darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

22-07-24

15:33
Δεν του μίλησα ότι βρήκα αυτά που έγραψε. Μετά δεν θα είχα μούτρα να μαι μαζί του. Θα έπεφτε η αυτοπεποίθηση στα πατώματα και η εικόνα μου προς αυτόν. Βέβαια ήδη τα χω σκατώσει γιατί του μίλησα για το αν γουστάρει πολύ ή απλά είναι ηρεμος, και επειδή κατά τη γνώμη του τα κάνει όλα όπως πρέπει σε μένα δεν μπορεί να καταλάβει από που απορρεει η ανασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση σκατα δηλαδή. Εν τω μεταξύ όντως απ τη δική του σκοπιά εφόσον δεν ξέρει ότι διάβασα ο,τι διάβασα, φαίνομαι παράλογη, και εγώ τα ίδια θα σκεφτόμουν..Αμα θες λυση στο θέμα σου πες του ότι βρήκες μπροστά σου κάτι σημειώσεις του και τις είδες και συζήτηστε το. Εδώ ο καθένας θα σ πει το μακρυ και το κοντό του.
Εκτος κ αν έσπασες κανα συρτάρι παλι![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

22-07-24

15:34
Ε ρε Ντέβιλ θα μας πεθάνεις έτσι πώς τα λεςΕγώ αν ημουν γυναίκα η άντρας

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

22-07-24

15:34
Είδες που όλα αποκαλύπτονται;Αντε παλι με τις παλιες σχέσεις.
Γαηαηδξσξδδβσβση@@#€&€-#-#
Τα πρώην μου μέσα.
Εγώ αν ημουν γυναίκα η άντρας βασικά άντρας είμαιι χαχα και μου έλεγε κάτι τέτοιο θα επαιρνε σουτ.
100% ο τύπος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην και την έχει plan b παρκαρισμένη την κοπέλα 100%
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

22-07-24

15:35
Δεν είναι πλαν Β η κοπέλα. Είναι πλέον παντρεμένη με 2 παιδιά. Η ιστορία αυτή είναι πριν 7 χρονια. Όπου είναι τέρμα τοξική κατ αυτόν και το έληξε ο ίδιος (το γράφει και στα χαρτιά του..)Είδες που όλα αποκαλύπτονται;
100% ο τύπος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην και την έχει plan b παρκαρισμένη την κοπέλα 100%
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-07-24

15:36
Είδες που όλα αποκαλύπτονται;
Οχι που θα ξεφευγε ο γατουλης από τα τζιμάνια του στεκιου
Χα!
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

22-07-24

Όχι καλή μου.Δεν είναι πλαν Β η κοπέλα. Είναι πλέον παντρεμένη με 2 παιδιά. Η ιστορία αυτή είναι πριν 7 χρονια. Όπου είναι τέρμα τοξική κατ αυτόν και το έληξε ο ίδιος (το γράφει και στα χαρτιά του..)
ΕΣΥ είσαι το πλάνο του Β.
Το πλάνο Α είναι βαθιά στην καρδιά του η πρώην ή μια κοπέλα που να του θυμίζει την πρώην.
Μακάρι να κάνω λάθος.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

22-07-24

Α υπάρχει και πρώην; Καλά μιλάμε έχω μπερδευτεί τελείως…
Καλά ξεμπερδέματα και σε σένα θα ευχηθώ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-07-24

15:37
Δεν είναι πλαν Β η κοπέλα. Είναι πλέον παντρεμένη με 2 παιδιά. Η ιστορία αυτή είναι πριν 7 χρονια. Όπου είναι τέρμα τοξική κατ αυτόν και το έληξε ο ίδιος (το γράφει και στα χαρτιά του..)
Είδες τελικά όλες τον βρίσκουν το μαλακα στο τελος όσο σπαστικιες και αν είναι

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α υπάρχει και πρώην; Καλά μιλάμε έχω μπερδευτεί τελείως…
Ε δεν θα υπήρχε ρε μπαρμπα ;
40 χρονών παρθενος θα ήταν ;
Η θα τρεχε 40 χρόνια στα μπουρδελα ;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

15:39
Οπα κάτσε είσαι η ίδια που έγραψε ότι ο δικός της σε τηλεδιάσκεψη σχολίαζε ερωτικά τις συναδελφισσες;;
Α καλάαααα...ακόμη με αυτόν τραβιέσαι;;
Καλά ξεμπερδεματα
Καλά ξεμπερδεματα
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

22-07-24

Είδες τελικά όλες τον βρίσκουν το μαλακα στο τελος όσο σπαστικιες και αν είναι
Ε δεν θα υπήρχε ρε μπαρμπα ;
40 χρονών παρθενος θα ήταν ;
Η θα τρεχε 40 χρόνια στα μπουρδελα ;
ξερω εγώ μωρε με τους τρελάρες και τις τρελές που κυκλοφορούν εκεί έξω. Βγάλτε ακρη εσείς, εγώ παραιτούμαι.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

