Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

22-07-24

16:46
Exουμε κανει τον ψυχολογο ψωμοτυρι νομιζω. Δεν παει για εσενα, απλα αναφερω μια σκεψη μουΌπως δεν αξίζουν σε αυτή όσα της λέτε (αν ισχύουν φυσικά), δεν αξίζει και στον άνθρωπο να καταπατά εν αγνοία του την ιδιωτικότητα. Κάθεται και διαβάζει προσωπικές συζητήσεις, σημειώσεις που έχει για τον ψυχολόγο του(!), παλιά ημερολόγια/τετράδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον πιάνει να του μιλήσει. Μάλλον, καταλαβαίνω. Κοτεύει να το κάνει γιατί θα φάει κράξιμο που του έχει διαβάσει μηνύματα κτλ. Όταν το κάνουμε είναι καλά, όταν πρέπει να πάρουμε την ευθύνη θα κάνουμε τον κινέζο;
Εγώ ξέρω πως αν στο σύντροφο/φιλο σου έχεις τις χ,ψ ανησυχίες για το οτιδήποτε, του τις λες. Μόνο με τη συζήτηση λύνεις τα όποια προβλήματα και αν δεν υπάρχει λύση, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Kαι στην τελική, τι; Δεν θα του πεις τίποτα μόνο και μόνο για να μην εκτεθείς για την κατινιά, να μην τον χάσεις και ας έχεις τις χ,ψ ανησυχίες σου; Αυτό δεν είναι σχέση, είναι βόλεμα και από τη δική σου την πλευρά καθώς γνωρίζεις εδώ και καιρό για τα τετράδια/μηνύματα. Ίσως να μην είσαι έτοιμη για μια σχέση.
Σε συμβουλεύω:
1) να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Του λες τα πάντα: για τα μηνυματα/τετραδια που έχεις διαβάσει, τις ανησυχίες σου, τι θες από τη σχέση σας μελλοντικά, πώς σας βλέπει κτλ. Μια ειλικρινής συζήτηση. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια σχέση, πρέπει να δράσεις!
2) να πας επειγόντως σε έναν ψυχολόγο καθώς ούτε η δική σου συμπεριφορά είναι οκ και γενικοτερα θα σε βοηθήσει πολύ στο πως να αντιμετωπίσεις τούτη την κατάσταση. Αν το θέμα είναι οικονομικό, τσέκαρε το πλησιόστερο ΚΨΥ της περιοχής σου: είναι δωρεάν.
ΥΣ: Για να προλάβω, δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

22-07-24

16:56
Είναι η τελευταία μου λύση ο ψυχολόγος για να το χειριστώ. Διαφορετικά θα διαλυθω. Έχω περάσει άλλα κι άλλα είναι τρομερό. Κολλάω σε αυτό, φαινομενικά πιο απλό άλλα κρέμεται και η ζωή μου λίγο, το μέλλον μου, από την απόφαση αυτή.Exουμε κανει τον ψυχολογο ψωμοτυρι νομιζω. Δεν παει για εσενα, απλα αναφερω μια σκεψη μου
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

22-07-24

16:57
Απο τον γκομενο??Είναι η τελευταία μου λύση ο ψυχολόγος για να το χειριστώ. Διαφορετικά θα διαλυθω. Έχω περάσει άλλα κι άλλα είναι τρομερό. Κολλάω σε αυτό, φαινομενικά πιο απλό άλλα κρέμεται και η ζωή μου λίγο, το μέλλον μου, από την απόφαση αυτή.
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

