Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εχετε πολυ πλακα.
Απο την αλλη,εχουμε ολα τα κοριτσακια που απαντανε λες κ τους εκλεψαν το παγωτο.
Το κανουμε για να σας αποφυγουμε,διαβαζουμε κτλ κτλ.
Διακρίνω χλευασμό; Συζήτηση -προσπαθούμε να- κάνουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποιες σας χαλάνε τη σούπα με τη χρήση των κινητών τους;
Αν ήταν και σε σχήμα μπανάνας τα κινητά δεν θα σας είχαν ανάγκη ούτε και για σεξ;
Όποτε συμβιβαστειτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453
Επισκέπτης

ιιιισως την επομενη φορα γελασω...
εσυ το λες χλευασμο,εγω ωμη πραγματικοτητα....

harry akritas
Διάσημο μέλος

Διακρίνω ειρωνεία; Συζήτηση -προσπαθείτε να- κάνετε...
Guest 874453
Επισκέπτης

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί λες κοριτσάκια. Τα αγοράκια δεν ασχολούνται με τα κινητά τους; Χλωμό το κόβω.ιιιισως την επομενη φορα γελασω...
εσυ το λες χλευασμο,εγω ωμη πραγματικοτητα....![]()

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί λες κοριτσάκια. Τα αγοράκια δεν ασχολούνται με τα κινητά τους; Χλωμό το κόβω.Πάντως και να λέμε για άτομο που είναι σε παρέα και κοιτάει συνέχεια το κινητό του δεν καταλαβαίνω εμάς τι μας νοιάζει. Δηλαδή ο άλλος πιθανόν να μη περνάει καλά εκεί που είναι πρόβλημα του, ας πάει σπίτι του ας αλλάξει παρέες ή ότι άλλο θέλει. Τώρα αν λέμε να είσαι σε λεωφορείο, μόνος σου κάπου γιατί να μη κοιτάξεις το κινητό σου ή να ακούσεις μουσική από αυτό;
Στα αγοράκια δε μας πειράζει ντε ;-)
Προφανώς, το κάνουν και τα δύο φύλα και έχει σχέση τόσο με έλλειψη ενδιαφέροντος στην παρέα, αλλά και με το γεγονός ότι τα κινητά είναι πλέον πολύ χρηστικά, όπως είπε και ο akikos λίγα ποστ πριν.
Άραγε ενοχλεί τόσο και όταν βλέπουμε κάποιον με εφημερίδα ή βιβλίο ή έχει το κινητό την πρωτοκαθεδρία?!
Gate4
Επιφανές μέλος

Όταν είναι κάποιος σε παρέα και κοιτάει το κινητό συνεχώς χωρίς να επικοινωνεί με τους γύρω του είναι ένα δείγμα ότι δεν περνάει καλά απλά εφόσον αυτός ο κάποιος επέλεξε να βγει εκεί είναι δικό του θέμα αυτό προς διόρθωση (να βρει παρέα που να περνάει καλά). Τώρα να βγαίνουν άτομα και να προσπαθούν επί ώρες να βγάλουν μια τέλεια σέλφι το βρίσκω και εγώ κουλό, δεν το κάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας ο χαβάς του καθενός.Στα αγοράκια δε μας πειράζει ντε ;-)
Προφανώς, το κάνουν και τα δύο φύλα και έχει σχέση τόσο με έλλειψη ενδιαφέροντος στην παρέα, αλλά και με το γεγονός ότι τα κινητά είναι πλέον πολύ χρηστικά, όπως είπε και ο akikos λίγα ποστ πριν.
Άραγε ενοχλεί τόσο και όταν βλέπουμε κάποιον με εφημερίδα ή βιβλίο ή έχει το κινητό την πρωτοκαθεδρία?!

Απλά με κάνει εντύπωση η μανία κατά των κινητών. Όταν είμαι στη σχολή και λείπει ή παρέα μου ή στο λεωφορείο το κινητό είναι μια παρέα γιατί μπορείς να ακούσεις μουσική, να χαζέψεις λίγο τα σόσιαλ μίντια ακόμα και να μιλήσεις (σοκ) με κάποιον. Οπότε που είναι το κακό;

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί λες κοριτσάκια. Τα αγοράκια δεν ασχολούνται με τα κινητά τους; Χλωμό το κόβω.Πάντως και να λέμε για άτομο που είναι σε παρέα και κοιτάει συνέχεια το κινητό του δεν καταλαβαίνω εμάς τι μας νοιάζει. Δηλαδή ο άλλος πιθανόν να μη περνάει καλά εκεί που είναι πρόβλημα του, ας πάει σπίτι του ας αλλάξει παρέες ή ότι άλλο θέλει. Τώρα αν λέμε να είσαι σε λεωφορείο, μόνος σου κάπου γιατί να μη κοιτάξεις το κινητό σου ή να ακούσεις μουσική από αυτό;
Γιατι το λέω εγώ

https://www.koyzoylo.gr/mpar-apagor...efonon-mporoun-milisoun-anthropoi-xalarosoun/
To δικο μας μπάρ! Δυστυχως δεν ειναι Ελλάδα.
Ειναι το μπαρ των απροσδοκητων γνωριμιων.
Guest 874453
Επισκέπτης

