Roxim
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Omicron
Νεοφερμένο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!!
Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου..

Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω...
Δεν εισαι μονος

και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο

spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του?εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!!
souzana
Δραστήριο μέλος

spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα?
Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα
και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει![]()
στο ακυρο?

το HUAWEI U8860?Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole.
το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε?
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.)Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας.
Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα
τουλαχιστον ακομα
εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο.το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια?

το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο...εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.)
εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.