darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

22-07-24

12:41
Θα τρελαθώ ρε παιδιά. Είμαι 6 μήνες σε σχέση με αντρα 40 ετών. Ξέρω προκαταβολικά τι θα μου πείτε αλλά τα χω παιξει. Πάει σε ψυχολόγο, κάνει ψυχανάλυση. Ξεχασε κατι σημειωσεις στο γραφειο του που πηγαινω και εγω κατι φορές. Εγραφε ότι κοιτάζει άλλες. Και σαν δεύτερο ερώτημα το αν θα πιεστει με συγκατοικηση γιατι θελει διαλειμματα στη σχεση. (ΕΚΕΙΝΟΣ μου προτεινε να μεινουμε μαζι). Και πιο κάτω λέει ότι ταιριάζουμε αλλά εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες (εγώ ξανθια εν τω μεταξυ) και το συναίσθημα που έχει κλπ κλπ.
Εμένα παρολαυτα μου χει πει και ξαναπει ότι είμαι πολύ χαλαρή και τον κάνω να νιώθει καλά και γι αυτό δεν τον πιέζει το να μείνουμε μαζι, φαντάζεται μέλλον μαζί μου κλπ.
Παλιότερα είχε δακρύσει μπροστά μου κ μου χε πει πόσο τυχερός ένιωσε που με βρήκε. Συν ότι έγραφε παλιότερα σε τετράδια πόσο θελει να βρει την αγάπη του και πόσο δύσκολο είναι και τετοια.
Επιπλέον έχει αποδείξει έμπρακτα ότι με αγαπάει, φροντιζοντας με σε διάφορες φάσεις χωρίς καν να το ζητησω. Σεξ κάνουμε 3 4 φορές τη βδομάδα.
Ντρέπομαι να το συζητήσω με φίλους μου. Οι γονείς μου δεν ζουν. Ντρέπομαι να το συζητήσω γιατί αν μείνω μαζί του δεν θα χω μούτρα. Να μείνω με κάποιον που γραφει ότι κοιτάζει άλλες?
Και ναι κραξτε με, διαβασα σημειώσεις του, καταγραφει τις σκέψεις του και εγώ αν δεν τα είχα διαβάσει δεν θα ήξερα τίποτα από αυτά.
Σκέφτομαι ότι απλά θέλει να κάνει οικογένεια (που το ξερω) και βρήκε εμένα την κατάλληλη για τα δεδομένα του σε αυτόν τον τομέα. Δε με χωράει ο τόπος. Πως να το χειριστώ? Τι σκατα να κανω.
Σε κουβέντες μας μου χει πει θεωρεί νορμαλ το κοίταγμα. Και εγώ νορμαλ το θεωρω, το ωραίο το θαυμάζεις και μέχρι εκεί. Για αυτόν κακό είναι το να το πας για σεξ με τον αλλο κλπ.
Αν λοιπόν το θεωρεί νορμαλ, γιατί το έγραψε στις σημειωσεις λογικά για θεμα προς συζήτηση με γιατρο?
Εγώ εν τω μεταξύ τον καραγουσταρω και είμαι να σκάσω. Υποτίθεται θα μείνουμε μαζί, με έχει διαλύσει αυτό που είδα.
Και ναι, σε ψυχολόγο θα πάω και εγώ σιγουρα.
Εμένα παρολαυτα μου χει πει και ξαναπει ότι είμαι πολύ χαλαρή και τον κάνω να νιώθει καλά και γι αυτό δεν τον πιέζει το να μείνουμε μαζι, φαντάζεται μέλλον μαζί μου κλπ.
Παλιότερα είχε δακρύσει μπροστά μου κ μου χε πει πόσο τυχερός ένιωσε που με βρήκε. Συν ότι έγραφε παλιότερα σε τετράδια πόσο θελει να βρει την αγάπη του και πόσο δύσκολο είναι και τετοια.
Επιπλέον έχει αποδείξει έμπρακτα ότι με αγαπάει, φροντιζοντας με σε διάφορες φάσεις χωρίς καν να το ζητησω. Σεξ κάνουμε 3 4 φορές τη βδομάδα.
Ντρέπομαι να το συζητήσω με φίλους μου. Οι γονείς μου δεν ζουν. Ντρέπομαι να το συζητήσω γιατί αν μείνω μαζί του δεν θα χω μούτρα. Να μείνω με κάποιον που γραφει ότι κοιτάζει άλλες?
Και ναι κραξτε με, διαβασα σημειώσεις του, καταγραφει τις σκέψεις του και εγώ αν δεν τα είχα διαβάσει δεν θα ήξερα τίποτα από αυτά.
Σκέφτομαι ότι απλά θέλει να κάνει οικογένεια (που το ξερω) και βρήκε εμένα την κατάλληλη για τα δεδομένα του σε αυτόν τον τομέα. Δε με χωράει ο τόπος. Πως να το χειριστώ? Τι σκατα να κανω.
Σε κουβέντες μας μου χει πει θεωρεί νορμαλ το κοίταγμα. Και εγώ νορμαλ το θεωρω, το ωραίο το θαυμάζεις και μέχρι εκεί. Για αυτόν κακό είναι το να το πας για σεξ με τον αλλο κλπ.
Αν λοιπόν το θεωρεί νορμαλ, γιατί το έγραψε στις σημειωσεις λογικά για θεμα προς συζήτηση με γιατρο?
Εγώ εν τω μεταξύ τον καραγουσταρω και είμαι να σκάσω. Υποτίθεται θα μείνουμε μαζί, με έχει διαλύσει αυτό που είδα.
Και ναι, σε ψυχολόγο θα πάω και εγώ σιγουρα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