22-07-24

17:01
Δεν λέω ξεκάθαρα ότι έψαξα γιατί θα πέσω στα μάτια του. Αν υποψιάζομαι ότι δεν έχει έρωτα, απλα του αρέσω πολύ και έχει αναπτύξει αισθήματα αγάπης για μένα, μετά από αυτό ο έρωτας θα κάνει φτερα τελείως. Άσε που θα πέσω στα μάτια του τρομερά, που διάβασα ότι κοιταει αλλες και κάθομαι.Όπως δεν αξίζουν σε αυτή όσα της λέτε (αν ισχύουν φυσικά), δεν αξίζει και στον άνθρωπο να καταπατά εν αγνοία του την ιδιωτικότητα. Κάθεται και διαβάζει προσωπικές συζητήσεις, σημειώσεις που έχει για τον ψυχολόγο του(!), παλιά ημερολόγια/τετράδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον πιάνει να του μιλήσει. Μάλλον, καταλαβαίνω. Κοτεύει να το κάνει γιατί θα φάει κράξιμο που του έχει διαβάσει μηνύματα κτλ. Όταν το κάνουμε είναι καλά, όταν πρέπει να πάρουμε την ευθύνη θα κάνουμε τον κινέζο;
Εγώ ξέρω πως αν στο σύντροφο/φιλο σου έχεις τις χ,ψ ανησυχίες για το οτιδήποτε, του τις λες. Μόνο με τη συζήτηση λύνεις τα όποια προβλήματα και αν δεν υπάρχει λύση, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Kαι στην τελική, τι; Δεν θα του πεις τίποτα μόνο και μόνο για να μην εκτεθείς για την κατινιά, να μην τον χάσεις και ας έχεις τις χ,ψ ανησυχίες σου; Αυτό δεν είναι σχέση, είναι βόλεμα και από τη δική σου την πλευρά καθώς γνωρίζεις εδώ και καιρό για τα τετράδια/μηνύματα. Ίσως να μην είσαι έτοιμη για μια σχέση.
Σε συμβουλεύω:
1) να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Του λες τα πάντα: για τα μηνυματα/τετραδια που έχεις διαβάσει, τις ανησυχίες σου, τι θες από τη σχέση σας μελλοντικά, πώς σας βλέπει κτλ. Μια ειλικρινής συζήτηση. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια σχέση, πρέπει να δράσεις!
2) να πας επειγόντως σε έναν ψυχολόγο καθώς ούτε η δική σου συμπεριφορά είναι οκ και γενικοτερα θα σε βοηθήσει πολύ στο πως να αντιμετωπίσεις τούτη την κατάσταση. Αν το θέμα είναι οικονομικό, τσέκαρε το πλησιόστερο ΚΨΥ της περιοχής σου: είναι δωρεάν.
ΥΣ: Για να προλάβω, δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Θα πάω σε ψυχολόγο ναι. Παρολαυτα κουβέντα του έκανα απ έξω απεξω για το πως νιώθει και κάθε φορά εκνευρίζεται γιατι κατ εκείνον τα κάνει όλα πολύ σωστά στη σχέση και είναι δίπλα μου ως σύντροφος (πράγμα που ισχύει ρε γαμωτο). Δηλ για τα μάτια του φαίνομαι παράλογη, που να ήξερε ότι εγώ έχω δεί τι γράφει. Μάλλον και εγώ αν δεν τα ήξερα αυτά να ήμουν καλύτερα, απλα θα ήμουν στην άγνοια. Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω το ότι ενώ πιστεύει ότι δεν είναι κακό να κοιτάς, το γράφει ως θέμα στον ψυχολογο του.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με αυτόν τον γκομενο που αναφέρεις, σχεδιάζουμε να μείνουμε μαζί και αν πάει καλά να κάνουμε οικογένεια. Προφανώς και δεν εχω άπλετο καιρό για χάσιμο ώστε να κάθομαι με κάποιον που απλά συμβιβάζεται ενώ θέλει άλλα. Μη σώσω και κάνω ποτέ παιδιά, χεστηκα. Να έχω έναν άνθρωπο που γουστάρουμε και είμαστε εκεί, αυτό θέλω.Απο τον γκομενο??
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

17:37
Στην προκειμένη η σύντροφος από εδώ έμαθε μόλις ότι ο άντρας που είναι ερωτευμένη κοιταει αλλες. Ενώ της έχει προτείνει συγκατοικηση, την αγαπάει και μέχρι στιγμής το έχει αποδείξει καπως έμπρακτα (έτρεξε για ένα δικό μου ζήτημα χωρις να του ζητήσω τίποτα), και γενικά είναι υποστηρικτικος και εδώ για να μιλάμε.Δεν υπάρχει τέλεια συντροφος
Αλλά! Γράφει στο θέμα του προς τον γιατρό ότι κοιταζει άλλες και ότι είναι με αυτή που του ταιριάζει αλλά εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες με στηθος κλπ. (Σαν να μου λέει ότι εγώ που είναι ξανθιά από συμβιβασμό καθεται) . Και ρε συ δεν είμαι και άσχημη, είμαι εμφανίσιμη γυναίκα αρκετά και ψηλή με ωραίο σωμα. Αυτά δεν μετράνε πολύ, τα της εμφάνισης στην ουσία, για αλλά πραματα είναι μαζί μου αλλά και πάλι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-07-24

17:39
Στην προκειμένη η σύντροφος από εδώ έμαθε μόλις ότι ο άντρας που είναι ερωτευμένη κοιταει αλλες. Ενώ της έχει προτείνει συγκατοικηση, την αγαπάει και μέχρι στιγμής το έχει αποδείξει καπως έμπρακτα (έτρεξε για ένα δικό μου ζήτημα χωρις να του ζητήσω τίποτα), και γενικά είναι υποστηρικτικος και εδώ για να μιλάμε.
Αλλά! Γράφει στο θέμα του προς τον γιατρό ότι κοιταζει άλλες και ότι είναι με αυτή που του ταιριάζει αλλά εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες με στηθος κλπ. (Σαν να μου λέει ότι εγώ που είναι ξανθιά από συμβιβασμό καθεται) . Και ρε συ δεν είμαι και άσχημη, είμαι εμφανίσιμη γυναίκα αρκετά και ψηλή με ωραίο σωμα. Αυτά δεν μετράνε πολύ, τα της εμφάνισης στην ουσία, για αλλά πραματα είναι μαζί μου αλλά και πάλι.
Να σε ρωτησω κατι ;
Η ποια σχέση σου είναι αυτή ; μακροχρόνια; η δευτερη ; η τρίτη ; η.
Πέμπτη ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

