ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τον σταθερο συνιθος των εχω ανοιχτο οσο ειμαι στο σπιτι, και οταν φευγω για ωρα τον κλεινω, εκτος και αν θελω να καταβεσω κατι. Και τον κλεινω και το βραδυ. Μετα απο τοσα χρονια συνεχος δουλειας και με αυτα που μου παθε ειπα να τον ξεκουρασω λιγο...
DragonGuard
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staur0s
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

mindcircus
Περιβόητο μέλος

παντως με κουραζει η αληθεια ειναι και αναγκαζομαι πολλες φορες να εργαζομαι σε αυτον, ασε που χρειαζομαι καινουριο κι ολο το αναβαλλω!

passenger123
Εκκολαπτόμενο μέλος

η απάντηση δεν είναι πότε κλείνει το 1 pc αλλά πότε εγώ μετακινούμαι στο επόμενο ( για να μην τα κουράζω τα καημένα ..) μαζύ και με αυτό στην δουλειά μου ..θα έλεγα non-stop computing ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Το καλοκαίρι πάλι, είναι ανοιχτό σχεδόν όλη μέρα και κλείνει αργά το βράδυ, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο πιο πολύ το βαριέμαι :\
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

antwwwnis
Διάσημο μέλος

κοιτα περαση το Black out!
johnjohn
Νεοφερμένο μέλος

Το PC μου -που το πήρα πριν 2 μήνες- το προσέχω περισσότερο :-)
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Στην Χαλκιδική όσο είμαι εκεί κλείνει σπάνια...

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Αν και θελω να τον κλεινω ε δεν λεει τωρα για ψηλου πηδημα να τον ανοιγοκλεινεις και ας μην εχεις να κατεβασεις τπτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Δε ξέρετε την δούλεμα έχω φάει από αυτόν τον άνθρωπο επειδή αφήνω ανοικτό τον υπολογιστή, γιατί πάντα έχω κάτι να κατεβάσω.
Αλλά τον κλείνω που και που, άντε και κάποια φορά όταν πηγαίνω να μετρήσω προβατάκια...
Ααα, και όταν κάνει διακοπές η ΔΕΗ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση;Σχεδον παντα το κλεινω τα βραδια. Αν δεν το κλεισω θα το βαλω στο sleep. Επισης το κλεινω οταν δεν προκειται να το χρησιμοποιησω για αρκετη ωρα και οταν λειπω απο το σπιτι. Σε πολυ σπανιες περιπτωσεις το αφηνω ανοιχτο το βραδυ (πχ να φορτισω κινητο και itouch οταν μου βγαζουν μηνυμα χαμηλης μπαταριας)

Το κινητό τι σχέση έχει με τον υπολογιστή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.