Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις σου, αφιερωνεις πολυ χρονο και το εκτιμω.
Αμα το εκτιμάς, ξέρεις τι να κάνεις. 50 ευρώ το ποστ.
Η συγκατοίκηση θέλω να έρθει γιατί όταν το κάνουμε θα είμαστε παρα 3 μήνες 1χρόνο, ικανό διάστημα στις ηλικίες μας για να κρίνεις αν θες τον άλλο στη ζωή σου.
Δηλαδη έχεις τις αμφιβολίες σου καθε τοσο, αλλα τη συγκατοικηση εκεί, τη θες, γιατι κοντευετε να βαρέσετε καρτα κοντα ενα χρόνο.
Κοιτα, είμαι σχεδόν βεβαιος οτι εχεις αναγκη την τρυφερότητα τόσο πολύ που είτε θα αγνοήσεις τα ρεντ φλαγκς του προκειμενου να μεινετε μαζί, είτε ταυτοχρονα καθε τοσο θα τσιτωνεται κατι στην ευαισθητη ιδιοσυγκρασία σου που θα διαβάζεις ενα αποσπασμα και θα νιωθεις άσχημα.
Δεν το θεωρω υγιες αυτο για τη συνέχεια της ζωής σου, ΑΛΛΑ ειναι δικη σου η ζωη, εσυ αποφασίζεις.
Για το κοιταγμα το έχω συζητήσει με κόσμο, πολλοί λένε είναι νορμαλ και στη φύση του ανθρώπου να κοιταει, και ότι δε σημαίνει ότι δε θελει την κοπέλα του. Και ο ίδιος αυτό ισχυρίζεται. Τώρα βέβαια για να το γράφει ως θέμα στον ψυχολογο είναι σοβαρο για αυτόν και ας μου το πλασαρει ετσι.
Μαλακίες. Και πολλοι θεωρουν ότι στον γαμο, οι πουτανες έχουν σωσει πολύ κόσμο απο τα διαζυγια γιατι οι αντρες πανε κρυφά και πηδιούνται με αυτές κι υστερα γυρίζουν "ηρεμοι" στις γυναικες τους.
Δηλαδή αμα δεν ηταν "ηρεμοι" να φοβόμασταν για εξτρα δολοφονιες ενα πράγμα. Άστονε να γαμαει μη μας σκοτωσει. Αστονε να κοιταει άλλες σε αγαπάει. Το κάνουν κι άλλοι ειναι νορμαλ.
Σου φαίνονται νορμαλ εσένα όλα αυτά;
Εγω κορίτσι μου, όταν ειχα την πιο μεγαλη σχέση, που έπινα νερό στο όνομά της, καύλωνα καθε μέρα για τα παραμικρά σημαδάκια στο σώμα της. Και όλες οι άλλες γυναικες ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ στον κοσμο για μένα. Οχι να κοιταξεις. Πέτρες, σύννεφα, έπιπλα ρε παιδι μου πως το λενε, δεν υπήρχαν.
Είμαι αντρας. Κι αυτες τις μαλακιες τις εχω ξανακουσει και δεν τις δέχομαι, οτι ειναι νορμαλ να κοιταει άλλες.
Κοίτα, ασυναισθητα. Αλλα μεχρι να πας να το γράψεις, φίλε σε εχει καυλώσει η άλλη, μηπως τη σκέφτεσαι όταν γαμάς τη δικιά σου κιόλας;
Και αντικειμενικα δε με λες και ασχημη (από τρίτους το ξέρω, απ το περιβάλλον μου απ τη δουλειά μου απ το πόσοι με προσεγγιζουν, και γιατι έχω και αυτογνωσια). Ε και γι αυτό τρελαίνομαι.
Τωρα με γαργαλάς να σου πω οτι σε τρωει το πωπουδάκι σου να στα χωσω κι εσένα γι αυτη τη φράση σου αλλα εχε χάρη που σε συμπαθώ και έχει προτεραιοτητα το πρόβλημά σου.