Κοιτάζει άλλες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
. Αν υποφέρεις από οποιαδήποτε φοβία/τραύμα/διαταραχή θα πρέπει να το αναγνωρίσεις και να το διαχειριστείς πρώτα απ όλα μόνη σου και ύστερα να το επικοινωνήσεις στο σύντροφο σου. Εκεί θα φανεί και η αξία του. Αν συνεχίζει να σε τριγκάρει όλη την ώρα, τότε ίσως είναι η στιγμή να αρχίσεις να κοιτάς κι εσύ άλλους
Πίστευα ότι δεν έχω τέτοια θέματα. Μέχρι που έμπλεξα με την περίπτωση αυτή που κοίταξα κινητό και χαρτιά και έπεσα απ τα σύννεφα. Δεν μπορώ δυστυχώς να του πω κοίταξα τα χαρτιά σου και είδα ότι κοιτάς άλλες. Απο αξιοπρέπεια και μόνο θα πρέπει να φύγω. Και δεν είμαι έτοιμη γαμωτο. Γιατί ψάχνω το αν. Μήπως είναι νορμαλ, μήπως απλά χαζεύει και το έγραψε στα πλαίσια της εξάρτησης από το ινσταγκραμ (που την έχει, το έχει καπως παραδεχτεί). Και κυρίως γιατί αν δει ότι διάβασα τα εσωψυχα του θα το λήξει ο ίδιος και θα χει και δίκιο, ίσως και εγώ το ίδιο να έκανα τότε.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα.
Πίστευα ότι δεν έχω τέτοια θέματα. Μέχρι που έμπλεξα με την περίπτωση αυτή που κοίταξα κινητό και χαρτιά και έπεσα απ τα σύννεφα. Δεν μπορώ δυστυχώς να του πω κοίταξα τα χαρτιά σου και είδα ότι κοιτάς άλλες. Απο αξιοπρέπεια και μόνο θα πρέπει να φύγω. Και δεν είμαι έτοιμη γαμωτο. Γιατί ψάχνω το αν. Μήπως είναι νορμαλ, μήπως απλά χαζεύει και το έγραψε στα πλαίσια της εξάρτησης από το ινσταγκραμ (που την έχει, το έχει καπως παραδεχτεί). Και κυρίως γιατί αν δει ότι διάβασα τα εσωψυχα του θα το λήξει ο ίδιος και θα χει και δίκιο, ίσως και εγώ το ίδιο να έκανα τότε.

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς όποτε δεν μπορώ να σου πω τη γνώμη μου.
Εσύ σε αυτό το σημείο με τι θα ήσουν ικανοποιημένη; Τι θες;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Βρε κορίτσι μου καλό, γιατί όλα αυτά που εδώ λες, όλους αυτούς τους - ανθρώπινους - προβληματισμούς δεν πας να τους πεις σε εκείνον ;

Γιατί δεν ξεπερνάς το φόβο σου και τον αφήνεις έτσι να σε κυριεύει ;

Ποιά αξιοπρέπεια ; Μισή ντροπή δική του, μισή δική σου. Πάρε το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί, κάθησέ τον κάτω και μιλήστε...

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα.
Βρε κορίτσι μου καλό, γιατί όλα αυτά που εδώ λες, όλους αυτούς τους - ανθρώπινους - προβληματισμούς δεν πας να τους πεις σε εκείνον ;

Ποιά αξιοπρέπεια ; Μισή ντροπή δική του, μισή δική σου. Πάρε το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί, κάθησέ τον κάτω και μιλήστε...

