Κοιτάζει άλλες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Γιατί αν αυτή δεν έχωνε τη μύτη της εκεί που δεν πρέπει τώρα θα ήταν ευτυχισμένη με τον άντρα της (που κατά την ίδια είναι 100% όπως πρέπει στη σχέση)...
Η άγνοια είναι ευτυχία δηλαδή? Θα ζούσα στο ψέμα και όλα καλά?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η άγνοια ειναι ευτυχία; Κάνε οτι δεν βλέπεις;

Εγω λάθος τους βλέπω και τους δυο.

Ο άλλος θέλει ένα δοχειάκι να του κάνει παιδί μπα και χάσει το στανταρ πήδημα, κι αυτη ψειρίζει τον σβέρκο της μυγας απο την ανασφάλεια.

Όχι. Οταν μπαινεις σε μια σχέση θα είσαι τυπος και υπογραμμός.

Αμα θες παιχνιδάκια αγοράκι ή κοριτσάκι μου, θα μεινεις ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΩ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ/Η και δωστο σαν καρβέλι στην Αθηνάς για 10 ευρώ.

Έτσι ξέρω εγω.

Και να σου πω κατι άλλο; Επειδη ειμαι πολύ πονηρή, θα σου πω γιατι τα λες αυτα τα liberal περι ελευθεριότητας. Θες η άλλη να μπορει να βλέπει και δε σε ενοχλει, γιατι θες κι εσυ να βλέπεις και θες να χεις το παρμπρίζ σου καθαρό. Ούτε παντρεμενος είσαι, ουτε τίποτα, λες λεφτερος ξανά, όλα πόπα, θα ριχνεις σεξάκια σε κωλαρούδες και γιατι να σε νοιαξει φυσικά αν θα κοιταξει αλλον, μηπως θα την κανεις νύφη, θα της κανεις παιδάκια;

Αμα ήσουν τιγκα ερωτευμένος ομως με καμια πιτσιρίκα που θα σου χε ψήσει το ψάρι στα χειλάκια και ήθελες να σου κανει τους μικρους Τζακ για παιδάκια σας, θα σου χε παει η τραχεία κολλημενη πισω στα λαιμά απο το άγχος μην κοιταξει κανεναν άλλονα, και ουτε θα τόλμαγες να κοιταξεις κι εσυ.

Spare me the liberalisms λοιπόν. Γάμα όσο θες να γαμάς λέφτερα και χωρίς κανόνες, αλλά μην πας να μου το εφαρμόσεις σαν θέσφατο.

Εγω αμα την ειχα γκόμενα την τυπισσα, δε θα έβγαινα με την ομορφουλα ουτε σε φιλικο επίπεδο.

Δεν εχω δουλεια να έχω φίλες γυναίκες, ουτε αυτη φιλους άντρες. Τι αναγκη καλύπτεις οταν παιζεις μπαλιτσα εστω και με απλή φιλικη επαφή με το αντιθετο φύλο οταν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ εισαι καλυμμενος απο τη σχέση σου;

Κομμενα αυτά. Οποιος δημιουργει τετοιες ανασφάλειες στον/στην συντροφό του παίρνει πόδι. Οι μόνοι αντιθετου φυλου φιλοι που μένουν ειναι αυτοι που εχουν δοκιμαστει άπειρα χρονια πριν ερθει η σχέση ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ γνωριζονται και στον/στην συντροφο και γινονται κοινοι φιλοι.

Ειδάλλως αμα ειναι κανα φρέσκο φιλαράκι, μια που θα ακουμπήσεις στον ωμο του για να κλάψεις και μια που θα στον ακουμπήσει ωσονούπω.

Ξέρεις που πρέπει να εισαι μονάχα; Ανάμεσα στα ποδια της και να της το τρως και να κοιτας ευθεια την κλειτορίδα και να ρουφάς σα να εξαρταται η ιδια σου η ζωή απο αυτό, όχι να κοιτας άλλες σαν παιδάκι που δεν εχει ξαναδει γυναίκα.

Αυτα ξερω εγω φιλε.

Κι αμα με δει να με τρωει το κεφαλάκι μου, ναι, να με κανει φυλλο και φτερό να καταλαβει τι μαλάκας ειμαι.

Κι εγω το ίδιο κάνω. Και τη μονη φορα που δεν το κανα, έφαγα ενα κέρατο ίσα με το πουλί μου. Και ξες ποσο μεγαλο κέρατο ήτανε. (τοσοδουλι να γουτσι γουτσι)

Ενω την προηγουμενη από την συγχωρεμενη, ετσι την ειχα καταλαβει οτι ηταν παντρεμενη, και εκρυβε διακοπουλες με τον γαμια της στα Γιάννενα να δουνε τη λίμνη πλατσα πλουτσα

Ξέσκισμα και φακέλωμα θέλουν κάποιοι άνθρωποι, όχι δημοκρατία.
Πόσο συμφωνώ σε όλα ρε γαμωτο. Και εγώ αυτή την ιδιοσυγκρασια έχω. Τι σκατα έχω πάθει και ψάχνω εναλλακτικές δεν ξέρω. Ίσως ξέρω. Συμπληρωνει τόσο τα κουτάκια μου σε διάφορα, βλέπω έναν κατά τ άλλα σωστό άντρα μπροστά μου, που με προσέχει, τρεχει για τα θέματα μου πρωτου καν τα ζητήσω, επικοινωνεί μαζί μου βαθια, σεξουαλικα άριστα απ τη πλευρά μου τουλάχιστον και με συχνοτητα(εκείνος παίρνει αντικαταθλιπτικα για το άγχος)..το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι είναι πιο ψυχρος σε σχέση με τον προηγούμενο μου που ήταν βέβαια εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες (εννοώ ο παλιός ήταν τέρμα χαμογελαστος και της αγκαλιας). Του τωρινου είναι η ιδιοσυγκρασια του τετοια. Και αγκαλιες θα κάνει και όλα αλλά με άλλο ενερτζι απ τον παλιό (παίζουν και τα χάπια ρολο).
Αν δε διάβαζα αυτα που διάβασα θα ήμουν με άλλη εικόνα τελείως. Δε βγάζω άκρη..

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Η άγνοια είναι ευτυχία δηλαδή? Θα ζούσα στο ψέμα και όλα καλά?