22-07-24

13:39
??????????????????????. Τρεχα φυγε αμα εχεις και αλλες επιλογες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-07-24

13:45
Κοπελιά μην ανησυχείς όλοι για ψυχίατρο είμαστε. Παλαβοί για δεσιμο 
αρκεί να το αποδεχθούμε να αγαπήσουμε τα ελαττωματα μας και ετσι θα κάνουμε και πιο ειλικρινεις σχέσεις και επιτυχημένες.

αρκεί να το αποδεχθούμε να αγαπήσουμε τα ελαττωματα μας και ετσι θα κάνουμε και πιο ειλικρινεις σχέσεις και επιτυχημένες.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

22-07-24

14:31
α καλά ο τι να ναι.
ε κοιτα κι εσυ άλλους τότε, τι να σου πούμε.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

22-07-24

15:01
Αυτό το παραμύθι το έχω ακούσει από πολλούς και πολλές.Παλιότερα είχε δακρύσει μπροστά μου κ μου χε πει πόσο τυχερός ένιωσε που με βρήκε
Σήκω φύγε. Οι άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι Έλληνες άνδρες, δεν κλαίνε από το πουθενά.
Έχει τύψεις για κάτι και σου παίζει θέατρο.
Καλή συνέχεια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε θεωρεί μια καλή επιλογή μελλοντικής συζύγου, aka όπως λέει και ο φίλος μας ο Βαλ συχνά, σε έχει "παρκάρει" και στη πρώτη ευκαιρία θα ξενοπηδηξει.Σκέφτομαι ότι απλά θέλει να κάνει οικογένεια (που το ξερω) και βρήκε εμένα την κατάλληλη για τα δεδομένα του σε αυτόν τον τομέα. Δε με χωράει ο τόπος. Πως να το χειριστώ? Τι σκατα να κανω.
Modern problems require modern solutionsα καλά ο τι να ναι.

darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

22-07-24

15:11
Ο συγκεκριμένος είναι πολύ ευαίσθητος. Και με ένα θέμα υγείας του πατέρα του έβαλε τα κλάματα μπροστά μου. Και όσον αφορά το ότι έκλαψε μπροστά μου, επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς διάβασα τις σημειώσεις του, τον προηγούμενο χρόνο είχε κλάψει πολύ γιατί δεν έβρισκε αυτή τη μία, την αγάπη του , που θα ερωτευτεί και θα κάνει οικογένεια. Έτσι έγραφε. Το εψαχνε πολύ μέχρι που το πήρε απόφαση να χαλαρωσει και σταμάτησε να ψαχνει. Εκεί βρέθηκα εγώ. Και μετά αυτά που γράφωΟι άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι Έλληνες άνδρες, δεν κλαίνε από το πουθενά.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