Ναι πραγματικά. Πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι μας τρολαρει για τα καλά η φίλη μας.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Από την άλλη βέβαια το να "επεμβαινεις" έτσι στην ψυχοθεραπεία ενός ανθρώπου δεν είναι σωστο. Αλλά αφού άνοιξε τους ασκούς του αιώλου ε ας βρει τωρα το θαρρος να αντιμετωπίσει τις όποιες συνεπειες. Διαφορετικά θα κάτσει να βασανίζεται.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι ακριβώς όποτε δεν μπορώ να σου πω τη γνώμη μου.
Εσύ σε αυτό το σημείο με τι θα ήσουν ικανοποιημένη; Τι θες;
Να μάθω ότι το ότι κοιταει αλλες σημαινει οτι χαζεύει απλά στο ινσταγκραμ και δεν έχει να κάνει με το ποσό με θέλει. Και το ότι κοιταει παρότι μου το αναφέρει σαν νορμαλ στις κουβέντες μας, για αυτόν μπορεί να μην είναι και να έχει αμφιβολίες γιατί προχωράμε γρήγορα και επειδή είναι control freak και αναλύει τα ΠΑΝΤΑ, θα θέλει να ναι 1000% σίγουρος για την επιλογή.
Ουτοπικα όλα αυτά που γράφω. Τι να πω Ναι και εγώ θα ήθελα ιδανικά να μην βασανίζεται από άγχος και να παίρνει αντικαταθλιπτικα. Πλέον όμως παρότι με προβλημάτιζε το έλυσα. Εκείνος όμως εκτός άλλων, αναρωτιέται αν με θέλει που είμαι ξανθιά? Ότι είναι με μια που του ταιριάζει αλλά εκείνος γουστάρει μελαχρινες? Θα θελα και αυτό να είναι ένα χαζοερωτημα του στα πολλα μικρης σημασιας που γράφουμε. Δηλ. Ναι καλο θα ηταν να το εχεις αλλα και που δεν το χεις δε πειραζει. Και ουσιαστικα δεν πειραζει αφου ειναι μαζι μου και ερωτικα το επιδιωκει συχνα, παροτι παιρνει χαπια που ξερω οτι επηρεάζουν εκει κατω. Ουφ κούρασα το ξερω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι πραγματικά. Πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι μας τρολαρει για τα καλά η φίλη μας.
Όχι ρε παιδιά δεν τρολλαρω. Δεν είναι μικρής σημασίας να σε προδίδει ο έρωτας σου ρε παιδιά, τη στιγμή που έχεις πλάνα μαζί του.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα πρέπει να φύγω αν παραδεχτώ ότι διάβασα ότι κοιταει αλλες. Αν μείνω θα πέσει η εκτίμηση του στα πατωματα. Συν ότι διάβασα κάτι τόσο προσωπικό του θα μας κλονισει. Επίσης μπορεί να μου πει ένα κάρο μπουρδες για να το σώσει. Ο,τι έχω μάθει το έχω μάθει από κουβέντες που κάνω για το πως νιώθει, εκεί έχω μάθει και την οπτική του για το κοιταγμα (ότι είναι νορμαλ δηλαδή για αυτον)

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.
Περνάει καλά 4 φορές την εβδομάδα ας πουμε και τρέχει σε ψυχαναλυτής να τους κάνει τι;
Τι σχέση έχει το σεξ 4/7 με τα προσωπικά αδιέξοδα / προβλήματα υπαρξιακά ;;;μια χ άρα μπορείς να το κάνεις Χ φορές κάθε μέρα και να αισθάνεσαι κενός.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα.
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ψάχνεις ένα πρότυπο με τάδε στήθος , τάδε μαλλιά και είναι ένα τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ το χρώμα μαλλιών που το συζητάς με ψυχολόγο αλλά άβυσσος η ψυχή του άντρα.

Κατ τα άλλα είναι σαν βιασμός να βλέπεις τι λέει με φίλους και ψυχολόγους ο άνθρωπος ..

Δεν θα βγει και κάποια ευτυχία με τόσες κρυφές σκέψεις και αμφιβολίες .