Πόσο συμφωνώ σε όλα ρε γαμωτο. Και εγώ αυτή την ιδιοσυγκρασια έχω. Τι σκατα έχω πάθει και ψάχνω εναλλακτικές δεν ξέρω.
Εσυ κοριτσακι μου, δε θες οποιον κι οποιον. Εσυ θες το ΘΕΟ.

Να μπαινεις μες το σπίτι και να σε στριμωχνει στον τοιχο και να τρως το γλωσσόφιλο με τη μια.

"Σε περίμενα, δεν άντεχα χωρίς εσένα"

Κοιταζε άλλες, ηθελε μελαχρινές, πηγαινει σε ψυχολογο να το ξεπεράσει.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΦΛΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΜΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ.

Τι πα να πει κοιτάζει άλλες; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ. Χωρίς εσένα ο κοσμος ειναι κενός. Με εσένα ο κόσμος εισαι μονο εσυ.

Αυτο θες. Γιατι κανεις εκπτώσεις;

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Το "κοιταγμα" για να το έχει ως σημείωση στον γιατρό προς κουβέντα σημαινει οτι ειναι κάτι σοβαρό για αυτόν, και ας μου λέει μπούρδες σε μένα ότι δήθεν είναι νορμαλ γτ είναι στη φύση να θαυμάσεις το ωραίο.
Το ότι ακολουθεί επίσης το "πρεπει" κατά τα γραπτά του που είναι το να είναι με αυτή που ταιριάζει ΑΛΛΑ εκείνου του αρέσουν οι μελαχρινες με στηθος, τι είναι? Συμβιβασμός δεν είναι? Ανόητος συμβιβασμός βέβαια γιατί είναι μαζί μου για πολλούς άλλους λογους αλλά και πάλι. Και ξαναλέω αν το θέμα του είναι το εμφανισιακο, κατατάσσομαι στις εμφανισιμες γυναίκες, οπότε ούτε αυτό μπορώ να το καταλάβω. Απλά δεν είμαι στα γούστα του ως προς το χρώμα μαλλιών και στηθους? Ωραίο κριτηριο..τι να πω δεν ξέρω.
Όταν ένας άντρας (ή μια γυναίκα αντίστοιχα) επιλέγει να μπει σε μια μονογαμική σχέση, επιλέγει και να «θυσιάσει» το να συνευρίσκεται με άλλες γυναίκες που (μπορεί να) γουστάρει...αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψει να «κοιτάει» άλλες γυναίκες και ν' αξιολογεί κάθε μέρα αν το να είναι σε μονογαμική σχέση μαζί σου (κι όχι με κάποια άλλη) είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον ή όχι!

Και ναι, μπορεί όντως να είναι κάτι πολύ σοβαρό για εκείνον, μπορεί να δυσκολεύεται υπέρ του δέοντος να καταπολεμήσει την «φύση» του για να είναι μόνο μαζί σου και γι' αυτό να το προσπαθεί μέσω ψυχοθεραπείας (μεταξύ άλλων θεμάτων που μπορεί να έχει), οπότε τη «σοβαρότητα» της κατάστασης δε θα την κρίνεις εσύ αλλά ο θεράπων ιατρός του...

Δεν είναι καθόλου «μπούρδες» αυτά, ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής μαζί σου, κακώς κατά την άποψή μου γιατί δεν είχε να κερδίσει κάτι μ' αυτό (το 99% των γυναικών δεν εκτιμούν την ειλικρίνεια σ' αυτό το θέμα και προτιμούν να ζουν στη «φούσκα» τους)...
α)Δε χρειάζεται να το ξεπερασεις, ούτε να κρατάς μια σχέση με νύχια και με δόντια απλά για να έχεις ΣΧΕΣΗ. Το ίδιο κάνει και ο άλλος. Αντί να σε χωρίσει αφού ουσιαστικά καταλαβαίνει ότι δε του κάνεις και γι'αυτό έχει ενοχές που ξενοκοιτάει, πάει σε ψυχολόγο να το "διαχειριστεί" για να μη βρεθεί πάλι στο σημείο 0 να ξαναψάχνει. Μια φαντασίωση έχετε ερωτευτεί και οι 2.

β)Τι ξανθιές και μελαχρινές, στους 6 μήνες δεν θα έπρεπε να έχετε σηκωθεί καν απ'το κρεβάτι ακόμα... Παιδικοί προβληματισμοί
α)Το ενδεχόμενο να «μην του κάνει» όχι γιατί δεν είναι μελαχρινή και δεν έχει μεγάλο στήθος (που στην τελική αν αυτό ήταν το πραγματικό του θέμα θα της ζητούσε να πάει σε κομμωτήριο και σε πλαστικό χειρουργό:rolleyes:) αλλά γιατί είναι π.χ. κατίνα και ψαχουλεύει τα πράγματά του (ή/και για πολλούς ακόμη λόγους που δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε) δεν περνάει καν απ' το μυαλό σου;

β)Έχεις ιδέα τι θα πει 4 στα 7 sex για έναν 40άρη;
1)Η άγνοια ειναι ευτυχία; Κάνε οτι δεν βλέπεις;

2)Εγω λάθος τους βλέπω και τους δυο.

3)Ο άλλος θέλει ένα δοχειάκι να του κάνει παιδί μπα και χάσει το στανταρ πήδημα, κι αυτη ψειρίζει τον σβέρκο της μυγας απο την ανασφάλεια.

4)Όχι. Οταν μπαινεις σε μια σχέση θα είσαι τυπος και υπογραμμός.

Αμα θες παιχνιδάκια αγοράκι ή κοριτσάκι μου, θα μεινεις ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΩ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ/Η και δωστο σαν καρβέλι στην Αθηνάς για 10 ευρώ.

5)Έτσι ξέρω εγω.

6)Εγω αμα την ειχα γκόμενα την τυπισσα, δε θα έβγαινα με την ομορφουλα ουτε σε φιλικο επίπεδο.

Δεν εχω δουλεια να έχω φίλες γυναίκες, ουτε αυτη φιλους άντρες. Τι αναγκη καλύπτεις οταν παιζεις μπαλιτσα εστω και με απλή φιλικη επαφή με το αντιθετο φύλο οταν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ εισαι καλυμμενος απο τη σχέση σου;

Κομμενα αυτά. Οποιος δημιουργει τετοιες ανασφάλειες στον/στην συντροφό του παίρνει πόδι. Οι μόνοι αντιθετου φυλου φιλοι που μένουν ειναι αυτοι που εχουν δοκιμαστει άπειρα χρονια πριν ερθει η σχέση ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ γνωριζονται και στον/στην συντροφο και γινονται κοινοι φιλοι.

Ειδάλλως αμα ειναι κανα φρέσκο φιλαράκι, μια που θα ακουμπήσεις στον ωμο του για να κλάψεις και μια που θα στον ακουμπήσει ωσονούπω.

7)Ξέρεις που πρέπει να εισαι μονάχα; Ανάμεσα στα ποδια της και να της το τρως και να κοιτας ευθεια την κλειτορίδα και να ρουφάς σα να εξαρταται η ιδια σου η ζωή απο αυτό, όχι να κοιτας άλλες σαν παιδάκι που δεν εχει ξαναδει γυναίκα.

Αυτα ξερω εγω φιλε.

Κι αμα με δει να με τρωει το κεφαλάκι μου, ναι, να με κανει φυλλο και φτερό να καταλαβει τι μαλάκας ειμαι.

Κι εγω το ίδιο κάνω. Και τη μονη φορα που δεν το κανα, έφαγα ενα κέρατο ίσα με το πουλί μου. Και ξες ποσο μεγαλο κέρατο ήτανε. (τοσοδουλι να γουτσι γουτσι)

Ενω την προηγουμενη από την συγχωρεμενη, ετσι την ειχα καταλαβει οτι ηταν παντρεμενη, και εκρυβε διακοπουλες με τον γαμια της στα Γιάννενα να δουνε τη λίμνη πλατσα πλουτσα

Ξέσκισμα και φακέλωμα θέλουν κάποιοι άνθρωποι, όχι δημοκρατία.
1)Ναι, η άγνοια είναι ευτυχία...μήπως ήξερες εσύ στις δικές σου σχέσεις τι έκαναν οι γυναίκες σου όταν δεν ήταν μαζί σου;:rolleyes:
Ή μήπως ήξερα εγώ;Ή μήπως ξέρει κανείς/καμία απ' όσους/όσες είναι εκεί έξω μέσ' την καλή χαρά κι ευτυχία;
Έτσι και ψαχούλευαν όλοι κι όλες τα κινητά, τα σημειωματάρια κ.λπ. των συντρόφων τους τα διαζύγια δε θα ήταν 50% αλλά 99,9%!
Κι εννοείται πως άλλο «άγνοια» κι άλλο «κάνε ότι δε βλέπεις» (εν προκειμένω «είδε» οπότε η μ@λακία έγινε κι είναι πια αργά, έχει «καεί» αυτή η σχέση, πάνε κι οι δύο γι' άλλα)...

2)Κάτι μου λέει πως αν διαβάζαμε κάνα post κι απ' τον άντρα της να δούμε και τη δική του «οπτική» θα είχες διαμορφώσει άλλη άποψη...

3)Ο καθένας μπορεί να θέλει ό,τι θέλει...εμάς τι λόγος μας πέφτει;

4)Σ' αυτό συμφωνούμε, εγώ απλώς λέω πως τ' ότι «θα είσαι τύπος κι υπογραμμός» δε σημαίνει κι ότι θα «κλείσεις» σαν άντρας (ή γυναίκα) και θα κάνεις ότι δε βλέπεις τους άντρες ή γυναίκες που γνωρίζεις κάθε μέρα...και πόσο δε μάλλον όταν είσαι άντρας θα προσέθετα εγώ!
Γιατί Valder μου με τις ισχύουσες δυναμικές εκεί έξω αν π.χ. εσύ δε γνωρίζεις γυναίκες, δε φλερτάρεις ούτε στο ελάχιστο κ.λπ. όσο είσαι σε σχέση και σε παρατήσει η δικιά σου, την αμέσως επόμενη μέρα αυτή θα έχει κανονισμένα καμιά εικοσαριά ραντεβού ενώ εσύ θα κάνεις κάνα εξάμηνο (και λίγο λέω) να τον ξαναβρέξεις!;)

5)Τότε «κακώς ξέρεις» γιατί στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω τα πράγματα ΔΕΝ είναι έτσι...

6)Κακό του κεφαλιού σου (βλέπε «4)»)...

7)Δεν υπάρχουν «πρέπει» στις σχέσεις, αυτές τις needy μ@λακίες που καταλήγουν σε ζευγάρια που αλληλοσφάζονται (κυριολεκτικά) να τις ξεχάσετε, για το καλό το δικό σας κι όσων είναι μαζί σας...

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
α)Το ενδεχόμενο να «μην του κάνει» όχι γιατί δεν είναι μελαχρινή και δεν έχει μεγάλο στήθος (που στην τελική αν ήταν το πραγματικό πρόβλημα θα της ζητούσε να πάει σε κομμωτήριο και σε πλαστικό χειρουργό:rolleyes:) αλλά γιατί είναι π.χ. κατίνα και ψαχουλεύει τα πράγματά του (ή για πολλούς ακόμη λόγους που δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε) δεν περνάει καν απ' το μυαλό σου;

β)Έχεις ιδέα τι θα πει 4 στα 7 sex για έναν 40άρη;
Δεν αναφέρθηκα στην εξωτερική εμφάνιση. Πιστευω ότι δε του κάνει γενικά αλλά αυτός είναι πέρα βρέχει και μένει σε παιδικούς προβληματισμούς του τύπου ξανθό-μελαχρινό

Ξέρω 40αρηδες που κάνουν και παραπάνω παρόλα αυτα η αναφορά μου στο κρεβάτι δεν ήταν κυριολεκτική :)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
α)Δεν αναφέρθηκα στην εξωτερική εμφάνιση. Πιστευω ότι δε του κάνει γενικά αλλά αυτός είναι πέρα βρέχει και μένει σε παιδικούς προβληματισμούς του τύπου ξανθό-μελαχρινό

β)Ξέρω 40αρηδες που κάνουν και παραπάνω παρόλα αυτα η αναφορά μου στο κρεβάτι δεν ήταν κυριολεκτική :)
α)Εμένα απ' αυτά που διαβάζω μέχρι και το να έγραψε μπούρδες στο τετράδιο και να το άφησε σε κοινή θέα επίτηδες (γιατί έχει καταλάβει ότι «παρακολουθείται») μου περνάει απ' το μυαλό!:whistle:

β)Εγώ όχι απλά δεν ξέρω κανέναν, αλλά μπορώ να σου πω ότι οι περισσότεροι άντρες μετά τα 30 σε μονογαμική σχέση μετά την περίοδο του «ηλιοβασιλέματος» (6-9 μήνες) στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ να κάνουν sex 1-2 φορές την εβδομάδα!:rolleyes:
Αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο 1.000.000 να την έχει κερατώσει...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
1)Ναι, η άγνοια είναι ευτυχία...μήπως ήξερες εσύ στις δικές σου σχέσεις τι έκαναν οι γυναίκες σου όταν δεν ήταν μαζί σου;:rolleyes:
Ή μήπως ήξερα εγώ;Ή μήπως ξέρει κανείς/καμία απ' όσους/όσες είναι εκεί έξω μέσ' την καλή χαρά κι ευτυχία;
Έτσι και ψαχούλευαν όλοι κι όλες τα κινητά, τα σημειωματάρια κ.λπ. των συντρόφων τους τα διαζύγια δε θα ήταν 50% αλλά 99,9%!
Ας ήταν και 99,9%

Ναι, οι άνθρωποι πρέπει να χωρίζουν όταν ειναι η ώρα. Γιατι μετα ερχεται αυτος που σε κερατωνει και σε χωριζει ουτως η αλλως και βρισκεσαι και κερατας και δαρμένος.

Τι; Πρεπει να κραταμε την ΑΓΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ οπωσδηποτε ενωμενη και να βγαινουμε ολοι με ψυχολογικά;

Ναι, να μαθαινεις τον αλλο. Να μαθαινεις το μαλακα που διάλεξες, μπας και μαθεις ποτε τι μαλακιες κανει και ο δικος σου (μου, του) εαυτος και επιλέγει τετοιους μαλάκες.

Ισως τοτε τα διαζυγια απο 99,9% να ήταν 9%.

2)Κάτι μου λέει πως αν διαβάζαμε κάνα post κι απ' τον άντρα της να δούμε και τη δική του «οπτική» θα είχες διαμορφώσει άλλη άποψη...
Τον κώλο του θα καλύψει για να την βγαλει παλαβή. Τοσο διαφορετικοι νομιζεις ειμαστε οι αντρες απο τις γυναίκες;

Ή μηπως θα σου πει "ελα μωρε ευκολόπιστη ειναι τωρα που τη βρηκα και την έδεσα και παιζω στις ανασφάλειές της εκει να ειναι στην τσιτα, μια ζέστη μια κρυο, την αγαπάω αλλα με πνιγει γιατι δε με αφηνει να κοιταω άλλες";

Ποιος λογικός άνθρωπος θα το ξεστομίσει ευθέως;

3)Ο καθένας μπορεί να θέλει ό,τι θέλει...εμάς τι λόγος μας πέφτει;
Οχι, μας πέφτει φίλε, γιατι συμμετέχουν δυο στη σχέση.

Το ζευγάρι δεν ειναι ο εγωισμος μου και ο εγωισμός σου, κι αν τα βρούμε.

Δεν ειναι δυο ατομα, δυο μονάδες που συγκατοικουν σαν αδερφάκια, ειναι ΜΙΑ ΝΕΑ οντότητα.

Θα σέβεσαι αμα θες να ανηκεις στο εμεις. Θα ξερεις τι σου γινεται, και θα φροντιζεις να το ξερω κι εγω, ειδάλλως κατσε και ζησε με το εγω σου.

4)Σ' αυτό συμφωνούμε, εγώ απλώς λέω πως τ' ότι «θα είσαι τύπος κι υπογραμμός» δε σημαίνει κι ότι θα «κλείσεις» σαν άντρας (ή γυναίκα) και θα κάνεις ότι δε βλέπεις τους άντρες ή γυναίκες που γνωρίζεις κάθε μέρα...και πόσο δε μάλλον όταν είσαι άντρας θα προσέθετα εγώ!
Γιατί Valder μου αν π.χ. εσύ δε γνωρίζεις γυναίκες, δε φλερτάρεις ούτε στο ελάχιστο κ.λπ. όσο είσαι σε σχέση και σε παρατήσει η δικιά σου, την αμέσως επόμενη μέρα αυτή θα έχει κανονισμένα καμιά εικοσαριά ραντεβού ενώ εσύ θα κάνεις κάνα εξάμηνο (και λίγο λέω) να τον ξαναβρέξεις!;)
Ναι και; Τι θα παθεις δηλαδη αν η άλλη βρει κατευθειαν ενω εσυ κάνεις ενα εξάμηνο να ξαναβρεις;

Ειναι κανενα στέμμα και τιτλος να βρεις να γαμηθεις αμέσως με τον επόμενο;

Ή μηπως φοβασαι μην περασουν 6 μηνες και μεινεις με το εργόχειρο; Αμα πιστευεις στον εαυτο σου, θα βρεις.

Και θες και ενα διαστημα οντως μονος σου για να συνελθεις. Τι ειστε ρε και δε μπορειτε να μεινετε μονοι σας, ετερόφωτοι;

Η μηπως κανουμε καναν αγώνα ποιος θα βρει πρωτος το rebound;

Η άλλη τον βρηκε πιο νωρις απο μενα γιατι με κεράτωσε. So fuckin what; Αυτη χαρακτηρισε με τις πράξεις της τον εαυτό της ως σιχαμένη. Αν εγω ειχα βρει γκομενα εξισου γρήγορα, θα ένιωθα καλύτερα που με πρόδωσε ο άνθρωπος της ζωής μου; ΟΧΙ.
7)Δεν υπάρχουν «πρέπει» στις σχέσεις, αυτές τις needy μ@λακίες που καταλήγουν σε ζευγάρια που αλληλοσφάζονται (κυριολεκτικά) να τις ξεχάσετε, για το το δικό σας κι όσων είναι μαζί σας...
Απο που κι ως που οταν ειστε στα μέλια ειδικά, αλλά και μετά, ειναι needy να θες μονο το κορμί της γυναικας σου και να μην υπαρχει καμια αλλη για σένα;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ για σένα Τζακ;

Τι ειναι η εκσπερμάτωση μες τη γυναίκα σου, αν όχι η αποδυνάμωση του Εγω του Άντρα, η υποταγή, η ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΘΕΟ ΣΟΥ.

Και ο οργασμός ο δικός της και το δέσιμο το συναισθηματικό, Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ.

Δυο ΘΕΟΙ ΜΑΖΙ.

Οικειοθελής υποταγή. ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ.

Φοβάστε; Τη δημοκρατιούλα σας; Την ελευθεριότητα; Τα ξενοπηδηματάκια σας;

Οτι ωρα θελετε, η πορτα ανοιχτη ειναι, δε σας εμποδίζει κανενας. Δεν ειμαστε ιδιοκτησια κανενός μεν, αλλα ΕΡΩΤΙΚΑ, ΣΑΡΚΙΚΑ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,

ΝΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Ζήστε τον ρημάδη τον έρωτα πια.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

α)Ναι, οι άνθρωποι πρέπει να χωρίζουν όταν ειναι η ώρα. Γιατι μετα ερχεται αυτος που σε κερατωνει και σε χωριζει ουτως η αλλως και βρισκεσαι και κερατας και δαρμένος.

Τι; Πρεπει να κραταμε την ΑΓΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ οπωσδηποτε ενωμενη και να βγαινουμε ολοι με ψυχολογικά;

Ναι, να μαθαινεις τον αλλο. Να μαθαινεις το μαλακα που διάλεξες, μπας και μαθεις ποτε τι μαλακιες κανει και ο δικος σου (μου, του) εαυτος και επιλέγει τετοιους μαλάκες.

β)Ισως τοτε τα διαζυγια απο 99,9% να ήταν 9%.

γ)Τον κώλο του θα καλύψει για να την βγαλει παλαβή. Τοσο διαφορετικοι νομιζεις ειμαστε οι αντρες απο τις γυναίκες;

Ή μηπως θα σου πει "ελα μωρε ευκολόπιστη ειναι τωρα που τη βρηκα και την έδεσα και παιζω στις ανασφάλειές της εκει να ειναι στην τσιτα, μια ζέστη μια κρυο, την αγαπάω αλλα με πνιγει γιατι δε με αφηνει να κοιταω άλλες";

Ποιος λογικός άνθρωπος θα το ξεστομίσει ευθέως;

δ)Οχι, μας πέφτει φίλε, γιατι συμμετέχουν δυο στη σχέση.

Το ζευγάρι δεν ειναι ο εγωισμος μου και ο εγωισμός σου, κι αν τα βρούμε.

Δεν ειναι δυο ατομα, δυο μονάδες που συγκατοικουν σαν αδερφάκια, ειναι ΜΙΑ ΝΕΑ οντότητα.

Θα σέβεσαι αμα θες να ανηκεις στο εμεις. Θα ξερεις τι σου γινεται, και θα φροντιζεις να το ξερω κι εγω, ειδάλλως κατσε και ζησε με το εγω σου.

ε)Ναι και; Τι θα παθεις δηλαδη αν η άλλη βρει κατευθειαν ενω εσυ κάνεις ενα εξάμηνο να ξαναβρεις;

Ειναι κανενα στέμμα και τιτλος να βρεις να γαμηθεις αμέσως με τον επόμενο;

Ή μηπως φοβασαι μην περασουν 6 μηνες και μεινεις με το εργόχειρο; Αμα πιστευεις στον εαυτο σου, θα βρεις.

Και θες και ενα διαστημα οντως μονος σου για να συνελθεις. Τι ειστε ρε και δε μπορειτε να μεινετε μονοι σας, ετερόφωτοι;

Η μηπως κανουμε καναν αγώνα ποιος θα βρει πρωτος το rebound;

Η άλλη τον βρηκε πιο νωρις απο μενα γιατι με κεράτωσε. So fuckin what; Αυτη χαρακτηρισε με τις πράξεις της τον εαυτό της ως σιχαμένη. Αν εγω ειχα βρει γκομενα εξισου γρήγορα, θα ένιωθα καλύτερα που με πρόδωσε ο άνθρωπος της ζωής μου; ΟΧΙ.

Απο που κι ως που οταν ειστε στα μέλια ειδικά, αλλά και μετά, ειναι needy να θες μονο το κορμί της γυναικας σου και να μην υπαρχει καμια αλλη για σένα;

Τι ειναι η εκσπερμάτωση μες τη γυναίκα σου, αν όχι η αποδυνάμωση του Εγω του Άντρα, η υποταγή, η ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΘΕΟ ΣΟΥ.

Και ο οργασμός ο δικός της και το δέσιμο το συναισθηματικό, Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ.

Δυο ΘΕΟΙ ΜΑΖΙ.

Οτι ωρα θελετε, η πορτα ανοιχτη ειναι, δε σας εμποδίζει κανενας. Δεν ειμαστε ιδιοκτησια κανενός μεν, αλλα ΕΡΩΤΙΚΑ, ΣΑΡΚΙΚΑ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,

ΝΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΟΛΑ.

α)Ε ωραία τότε με το που συνάπτουμε σχέση με μια γυναίκα να εγκαθιστούμε κατευθείαν κατασκοπευτική εφαρμογή στο κινητό της και να προσλαμβάνουμε κι έναν ντετέκτιβ να την παρακολουθεί μην τυχόν και χάσουμε καμιά πληροφορία...και να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί να μας κάνει και καλή τιμή!:whatever:

Όταν ο/η άλλος/η ΔΕΝ είναι «all-in» μαζί σου φαίνεται (όσο καλός/ή ηθοποιός κι αν είναι) από το πως είναι όταν είναι μαζί σου, από το πως σου μιλάει, από το πως σε κοιτάει, από το πως σου συμπεριφέρεται, από το πως είναι στο κρεβάτι κ.λπ. κ.λπ. όταν αυτά ΔΕΝ είναι όπως πρέπει (κι αφού το 'χεις επισημάνει μια φορά και δεν έχεις δει αλλαγές) ΤΟΤΕ είναι η ώρα για το χωρισμό...πολιτισμένα, όμορφα κι ωραία!

β)Όχι, τότε απλώς δε θα παντρευόταν κανείς καμία και καμία κανέναν και το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιζόταν!:rolleyes:

γ)Αν δεν διαβάσουμε/ακούσουμε και την άλλη πλευρά είμαστε επί της ουσίας στο σκοτάδι, μην προδικάζεις γιατί αυτό δείχνει ότι βλέπεις το θέμα συναισθηματικά κι όχι με την ψυχρή λογική που απαιτείται!

