Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τι λες για αυτο Γιωργακι; Αν και βασικα το pc ειναι ανοιχτο περισσοτερο καιρο, μονο που ειχα ενα προβλημαμε την συνδεση και την εσβησα και την ξανα αναψα
Εγω ειμαι ο μονος που δεν ανυσηχει μην του παθει τπτ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Έχω δει και τέτοια που γράφουν 16 μέρες.. Μετά το τελευταίο restart εννοείται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
σας σκιζω.....
Linux 2.4.31.
root@ns0:~# uname -a
Linux ns0 2.4.31 #6 Sun Jun 5 19:04:47 PDT 2005 i686 unknown unknown GNU/Linux
root@ns0:~# uptime
17:27:08 up 75 days, 20:43, 1 user, load average: 1.07, 1.02, 1.00
root@ns0:~#
Linux 2.4.31.
root@ns1:~# uname -a
Linux ns1 2.4.31 #6 Sun Jun 5 19:04:47 PDT 2005 i686 unknown unknown GNU/Linux
root@ns1:~# uptime
17:28:01 up 55 days, 4:54, 1 user, load average: 1.01, 1.02, 1.00
root@ns1:~#
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
hunter αν δεν μας ετρωγες εσυ πιος θα μας ετρωγε;
Hunter
Περιβόητο μέλος
EDIT: αστες να κλαψουν
Red Hat Linux release 6.2 (Zoot)
Kernel 2.2.14-5.0smp on a 2-processor i686
poseidon(0):~# uname -a
Linux dot 2.2.14-5.0smp #1 SMP Tue Mar 7 21:01:40 EST 2000 i686 unknown
poseidon(0):~# uptime
5:34pm up 210 days, 6:14, 1 user, load average: 0.00, 0.00, 0.00
poseidon(0):~#
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι ψύκτη έχεις, Hunter; Ενισχυμένο; Μεγαλύτερο;
Hunter
Περιβόητο μέλος
Εικονίτσες δεν έχει μπας και σκαμπάσουμε τίποτις;
Τι ψύκτη έχεις, Hunter; Ενισχυμένο; Μεγαλύτερο;
σου κανουν οι εικονιτσες;;;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Και όοολα αυτά μένουν ανοιχτά επί 3,5 μήνες;
Ο κοινός ψύκτης πόσο κρατάει;
Hunter
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
έτσι κι αλλιως τα κατεβάσματα θέλω να τα ελέγχω
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Και τον θόρυβο απ' τα ανεμιστηράκια τον ανέχομαι και όταν κοιμάμαι, έχω συνηθήσει
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Eιδικά ο Hunter με άφησε άφωνη.
To pc το κλείνω όταν κοιμάμαι γιατί με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει. Βέβαια δεν κοιμάμαι σχεδόν ποτέ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έτυχε πριν από τρεις μέρες να μου κάνει κάτι κουλά και να μην ανοίγει...προσπαθούσα 16 ώρες να το φτιάξω. Ευτυχώς τα κατάφερα..! Αλλά τα νεύρα μου είχαν τεντωθεί τόσο πολύ που στην κυριολεξία χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο...
Απορώ στις συναντήσεις του e-steki με τόσους καμμένους πως δεν γίνεται καμία ανάφλεξη ...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ο Hunter μιλάει κυρίως για αυτά της δουλειάς του βρεΚύριε των Δυνάμεων...Τι λέτε βρε παιδια...
Eιδικά ο Hunter με άφησε άφωνη.
Σιγα μην έχει τέτοια μηχανήματα για να μπαινει στο στέκι
Απορώ στις συναντήσεις του e-steki με τόσους καμμένους πως δεν γίνεται καμία ανάφλεξη ...
κορυφαία ατάκα
zanin
Διάσημο μέλος
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη χρυσή φοιτιτική εποχή, επειδή κι εμένα και τον αδερφό μου μας ενοχλούσε ο ήχος του υπολογιστή το βράδυ, τον πήγαμε στην κουζίνα.Μπορούσαμε να φάμε κι αλλού, δεν ήταν ανάγκη να τρώμε στο τραπέζι της κουζίνας.
Maggie
Περιβόητο μέλος
Ποτέ δεν το κλείνω! Μονο το κλειδωνω!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
ΣυμφωνώΈχω να το κλείσω για πάααανω από ένα μηνα.. Και πάλι εκεινη τη φορα που το έκλεισα, δεν το έκλεισα εγώ ! Μπλόκαρε μονο του κι εκλεισε..
Ποτέ δεν το κλείνω! Μονο το κλειδωνω!!
Πέρα από την αλλαγή χρήστη ("Πλήκτρο των Windows" + L) πώς αλλιώς κλειδώνει;
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχω χρόνο
αλλά και να είχα θα φοβόμουν να το αφησω 24ωρα ανοιχτό μην καεί
Maggie
Περιβόητο μέλος
A, εγω εχω λαπτοπ οποτε χαμηλωνω λιγο την οθονη κ κλειδωνει αυτοματαΣυμφωνώ
Πέρα από την αλλαγή χρήστη ("Πλήκτρο των Windows" + L) πώς αλλιώς κλειδώνει;
και μετά χάλασε!!!
Οπότε, πιο συντηρητικά...
Αλλά ψήφισα το "κλειστός 15 με 23 ώρες", γιατί με τη δουλειά... ε, δεν έχω ακόμα και τέλεια σύνδεση, ώστε να κατεβάζω....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.