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Θα πρέπει να φύγω αν παραδεχτώ ότι διάβασα ότι κοιταει αλλες. Αν μείνω θα πέσει η εκτίμηση του στα πατωματα. Συν ότι διάβασα κάτι τόσο προσωπικό του θα μας κλονισει. Επίσης μπορεί να μου πει ένα κάρο μπουρδες για να το σώσει. Ο,τι έχω μάθει το έχω μάθει από κουβέντες που κάνω για το πως νιώθει, εκεί έχω μάθει και την οπτική του για το κοιταγμα (ότι είναι νορμαλ δηλαδή για αυτον)
Kοίτα...δεν ξέρω πώς αλλιώς να (σ)το πω. Έκανες μα@ακία. Διάβασες κάτι δικό του. Παραβίασες το χώρο του, την ελευθερία του. Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις. Έγινε...

Δυο τα τινά : α) Λες την αλήθεια. Χωρίς - ανατριχιαστικές - λεπτομέρειες (γιατί είσαι και πολύ αναλυτική και δεν είναι καλό πάντα...). Έκανα αυτό κι αυτό. Συγχώρεσέ με ή Σταύρωσέ με. Αλλά θα είναι η αλήθεια, θα την πεις, θα την ξέρει και δε θα υπάρχουν μυστικά μεταξύ σας (το βασικό για μια υγιή - γερή σχέση...), β) Δε λες τίποτα και συνεχίζεις να βασανίζεσαι με διάφορα σενάρια...

Σε κάθε περίπτωση, δε θα βγει σε καλό. Εμείς τώρα σε διαβάζουμε και το άγχος έχει χτυπήσει ταβάνι...Φαντάσου αυτός που σε ζει κιόλας. Και είναι δίπλα σου...

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.
Μόνοι σας δημιουργείτε προβλήματα.. Ξεκόλλα...δεν τίθεται θέμα δικής σου αξιοπρέπειας αν ο τύπος σε δουλεύει όσον αφορά τις προθέσεις του και είναι ένα βήμα πριν κάνει τις σκέψεις περί άλλων γυναικών πράξεις.

Αν ήταν αφημένες οι σημειώσεις στο γραφείο όπως λες.. Πες ότι έψαχνες κάτι δικό σου και έπεσες πάνω τους.. Δεν είναι αυτό το θέμα. Μόνο η ειλικρινής συζήτηση χωρίς περικοπές και χαζές δικαιολογίες εκατέρωθεν μπορει να φωτίσουν την εικόνα. Μεταξύ μας βέβαια θα σου πει ένα σωρό μαλακίες για να δικαιολογηθεί

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.383 μηνύματα.
Θες να κανεις τη μαλακια να ψαξεις τα προσωπικα του γραπτά, αλλά δεν έχεις το θάρρος να του πεις στα ίσα "ναι ρε διαβασα τα γραπτα σου, ειναι αληθεια οτι κοιτάς άλλες;"

Παραδέξου τι έκανες εσυ, για να χεις μετα και τα αρχίδια να του ζητησεις το λόγο γιατι θελει να κοιταει άλλες.

Αμα πας σαν κλαμμενη γατα και το παιξεις "το μαθα απο καπου αλλα δε σου λεω που" θα φανεις αδυναμη.

Να μαθεις να σαι σπαθί, για να μπορεις μετα να αξιωνεις να πετσοκοβεις.

Αυτα ΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ θες να ζητησεις το λόγο.

Αν θες να σου μιλήσω κατασκοπικά, τις πηγες δεν τις καις με τη μια. Γιατι μετα κρύβονται και μετα χανεται το ίχνος στην πληροφορία. Οπότε στη θεση σου δεν θα μίλαγα ακόμα, θα τον αφηνα να νομιζει οτι τα γραπτα του ειναι ασφαλή, ώστε να συνεχίζει να γράφει κι άλλα, εκτεθειμένα, πιο χοντρά να μαθαινω κι άλλα.

Για σκέψου να ηταν email ή καποιο σοσιαλ, και να άλλαζε κωδικό, μετα θα έπρεπε παλι απο την αρχή να ανακαλύψεις backdoor στις πληροφορίες. Αστον να πιστευει πως ειναι ασφαλής, μάζευε μάζευε κανε φάκελο κι οταν φουσκωσει το πράγμα, ΠΑΡΤΑ κύριε.

