Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:35 Η Roxim έγραψε: #121 02-09-12 22:35 Εγώ έχω το x-reria Mini (το κανονικό οχι το pro) και με βολεύει μια χαρά και μουσική ακούω και youtube μπαίνω και κατεβάζω και εφαρμογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:52 Η souzana έγραψε: #122 02-09-12 22:52 Και γω το mini μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Omicron Νεοφερμένο μέλος Ο Omicron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:56 Ο Omicron έγραψε: #123 03-09-12 00:56 Και εγώ έχω το xperia mini είναι μικρό και δυνατό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:04 Ο Zed έγραψε: #124 03-09-12 01:04 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:51 Η xristina elen: #125 03-09-12 02:51 εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:04 Ο Ioanis έγραψε: #126 03-09-12 13:04 το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω το x-reria Mini (το κανονικό οχι το pro) και με βολεύει μια χαρά και μουσική ακούω και youtube μπαίνω και κατεβάζω και εφαρμογές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:52 Η souzana έγραψε: #122 02-09-12 22:52 Και γω το mini μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Omicron Νεοφερμένο μέλος Ο Omicron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:56 Ο Omicron έγραψε: #123 03-09-12 00:56 Και εγώ έχω το xperia mini είναι μικρό και δυνατό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:04 Ο Zed έγραψε: #124 03-09-12 01:04 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:51 Η xristina elen: #125 03-09-12 02:51 εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:04 Ο Ioanis έγραψε: #126 03-09-12 13:04 το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω το mini μια χαρα ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Omicron Νεοφερμένο μέλος Ο Omicron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:56 Ο Omicron έγραψε: #123 03-09-12 00:56 Και εγώ έχω το xperia mini είναι μικρό και δυνατό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:04 Ο Zed έγραψε: #124 03-09-12 01:04 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:51 Η xristina elen: #125 03-09-12 02:51 εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:04 Ο Ioanis έγραψε: #126 03-09-12 13:04 το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έχω το xperia mini είναι μικρό και δυνατό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:04 Ο Zed έγραψε: #124 03-09-12 01:04 Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:51 Η xristina elen: #125 03-09-12 02:51 εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:04 Ο Ioanis έγραψε: #126 03-09-12 13:04 το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:51 Η xristina elen: #125 03-09-12 02:51 εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:04 Ο Ioanis έγραψε: #126 03-09-12 13:04 το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:04 Ο Ioanis έγραψε: #126 03-09-12 13:04 το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Η Alma Libre: #127 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει πως εχει προβλημα στη φορτιση απο την κολλητη μου.. Αρχική Δημοσίευση από Zed: Μόνο εγώ είμαι απογοητευμένος από το mini? -.- Το μόνο που εκτιμώ είναι ότι μπαίνει - βγαίνει στην τσέπη άνετα κι εύκολα κι είναι διακριτικό. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ας μην σχολιάσω... Click για ανάπτυξη... Δεν εισαι μονος και δυο φιλες μου απογοητευμενες ειναι..ασε που της μιας πανω στο τριμηνο αρχισε να δονειται στο ακυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:34 Ο spurakos έγραψε: #128 03-09-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω ψηφιζω νοκια και σονι ερικσον!!εγω εχω το σονι ερικσον χ8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη..εχει πεσει και η τιμη του τωρα πολυ....απο 230 που το πηρα πηγε 150!!!τα νοκια ομωσ πιστευω οτι αντεχουν πιο πολυ στον χρονο!!!μοτορολα ειναι μαπα!!! Click για ανάπτυξη... εγω περσυ που το πηρα εκανε 150 στα σκρουτζομαγαζα.