Ας βγαλουμε απο την μυγα..ξυγκι λοιπον..το κοριτσακια δεν το ειπα υποτιμητικα αλλα ...οπως θες.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί λες κοριτσάκια. Τα αγοράκια δεν ασχολούνται με τα κινητά τους; Χλωμό το κόβω.Πάντως και να λέμε για άτομο που είναι σε παρέα και κοιτάει συνέχεια το κινητό του δεν καταλαβαίνω εμάς τι μας νοιάζει. Δηλαδή ο άλλος πιθανόν να μη περνάει καλά εκεί που είναι πρόβλημα του, ας πάει σπίτι του ας αλλάξει παρέες ή ότι άλλο θέλει. Τώρα αν λέμε να είσαι σε λεωφορείο, μόνος σου κάπου γιατί να μη κοιτάξεις το κινητό σου ή να ακούσεις μουσική από αυτό;
Ειπα
Απο την μια πλευρα εχουμε τον μανους που κραζει για ενα -αληθινο- φαινομενο. Κραζει τις γυναικες,εξηγωντας γιατι.
Και αναρωτιεμαι που ζω.
Φημες λενε οτι ζω στην ελλαδα εν ετη 2019.
Πραγματι,ο μανους εχει δικαιο. Συμβαινει και απο τους δυο.
Τοσα χρονια νομιζα οτι οι ανθρωποι του νετ ειναι αυτοι που βλεπω εξω. Ελα χριστε μου
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι εκνευρισμός, είναι η ωμή πραγματικότητα!Διακρινω εκνευρισμο; Συζητηση -προσπαθουμε να- κανουμε...
Ισως τοτε να εκανε πιο ουσιαστικες παρεες...Νο επιδερμικες..
Όταν κάθε δεύτερο μήνυμα σου είναι γεμάτο χολή, μην περιμένεις πως δεν θα βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει ανάλογα.
Ον τοπικ. Οκ, η λύση είναι να κάνει ουσιαστικοτερες φιλίες. Σωστό. Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε πάνω σε αυτό; Να του πάρουμε το κινητό από τα χέρια; Να καθόμαστε να γκρινιάζουμε άνευ λόγου και αιτίας; Ίσως να φροντίσουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι ουσιαστικες σχέσεις με τους γύρω μας πρώτα;
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Τοσα χρονια νομιζα οτι οι ανθρωποι του νετ ειναι αυτοι που βλεπω εξω. Ελα χριστε μου
Πρωτη φορα βλεπω παραθεση για να απαντησει καποιος στο ιδιο του το ποστ
Σαν να απαντας στον παρελθοντικο εαυτο σου
Ποσο ινσεψιον
Αν γινοταν στην πραγματικη ζωη θα απαντουσα στον 14χρονο εαυτο μου για καθε μαλακια που εκανε κ ελεγε ανα δεκατο του δευτερολεπτου
Ας δωσουμε ενα λεπτο να εκτιμησουμε την τεχνολογια γι αυτο
Guest 874453
Επισκέπτης

Δεν είναι εκνευρισμός, είναι η ωμή πραγματικότητα!
Όταν κάθε δεύτερο μήνυμα σου είναι γεμάτο χολή, μην περιμένεις πως δεν θα βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει ανάλογα.
Ον τοπικ. Οκ, η λύση είναι να κάνει ουσιαστικοτερες φιλίες. Σωστό. Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε πάνω σε αυτό; Να του πάρουμε το κινητό από τα χέρια; Να καθόμαστε να γκρινιάζουμε άνευ λόγου και αιτίας; Ίσως να φροντίσουμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι ουσιαστικες σχέσεις με τους γύρω μας πρώτα;
αν θες να μου την πεις΄,,μην αναμασας τις.... χολες μου.
κ ξανα λεω
σο,εκανα λαθοος.
σορρυ
Πρωτη φορα βλεπω παραθεση για να απαντησει καποιος στο ιδιο του το ποστ
Σαν να απαντας στον παρελθοντικο εαυτο σου
Ποσο ινσεψιον
Αν γινοταν στην πραγματικη ζωη θα απαντουσα στον 14χρονο εαυτο μου για καθε μαλακια που εκανε κ ελεγε ανα δεκατο του δευτερολεπτου
Ας δωσουμε ενα λεπτο να εκτιμησουμε την τεχνολογια γι αυτο
εδειξα στη σοφη τι ακριβως ειπα,ιιιιιιιλεος
Gate4
Επιφανές μέλος