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Εγώ κάπου το έχω ξαναγράψει.. Σε αντίστοιχη περίπτωση έξαλλη και χωρίς ίχνος ντροπής λέω "" Το ιστορικό λέει ότι έκανες αυτό... Κόψε τις ηλίθιες δικαιολογίες κλπ και τον στόλισα κανονικά "
Σιχαίνομαι την κοροϊδια και τις δικαιολογίες.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλη μια περίπτωση που απαιτεί να της φέρονται σωστά ενώ η ίδια δεν μπορεί να επιδείξει ίχνος ευθύνης και λογοδοσίας. Έχεις κάνει την τρίχα τριχιά λόγω ζήλιας και δικών σου ανασφαλειών και να ξέρεις έτσι όπως πας θα σαμποτάρεις η ίδια τη σχέση σου, που έχει ήδη παραγ*μηθει η φάση εδώ που τα λέμε.

πάντως εγώ επιμένω ότι το όλο κονσεπτ του 40αρη άντρα που κάνει ψυχοθερπαεια και σημειώνει στο τετράδιο του ότι προτιμαει τις μελαχρινές αντι τις ξανθιές είναι πραγαμτικα εξωπραγματικό. 🙄

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εγώ κάπου το έχω ξαναγράψει.. Σε αντίστοιχη περίπτωση έξαλλη και χωρίς ίχνος ντροπής λέω "" Το ιστορικό λέει ότι έκανες αυτό... Κόψε τις ηλίθιες δικαιολογίες κλπ και τον στόλισα κανονικά "
Σιχαίνομαι την κοροϊδια και τις δικαιολογίες.
Αυτά είναι τα ωραία !!!

Έτσι...κι από πάνω...

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα.
Όπως δεν αξίζουν σε αυτή όσα της λέτε (αν ισχύουν φυσικά), δεν αξίζει και στον άνθρωπο να καταπατά εν αγνοία του την ιδιωτικότητα. Κάθεται και διαβάζει προσωπικές συζητήσεις, σημειώσεις που έχει για τον ψυχολόγο του(!), παλιά ημερολόγια/τετράδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον πιάνει να του μιλήσει. Μάλλον, καταλαβαίνω. Κοτεύει να το κάνει γιατί θα φάει κράξιμο που του έχει διαβάσει μηνύματα κτλ. Όταν το κάνουμε είναι καλά, όταν πρέπει να πάρουμε την ευθύνη θα κάνουμε τον κινέζο;
Εγώ ξέρω πως αν στο σύντροφο/φιλο σου έχεις τις χ,ψ ανησυχίες για το οτιδήποτε, του τις λες. Μόνο με τη συζήτηση λύνεις τα όποια προβλήματα και αν δεν υπάρχει λύση, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία. Kαι στην τελική, τι; Δεν θα του πεις τίποτα μόνο και μόνο για να μην εκτεθείς για την κατινιά, να μην τον χάσεις και ας έχεις τις χ,ψ ανησυχίες σου; Αυτό δεν είναι σχέση, είναι βόλεμα και από τη δική σου την πλευρά καθώς γνωρίζεις εδώ και καιρό για τα τετράδια/μηνύματα. Ίσως να μην είσαι έτοιμη για μια σχέση.

Σε συμβουλεύω:
1) να τον πιάσεις και να του μιλήσεις. Του λες τα πάντα: για τα μηνυματα/τετραδια που έχεις διαβάσει, τις ανησυχίες σου, τι θες από τη σχέση σας μελλοντικά, πώς σας βλέπει κτλ. Μια ειλικρινής συζήτηση. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια σχέση, πρέπει να δράσεις!
2) να πας επειγόντως σε έναν ψυχολόγο καθώς ούτε η δική σου συμπεριφορά είναι οκ και γενικοτερα θα σε βοηθήσει πολύ στο πως να αντιμετωπίσεις τούτη την κατάσταση. Αν το θέμα είναι οικονομικό, τσέκαρε το πλησιόστερο ΚΨΥ της περιοχής σου: είναι δωρεάν.

