Κι εγώ έχω κάνει χοντρές μαλακίες μικρός. Απλά το θέμα δεν είναι η κοπέλα, δεν μιλάμε για αυτή αλλά γενικότερα για τους λόγους και τις αιτίες που τα σημερινά παιδιά φτάνουν τόσο εύκολα στην χρήση και σε άλλα πολλά.
Αν δεν ήταν η κοπέλα, τότε τι είναι τα σχόλια για την εμφάνισή της και το άμεσο «ψυχογράφημά» της με ένα άτοπο ψυχολογικό άρθρο; Υπάρχουν και αυτά τα σχόλια, κάνω λαθος ;
Ξέρεις, νομίζω πως από μόνη της η εμφάνιση στην ψυχολογία δεν μας λέει κάτι, εκτός κι αν ανήκει σε άλλο ηλικιακό φάσμα και όχι στο τέλος της εφηβείας, όπου όλοι πειραματιζόμαστε.
Εκανα παράθεση κατι πολυ συγκεκριμένο και αυτο τα λεει όλα άσχετα με το τι θέλει να κρατήσει ο καθένας και να σχολιάσει !
Οπότε είναι περιττό να μπω στη διαδικασία να πείσω κάποιον που δεν έχει αντίληψη για το σύνολο των σχολίων και όχι για μεμονωμένα. Ας κρατήσει οτι θελει και χαίρομαι παρα πολύ που εχω διαφορετικές οπτικες προσεγγίσεις με αρκετούς απο εδω μέσα !
Άλλο να φτιάχνω την προσωπικότητα μιας
νεκρης κοπέλας μόνο από την εμφάνιση, και άλλο αυτό που λες για τις ουσίες και δεν διαφωνώ καθόλου.
Έπειτα, σε ένα τέτοιο γεγονός, για μένα σημασία έχει αυτό που είπα:
Οι άνδρες… Η κοπέλα έφυγε, κρίμα… Ό,τι και να έκανε, όπως και να ήταν η εμφάνισή της, δεν μας απασχολεί.
Το να βγάζω κακία (γιατι πλεον κακια εχουν ορισμένοι δεν θελει πολυ μυαλό να το καταλάβεις )απέναντι στους γονείς και να τους «χτυπώ» σε μια τέτοια στιγμή το έχω γράψει και σε άλλο παρόμοιο θέμα είναι ανήθικο. Δεν κάνω «κολοτούμπες» ανάλογα με το θέμα… Λίγο σεβασμό στον πόνο τους.
Συγγνώμη, αλλά δεν θα ξεχάσουμε βασικές αρχές εδώ μέσα...ειναι λογικο να μην συμφωνούμε εφοσον δεν εχουμε ολοι τις ιδιες οπτικες προσέγγισης σε ενα θέμα ...
Νεκρούς και παιδιά δεν τα πιάνουμε στο στόμα μας. Υπάρχει και σχετικος νομος μάλιστα ...Και το κυριότερο;
Δημόσια δεν βγάζουμε χολή απέναντι σε έναν γονιό όταν ακόμα δεν έχει θάψει το παιδί του.
Φτασαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα εδω μεσα ...