Ολόκληρη περιουσία θα άφηνεΗ θα τρεχε 40 χρόνια στα μπουρδελα ;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

Οπα κάτσε είσαι η ίδια που έγραψε ότι ο δικός της σε τηλεδιάσκεψη σχολίαζε ερωτικά τις συναδελφισσες;;
Καλά ξεμπερδεματα
Δεν θυμάμαι αυτό το επισόδειο των οικογενειακών ιστοριών έχει πολλα ευτραπελα.
Ήταν λέει ζηλιαρα η πρωην Ε μεταξυ μας... Δεν είχε και πολυ άδικο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

15:41
Δεν υπάρχει περίπτωση να είχες χάσει εσύ τέτοιο θέμα στο στεκι, πριν κάνα μήνα δυο ήταν. Απλά δεν το θυμάσαι.Δεν θυμάμαι αυτό το επισόδειο των οικογενειακών ιστοριών έχει πολλα ευτραπελα.
Περιληπτικά ο τύπος έκανε φουλ σεξουαλικα σχόλια με άλλους συναδέλφους για τις συναδελφισσες στο τσατ videocall και η φίλη μας εδώ έτυχε να τα δει

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ειδικά όταν τα λένε αυτά νάρκισσοι.Ήταν λέει ζηλιαρα η πρωην Ε μεταξυ μας... Δεν είχε και πολυ άδικο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

15:43
Δεν υπάρχει περίπτωση να είχες χάσει εσύ τέτοιο θέμα στο στεκι, πριν κάνα μήνα δυο ήταν. Απλά δεν το θυμάσαι.
Περιληπτικά ο τύπος έκανε φουλ σεξουαλικα σχόλια με άλλους συναδέλφους για τις συναδελφισσες στο τσατ videocall και η φίλη μας εδώ έτυχε να τα δει![]()
Δεν το θυμάμαι η αλήθεια είναι! Θυμάμαι που αυτή ήθελε συγκατοίκηση μετά το σεξ και αυτός όχι. Έκανε το δυσκολο τότε.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-07-24

15:44
Αυτή είναι ; Ναι ;;;Οπα κάτσε είσαι η ίδια που έγραψε ότι ο δικός της σε τηλεδιάσκεψη σχολίαζε ερωτικά τις συναδελφισσες;;
Καλά ξεμπερδεματα
Και είχα πάρει το σοβαρό μου να γράψω...

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

15:44
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ειδικά όταν τα λένε αυτά νάρκισσοι.
Όχι παντα αλλά σε γενικές γραμμές...
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

22-07-24

15:47
Α αυτό δεν το θυμάμαι εγώ. Έχει κι άλλο δράμα.Δεν το θυμάμαι η αλήθεια είναι! Θυμάμαι που αυτή ήθελε συγκατοίκηση μετά το σεξ και αυτός όχι. Έκανε το δυσκολο τότε.
Τουλάχιστον να πήγαινε σε κάνα ριαλιτι το κορίτσι αφού αντέχει να ακούει σαχλαμαρες τουλάχιστον εκεί θα βγαλει και κάνα φράγκο.
Ναι.Αυτή είναι ; Ναι ;;;
Και είχα πάρει το σοβαρό μου να γράψω...![]()
Ναι, δεν ισχύει πάντα, γιατί υπαρχει και η παθολογική ζήλεια (η επικίνδυνη), αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που λες "Γιατί άραγε;"....Όχι παντα αλλά σε γενικές γραμμές...

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

22-07-24

15:55
@darkhappysong εσύ ξέρεις αν πρέπει να το παλέψεις. Θα έχεις το ένστικτο, αυτό το gut feeling που λέμε αν αξίζει ή όχι πιστεύω.
Δε σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά και ψέματα (γιατί εγώ από αυτά που λες αυτό καταλαβαίνω, ότι δυστυχώς περί ψεύτη πρόκειται). Μίλα του ανοιχτά και μετά κάνε όπως νομίζεις.
Άμα είναι να βρίσκεσαι σε μια σχέση που μόνο σε σκάει και σε στεναχωρεί, ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που στο λέω αυτό, αλλά ίσως να είναι καλύτερα να μείνεις μόνη σου.
Δε σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά και ψέματα (γιατί εγώ από αυτά που λες αυτό καταλαβαίνω, ότι δυστυχώς περί ψεύτη πρόκειται). Μίλα του ανοιχτά και μετά κάνε όπως νομίζεις.
Άμα είναι να βρίσκεσαι σε μια σχέση που μόνο σε σκάει και σε στεναχωρεί, ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που στο λέω αυτό, αλλά ίσως να είναι καλύτερα να μείνεις μόνη σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-24