ΥΣ: Για να προλάβω, δεν παίρνω το μέρος κανενός. Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Πάντως καταλαβαίνω την κατινιά του θέματος, αλλά αν έχεις υποψίες πως θα το μάθεις αν δεν κάνεις την κατινιά ; και να το πεις , μπορεί να το αρνηθεί. Θα μου πεις δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, χωρίζεις . Πάλι δεν θα μάθεις όμως, θα μείνεις με τις απορίες.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Πάντως καταλαβαίνω την κατινιά του θέματος, αλλά αν έχεις υποψίες πως θα το μάθεις αν δεν κάνεις την κατινιά ; και να το πεις , μπορεί να το αρνηθεί. Θα μου πεις δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, χωρίζεις . Πάλι δεν θα μάθεις όμως, θα μείνεις με τις απορίες.
Μα και τώρα...που έκανε την κατινιά, τί έμαθε ; Περισσότερο μπερδεύτηκε. Άσε που πάλι μπορεί να τα αρνηθεί το λεβεντόπαιδο : "Εεε, μωρέ, κάθεσαι και δίνεις βάση στις βλακείες που γράφω, να περνάει η ώρα...". Και θα το γυρίσει το χαρτί (επειδή τον διάβασε...) και μια χαρά θα βγει κι από πάνω. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Το άλλο, το πιο ωραίο (και ρομαντικό...) είναι να παραδεχτεί - κι αυτός - "τα θέματά του" και να θελήσουν, από κοινού, να βγάλουν μια άκρη. Και να συζητήσουν τα όποια προβλήματά τους.

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, όμως, όσο και να σε διαβεβαιώνει ο άλλος, το μυαλό θα είναι κολλημένο. Και, στην προκειμένη περίπτωση, εμπιστοσύνη δεν υπάρχει (συν τοις άλλοις...).

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
40 χρονων έφτασε ο άλλος και μυαλό δεν έβαλε. Ειναι γενικά κακό να κάνεις την συντροφο σου να νιώθει ανασφάλεια. Αρκει να μην νιωθει με το παραμικρό μετά παει αλλου... στη συγκεκριμενη ομως περίπτωση δεν την αδικώ την θεματοθέτρια και το κυριοτερο προβλημα ειναι οτι προσβληθηκε με αυτα που διάβασε.... ένιωσε οτι δεν ειναι ποθητή απο τον συντροφο της και δεν την αποδέχεται οπως ειναι.

Γενικά σε αυτες τις ηλικίες τα λάθη δεν συγχωρουνται δεν εισια ουτε 25 ουτε 30 κάποια πράγματα πρέπει να ειναι αυτονόητα

πχ έκανες λάθος - ζητάς συγγνωμη
πχ υπάρχει ενα προβλημα καθεστε να το συζητήσετε
πχ δεν κοιτάς αλλες.... δεν σκέφτεσαι άλλες. Αρα δεν θα είχες και σημειώσεις...

δυστυχως ομως απο οτι βλέπω κάποιοι και καποιες ΟΣΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ δεν θέλουν να αλλάξουν. Δυστυχως.

Τι να σου πουμε κοπελιά ειναι δύσκολη η περιπτωση σου. Εσυ τι σκοπευεις να κάνεις δηλαδη ;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Αυτά είναι τα ωραία !!!

Έτσι...κι από πάνω...
Και το καλό που απολαμβάνω σχεδόν σαδιστικά είναι αυτή η αίσθηση που έχει ο άλλος να ανοίξει η γη να τον καταπιεί και να προλάβει να σκεφτεί αστραπιαία ένα σωρό ανοησίες για δικαιολογία.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Και το καλό που απολαμβάνω σχεδόν σαδιστικά είναι αυτή η αίσθηση που έχει ο άλλος να ανοίξει η γη να τον καταπιεί και να προλάβει να σκεφτεί αστραπιαία ένα σωρό ανοησίες για δικαιολογία.
Χαχαχαααα...

Δηλώνω (μεγάλη) θαυμάστρια.-

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια