Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα... Αν και τώρα το βασικό μου PCάκι είναι κλειστό από τις 9 του Γενάρη, πριν από τότε, έκλεινε σπανιότατα.
Σε γενικές γραμμές ήταν ανοιχτό πάντα, εκτός από τις φορές που δεν ήμουν μόνη στο σπίτι και έπρεπε να κοιμηθώ στον ίδιο χώρο με τα ανεμιστηράκια μου...

Α... Και αν μυριζόμουν κακό καιρό, βροχές, καιραυνούς, πτώση τάσης και άλλα τέτοια όμορφα...
Aaaaah... Πώς μου λείπει το PCάκι μου, η μουσικούλα μου... [smilie=4,4,1]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

kristalia
Νεοφερμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το κακό είναι που εγώ πάλι σε υπολογιστή μπροστά είμαι.. (στη δουλειά)

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ο λόγος; Βαριέμαι να περιμένω να ανοίξει και να ανοίξω μετά όλα τα προγράμματα που θέλω απο την αρχή...
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά θέλω να τον έχω συνέχεια ανοιχτό..αλλά μετά από αυτα τα δυο περιστατικά, ψιλοφοβήθηκα μην μου καεί με κανα απότομο μπλακ άουτ!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εμένα μου είχε τύχει να κολλήσει το κουμπί που τον ανοίγει και είχα φρικάρει! Μέχρι και τα κλάματα είχα βάλειΑπό τις 8-9 το πρωί που ανάβει το κακόμοιρο, σβήνει μετά τις 2 το βράδυ κάθε μέρα...και πολλές φορές τον έχω αφήσει ανοιχτό για κανα τριήμερο. Βέβαια 2 φορές την έχω γλιτώσει πολύ φθηνά..μην πω και τζάμπα αφού ξαφνικά έσβησε ο υπολογιστής και δεν άναβε καθόλου και αφού του έκανα μια μικρή χειρουργική επέμβαση τον επανέφερα με επιτυχία! φιουυυ![]()

AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου είχε τύχει να κολλήσει το κουμπί που τον ανοίγει και είχα φρικάρει! Μέχρι και τα κλάματα είχα βάλει(είμαι πολύ εθισμένη τελικά)
Εμένα την πρώτη φορά ενώ ακουγόταν ο ήχος που ανοιγει το πισί, δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη.... σαν να είχε αποκοπεί ένα πράγμα η συνδεση κεντρικής μονάδας - οθόνης!
Και είχα και την αδελφή μου να μου λέει ότι τον έχω κάψει που είναι αναμμένος συνέχεια! Εκείνη είχε πανικοβληθεί και γω στον κόσμο μου....Αφού το ανεμιστηράκι λειτουργεί, "αποκλείεται να εχει καεί το τροφοδοτικό χρυσό μου" να της λέω.... και αφού έκανα μεταφορές δίσκου, τροφοδοτικού κλπ σε άλλη κεντρική μονάδα, και δεν δούλεψε, τα παράτησα για λίγο και αργότερα ξαναπροσπάθησα χωρίς να με πιάσουν τα νεύρα μου, τα ξαναμετέφερα όλα στην δικιά μου κεντρική μονάδα και επανήλθε!

Την 2η φορά το πατούσα και δεν υπήρχε καμιά μα καμιά ανταπόκριση από το γλυκό μου

Τον άνοιξα, τον καθάρισα καλά, ξανασύνδεσα όλα τα καλώδια και επανήλθε έτσι απλά!

Τελικά πρέπει να αλλάξω επάγγελμα

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Και πιστέψτε με, περιμένω πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα έκτελέσω αυτή την εξαιρετική εντολή, το shut down δλδ.

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα διάστημα μου είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα. Ξεκόλλησε η βάση από ένα ανεμηστηράκι και άρχισε να παθαίνει υπερ8έρμανση και να κλείνει.

Το μόνο που χρειάζεται όταν δουλεύει ασταμάτητα, είναι λίγη συντήρηση. Δλδ καμιά ανασυγκρότηση που και που και καθάρισμα τα ανεμιστηράκια.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει ειδική κόλλα για να κολλήσω τη βάση ή να βάλω απλά μιά logo στιγμής?
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν τον κλείνω ποτέ, ακόμα και restart κάνω πολύυυ σπάνια και ο Πάνος συνεχώς με κατσαδιάζει γι'αυτό
Ο λόγος; Βαριέμαι να περιμένω να ανοίξει και να ανοίξω μετά όλα τα προγράμματα που θέλω απο την αρχή...
Αχ τι μου θυμίζεις

io-io
Διάσημο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.