22-07-24

17:57
Μετα φταιω εγω στο άλλο θέμα που πεταω πυρηνικες βόμβες για άντρες που παντρευονται για τη βόλεψη γυναίκες οχι του γουστου τους και μετα ενδόμυχα κοιτανε άλλες ή πηδάνε άλλες.Θα τρελαθώ ρε παιδιά. Είμαι 6 μήνες σε σχέση με αντρα 40 ετών. Ξέρω προκαταβολικά τι θα μου πείτε αλλά τα χω παιξει. Πάει σε ψυχολόγο, κάνει ψυχανάλυση. Ξεχασε κατι σημειωσεις στο γραφειο του που πηγαινω και εγω κατι φορές. Εγραφε ότι κοιτάζει άλλες. Και σαν δεύτερο ερώτημα το αν θα πιεστει με συγκατοικηση γιατι θελει διαλειμματα στη σχεση. (ΕΚΕΙΝΟΣ μου προτεινε να μεινουμε μαζι). Και πιο κάτω λέει ότι ταιριάζουμε αλλά εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες (εγώ ξανθια εν τω μεταξυ) και το συναίσθημα που έχει κλπ κλπ.
Εμένα παρολαυτα μου χει πει και ξαναπει ότι είμαι πολύ χαλαρή και τον κάνω να νιώθει καλά και γι αυτό δεν τον πιέζει το να μείνουμε μαζι, φαντάζεται μέλλον μαζί μου κλπ.
Παλιότερα είχε δακρύσει μπροστά μου κ μου χε πει πόσο τυχερός ένιωσε που με βρήκε. Συν ότι έγραφε παλιότερα σε τετράδια πόσο θελει να βρει την αγάπη του και πόσο δύσκολο είναι και τετοια.
Επιπλέον έχει αποδείξει έμπρακτα ότι με αγαπάει, φροντιζοντας με σε διάφορες φάσεις χωρίς καν να το ζητησω. Σεξ κάνουμε 3 4 φορές τη βδομάδα.
Ντρέπομαι να το συζητήσω με φίλους μου. Οι γονείς μου δεν ζουν. Ντρέπομαι να το συζητήσω γιατί αν μείνω μαζί του δεν θα χω μούτρα. Να μείνω με κάποιον που γραφει ότι κοιτάζει άλλες?
Και ναι κραξτε με, διαβασα σημειώσεις του, καταγραφει τις σκέψεις του και εγώ αν δεν τα είχα διαβάσει δεν θα ήξερα τίποτα από αυτά.
Σκέφτομαι ότι απλά θέλει να κάνει οικογένεια (που το ξερω) και βρήκε εμένα την κατάλληλη για τα δεδομένα του σε αυτόν τον τομέα. Δε με χωράει ο τόπος. Πως να το χειριστώ? Τι σκατα να κανω.
Σε κουβέντες μας μου χει πει θεωρεί νορμαλ το κοίταγμα. Και εγώ νορμαλ το θεωρω, το ωραίο το θαυμάζεις και μέχρι εκεί. Για αυτόν κακό είναι το να το πας για σεξ με τον αλλο κλπ.
Αν λοιπόν το θεωρεί νορμαλ, γιατί το έγραψε στις σημειωσεις λογικά για θεμα προς συζήτηση με γιατρο?
Εγώ εν τω μεταξύ τον καραγουσταρω και είμαι να σκάσω. Υποτίθεται θα μείνουμε μαζί, με έχει διαλύσει αυτό που είδα.
Και ναι, σε ψυχολόγο θα πάω και εγώ σιγουρα.
Και μου λενε μερικές φίλες, μα πως γίνεται και δε γινονται αυτά.
Να που γινονται και στο παράδειγμά σου.
Καταρχάς πολύ κακό να κοιτας προσωπικες σημειώσεις, αλλα αυτο ειναι άλλο ευαγγέλιο αλλουνού παπά.
Το ζήτημα ειναι οτι καθε μηνα εχεις αμφιβολίες γι αυτον τον αντρα.
Οχι, δεν ειναι για συγκατοικηση στους 6 μηνες.
Οχι, οτι κι αν σου λεει, δεν ειναι τοσο ερωτευμενος.
Οχι, θέλει και εσένα δεδομένη, και να καυλώνει με μελαχρινές.
Πόσες φορές θα σου το πω να προσέχεις; Κράτα τον εκει να περιμενει ξαναμμένος. ΜΗΝ συγκατοικήσεις.
Πιθανότατα έχεις μπλέξει με θεατρίνο.
Να γουστάρω τη γκόμενά μου και να γράφω ιδιωτικές σκέψεις οτι θελω να κοιταω άλλες; ΟΥΤΕ ΚΑΝ.
Εδω ΧΑΛΑΡΑ που γουσταρα μια άλλη σε αρχικά στάδια χωρίς δεσμεύσεις, έγραφα στο ημερολογιο "Καύλες για Μαρίνα* και σήμερα, τη σκέφτομαι όλη μέρα, δε μπορω να σκεφτω άλλη".
*Τυχαιο το όνομα.
Και να σαι 6 μηνες σε σχέση και να σκεφτεσαι πως θα ειναι ανετη η κωλαρα σου να χαζευεις αλλες μελαχρινές; Κατι δε μας λεει καλα ο τυπος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-07-24

18:01
Εν τω μεταξυ 4 φορές σεξ την εβδομάδα είναι παρα πολυ καλα.
Του κάθεται 4 φορές δηλαδή. Οχι άσχημα.
Τι θες για να χορτάσεις ρε μαλακα ; τράβα και άλλες 2-3 μαλακιες και χεσε μας
αν είναι τόσο σεξουαλικος όπως εμείς 
Οι κοπέλες θα έχουν παθει σοκ τώρα αλλά νταξει κορίτσια είμαστε 38-40 χρονών μαντράχαλοι τα πεταμε πιο χυμα εμείς πλεον χαχα
Του κάθεται 4 φορές δηλαδή. Οχι άσχημα.
Τι θες για να χορτάσεις ρε μαλακα ; τράβα και άλλες 2-3 μαλακιες και χεσε μας

Οι κοπέλες θα έχουν παθει σοκ τώρα αλλά νταξει κορίτσια είμαστε 38-40 χρονών μαντράχαλοι τα πεταμε πιο χυμα εμείς πλεον χαχα
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