δ)Η «νέα οντότητα» στην οποία αναφέρεσαι όμως αφορά αυτούς τους δύο και μόνο, τους υπόλοιπους (π.χ. εμένα ή εσένα) δεν τους πέφτει λόγος για τίποτα...

ε)Μπορεί «πολλά» μπορεί «τίποτα», εγώ απλώς επισημαίνω σε τι θέση (πλεονεκτική ή μειονεκτική) βρίσκεται ένας άντρας (ανεξάρτητα από το αν γνωρίζει, φλερτάρει κ.λπ. ή όχι στη σχέση του) τη σήμερον ημέρα σε σχέση με μια γυναίκα (ανεξάρτητα από το αν γνωρίζει, φλερτάρει κ.λπ. ή όχι στη σχέση της) εφόσον επέλθει ο χωρισμός!

στ)Το να θεωρείς πως είσαι entitled στο κορμί μιας γυναίκας απλά και μόνο επειδή «είστε σε σχέση» τι είναι, αν όχι needy;
Εσύ δεν έγραφες στον πάνθηρα τις προάλλες ότι κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι κ.λπ.;

Υ.Γ. Το τι είναι «για μένα» (ή τον καθένα) η γυναίκα δεν αφορά τη συζήτηση, αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε αλλού...

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Παιδιά πέρα απ τον καημό μου, πόσο ωραίες απόψεις διατυπώνονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες! Έτσι ήθελα να το πω 😁

Valder

Τιμώμενο Μέλος

α)Ε ωραία τότε με το που συνάπτουμε σχέση με μια γυναίκα να εγκαθιστούμε κατευθείαν κατασκοπευτική εφαρμογή στο κινητό της και να προσλαμβάνουμε κι έναν ντετέκτιβ να την παρακολουθεί μην τυχόν και χάσουμε καμιά πληροφορία...και να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί να μας κάνει και καλή τιμή!:whatever:
Μην χέζεις το επιχείρημά μου για να με βγάλεις ανασφαλή και καταπιεστικό.

Τα δικαιώματα όταν δίνονται απο τη μια πλευρά με κακή συμπεριφορά, πρέπει να παίρνονται και να εξαντλούνται απο την άλλη πλευρά ώστε να υπάρχουν τα στοιχεια που θα τους καταστησουν παρελθόν μέσα μας.

Όταν ο/η άλλος/η ΔΕΝ είναι «all-in» μαζί σου φαίνεται (όσο καλός/ή ηθοποιός κι αν είναι) από το πως είναι όταν είναι μαζί σου, από το πως σου μιλάει, από το πως σε κοιτάει, από το πως σου συμπεριφέρεται, από το πως είναι στο κρεβάτι κ.λπ. κ.λπ. όταν αυτά ΔΕΝ είναι όπως πρέπει (κι αφού το 'χεις επισημάνει μια φορά και δεν έχεις δει αλλαγές) ΤΟΤΕ είναι η ώρα για το χωρισμό...πολιτισμένα, όμορφα κι ωραία!
Δεν διαφωνώ, αλλά μαζι με τα πολιτισμενα και τα ωραια, παρε και το φάκελο απο την υπηρεσία, ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ εισαι.

Σιγα μην κατσουμε να ενοχοποιήσουμε τον ανθρωπο που ΤΟΛΜΗΣΕ και ψάχτηκε, για να μην τρελαθει απο τις θεατρινιές του αλλουνού.

Αλλο το να ψαχτεις τι σου γινεται κι αλλο το να προσλάβεις ντετεκτιβ και να σαι εμμονικός.

β)Όχι, τότε απλώς δε θα παντρευόταν κανείς καμία και καμία κανέναν και το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιζόταν!:rolleyes:
Γιατί ; Ο Κρο Μανιον στα σπήλαια για να κανει απογόνους να διαιωνισθεί πρώτα ντυνοταν νυφη και χορευε το Ησαια χόρευε και του πεταγανε κουφέτα απο κοτρωνόλιθους;

Εγω δεν εχω παντρευτει ακομα. Αλλά σαν καλός σκανταλιάρης αμα μπορέσω και φυτρώσω κανα παιδάκι ναι γιατι όχι; Ολος ο κόσμος Βαλντεράκια.

γ)Αν δεν διαβάσουμε/ακούσουμε και την άλλη πλευρά είμαστε επί της ουσίας στο σκοτάδι, μην προδικάζεις γιατί αυτό δείχνει ότι βλέπεις το θέμα συναισθηματικά κι όχι με την ψυχρή λογική που απαιτείται!
Δεν εχω συναισθηματα.

δ)Η «νέα οντότητα» στην οποία αναφέρεσαι όμως αφορά αυτούς τους δύο και μόνο, τους υπόλοιπους (π.χ. εμένα ή εσένα) δεν τους πέφτει λόγος για τίποτα...
Εννοείται. Συμφωνώ. Εκεί που επιμένω όμως είναι οτι τα δυο μερη εντος της σχέσης πρέπει να ξέρουν τι θελει ο άλλος συντροφος. Το προβλημα ποτε δεν ηταν με τους απ έξω αλλα με την καθαρότητα των προθέσεων του έτερου ημίσεος.

Τι παει να πει να εισαι με ξανθιά και να καταγράφεις καημους οτι θες να σαι με μελαχρινές.

Τοτε τι δουλεια εχεις εδω ρε φιλε;

ε)Μπορεί «πολλά» μπορεί «τίποτα», εγώ απλώς επισημαίνω σε τι θέση (πλεονεκτική ή μειονεκτική) βρίσκεται ένας άντρας (ανεξάρτητα από το αν γνωρίζει, φλερτάρει κ.λπ. ή όχι στη σχέση του) τη σήμερον ημέρα σε σχέση με μια γυναίκα (ανεξάρτητα από το αν γνωρίζει, φλερτάρει κ.λπ. ή όχι στη σχέση του) εφόσον επέλθει ο χωρισμός!
Πολυ micromanagement αυτό.

Εμενα ενα πράγμα με νοιαζει μονο. Κανεις δεν μπαινει σε σχέση για να χωρίσει.

Σκοπος ειναι να ειναι ο άνθρωπός σου, να μη σε ξεσκίσει, ώστε να μην χωρίσετε.