ακομα 150 ειναι η τιμη του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Η souzana έγραψε: #129 03-09-12 13:36 και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:41 Ο Ioanis έγραψε: #130 03-09-12 13:41 εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Ο spurakos έγραψε: #131 03-09-12 13:50 Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η Alma Libre: #132 03-09-12 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: εχει καποιοσ να μου προτεινει ενα κινητο αντιστοιχο του LG prada 3 με λιγοτερα χρηματα? Click για ανάπτυξη... Lg Optimus αν εννοεις εμφανισιακα Αρχική Δημοσίευση από souzana: και μένα μου δονούτανε βασικά αλλά το πήγα στο γερμανό του έκανε update κάτι τέτοιο και τώρα ειναι μια χαρά. Κατέβασα και καινούργιο λογισμικο android το ice cream και πετάει Click για ανάπτυξη... στο ακυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:26 Ο Ioanis έγραψε: #133 03-09-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spurakos: Με ιδια specs οχι.Γενικα παντως κοιτα και το sony xperia sole. Click για ανάπτυξη... το HUAWEI U8860? το ειδα και μου αρεσε πολύ...και απο λειτρουργίες μια χαρά είναι...τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:46 Ο spurakos έγραψε: #134 03-09-12 14:46 το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το sole ειναι διπυρηνο ενω το huawei μονοπυρηνο.παντως απ'οτι βλεπω θες 8αρα καμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:56 Ο Ioanis έγραψε: #135 03-09-12 14:56 ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι...τι διαφορα εχει το διπυρηνο με το μονοπυρηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο spurakos έγραψε: #136 03-09-12 15:03 οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οτι τα διπυρηνα ειναι πιο γρηγορα.και δεν παιζουν τα megapixels τοσο μεγαλο ρολο στη καλη ληψη μιας φωτογραφιας οσο ο φακος.ψαξε καποια samples απο την φωτογραφικη του xperia sole ( ή sola) και θα δεις οτι εχει πολυ καλη καμερα για κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο stefanos...: #137 03-09-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cosa Nostra: Κινέζικο μοντέλο φτηνό και υπάκουο......παντως η Huawei ειναι κολοσσος δεν ειναι καμια εταιριουλα της πλακας. Εχει βγαλει δε κατι μοντελα Smartphone που αν τα δεις θα τριβεις τα ματια σου...δυστηχως ομως δεν εχουν ερθει στην Ελλαδα τουλαχιστον ακομα Click για ανάπτυξη... εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης Παπ.: το HUAWEI U8860 ειναι καλο?ξερει κανεις απο εμπειρια? Click για ανάπτυξη... εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:11 Ο Ioanis έγραψε: #138 03-09-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap Ilikntas Unboxholics Paragontas7000 fockos Angelikaaa charmander fortheloveofshizaya giannhs2001 theodle Scandal Natsuko bbb Maria23667 fourkaki chester20080 Wonderkid fmarulezkd korlef synthnightingale A350 Kate1914 American Economist Paladin Εριφύλη Hecticism rafaela11 taketrance Nameless Ghoul bibliofagos Μήτσος10 Indiana Jones Memetchi gademis Fernando_A Δροσουλίτης P.Dam. Johnny15 hirasawayui Jack of Spades Εχέμυθη Ilma johnsala Viedo camil Ροβερτα T C Nefeli_ Nickx Κλημεντίνη Mt73 louminis SlimShady Citylights VasoGrimes tslef8 Vold Μί–Κά-Ἔλ panagiotis econ Rene2004 GiorgosAsi jj! harry akritas Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: εχει ερθει στην ελλαδα εδω και καιρο,(σε γερμανο κ.τ.λ.) εγω εχω το huawei u8650 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,βεβαια αν ψαξεις μπορει σ αυτην την τιμη να βρεις και καλυτερα απο αυτο. Click για ανάπτυξη... το U8860 καλό είναι?εχεισ 8MP.ΔΙΑΘΕΤΩ 300 ευρω για αυτο και ειναι το μονο που μου αρεσει.το sony ericson δεν εχω καλη εμπειρια...το μονο που μου ειπαν παραπανω ειναι οτι ειναι μονοπυρηνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis Δραστήριο μέλος Ο Ioanis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 434 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Ioanis έγραψε: #139 03-09-12 17:18 μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 50 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μεχρι το απογευμα πρεπει να αποφασισω...αναμεσα σε LG L7 P700 ΚΑΙ ΗUAWEI U8860...ΤΙ ΛΕΤΕ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Alma Libre: #140 03-09-12 17:59 LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LG :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.