22-07-24

18:07
Μετα φταιω εγω στο άλλο θέμα που πεταω πυρηνικες βόμβες για άντρες που παντρευονται για τη βόλεψη γυναίκες οχι του γουστου τους και μετα ενδόμυχα κοιτανε άλλες ή πηδάνε άλλες
Δίκιο έχεις, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα, σύντροφο που σε συγκλονίζει τον πετυχαίνεις μια φορά στα 15 χρόνια (εκτός αν είσαι πολυυυυ τυχερός). Μεχρι τότε τι κάνεις;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

22-07-24

18:12
Και μενα με συγκλόνιζε η άλλη, αγκαλίτσες, έκλαιγε για γάμους και αιώνια ζωή μαζί, κι από πίσω πήδαγε κρυφά όλο το χωριό και στο τέλος μου την έκανε για άλλον.Δίκιο έχεις, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα, σύντροφο που σε συγκλονίζει τον πετυχαίνεις μια φορά στα 15 χρόνια (εκτός αν είσαι πολυυυυ τυχερός). Μεχρι τότε τι κάνεις;
Μην πιστευετε μαλακίες που σας λένε για να σας πειθουν,
Μην πέφτετε στην παγιδα ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ οτι δε θα βρειτε άλλον/άλλη να σας αγαπήσει
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Εσεις προσπαθειτε να σας πείσετε οτι πρέπει να ανεχτειτε τετοιες μαλακίες.
Κι εγω 40 ειμαι και ελευθερος, αν είχα μια κοπέλα θα πέρναγε πολύ καλύτερα και θα ακουγε λιγοτερες μαλακιες.
Θα παει αυτή εδω η κοπέλα, να μεινει λοιπον με αυτόν, που τη συγκλονίζει, θα συγκατοικήσουν, θα του κανει κι ενα παιδι, θα μπαινει καθε 6 μηνες εδω και θα βρισκει λαθη στον αντρα που εκεινη διάλεξε, και καπου στα 45 με 50 αν ειναι τυχερη θα παρει διαζυγιο και θα αναρωτιεται που ειναι οι καλοί άντρες.
Απο κει και πέρα τι να κανω ο Χριστιανός; Να την εκλιπαρίσω να δει το λάθος που παει να κανει;
Της λες ποιο ειναι το λαθος που βλέπεις, κι αμα θελει μενει, αμα θελει φευγει. Δε μπορεις να κανεις και πολλά για τον αλλο αμα εχει κολλήσει.
Εαν συγκλονίζεσαι τόσο πολύ, ειναι προβλημα, ειναι κερκοπορτα, ειναι κενο ασφαλείας για σένα αυτό. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν πανε καλά οι συγκλονιστικές σχέσεις.
Ότι αρχίζει με ΜΠΑΜ τελειωνει με ΚΛΑΨ.
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

18:46
Αυτή που έχω τώρα η τριτηΝα σε ρωτησω κατι ;
Η ποια σχέση σου είναι αυτή ; μακροχρόνια; η δευτερη ; η τρίτη ; η.
Πέμπτη ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

18:55
Αυτή που έχω τώρα η τριτη
Κοίτα αν και οι άλλες δυο ήταν χωρισμοί για αυτους τους λόγους τότε λυπάμαι αλλά το χεις συνήθειο να μπλέκεις με απιστους. Κατά βάθος όλο αυτό σε ηδονιζει. Εγώ σήμερα είπα σε έναν φίλο που με ρωτησε πως δεν θα ξαναμπώ σε σχέση εάν η κοπέλα δεν ειναι η κατάλληλη και κάτι πηγε να πει ότι όλοι δεν είμαστε καταλληλοι. Του λέω όχι φίλε εγώ ότι ζητάω το δίνω κιόλας.
Παρέχω σταθερότητα. Απαιτω το ίδιο. Αν η άλλη δεν είναι ισορροπημένη και σταθερός χαρακτήρας δεν θα εμπλακω. Θα είμαι έτσι μόνος κ θα κάνω ξεπέτες. Σεξακι μόνο.
Το ίδιο θα συμβουλευα και σε μια κοπέλα η ένα αγόρι αν θέλετε να κάνετε μια σχέση ζωής μη μπλέκετε με τον καθενα καθεμία απλά κ μόνο για το σεξ.
Ξέρω είναι βαρετό να βαράς μαλακια στα 35-40 σου... Ακόμη και στα 30. Αλλά οι μεν γυναίκες δεν έχετε προβλημα να βρίσκετε να το κάνετε... Βέβαια έχει μια φθορά όλο αυτό είναι λίγο βρώμικο ενώ εμείς είμαστε κ άντρες ας πουμε δεν θα νιώσουμε βρώμικοι αμα παμε με μια βιζιτα λόγου χάρη.
Αυτά έχω να πω εγω. Στα ίσια. Από εκεί και πςρα η επιλογή δική σας είναι δυσκολο το πεδιο εκεί έξω.
Γιατί ελάχιστοι έχουν κάτσει να δουλεψουν με τον εαυτό τους... Μονίμως τα ρίχνουν άλλου δεν κάνουν αυτοκριτική. Να πουν ελα εδώ ρε φίλε φταίω κ εγώ. Θα κοιτάξω να το διορθωσω.
Είδες ο τωρινός σου ποσο ωραία το χρέωσε στην άλλη ήταν λέει πολυ ζηλιαρα... Και βλέπεις τώρα τις ίδιες ανασφάλειες στις δημιουργεί και σενα..
Περνάει καλά 4 φορές την εβδομάδα ας πουμε και τρέχει σε ψυχαναλυτής να τους κάνει τι;
Σε ψυχαναλυτη θα πηγαινα αν είχα να παω με γυναίκα 2 χρόνια όχι άμα είχα κοπέλα και περνουσαμε ωραία... Δηλαδή να γαμιόμασταν να πηγαιναμε τις διακοπές μας τα μπάνια μας τα φαγητά μας τη πλακα μας τις αγκαλίτσες μας.
Τον ψυχαναλυτη τι διάολο τον χρειάζεται δεν μπορώ να καταλάβω άρα μέσα του δεν είναι καλά....τελοςπανυων εσυ ξέρεις.
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