Απαξ και χωρίσετε, τι σημασία έχει το μετα. Μετα ορίζεις μονος σου τη θεση σου, ΞΑΝΑ.

στ)Το να θεωρείς πως είσαι entitled στο κορμί μιας γυναίκας απλά και μόνο επειδή «είστε σε σχέση» τι είναι, αν όχι needy;
Εσύ δεν έγραφες στον πάνθηρα τις προάλλες ότι κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι κ.λπ.;
Και δω το έγραψα. Οτι κανεις δεν ειναι ιδιοκτησια κανενός κι η πόρτα ειναι ανοιχτή. Διάβασέ με καλά. Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω.

Μιλάω για τον κτηνώδη έρωτα, τον πόθο σε επίπεδο αδιανόητης θέωσης.

Εκατέρωθεν. Ισονομία μέσω αλληλουποδούλωσης και αλληλουποταγής.

Φίλε, ζω για το BDSM, μη μου αρχίζεις τα swinger-ολόγια και δεν έγινε και τίποτα να πηδηχτούμε με άλλους.

Όχι. Τη θέλω Domina και θελω να με θελει κι εκεινη για Θεο της. Να εχει 45 βαθμους εξω και να διψάω και να μην ξεχωρίζω το νερό, από το φτύσιμό της στο στόμα μου, τόσο να την θέλω, τόσο να την ποθώ, να την πίνω κομματι κομμάτι. Το σάλιο της αγιασμός.

No neediness, just raw fuck and passion.

Υ.Γ. Το τι είναι «για μένα» (ή τον καθένα) η γυναίκα δεν αφορά τη συζήτηση, αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε αλλού...
Οχι πονηρέ, εδω θα το συζητήσεις. :bleh:

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Μ
Εμένα απ' αυτά που διαβάζω μέχρι και το να έγραψε μπούρδες στο τετράδιο και να το άφησε σε κοινή θέα επίτηδες (γιατί έχει καταλάβει ότι «παρακολουθείται») μου περνάει απ' το μυαλό!:whistle:
Μπα, με το που έπιασε το μάτι του τις σημειώσεις είδα βλεμματακι τρόμου, μέσα σε 2 λεπτά είχαν εξαφανιστει

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Ξέρεις που πρέπει να εισαι μονάχα; Ανάμεσα στα ποδια της και να της το τρως και να κοιτας ευθεια την κλειτορίδα και να ρουφάς σα να εξαρταται η ιδια σου η ζωή απο αυτό, όχι να κοιτας άλλες σαν παιδάκι που δεν εχει ξαναδει γυναίκα.

Αυτα ξερω εγω φιλε.

Τι γράφεις πάλι ρε μλκ :upside:

Δυο ΘΕΟΙ ΜΑΖΙ.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις... μα τι είναι τελικά η εκσπερμάτωση :devil:

ti ειναι ο οργασμος :1eye:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Φιλοσοφικές αναζητήσεις... μα τι είναι τελικά η εκσπερμάτωση :devil:

ti ειναι ο οργασμος :1eye:
Παράδοση της δύναμης του άντρα σ' εκεινη που αγαπά.

Φόρος τιμής και υποταγής στο υπερτατο ον στη ζωή του, τη Γυναίκα του.

Ουδεις δεν ειναι δυνατός πραγματικά, αν δεν διακατέχεται από την προθυμία να μοιραστεί την ισχύ την εξουσία και την θέωση, με το μοναδικό πλάσμα που έχει ισάξιό του, το ταίρι του. Που μαζί σβήνουν όλους τους υπόλοιπους καθιστώντας τους αόρατους στα ματια τους για όλη την αιωνιότητα.

Εαν μπορεις να παραδώσεις τη δύναμή σου στο ταίρι σου, τότε δεν φοβασαι το ταίρι σου, δεν επιβάλλεσαι στο ταίρι σου έξω απο αυτή την σεξουαλική μυσταγωγία.

Είσαι εξ ορισμού κι οξύμωρα ανυπότακτος υποταχθείς, ενας φλογισμένος Θεος σε θνητή σάρκα.

Η πιο οργασμική μελωδια στα αυτιά της γυναικας σου, ειναι ακριβώς αυτό.

Και την καυλώνει. Και το ξέρει.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Παράδοση της δύναμης του άντρα σ' εκεινη που αγαπά.

Φόρος τιμής και υποταγής στο υπερτατο ον στη ζωή του, τη Γυναίκα του.

Ουδεις δεν ειναι δυνατός πραγματικά, αν δεν διακατέχεται από την προθυμία να μοιραστεί την ισχύ την εξουσία και την θέωση, με το μοναδικό πλάσμα που έχει ισάξιό του, το ταίρι του. Που μαζί σβήνουν όλους τους υπόλοιπους καθιστώντας τους αόρατους στα ματια τους για όλη την αιωνιότητα.

Εαν μπορεις να παραδώσεις τη δύναμή σου στο ταίρι σου, τότε δεν φοβασαι το ταίρι σου, δεν επιβάλλεσαι στο ταίρι σου έξω απο αυτή την σεξουαλική μυσταγωγία.

Είσαι εξ ορισμού κι οξύμωρα ανυπότακτος υποταχθείς, ενας φλογισμένος Θεος σε θνητή σάρκα.

Η πιο οργασμική μελωδια στα αυτιά της γυναικας σου, ειναι ακριβώς αυτό.

Και την καυλώνει. Και το ξέρει.

Ρε φίλε , ωραια όλα αυτα που γράφεις οκ.

Αλλα μεταξυ μας... βλέπεις καμια να συγκινείται ; και δεν εννοώ απο εδω μέσα.

Πάρτο λίγο αλλιώς... στο τέλος θα πάνε απλα με αυτον που τους άρεσε ή τους εκανε κλικ τέλοςπαντων.
Και εσυ θα κάθεσαι και θα λές για ιδανικές ρομαντικές φούσκες ξερω γω που η γυναικα ειναι η βασίλισσα και ο άντρας αποδιδει φόρο τιμής.

Κάνε λίγο κράτει κράτα και τίποτα για τον εαυτό σου.