22-07-24

15:14
Αυτό το παραμύθι το έχω ακούσει από πολλούς και πολλές.
Σήκω φύγε. Οι άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι Έλληνες άνδρες, δεν κλαίνε από το πουθενά.
Έχει τύψεις για κάτι και σου παίζει θέατρο.
Καλή συνέχεια
Σε θεωρεί μια καλή επιλογή μελλοντικής συζύγου, aka όπως λέει και ο φίλος μας ο Βαλ συχνά, σε έχει "παρκάρει" και στη πρώτη ευκαιρία θα ξενοπηδηξει.
Modern problems require modern solutions![]()
Καλά δεν λέω τέρμα καραγκιοζης. Μπορεί να έχουν situationship και να μη το ξέρει η κοπέλα. Ο τυπος που σου φουσκώνει τα μυαλα και μετά γυρνάει και σου λεει, α κακως είχες προσδοκίες, τελικά αλλαξα γνώμη, θέλω και διαλείμματα. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

22-07-24

15:17
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Ο συγκεκριμένος είναι πολύ ευαίσθητος. Και με ένα θέμα υγείας του πατέρα του έβαλε τα κλάματα μπροστά μου
Όταν υπάρχουν τόσα σοβαρά θέματα και τίθεται η ζωή ενός γονέα σε κίνδυνο, λογικό να κλάψει.
Αλλά χαζοθεατρικα όταν καν δεν σε βλέπει σοβαρά είναι εξτριμ.
Γιατί άραγε;προηγούμενο χρόνο είχε κλάψει πολύ γιατί δεν έβρισκε αυτή τη μία, την αγάπη του , που θα ερωτευτεί και θα κάνει οικογένεια.

Δεν μπορείς να θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο και να πληρώσεις σε πορτοκάλια.
Θέλει και ζέστη όμορφη οικογένεια θέλει και το ξενοκοιταγμα. Χαχαχα
Εκεί βρέθηκες εσύ, μια γυναίκα να τακτοποιηθεί. Είναι 40. Χρόνο και πολύ δεν είχε. Είσαι οκ στο τσεκ Λιστ, παρκάρει και συνεχίζει.χαλαρωσει και σταμάτησε να ψαχνει. Εκεί βρέθηκα εγώ
Δεν είναι φυσιολογικό να σου λέει εγώ το θεωρώ οκ το να σαλιαριζω με άλλες γνωστές.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-07-24

Ο συγκεκριμένος είναι πολύ ευαίσθητος. Και με ένα θέμα υγείας του πατέρα του έβαλε τα κλάματα μπροστά μου. Και όσον αφορά το ότι έκλαψε μπροστά μου, επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς διάβασα τις σημειώσεις του, τον προηγούμενο χρόνο είχε κλάψει πολύ γιατί δεν έβρισκε αυτή τη μία, την αγάπη του , που θα ερωτευτεί και θα κάνει οικογένεια. Έτσι έγραφε. Το εψαχνε πολύ μέχρι που το πήρε απόφαση να χαλαρωσει και σταμάτησε να ψαχνει. Εκεί βρέθηκα εγώ. Και μετά αυτά που γράφω
Α ευτυχώς βρήκε εσένα δηλαδή.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

Α γεια σου. Αυτό ακριβώς.Καλά δεν λέω τέρμα καραγκιοζης. Μπορεί να έχουν situationship και να μη το ξέρει η κοπέλα. Ο τυπος που σου φουσκώνει τα μυαλα και μετά γυρνάει και σου λεει, α κακως είχες προσδοκίες, τελικά αλλαξα γνώμη, θέλω και διαλείμματα. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

22-07-24

15:19
Δυο ερωτήματα καθόλου αθώα. Πρώτον όποιος σημειώνει προς συζήτηση το οφθαλμόλουτρο κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει και παραπάνω συνειρμούς ,για τους οποίους νιώθει ψιλοτυψεις δεδομένης της σχέσης σας. Σκέψεις /λέξεις /πράξεις: το τρίπτυχο εξέλιξης.Εγραφε ότι κοιτάζει άλλες. Και σαν δεύτερο ερώτημα το αν θα πιεστει με συγκατοικηση γιατι θελει διαλειμματα στη σχεση. (ΕΚΕΙΝΟΣ μου προτεινε να μεινουμε μαζι). Και πιο κάτω λέει ότι ταιριάζουμε αλλά εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες (εγώ ξανθια εν τω μεταξυ) και το συναίσθημα που έχει κλπ κλπ.
Για τη συγκατοικηση δεν είναι σίγουρος, άρα και για τη δέσμευση που απορρέει από αυτή.
Φυλαγε τα νώτα σου και μη βιάζεσαι για συγκατοικησεις.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