19:10
Εχει βαθιά τραύματα από βιωματα. Έχει άγχος και παίρνει χάπια για αυτό. Όσο για μένα, οι 2 σχέσεις οι προηγούμενες τελείωσαν για άλλους λόγους, συγκυρίες ζωής θα έλεγα.Κοίτα αν και οι άλλες δυο ήταν χωρισμοί για αυτους τους λόγους τότε λυπάμαι αλλά το χεις συνήθειο να μπλέκεις με απιστους. Κατά βάθος όλο αυτό σε ηδονιζει. Εγώ σήμερα είπα σε έναν φίλο που με ρωτησε πως δεν θα ξαναμπώ σε σχέση εάν η κοπέλα δεν ειναι η κατάλληλη και κάτι πηγε να πει ότι όλοι δεν είμαστε καταλληλοι. Του λέω όχι φίλε εγώ ότι ζητάω το δίνω κιόλας.
Παρέχω σταθερότητα. Απαιτω το ίδιο. Αν η άλλη δεν είναι ισορροπημένη και σταθερός χαρακτήρας δεν θα εμπλακω. Θα είμαι έτσι μόνος κ θα κάνω ξεπέτες. Σεξακι μόνο.
Το ίδιο θα συμβουλευα και σε μια κοπέλα η ένα αγόρι αν θέλετε να κάνετε μια σχέση ζωής μη μπλέκετε με τον καθενα καθεμία απλά κ μόνο για το σεξ.
Ξέρω είναι βαρετό να βαράς μαλακια στα 35-40 σου... Ακόμη και στα 30. Αλλά οι μεν γυναίκες δεν έχετε προβλημα να βρίσκετε να το κάνετε... Βέβαια έχει μια φθορά όλο αυτό είναι λίγο βρώμικο ενώ εμείς είμαστε κ άντρες ας πουμε δεν θα νιώσουμε βρώμικοι αμα παμε με μια βιζιτα λόγου χάρη.
Αυτά έχω να πω εγω. Στα ίσια. Από εκεί και πςρα η επιλογή δική σας είναι δυσκολο το πεδιο εκεί έξω.
Γιατί ελάχιστοι έχουν κάτσει να δουλεψουν με τον εαυτό τους... Μονίμως τα ρίχνουν άλλου δεν κάνουν αυτοκριτική. Να πουν ελα εδώ ρε φίλε φταίω κ εγώ. Θα κοιτάξω να το διορθωσω.
Είδες ο τωρινός σου ποσο ωραία το χρέωσε στην άλλη ήταν λέει πολυ ζηλιαρα... Και βλέπεις τώρα τις ίδιες ανασφάλειες στις δημιουργεί και σενα..
Περνάει καλά 4 φορές την εβδομάδα ας πουμε και τρέχει σε ψυχαναλυτής να τους κάνει τι;
Σε ψυχαναλυτη θα πηγαινα αν είχα να παω με γυναίκα 2 χρόνια όχι άμα είχα κοπέλα και περνουσαμε ωραία... Δηλαδή να γαμιόμασταν να πηγαιναμε τις διακοπές μας τα μπάνια μας τα φαγητά μας τη πλακα μας τις αγκαλίτσες μας.
Τον ψυχαναλυτη τι διάολο τον χρειάζεται δεν μπορώ να καταλάβω άρα μέσα του δεν είναι καλά....τελοςπανυων εσυ ξέρεις.
Η σχέση εκείνου ισχυρίζεται τελείωσε γιατί είχε πολλές ανασφάλειες η κοπέλα, λέει δεν τον άφηνε καλά καλά να πάει για καφέ με έναν φίλο του. Και στα γραπτά του για εκείνη δεν αναφέρει ότι εψαχνε κάτι άλλο. Είχε αλλα ζητήματα με εκείνη.
Τώρα επίσης, τις γαμοανασφαλειες τις αποκτώ γιατι διάβασα ο,τι διάβασα. Αλλιώς, για τα προηγούμενα θέματα που είχα σε παλιά ποστ μου (σας έχω πρήξει το ξερω) είναι θέματα που έλυσα, δεν ήταν κομβικης σημασιας. Εδώ όμως αναρωτιέμαι εφόσον το βλέπω γραμμένο μήπως δεν με θέλει καν..
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-07-24

19:16
Τί έλυσες, με συγχωρείς ; Γύρω από τα ίδια θέματα γυρνάς ξανά και ξανά. Την προηγούμενη φορά είχες δει μηνύματά του (αν θυμάμαι καλά...), τώρα είδες γραπτά του...Τώρα επίσης, τις γαμοανασφαλειες τις αποκτώ γιατι διάβασα ο,τι διάβασα. Αλλιώς, για τα προηγούμενα θέματα που είχα σε παλιά ποστ μου (σας έχω πρήξει το ξερω) είναι θέματα που έλυσα, δεν ήταν κομβικης σημασιας. Εδώ όμως αναρωτιέμαι εφόσον το βλέπω γραμμένο μήπως δεν με θέλει καν..
Όλη σου η ζωή διαμορφώνεται γύρω από εκείνον. Ο άξονας γύρω από τον οποίο γυρίζεις αυτός είναι...
Καλά σου είπε για ψυχολόγο ο @ultraviolence. Τί να κάνουμε...Καλά τα νύχια μας, καλά τα ρούχα μας σαν τα ψωνίζουμε, αλλά η ψυχή (μας) αφρόντιστη δε λέει...Είναι επιτακτική ανάγκη, κάποιες φορές. Πώς να το κάνουμε ; "Βγάζει μάτι"...
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

19:16
Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις σου, αφιερωνεις πολυ χρονο και το εκτιμω.Μετα φταιω εγω στο άλλο θέμα που πεταω πυρηνικες βόμβες για άντρες που παντρευονται για τη βόλεψη γυναίκες οχι του γουστου τους και μετα ενδόμυχα κοιτανε άλλες ή πηδάνε άλλες.
Και μου λενε μερικές φίλες, μα πως γίνεται και δε γινονται αυτά.
Να που γινονται και στο παράδειγμά σου.
Καταρχάς πολύ κακό να κοιτας προσωπικες σημειώσεις, αλλα αυτο ειναι άλλο ευαγγέλιο αλλουνού παπά.
Το ζήτημα ειναι οτι καθε μηνα εχεις αμφιβολίες γι αυτον τον αντρα.
Οχι, δεν ειναι για συγκατοικηση στους 6 μηνες.
Οχι, οτι κι αν σου λεει, δεν ειναι τοσο ερωτευμενος.
Οχι, θέλει και εσένα δεδομένη, και να καυλώνει με μελαχρινές.
Πόσες φορές θα σου το πω να προσέχεις; Κράτα τον εκει να περιμενει ξαναμμένος. ΜΗΝ συγκατοικήσεις.
Πιθανότατα έχεις μπλέξει με θεατρίνο.
Να γουστάρω τη γκόμενά μου και να γράφω ιδιωτικές σκέψεις οτι θελω να κοιταω άλλες; ΟΥΤΕ ΚΑΝ.
Εδω ΧΑΛΑΡΑ που γουσταρα μια άλλη σε αρχικά στάδια χωρίς δεσμεύσεις, έγραφα στο ημερολογιο "Καύλες για Μαρίνα* και σήμερα, τη σκέφτομαι όλη μέρα, δε μπορω να σκεφτω άλλη".
*Τυχαιο το όνομα.
Και να σαι 6 μηνες σε σχέση και να σκεφτεσαι πως θα ειναι ανετη η κωλαρα σου να χαζευεις αλλες μελαχρινές; Κατι δε μας λεει καλα ο τυπος.
Η συγκατοίκηση θέλω να έρθει γιατί όταν το κάνουμε θα είμαστε παρα 3 μήνες 1χρόνο, ικανό διάστημα στις ηλικίες μας για να κρίνεις αν θες τον άλλο στη ζωή σου.
Για το κοιταγμα το έχω συζητήσει με κόσμο, πολλοί λένε είναι νορμαλ και στη φύση του ανθρώπου να κοιταει, και ότι δε σημαίνει ότι δε θελει την κοπέλα του. Και ο ίδιος αυτό ισχυρίζεται. Τώρα βέβαια για να το γράφει ως θέμα στον ψυχολογο είναι σοβαρο για αυτόν και ας μου το πλασαρει ετσι.
Και για το αν είμαι ξανθιά μελαχρινή τι να πω , για να το γράφει μάλλον δεν του αρεσω? Αλλά τι σκατα, αυτός με προσεγγισε, αυτός κατά τα δικά του δεδομένα είναι σωστός στη σχέση (και κατά τα δικά μου αν δε διάβαζα ο,τι διαβασα). Και αντικειμενικα δε με λες και ασχημη (από τρίτους το ξέρω, απ το περιβάλλον μου απ τη δουλειά μου απ το πόσοι με προσεγγιζουν, και γιατι έχω και αυτογνωσια). Ε και γι αυτό τρελαίνομαι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