16:06
Α αυτό δεν το θυμάμαι εγώ. Έχει κι άλλο δράμα.
Τουλάχιστον να πήγαινε σε κάνα ριαλιτι το κορίτσι αφού αντέχει να ακούει σαχλαμαρες τουλάχιστον εκεί θα βγαλει και κάνα φράγκο.
Ναι.
Ναι, δεν ισχύει πάντα, γιατί υπαρχει και η παθολογική ζήλεια (η επικίνδυνη), αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις που λες "Γιατί άραγε;"....![]()
Οχι το δεν ισχυει παντα πηγαινε στο αν κλάψει κάποιος. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει τυψεις για κάτι απλά μπορεί να τον τυφλωσε και το συναίσθημα και να αναλαμβάνει ευθυνες που δεν του αναλογούν.
Μη ξεχνάμε ότι τα προβληματα δεν δημιουργούνται παντα από αυτόν που κατηγορείται για κάτι... Έχουν και κάποιες εκεί έξω χοντρά θεματάκια.
Αυτές βέβαια θα το καταλάβουν με τα χρόνια. Όπως και κάποιοι.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

22-07-24

16:33
Όπως δεν αξίζουν σε αυτή όσα της λέτε (αν ισχύουν φυσικά), δεν αξίζει και στον άνθρωπο να καταπατά εν αγνοία του την ιδιωτικότητα. Κάθεται και διαβάζει προσωπικές συζητήσεις, σημειώσεις που έχει για τον ψυχολόγο του(!), παλιά ημερολόγια/τετράδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον πιάνει να του μιλήσει. Μάλλον, καταλαβαίνω. Κοτεύει να το κάνει γιατί θα φάει κράξιμο που του έχει διαβάσει μηνύματα κτλ. Όταν το κάνουμε είναι καλά, όταν πρέπει να πάρουμε την ευθύνη θα κάνουμε τον κινέζο;
Εγώ ξέρω πως αν στο σύντροφο/φιλο σου έχεις τις χ,ψ ανησυχίες για το οτιδήποτε, του τις λες. Μόνο με τη συζήτηση λύνεις τα όποια προβλήματα και αν δεν υπάρχει λύση, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Kαι στην τελική, τι; Δεν θα του πεις τίποτα μόνο και μόνο για να μην εκτεθείς για την κατινιά, να μην τον χάσεις και ας έχεις τις χ,ψ ανησυχίες σου; Αυτό δεν είναι σχέση, είναι βόλεμα και από τη δική σου την πλευρά καθώς γνωρίζεις εδώ και καιρό για τα τετράδια/μηνύματα. Ίσως να μην είσαι έτοιμη για μια σχέση.
Σε συμβουλεύω:
1) να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Του λες τα πάντα: για τα μηνυματα/τετραδια που έχεις διαβάσει, τις ανησυχίες σου, τι θες από τη σχέση σας μελλοντικά, πώς σας βλέπει κτλ. Μια ειλικρινής συζήτηση. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια σχέση, πρέπει να δράσεις!
2) να πας επειγόντως σε έναν ψυχολόγο καθώς ούτε η δική σου συμπεριφορά είναι οκ και γενικοτερα θα σε βοηθήσει πολύ στο πως να αντιμετωπίσεις τούτη την κατάσταση. Αν το θέμα είναι οικονομικό, τσέκαρε το πλησιόστερο ΚΨΥ της περιοχής σου: είναι δωρεάν.
ΥΣ: Για να προλάβω, δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Εγώ ξέρω πως αν στο σύντροφο/φιλο σου έχεις τις χ,ψ ανησυχίες για το οτιδήποτε, του τις λες. Μόνο με τη συζήτηση λύνεις τα όποια προβλήματα και αν δεν υπάρχει λύση, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Kαι στην τελική, τι; Δεν θα του πεις τίποτα μόνο και μόνο για να μην εκτεθείς για την κατινιά, να μην τον χάσεις και ας έχεις τις χ,ψ ανησυχίες σου; Αυτό δεν είναι σχέση, είναι βόλεμα και από τη δική σου την πλευρά καθώς γνωρίζεις εδώ και καιρό για τα τετράδια/μηνύματα. Ίσως να μην είσαι έτοιμη για μια σχέση.
Σε συμβουλεύω:
1) να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Του λες τα πάντα: για τα μηνυματα/τετραδια που έχεις διαβάσει, τις ανησυχίες σου, τι θες από τη σχέση σας μελλοντικά, πώς σας βλέπει κτλ. Μια ειλικρινής συζήτηση. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια σχέση, πρέπει να δράσεις!
2) να πας επειγόντως σε έναν ψυχολόγο καθώς ούτε η δική σου συμπεριφορά είναι οκ και γενικοτερα θα σε βοηθήσει πολύ στο πως να αντιμετωπίσεις τούτη την κατάσταση. Αν το θέμα είναι οικονομικό, τσέκαρε το πλησιόστερο ΚΨΥ της περιοχής σου: είναι δωρεάν.
ΥΣ: Για να προλάβω, δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.