Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 19:26 Η Niyia έγραψε: #61 04-10-07 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Κλεινει μονο αν πρεπει να γινει restar (εγκατασταση προγραματος, διακοπη ρευματος, καθαρισμος). Για το ρευμα μην αγχωνεστε δε καταναλωνει και παρα πολυ. Κλεινετε την οθονη μονο. Να χα με και πιο γρηγορο ίντερνετ... Click για ανάπτυξη... +1000 κ εγώ δεν τον έκλεινα καθόλου... μόνο τώρα με το λαπτοπ, τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 19:29 Ο Αρκτούρος: #62 04-10-07 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 19:39 Ο Bill έγραψε: #63 04-10-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:10 Η Niyia έγραψε: #64 04-10-07 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Ο Αρκτούρος: #65 04-10-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:12 Η Niyia έγραψε: #66 04-10-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Κλεινει μονο αν πρεπει να γινει restar (εγκατασταση προγραματος, διακοπη ρευματος, καθαρισμος). Για το ρευμα μην αγχωνεστε δε καταναλωνει και παρα πολυ. Κλεινετε την οθονη μονο. Να χα με και πιο γρηγορο ίντερνετ... Click για ανάπτυξη... +1000 κ εγώ δεν τον έκλεινα καθόλου... μόνο τώρα με το λαπτοπ, τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 19:29 Ο Αρκτούρος: #62 04-10-07 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 19:39 Ο Bill έγραψε: #63 04-10-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:10 Η Niyia έγραψε: #64 04-10-07 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Ο Αρκτούρος: #65 04-10-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:12 Η Niyia έγραψε: #66 04-10-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: τον κλείνω τα βράδια μόνο (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 19:39 Ο Bill έγραψε: #63 04-10-07 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:10 Η Niyia έγραψε: #64 04-10-07 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Ο Αρκτούρος: #65 04-10-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:12 Η Niyia έγραψε: #66 04-10-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: (νομίζω δεν πρέπει το λαπτοπ να μένει συνέχεια ανοιχτό, έτσι δεν είναι? υπερθερμένεται?τι παθαίνει?) Click για ανάπτυξη... Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:10 Η Niyia έγραψε: #64 04-10-07 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Ο Αρκτούρος: #65 04-10-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:12 Η Niyia έγραψε: #66 04-10-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Και αυτό υπερθερμένεται και ο Πλανήτης... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Ο Αρκτούρος: #65 04-10-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:12 Η Niyia έγραψε: #66 04-10-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:12 Η Niyia έγραψε: #66 04-10-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν παθαινουν τιποτα ετσι απλα.Ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν 24 ωρες,7 μερες τη βδομαδα. (απλα πρεπει να φροντιζεις να αεριζεται σωστα) Εγω πλεον τον κλεινω τα βραδια και οταν λειπω απο το σπιτι πολλες ωρες. Click για ανάπτυξη... thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:13 Η Angie_Ann: #67 04-10-07 20:13 Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Η Niyia έγραψε: #68 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Οκτωβρίου 2007 Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Χωρίς να θέλω να θίξω, δεν είναι καθόλου αστείο.. Click για ανάπτυξη... ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:15 Ο Αρκτούρος: #69 04-10-07 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εμ, Αρκούρε νομίζω ότι υπερβάλεις. Αναμφίβολα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής αλλά τα laptop ειδικά καίνε ελάχιστον ρεύμα. Μπορούμε να συμβάλουμε με άλλους τρόπους στην προστασία του περιβάλλοντος πολύ πιο ουσιαστικούς. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Angie, αλλά το ένα φέρνει το άλλο, ξέρεις.. Και γενικά οι υπολογιστές έχει αποδειχτεί ότι δεν καίνε τόσο πολύ ρεύμα, αλλά καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:39 Ο Guest 990498: #70 04-10-07 20:39 Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πλέον δε το κλείνω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:46 Η Kakerlak έγραψε: #71 04-10-07 20:46 το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βραδυ τον κλεινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Ο Bill έγραψε: #72 04-10-07 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxxxx... ε...τον φροντίζω αλλά πως να τον αερίζω καλά ντέ??? να τον πηγαίνω καμιά βολτίτσα στην βεράντα, λες? Click για ανάπτυξη... Απλα οι περιοχες απο τις οποιες εξαγεται ο αερας δεν πρεπει να φρασονται. Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Και για να είμαι οντόπικ να πω ότι κλείνω τον υπολογιστή όταν κοιμάμαι γιατί οι ανοιχτές ηλεκτρονικές συσκευές την ώρα που κοιμάμαι είτε είναι αθόρυβες είτε όχι μου διαταράσσουν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Πιο εκνευριστικο κι απο κουνουπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:39 Ο Αρκτούρος: #73 04-10-07 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: ούτε εγώ το θεωρώ αστείο... κ να σου πω την αλήθεια ίσως όλων μας η απάντηση στο θέμα αυτό θα έπρεπε να ήταν "Ναι το κλείνουμε το pc"...αν θέλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:57 Η Niyia έγραψε: #74 04-10-07 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Ακριβώς αυτό ήθελα να περάσω έμμεσα. Την κίνηση για ευαισθητοποίηση.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory1987 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:41 Ο gregory1987: #75 12-12-07 15:41 μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μονο το βραδυ γιατι ειναι φασαριοζικο το ατιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gsova Δραστήριο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 782 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:43 Ο gsova έγραψε: #76 12-12-07 15:43 τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τον κλείνουμε για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και καλό στο περιβάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marialena Νεοφερμένο μέλος Η marialena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:49 Η marialena: #77 12-12-07 15:49 Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:28 Ο Lorien έγραψε: #78 12-12-07 16:28 Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 ggl charmander Slytherin chester20080 VasoGrimes Wonderkid Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aκομα και τοτε που ειχα υπερχρονισει και ειχα το ισχυροτερο και πιο θορυβωδη ανεμιστηρα της αγορας στο φουλ, δε τον εκλεινα, εκανε δουλιες. Και ομως το συνηθισα. Πλεον τον ιδιο εχω αλλα δεν υπερχρονιζω και τον εχω σε χαμηλες στροφες. Θα εβαζα ενα audio clip αλλα δε βρισκω το μικροφωνο μου. Παντως ηταν 50-55 decibel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #79 03-04-08 21:13 Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω να τον κλείσω από τις διακοπές ρεύματος και πριν από τις διακοπές του ρεύματος δεν τον είχα κλείσει καθόλου από τον Οκτώβριο! (εντάξει ομολογώ έχω κάνει 2 restart, ένα για να εγκατασταθούν ενημερώσεις των παραθύρων και μία γιατί εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που απαιτούσε επανεκκίνηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalcfu Εκκολαπτόμενο μέλος Η dalcfu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:10 Η dalcfu έγραψε: #80 03-04-08 22:10 Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνήθως τον κλείνω όταν κοιμάμαι και όταν φεύγω από το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.