφτο αβουλο πλασμα χωρις κριση.
Αυτο λεμε εμεις;
οκ....δεν εχετε κατανοησει. καποιοι οτι οταν λεμε σωστη διαπαιδαγωγιση δεν εννοουμε να τρεχεδις πισω απο το παιδι.Ουτε για πλακα.
Αναμεσα στο παραταω το παιδι μου και χεστηκα..μεχρι το τρεχω απο πισω του και το κανω μαμοθρεφτο..υπαρχει και κατι αλλο που θα το ξαπαω ειναι η σωστη διαπαιδαγωγιση.Αρχες...και δεν εννοω πατρις /θρησκεια /οικογενεια..αλλα ενσυναισθηση..και πολλα αλλα συν το κυριοτερο στοιχειο της σωστης διαπαιδαγωγησης/ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ.
Οτι αρχες και ηθικη εχει ο γονεας...κατα κανονα θα κανει και το παιδι.
Ουτε για πλακα το τρεχω απο πισω σου.Αυτο το κανει αβουλο και ηλιθιο.

Ναι όλοι τα ίδια λέμε και οι 7-8 στις 10 τρέχουν απο πίσω απο τα παιδιά συνεχώς.

Εγω σχολίασα επειδη διάβασα ενα "δεν ξέρεις τι παρέες έχει το παιδί σου;;;; δεν το ψάχνεις;"

Οχι γιατι να το ψάξω... δικό του θέμα τι παρέες έχει.... δεν σ λέω να βλέπεις οτι κάτι δε πάει καθολου καλά και να αδιαφορείς. Αλλα οπως ειπαμε με βάση τις κατευθύνσεις που ειπες και εσυ θα κάνει τις επιλογές του.

Μια φορά το 2007 είχα βγει και με εναν φίλο απο το ίντερνετ ο οποιος μου έριχνε 10 χρόνια και ειχαμε πάει μια μπουρδελότσαρκα σε κάτι στούντιο ..... το έμαθε ποτέ ο πατέρας μου ; OXI.

Γιατι να το μάθει.... πηγαμε σαν άντρες να κάνουμε μια βόλτα. Καναμε χαβαλέ απο το νέτ κ τελικά βγήκαμε πηγαμε φάγαμε κάτι μπέργκερ θυμαμαι κ μετά βόλτα.

Ένας άλλος όλο μ λεγε για τζιβάνες και στριφτά και χασίσια και μαλακιες το 2009... ηταν συμφοιτητης... Μολις μια μέρα του ειπα... ελα φιλε με ζάλισες με αυτά.... πάμε να δούμε κανα κώλο τωρα δεν με απασχολούν αυτά.

Και έκοψε μετά.... το ηξερε ο πατέρας μου... ΟΧΙ. Εκει θέλω να καταλήξω. Δεν ειναι υποχρεωτικό οι γονεις να ξέρουν τις παρέες σου άν θελει το παιδί τις λέει.

Για τη μάνα μου δεν το συζητώ κάν... ηταν λιγότερο ψύχραιμη απο τον πατέρα μου εδω δεν ήθελε να ανεβαίνω στους Θρακομακεδόνες με το Α10 το λεωοφρείο ΧΑΧΑ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back