15:21
Κορίτσι άκουσε με προσεκτικά. Είσαι 33, ξεκοβεις κατευθείαν με τον καραγκιοζη και ασε αυτόν να τα λέει με τον ψυχολόγο ότι του αρεσκει να ξενοκοιταει.
Όταν ψαχνετε ΣΥΖΥΓΟ και όχι γκόμενο, να προσέχετε πολύ. ΠΟΛΥ. Γιατί ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται ότι ψήνεται για σενα, απλά θέλει να τακτοποιηθεί γιατί φοβάται μη μείνει στο ράφι.
Δεν είναι σοβαρή σχέση μια σχέση που κανεις διαλείμματα. Και τι είναι τα διαλείμματα; Κάτσε λίγο να γ*μησω καμία άλλη για 2 μήνες και τα ξαναλέμε;
Όταν ψαχνετε ΣΥΖΥΓΟ και όχι γκόμενο, να προσέχετε πολύ. ΠΟΛΥ. Γιατί ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται ότι ψήνεται για σενα, απλά θέλει να τακτοποιηθεί γιατί φοβάται μη μείνει στο ράφι.
Δεν είναι σοβαρή σχέση μια σχέση που κανεις διαλείμματα. Και τι είναι τα διαλείμματα; Κάτσε λίγο να γ*μησω καμία άλλη για 2 μήνες και τα ξαναλέμε;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

22-07-24

15:24
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.
Να μείνεις ενώ έχεις τόσες αμφιβολίες; (Στοίχημα ότι αυτό μόνο καλά δε θα πάει)
Ή να φύγεις ενώ έχεις δεθεί μαζί του;
Εγώ πιστεύω πως για αυτό δε θες να τον αφήσεις. Γιατί μιλάει για άλλες γυναίκες με συναδέλφους του, λέει στον ψυχολόγο για το ξενοκοίταγμα, αλλά μπροστά σε σένα αρχίζει τα "αχ κορώνα μου, γυναίκα της ζωής μου, τι τυχερός που είμαι και σε βρήκα".
Απλώς πολλά τα ρεντ φλαγκς ρε παιδί μου. Προσωπικά νομίζω πως η Δούκισσα το συνόψισε μια χαρά στο πρώτο της μήνυμα.
Να μείνεις ενώ έχεις τόσες αμφιβολίες; (Στοίχημα ότι αυτό μόνο καλά δε θα πάει)
Ή να φύγεις ενώ έχεις δεθεί μαζί του;
Εγώ πιστεύω πως για αυτό δε θες να τον αφήσεις. Γιατί μιλάει για άλλες γυναίκες με συναδέλφους του, λέει στον ψυχολόγο για το ξενοκοίταγμα, αλλά μπροστά σε σένα αρχίζει τα "αχ κορώνα μου, γυναίκα της ζωής μου, τι τυχερός που είμαι και σε βρήκα".
Απλώς πολλά τα ρεντ φλαγκς ρε παιδί μου. Προσωπικά νομίζω πως η Δούκισσα το συνόψισε μια χαρά στο πρώτο της μήνυμα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-07-24

15:24
Αμα θες λυση στο θέμα σου πες του ότι βρήκες μπροστά σου κάτι σημειώσεις του και τις είδες και συζήτηστε το. Εδώ ο καθένας θα σ πει το μακρυ και το κοντό του.
Εκτος κ αν έσπασες κανα συρτάρι παλι
Εκτος κ αν έσπασες κανα συρτάρι παλι

vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-07-24

15:25
Κορίτσι άκουσε με προσεκτικά. Είσαι 33, ξεκοβεις κατευθείαν με τον καραγκιοζη και ασε αυτόν να τα λέει με τον ψυχολόγο ότι του αρεσκει να ξενοκοιταει.
Εντωμεταξυ η κοπέλα έχει ανοιξει κι αλλά παρομοια θέματα και δειχνει συνεχως μέσα στο άγχος και την αγωνία. Απορώ τι ευχαρίστηση αντλεί από αυτή τη σχέση και πως αντέχει να τη συντηρεί ακόμη…
Χαρά στο κουράγιο σου!
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

15:29
Δ
Δεν μου έχει δείξει καθολου μα καθολου ότι πιεζεται. Και τώρα που εγώ επανέφερα την κουβέντα μου λέει ότι μέρα με την μέρα νιώθει όλο και πιο σίγουρος ότι δεν θα πάει άσχημα το να μείνουμε μαζί, ότι το θέλει πολύ, οτι ταιριάζουμε και τέτοια. Σύζυγο ψαχνει και αυτός και σύμφωνα με αυτά που είχα διαβάσει στα παλιά σημειώματα έδειχνε τέρμα ρομαντικος και γλυκός. Δεν ψαχνει απλά να βολευτει, είχε τις ευκαιρίες αλλά τις ακυρωνε. Εγραφε οτι ψαχνει αυτή τη μια που θα ερωτευτει και θα ταιριάξει, σαν την παλιά του σχέση. Εδω αποτυπωνε στο χαρτι αυτα που θα ηθελε να πει στην μελλοντικη του κοπελα. "Αγαπη μου ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουμε, θα συναντηθουμε, θα σε αναγνωρισω κλπ. " . Την παλιά σχέση την έληξε λόγω ζήλιας από πλευράς της κ δεν άντεξε. Ενώ έγραφε ότι ήταν ερωτευμένος. Και μου το χει πει.Κορίτσι άκουσε με προσεκτικά. Είσαι 33, ξεκοβεις κατευθείαν με τον καραγκιοζη και ασε αυτόν να τα λέει με τον ψυχολόγο ότι του αρεσκει να ξενοκοιταει.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

15:30
Μάνθος Φουστάνοςαχ κορώνα μου, γυναίκα της ζωής μου, τι τυχερός που είμαι και σε βρήκα".

darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος

22-07-24

Όλα παλεύονταν όμως, το τελευταίο το τωρινό όμως είναι ακραιο. Δεν αντλώ χαρά πια. Και υποτίθεται σε λίγο θα συγκατοικησουμε.Εντωμεταξυ η κοπέλα έχει ανοιξει κι αλλά παρομοια θέματα και δειχνει συνεχως μέσα στο άγχος και την αγωνία. Απορώ τι ευχαρίστηση αντλεί από αυτή τη σχέση και πως αντέχει να τη συντηρεί ακόμη…
Χαρά στο κουράγιο σου!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

Αντε παλι με τις παλιες σχέσεις.
Γαηαηδξσξδδβσβση@@#€&€-#-#
Τα πρώην μου μέσα.
Εγώ αν ημουν γυναίκα η άντρας βασικά άντρας είμαιι χαχα και μου έλεγε κάτι τέτοιο θα επαιρνε σουτ.
Γαηαηδξσξδδβσβση@@#€&€-#-#
Τα πρώην μου μέσα.
Εγώ αν ημουν γυναίκα η άντρας βασικά άντρας είμαιι χαχα και μου έλεγε κάτι τέτοιο θα επαιρνε σουτ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

15:32
Ρε κοριτσι μου αφού είδες μόνη σου τα αποδεικτικά στοιχεία. Αν εσύ είσαι οκ με την ιδέα ο άντρας σου να σε θέλει απλά για σύζυγο και αυτός να ξενοκοιταει οκ. Τι να σου πω.Δεν ψαχνει απλά να βολευτει, είχε τις ευκαιρίες αλλά τις ακυρωνε
Εγώ έχω την εντύπωση ότι ψάχνεις δικαιολογίες να το σπρώχνεις. Ειδικά αν ισχύει ότι έχεις ξαναγράψει για παρόμοια προβλήματα.
Τι περιμένεις; Να έρθει το κέρατο;
ΑααααααΕνώ έγραφε ότι ήταν ερωτευμένος. Και μου το χει πει.
Για πρόσεχε κορίτσι μήπως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την πρώην και εσύ είσαι το scapegoat...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.