19:20
Εχει βαθιά τραύματα από βιωματα. Έχει άγχος και παίρνει χάπια για αυτό. Όσο για μένα, οι 2 σχέσεις οι προηγούμενες τελείωσαν για άλλους λόγους, συγκυρίες ζωής θα έλεγα.
Η σχέση εκείνου ισχυρίζεται τελείωσε γιατί είχε πολλές ανασφάλειες η κοπέλα, λέει δεν τον άφηνε καλά καλά να πάει για καφέ με έναν φίλο του. Και στα γραπτά του για εκείνη δεν αναφέρει ότι εψαχνε κάτι άλλο. Είχε αλλα ζητήματα με εκείνη.
Τώρα επίσης, τις γαμοανασφαλειες τις αποκτώ γιατι διάβασα ο,τι διάβασα. Αλλιώς, για τα προηγούμενα θέματα που είχα σε παλιά ποστ μου (σας έχω πρήξει το ξερω) είναι θέματα που έλυσα, δεν ήταν κομβικης σημασιας. Εδώ όμως αναρωτιέμαι εφόσον το βλέπω γραμμένο μήπως δεν με θέλει καν..
Τι χάπια παιρνει ; αντικαταθληπτικά ; και πως έχει στυσεις για σεξ ; αυτά ρίχνουν τη λίμπιντο.
Μαλακιες σου είπε τα έριξε όλα πανω της κ αυτό δεν είναι αντρίκιο. Εν παση περιπτωση οι πρωην δεν μας ενδιαφερουν.
Άλλωστε το προβλημα τώρα το έχεις δει. Όποτε τι και αν έγινε η αν δεν έγινε με πρωην.
Όσο για τις συγκυρίες με τους προηγουμενους έχω γράψει τόσες φορές εδω μεσα να μη χωρίζετε για ψηλου πηδημα κανονικά όταν κανεις μια σχέση τη κανεις για να κρατήσει. Αλλά δυστυχώς στην εποχή που ζουμε ο κόσμος έχει λαλήσει κάνει σχέσεις ανοίγεται σε έναν άνθρωπο και μετά χωρίζει.
Εγώ χωρισμό δεν ξαναπερνάω τέλος. Και αν περασω θα έχω κάνει και κανα παιδακι. Δε θέλω άλλους χωρισμους προτιμω μόνος μου.
Μόνο αν βρω κάποια σταθερή γυναίκα θα ασχοληθώ μαζί της... Φυσικά υπάρχουν πολλες εκεί έξω σταθερές αλλά είναι με άλλους η μπορεί να μην τους αρέσω εγώ και το αντίστροφο.
Θα δουμε όμως. έχω καλό προαισθημα.
Όσο για το πρήξιμο σιγά δεν μας αναγκάζεις να σ απαντάμε θα μπορουσα να κάνω ιγκνορ στο θέμα σου και σε σενα και να μην σε ξαναδώ. Απλά τα πραγματα. Αν πρηζομουν.
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

19:21
Θα πάω παιδιά σε ψυχολόγο, πρέπει. Αλλά το ζήτημα εδώ είναι αν θέλω να μαι με έναν άνθρωπο που κοιτάει αλλες. Που όλοι μου λένε είναι νορμαλ να κοιτάει κάποιος. Θυμάμαι σε προηγούμενη σχέση μου που ήξερα ότι λιώνει,ότι με τους φίλους του στέλνανε καμία φορά φωτο απο γκομενες με μαγιω κλπ. Οπότε τώρα γιατί έχω σκαλώσει έτσι άσχημα δεν ξέρω.Τί έλυσες, με συγχωρείς ; Γύρω από τα ίδια θέματα γυρνάς ξανά και ξανά. Την προηγούμενη φορά είχες δει μηνύματά του (αν θυμάμαι καλά...), τώρα είδες γραπτά του...
Όλη σου η ζωή διαμορφώνεται γύρω από εκείνον. Ο άξονας γύρω από τον οποίο γυρίζεις αυτός είναι...
Καλά σου είπε για ψυχολόγο ο @ultraviolence. Τί να κάνουμε...Καλά τα νύχια μας, καλά τα ρούχα μας σαν τα ψωνίζουμε, αλλά η ψυχή (μας) αφρόντιστη δε λέει...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-07-24

19:29
Αμα το εκτιμάς, ξέρεις τι να κάνεις. 50 ευρώ το ποστ.Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις σου, αφιερωνεις πολυ χρονο και το εκτιμω.
Δηλαδη έχεις τις αμφιβολίες σου καθε τοσο, αλλα τη συγκατοικηση εκεί, τη θες, γιατι κοντευετε να βαρέσετε καρτα κοντα ενα χρόνο.Η συγκατοίκηση θέλω να έρθει γιατί όταν το κάνουμε θα είμαστε παρα 3 μήνες 1χρόνο, ικανό διάστημα στις ηλικίες μας για να κρίνεις αν θες τον άλλο στη ζωή σου.
Κοιτα, είμαι σχεδόν βεβαιος οτι εχεις αναγκη την τρυφερότητα τόσο πολύ που είτε θα αγνοήσεις τα ρεντ φλαγκς του προκειμενου να μεινετε μαζί, είτε ταυτοχρονα καθε τοσο θα τσιτωνεται κατι στην ευαισθητη ιδιοσυγκρασία σου που θα διαβάζεις ενα αποσπασμα και θα νιωθεις άσχημα.
Δεν το θεωρω υγιες αυτο για τη συνέχεια της ζωής σου, ΑΛΛΑ ειναι δικη σου η ζωη, εσυ αποφασίζεις.
Μαλακίες. Και πολλοι θεωρουν ότι στον γαμο, οι πουτανες έχουν σωσει πολύ κόσμο απο τα διαζυγια γιατι οι αντρες πανε κρυφά και πηδιούνται με αυτές κι υστερα γυρίζουν "ηρεμοι" στις γυναικες τους.Για το κοιταγμα το έχω συζητήσει με κόσμο, πολλοί λένε είναι νορμαλ και στη φύση του ανθρώπου να κοιταει, και ότι δε σημαίνει ότι δε θελει την κοπέλα του. Και ο ίδιος αυτό ισχυρίζεται. Τώρα βέβαια για να το γράφει ως θέμα στον ψυχολογο είναι σοβαρο για αυτόν και ας μου το πλασαρει ετσι.
Δηλαδή αμα δεν ηταν "ηρεμοι" να φοβόμασταν για εξτρα δολοφονιες ενα πράγμα. Άστονε να γαμαει μη μας σκοτωσει. Αστονε να κοιταει άλλες σε αγαπάει. Το κάνουν κι άλλοι ειναι νορμαλ.
Σου φαίνονται νορμαλ εσένα όλα αυτά;
Εγω κορίτσι μου, όταν ειχα την πιο μεγαλη σχέση, που έπινα νερό στο όνομά της, καύλωνα καθε μέρα για τα παραμικρά σημαδάκια στο σώμα της. Και όλες οι άλλες γυναικες ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ στον κοσμο για μένα. Οχι να κοιταξεις. Πέτρες, σύννεφα, έπιπλα ρε παιδι μου πως το λενε, δεν υπήρχαν.
Είμαι αντρας. Κι αυτες τις μαλακιες τις εχω ξανακουσει και δεν τις δέχομαι, οτι ειναι νορμαλ να κοιταει άλλες.
Κοίτα, ασυναισθητα. Αλλα μεχρι να πας να το γράψεις, φίλε σε εχει καυλώσει η άλλη, μηπως τη σκέφτεσαι όταν γαμάς τη δικιά σου κιόλας;
Τωρα με γαργαλάς να σου πω οτι σε τρωει το πωπουδάκι σου να στα χωσω κι εσένα γι αυτη τη φράση σου αλλα εχε χάρη που σε συμπαθώ και έχει προτεραιοτητα το πρόβλημά σου.Και αντικειμενικα δε με λες και ασχημη (από τρίτους το ξέρω, απ το περιβάλλον μου απ τη δουλειά μου απ το πόσοι με προσεγγιζουν, και γιατι έχω και αυτογνωσια). Ε και γι αυτό τρελαίνομαι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-07-24

19:30
Το θέμα δεν είναι τί σου λένε οι άλλοι, μα τί εσύ πιστεύεις. Κι εδώ είναι που θα βοηθηθείς, πιστεύω, και θα γίνεις πιο σταθερή. Δε θα μαδάς μαργαρίτες, για να δεις αν θες να είσαι μ' αυτόν τον άνθρωπο ή όχι. Θα ανακαλύψεις τις αιτίες εκείνες που σε κάνουν έτσι να μπαλαντζάρεις...Θα πάω παιδιά σε ψυχολόγο, πρέπει. Αλλά το ζήτημα εδώ είναι αν θέλω να μαι με έναν άνθρωπο που κοιτάει αλλες. Που όλοι μου λένε είναι νορμαλ να κοιτάει κάποιος. Θυμάμαι σε προηγούμενη σχέση μου που ήξερα ότι λιώνει,ότι με τους φίλους του στέλνανε καμία φορά φωτο απο γκομενες με μαγιω κλπ. Οπότε τώρα γιατί έχω σκαλώσει έτσι άσχημα δεν ξέρω.
Τώρα είναι αυτό. Αύριο θα είναι κάτι άλλο. Τί θα κάνεις ; Θα ρωτάς τον καθένα να σου πει τί εσύ πρέπει να κάνεις ; Πρέπει να πάρεις την ευθύνη των αποφάσεών σου. Αφού προηγουμένως καταλήξεις σ' αυτές. Κι αν δεν μπορείς μονάχη, τουλάχιστον με κάποιον που ξέρει πως να σε οδηγήσει να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου...
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

22-07-24

20:19
Εδώ να πούμε οτι και η Adriana Lima δεκαράκι ήταν και τα είχε με ένα άπιστο γκομπλιν παρόλα αυτά.
Θέλω να πω, δεν έχει σημασία το πως είσαι εσύ στην τελική. άμα ο άλλος το έχει στο dna του να μαλακίζεται, αυτό θα κάνει.
Εγώ ξέρω ότι όταν είσαι σε σχέση δεν κάνεις ούτε λες τέτοια πράγματα. Με την προυπόθεση βέβαια ότι έχεις μια σοβαρή σχέση…
Πρέπει να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου με έναν ειδικό. Σήμερα αγχώνεσαι γιατί δεν είσαι μελαχρινή, αύριο μεθαύριο θα είναι κάτι άλλο. Δεν θα είσαι ποτέ ήρεμη στη σχέση σου και το πρόβλημα μπορεί να είσαι εσύ. Αν υποφέρεις από οποιαδήποτε φοβία/τραύμα/διαταραχή θα πρέπει να το αναγνωρίσεις και να το διαχειριστείς πρώτα απ όλα μόνη σου και ύστερα να το επικοινωνήσεις στο σύντροφο σου. Εκεί θα φανεί και η αξία του. Αν συνεχίζει να σε τριγκάρει όλη την ώρα, τότε ίσως είναι η στιγμή να αρχίσεις να κοιτάς κι εσύ άλλους. : )
Θέλω να πω, δεν έχει σημασία το πως είσαι εσύ στην τελική. άμα ο άλλος το έχει στο dna του να μαλακίζεται, αυτό θα κάνει.
Εγώ ξέρω ότι όταν είσαι σε σχέση δεν κάνεις ούτε λες τέτοια πράγματα. Με την προυπόθεση βέβαια ότι έχεις μια σοβαρή σχέση…
Πρέπει να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου με έναν ειδικό. Σήμερα αγχώνεσαι γιατί δεν είσαι μελαχρινή, αύριο μεθαύριο θα είναι κάτι άλλο. Δεν θα είσαι ποτέ ήρεμη στη σχέση σου και το πρόβλημα μπορεί να είσαι εσύ. Αν υποφέρεις από οποιαδήποτε φοβία/τραύμα/διαταραχή θα πρέπει να το αναγνωρίσεις και να το διαχειριστείς πρώτα απ όλα μόνη σου και ύστερα να το επικοινωνήσεις στο σύντροφο σου. Εκεί θα φανεί και η αξία του. Αν συνεχίζει να σε τριγκάρει όλη την ώρα, τότε ίσως είναι η στιγμή να αρχίσεις να κοιτάς κι εσύ άλλους. : )
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.