Ξέρεις ότι με ή χωρίς κινητό αν κάποιος δεν έχει όρεξη να μιλήσει (ειδικά σε κάποιον άγνωστο) δεν θα το κάνει ε; Επίσης μπορεί εσένα ένα άτομο προσκολλημένο στο κινητό του να σε δημιουργεί κάπως αποκρουστικά αισθήματα οπότε να μη το πλησιαζες οπότε όλοι για τα γούστα τους βγαίνουν κερδισμένοι.Γιατι το λέω εγώ![]()
https://www.koyzoylo.gr/mpar-apagoreuse-xrisi-kiniton-tilefonon-mporoun-milisoun-anthropoi-xalarosoun/
To δικο μας μπάρ! Δυστυχως δεν ειναι Ελλάδα.
Ειναι το μπαρ των απροσδοκητων γνωριμιων.
Τώρα με βάζεις πάλι μπαρ ενώ είπα ότι για να είσαι έξω με παρέα και να μη κουνάς βλέφαρο από το κινητό σημαίνει ότι δεν περνάς καλά με την παρέα που έχεις βγει. Έλεγα φάσεις όπως δεν έχω παρέα στη σχολή/περιμένω λεωφορείο/είμαι στο λεωφορείο/περιμένω κάποιον να έρθει είναι λογικό κάποιος να χαζεύει το κινητό του ή να ακούσει μουσική να περάσει η ώρα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ξέρεις ότι με ή χωρίς κινητό αν κάποιος δεν έχει όρεξη να μιλήσει (ειδικά σε κάποιον άγνωστο) δεν θα το κάνει ε; Επίσης μπορεί εσένα ένα άτομο προσκολλημένο στο κινητό του να σε δημιουργεί κάπως αποκρουστικά αισθήματα οπότε να μη το πλησιαζες οπότε όλοι για τα γούστα τους βγαίνουν κερδισμένοι.
Τώρα με βάζεις πάλι μπαρ ενώ είπα ότι για να είσαι έξω με παρέα και να μη κουνάς βλέφαρο από το κινητό σημαίνει ότι δεν περνάς καλά με την παρέα που έχεις βγει. Έλεγα φάσεις όπως δεν έχω παρέα στη σχολή/περιμένω λεωφορείο/είμαι στο λεωφορείο/περιμένω κάποιον να έρθει είναι λογικό κάποιος να χαζεύει το κινητό του ή να ακούσει μουσική να περάσει η ώρα.
Δεν μου έχει τυχει. Ακομα και σε περιπτώσεις που δεν προχώρησε το σκηνικό.
Αυτα τα θέματα ειναι για τους ερασιτέχνες

Eιναι αλλο να σου μιλησει αυτοπροσωπως ο δημιουργος του θρεντ των απροσδοκητων γνωριμιων του φορουμ e-steki.gr
Gate4
Επιφανές μέλος

Σωστά γιατί 8 το πρωί στο σάπιο λεωφορείο με τη τσίμπλα στο μάτι είναι καλή φάση για να πεις την ιστορία της ζωής σου. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν ενθουσιάζονται με τον κάθε άγνωστο ή δεν είναι σε μουντ για αυτό και δεν φταίει το κινητό. Τώρα περί εξόδων και κινητού δεν βλέπω ότι διαφωνούμε κάπου για να έχεις ένσταση.Δεν μου έχει τυχει. Ακομα και σε περιπτώσεις που δεν προχώρησε το σκηνικό.
Αυτα τα θέματα ειναι για τους ερασιτέχνες![]()
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Χρησιμοποίησα την δική σου έκφραση ώστε να δεις ότι αυτό που λες είναι αβάσιμο. Ίσως για εσένα οι απόψεις σου να είναι θεσφατα και ωμές αλήθειες, για τους αναγνώστες σου ίσως να είναι μια ακόμη άποψη για όλα τα κακά που έχουν φέρει τα κινητά και τα σοσιαλ μίντια.αν θες να μου την πεις΄,,μην αναμασας τις.... χολες μου.
κ ξανα λεω
σο,εκανα λαθοος
Ξαναδιάβασα δύο τρεις φορές το κοντεξτ στο οποίο έγραψες αυτό
Αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.Τοσα χρονια νομιζα οτι οι ανθρωποι του νετ ειναι αυτοι που βλεπω εξω. Ελα χριστε μου
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σωστά γιατί 8 το πρωί στο σάπιο λεωφορείο με τη τσίμπλα στο μάτι είναι καλή φάση για να πεις την ιστορία της ζωής σου. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν ενθουσιάζονται με τον κάθε άγνωστο ή δεν είναι σε μουντ για αυτό και δεν φταίει το κινητό. Τώρα περί εξόδων και κινητού δεν βλέπω ότι διαφωνούμε κάπου για να έχεις ένσταση.
Γιατι εσυ με τις τσιμπλες στο μάτι βγαινεις το πρωί;;;; δεν πλενεσαι;;;

ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ με τη τσιμπλα στο μάτι εγω μια χαρα περιποιημένες τις έβλεπα ολες στο μετρο.
Gate4
Επιφανές μέλος

Η τσίμπλα στο μάτι είναι έκφραση και εννοώ μόλις ξύπνησες και κουτουλάς από τη νύστα. Αυτονόητο τουλάχιστον.Γιατι εσυ με τις τσιμπλες στο μάτι βγαινεις το πρωί;;;; δεν πλενεσαι;;;![]()
ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ με τη τσιμπλα στο μάτι εγω μια χαρα περιποιημένες τις έβλεπα ολες στο μετρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.