Και μη βασίζεσαι και πολύ στις γυναικες... ειναι απρόβλεπτες. Μπορεί να στην κάνουν αμα δεν περνάνε καλα και να φύγουν. Εσυ να είσαι χαλαρός απλά και βκλέπεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ρε φίλε , ωραια όλα αυτα που γράφεις οκ.

Αλλα μεταξυ μας... βλέπεις καμια να συγκινείται ; και δεν εννοώ απο εδω μέσα.

Πάρτο λίγο αλλιώς... στο τέλος θα πάνε απλα με αυτον που τους άρεσε ή τους εκανε κλικ τέλοςπαντων.
Και εσυ θα κάθεσαι και θα λές για ιδανικές ρομαντικές φούσκες ξερω γω που η γυναικα ειναι η βασίλισσα και ο άντρας αποδιδει φόρο τιμής.

Κάνε λίγο κράτει κράτα και τίποτα για τον εαυτό σου.

Και μη βασίζεσαι και πολύ στις γυναικες... ειναι απρόβλεπτες. Μπορεί να στην κάνουν αμα δεν περνάνε καλα και να φύγουν. Εσυ να είσαι χαλαρός απλά και βκλέπεις.
Ακουστηκε σα να νοιάζεσαι για μένα. Μπαγάσα το ξερα πως με αγαπάς!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ακουστηκε σα να νοιάζεσαι για μένα. Μπαγάσα το ξερα πως με αγαπάς!

Γιατί όχι.

Γενικά μερικά απο αυτα που διάβασα απο το θρέντ με κούρασαν μονο που τα διάβασα... φαντασου να τα ζούσα κιολας.

:look:

Πάντως αμα ήθελαν κάποιες καλό και σταθερό παιδί μια χαρά θα το έβρισκαν μην ακούς πολλά... απλά έχουν και αυτες τον ιδιο εκρηκτικο χαρακτήρα για αυτο μονίμως μπλέκουν σε τέτοια και βεβαια έχουν χωρισει καμια δεκαρια φορές στο παρελθόν (πιθανώς απο καλά παιδιά)

τι σε κανει να πιστευεις πως εσυ θα κάνεις την διαφορά και δεν θα έχεις την ιδια τύχη ; υπάρχουν άνθρωποι που συνεχώς θα βρισκουν τρόπο να δημιουργούν έριδες... θρέφονται απο αυτό. Θα ειναι σαν τη Λερναία Υδρα θα κόβεις ένα κεφάλι και θα ξεπετάγονται και άλλα.

Σκέψου το και αυτό... δεν μπορεί κανείς να μην έχει καταφέρει να τα λύσει τόσα χρόνια και ξαφνικά εμεις απο ένα φόρουμ να δώσουμε την απάντηση.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πάντως αμα ήθελαν κάποιες καλό και σταθερό παιδί μια χαρά θα το έβρισκαν μην ακούς πολλά...

Σκέψου το και αυτό... δεν μπορεί κανείς να μην έχει καταφέρει να τα λύσει τόσα χρόνια και ξαφνικά εμεις απο ένα φόρουμ να δώσουμε την απάντηση.
Σε αυτό δεν έχεις άδικο.

Και δε με κανει κατι να πιστευω πως για μενα θα ειναι διαφορετικά, για έναν λόγο, πέραν του οτι βιωματικα ξερω πλέον πως δεν λειτουργει ετσι, ειναι και το εξής, ότι ειμαι απέξω απο την ιεραρχία. Δεν με νοιάζει τι θα γινει, αν θα γίνει, είμαι αδιάφορος ως προς την έκβαση.

Οι άλλοι πρέπει να ανησυχούν, εγω ειμαι απλά μια δυναμη της φύσης. Απλά υπάρχω και καταναλώνω σαν φωτιά.

Η φωτιά δεν σε ρωτάει αν θα σε κάψει. Απλά σε καίει.

Είτε θα σταθείς μπροστα της και θα παραδοθείς, είτε θα πας σε πιο χλιαρές καταστάσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Πάντως κακά τα ψέματα. Ο ΑΝΤΡΑΣ ο σωστός, ο πολλά βαρύς και όχι, αυτός που πιάνει την πέτρα και τη στίβει και βγαίνει κηραλοιφή, έτσι φέρεται. Τί ψυχολόγους και κολοκύθια τούμπανα λέτε; Κάνατε ζήτημα που κοιτάζει. Μόνο κοιτάζει; Και πηδάει τις κορασίδες για να βγουν ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ όπως του ζήτησε ο ΑΡΧΗΓΟΣ του κόμματός του και ο ΘΕΟΣ, αυξάνεστε και πληθύνεστε. 'Ετσι πρέπει να γίνεται και δεν ξέρω γιατί παραπονιέστε. Γιατί ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ πρέπει να διαιωνίσει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ εις τους αιώνας των αιώνων αμήν. Για την ΠΑΤΡΙΔΑ το κάνει ο δόλιος. Και μελαχρινές και ξανθές και με μεγάλο βυζί και με μικρό και βυζί μέχρι τον αφαλό άμα λάχει να 'ούμε. Εκεί θα κωλώσει; Είναι ΑΝΤΡΑΣ αυτός και οι άντρες ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΑΝΔΡΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πάντως κακά τα ψέματα. Ο ΑΝΤΡΑΣ ο σωστός, ο πολλά βαρύς και όχι, αυτός που πιάνει την πέτρα και τη στίβει και βγαίνει κηραλοιφή, έτσι φέρεται. Τί ψυχολόγους και κολοκύθια τούμπανα λέτε; Κάνατε ζήτημα που κοιτάζει. Μόνο κοιτάζει; Και πηδάει τις κορασίδες για να βγουν ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ όπως του ζήτησε ο ΑΡΧΗΓΟΣ του κόμματός του και ο ΘΕΟΣ, αυξάνεστε και πληθύνεστε. 'Ετσι πρέπει να γίνεται και δεν ξέρω γιατί παραπονιέστε. Γιατί ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ πρέπει να διαιωνίσει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ εις τους αιώνας των αιώνων αμήν. Για την ΠΑΤΡΙΔΑ το κάνει ο δόλιος. Και μελαχρινές και ξανθές και με μεγάλο βυζί και με μικρό και βυζί μέχρι τον αφαλό άμα λάχει να 'ούμε. Εκεί θα κωλώσει; Είναι ΑΝΤΡΑΣ αυτός και οι άντρες ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΑΝΔΡΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ
Nope.

Bad move.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια