Κοιτάζει άλλες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Α, άρα μόνο η σαρκική απιστία μετράει; Η συναισθηματική όχι;

Θεωρώ πολύ χειρότερο να γράφει για άλλες.

Κοιταξε να δεις δεν ξερω τι ακριβώς ειναι αλλα σίγουρα δεν εισαι υποχρεωμένη να το δεχτείς ας πουμε.

Εγω θα καταλαβαινα και την κοπελα που θα ελεγε ΟΧΙ δεν το δέχομαι αλλα και αυτην που θα έλεγε εντάξει εκανες μαλακιες δεν γαμησες αλλη προφανώς αλλα τελευταια φορά... στο επομενο έφυγες.

Πως να στο πω θα δεχόμουν και τα δύο. Δηλαδη ειναι στη διακριτική ευχέρεια.

Μιλαμε όμως για μια ανισόρροπη κατασταση σε καθε περιπτωση δηλαδη εσενα σου φαινεται νορμαλ να εχει σχέση ο άλλος και να τρέχει στον ψυχοθεραπευτή ;

θα εκανες σχέση με ενα ατομο που παίρνει χάπια αντικαταθληπτικα ; ειλικρινη απαντηση.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
αλλα και αυτην που θα έλεγε εντάξει εκανες μαλακιες δεν γαμησες αλλη προφανώς αλλα τελευταια φορά... στο επομενο έφυγες.
Και με την απειλή τι; Θα άλλαζε αισθήματα; Όχι, απλά θα τα έκρυβε και θα ήταν και χειρότερα!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Και με την απειλή τι; Θα άλλαζε αισθήματα; Όχι, απλά θα τα έκρυβε και θα ήταν και χειρότερα!

Ekana edit...

Οχι με την εξηγηση οτι εγω σε αυτο τομέα δεν σηκώνω τέτοια τέλος.

Οπως θα ελεγα και εγω ή θα πω σε μια νέα γνωριμια... "θελω να εχεις τελειωσει ΕΝΤΕΛΩΣ με τον πρώην σου. Τελεια ειναι κάτι που δεν δέχομαι ΕΠΟΥΔΕΝΙ"

Οπως εχω τελειωσει εγω έτσι θέλω και το ιδιο απο την άλλη.

Με αυτη την εξηγηση σε περίπτωση που ο άλλος κάνει κάτι πιο σοβαρό θα γινει αντιληπτός δεν υπάρχει περίοτωση αλλα βεβαια εκει συζητάμε πλεον το κατα ποσο ΑΞΙΖΕΙ να κάτσεις να χάσεις χρονο αν σου βγεί μάπα το καρπούζι.

Δε ξερω αυτα ειναι πράγματα που θα δει η ιδια.. και να σ πω αν ειναι και εμφανίσιμη όπως μας λέει νομιζω κάθε μηνα θα βγαινει με 2-3 καλες περιπτώσεις οπότε.... μια χαρά θα μπορέσει να βρει εναν καλύτερο.

Εγω πχ σαν άντρας έχω να παίξω φλέρτ με κάποια 3 μήνες. Οι γυναικες προφανώς κ έχουνε περισσότερες ευκαιρίες. Σε ενα dating να μπεις μονο... σε μια μερα θα χεις 50 λάικ. Εγω ειχα πολλά αλλα απο άντρες :look:

και 4-5 απο γυναίκες μέχρι που το έσβησα πριν κανα μηνα και δεν ασχολήθηκα ξανά.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Τωρα αυτος πάει στο ψυχοθεραπευτη λέει να του πει τι.... οτι του αρέσουν άλλες ενω εχει σχέση με μια αλλη και κανουν και καλο σέξ. Τεσπα δεν μπορω να καταλαβω ενας αχταρμάς.
Δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι απλός άνθρωπος 1+1=2 . Σεξ, επικοινωνία, βόλτες ΣΤΟΠ.

Υπάρχουν άνθρωποι με ένα σωρό άλυτα προσωπικά θέματα , αδιέξοδα, πάθη κυρίως πάθη ( ανεξέλεγκτα) που θα τα κουβαλήσουν και στην εκάστοτε σχέση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εριφύλη, η συναισθηματική είναι του χειρότερου είδους .Τη σαρκική την καταπίνεις , τον έρωτα και τα συναισθήματα δεν μπορείς να τα κατεβάσεις αμάσητα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι απλός άνθρωπος 1+1=2 . Σεξ, επικοινωνία, βόλτες ΣΤΟΠ.

Υπάρχουν άνθρωποι με ένα σωρό άλυτα προσωπικά θέματα , αδιέξοδα, πάθη κυρίως πάθη ( ανεξέλεγκτα) που θα τα κουβαλήσουν και στην εκάστοτε σχέση.

ωραία.. τοτε αυτες που τους επιλέγουν με αυτά τα θέματα ας κάτσουν κιολας να τα λουστούν.

Όμοιος τον όμοιο άει πελάζει.

Ναι εγω δε θέλω πολλά 1+1.... θέλω ηρεμία.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εριφύλη, η συναισθηματική είναι του χειρότερου είδους .Τη σαρκική την καταπίνεις , τον έρωτα και τα συναισθήματα δεν μπορείς να τα κατεβάσεις αμάσητα.
Το ξέρω. Αυτό λέω τόση ώρα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν υπάρχει τοσο συναισθηματική απιστια ρε παιδιά... αφου λέει οτι γενικά του αρέσουν και άλλες δεν μιλησε για μια συγκεκριμενη.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ιστοριες για αγρίους. Οι σχέσεις τελικά ειναι πολυ ωραιες αλλα μπορει να γινουν και οδυνηρές.

Οποτε το να εισαι μόνος υπο όρους ειναι καλό. Υπο όρους.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δύσκολο, δύσκολο να βρεις σωστό άντρα. Σα να ψάχνεις διαμάντι σε υπόνομο.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
α)Μην χέζεις το επιχείρημά μου για να με βγάλεις ανασφαλή και καταπιεστικό.

Τα δικαιώματα όταν δίνονται απο τη μια πλευρά με κακή συμπεριφορά, πρέπει να παίρνονται και να εξαντλούνται απο την άλλη πλευρά ώστε να υπάρχουν τα στοιχεια που θα τους καταστησουν παρελθόν μέσα μας.

Δεν διαφωνώ, αλλά μαζι με τα πολιτισμενα και τα ωραια, παρε και το φάκελο απο την υπηρεσία, ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ εισαι.

Σιγα μην κατσουμε να ενοχοποιήσουμε τον ανθρωπο που ΤΟΛΜΗΣΕ και ψάχτηκε, για να μην τρελαθει απο τις θεατρινιές του αλλουνού.

Αλλο το να ψαχτεις τι σου γινεται κι αλλο το να προσλάβεις ντετεκτιβ και να σαι εμμονικός.

β)Γιατί ; Ο Κρο Μανιον στα σπήλαια για να κανει απογόνους να διαιωνισθεί πρώτα ντυνοταν νυφη και χορευε το Ησαια χόρευε και του πεταγανε κουφέτα απο κοτρωνόλιθους;

Εγω δεν εχω παντρευτει ακομα. Αλλά σαν καλός σκανταλιάρης αμα μπορέσω και φυτρώσω κανα παιδάκι ναι γιατι όχι; Ολος ο κόσμος Βαλντεράκια.

γ)Δεν εχω συναισθηματα.

δ)Εννοείται. Συμφωνώ. Εκεί που επιμένω όμως είναι οτι τα δυο μερη εντος της σχέσης πρέπει να ξέρουν τι θελει ο άλλος συντροφος. Το προβλημα ποτε δεν ηταν με τους απ έξω αλλα με την καθαρότητα των προθέσεων του έτερου ημίσεος.

Τι παει να πει να εισαι με ξανθιά και να καταγράφεις καημους οτι θες να σαι με μελαχρινές.

Τοτε τι δουλεια εχεις εδω ρε φιλε;

ε)Πολυ micromanagement αυτό.

Εμενα ενα πράγμα με νοιαζει μονο. Κανεις δεν μπαινει σε σχέση για να χωρίσει.

Σκοπος ειναι να ειναι ο άνθρωπός σου, να μη σε ξεσκίσει, ώστε να μην χωρίσετε.

Απαξ και χωρίσετε, τι σημασία έχει το μετα. Μετα ορίζεις μονος σου τη θεση σου, ΞΑΝΑ.

στ)Και δω το έγραψα. Οτι κανεις δεν ειναι ιδιοκτησια κανενός κι η πόρτα ειναι ανοιχτή. Διάβασέ με καλά. Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω.

Μιλάω για τον κτηνώδη έρωτα, τον πόθο σε επίπεδο αδιανόητης θέωσης.

Εκατέρωθεν. Ισονομία μέσω αλληλουποδούλωσης και αλληλουποταγής.

Φίλε, ζω για το BDSM, μη μου αρχίζεις τα swinger-ολόγια και δεν έγινε και τίποτα να πηδηχτούμε με άλλους.

Όχι. Τη θέλω Domina και θελω να με θελει κι εκεινη για Θεο της. Να εχει 45 βαθμους εξω και να διψάω και να μην ξεχωρίζω το νερό, από το φτύσιμό της στο στόμα μου, τόσο να την θέλω, τόσο να την ποθώ, να την πίνω κομματι κομμάτι. Το σάλιο της αγιασμός.

No neediness, just raw fuck and passion.

ζ)Οχι πονηρέ, εδω θα το συζητήσεις. :bleh:
α)Κι εσύ μη μου τα περιπλέκεις χωρίς λόγο...ΠΩΣ μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι ο/η άλλος/η είναι πραγματικά αυτό που σου δείχνει κι όχι απλά πολύ καλός/ή ηθοποιός;
Ο μόνος τρόπος είναι να ψαχουλεύεις inbox στα social και να παρακολουθείς την ιδιωτική ζωή του/της...ε, αυτό ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να πάει καλά!
Και δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου εξηγήσω με το νι και με το σίγμα το «γιατί», μεγάλο παιδί είσαι καταλαβαίνεις...

β)Γιατί (σχεδόν) ΟΛΟΙ, ΟΣΟ καλή επιλογή κι αν (νομίζουν ότι) έχουν κάνει στο θέμα συντρόφου, ΠΑΝΤΑ (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) «κοιτούν τις επιλογές τους»...κι αυτό με τον Α ή Β τρόπο αποτυπώνεται στα social και σε apps όπως το Viber ή το Whatsapp!
Οπότε αν όλοι είχαμε «εικόνα» του τι κάνει ο/η καθένας/καθεμιά τότε minimum θα ξενερώναμε (π.χ. με το ότι μιλάει με 5-10+ άλλους άντρες/γυναίκες έστω και πλατωνικά) και maximum θ' αρπάζαμε το κουζινομάχαιρο κι όποιον πάρει ο Χάρος!

γ)Τότε γιατί έχεις πάρει με το καλημέρα το μέρος της θεματοθέτριας κι έχεις προχωρήσει ήδη σε 2-3 λογικά άλματα;

δ)Να την κρατήσει για σιγουράκι;Να την κάνει μελαχρινή;Ποιος ξέρει;Πολύ πιθανό ούτε ο ίδιος!:P
Δικό του/της θέμα, εμάς δε μας πέφτει λόγος αν κάποιο εκ των δύο μερών (ή και τα δύο) θέλει να εξαπατήσει το άλλο (ή/και να εξαπατηθεί;))...

ε)Κανείς δε μπαίνει σε σχέση για να χωρίσει, αλλά όποιος/α μπαίνει σε σχέση χωρίς παράλληλα να είναι διατεθειμένος/η να φύγει από αυτή (αν δεν εξελιχθεί όπως θέλει, προσδοκά κ.λπ.) τότε μαύρο φίδι που τον/την έφαγε!
Και πες το «micromanagement» ή όπως αλλιώς θέλεις, έτσι και βγούμε στην Αριστοτέλους και πιάσουμε 500 άντρες και το συζητήσουμε το πολύ πολύ να βρεθούν μια χούφτα μ@λάκες που θα πουν «μ@λακίες λες Jack, εγώ την κοπέλα μου την αγαπάω, δεν κάνω τέτοια:whatever:», οι υπόλοιποι θα πουν «ν' αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε» γιατί έστω και μια φορά στη ζωή τους τη βίωσαν τη φάση και ξέρουν πόσο unfair και για το πέος είναι!
Και ναι, ΕΧΕΙ σημασία το «μετά», το ίδιο είναι να κάνεις κάνα χρόνο να πας παρακάτω και να μένεις με το πτηνό στο χέρι (όσο η πρώην καβαλάει τον ένα μετά τον άλλο) και το ίδιο να δώσεις στον εαυτό σου λίγες μέρες ν' ανασυνταχθεί και μετά 5-6 ραντεβού «και ξανά προς τη δόξα τραβά»;:rolleyes:

στ)Κι εγώ γι' αυτά ζω και τα 'χω κάνει ήδη με 3 διαφορετικές γυναίκες το τελευταίο ενιάμηνο, what's your point?
Ότι π.χ. πρέπει να έχεις μια γυναίκα για χρόνια «δεμένη» σε μια σχέση σε βαθμό εξάρτησης για να κάνεις/νιώσεις αυτά τα πράγματα;

ζ)Με μια λέξη (γιατί δεν έχω τη δική σου όρεξη ν' αμπελοφιλοσοφήσω), το «φαΐ» μου!
Σε κάλυψα;:lol:
Παράδοση της δύναμης του άντρα σ' εκεινη που αγαπά.

Φόρος τιμής και υποταγής στο υπερτατο ον στη ζωή του, τη Γυναίκα του.

Ουδεις δεν ειναι δυνατός πραγματικά, αν δεν διακατέχεται από την προθυμία να μοιραστεί την ισχύ την εξουσία και την θέωση, με το μοναδικό πλάσμα που έχει ισάξιό του, το ταίρι του. Που μαζί σβήνουν όλους τους υπόλοιπους καθιστώντας τους αόρατους στα ματια τους για όλη την αιωνιότητα.

Εαν μπορεις να παραδώσεις τη δύναμή σου στο ταίρι σου, τότε δεν φοβασαι το ταίρι σου, δεν επιβάλλεσαι στο ταίρι σου έξω απο αυτή την σεξουαλική μυσταγωγία.

Είσαι εξ ορισμού κι οξύμωρα ανυπότακτος υποταχθείς, ενας φλογισμένος Θεος σε θνητή σάρκα.

Η πιο οργασμική μελωδια στα αυτιά της γυναικας σου, ειναι ακριβώς αυτό.

Και την καυλώνει. Και το ξέρει.
Ποιο «υπέρτατο ον στη ζωή του» ρε συ...μάλλον σε άλλο πλανήτη και είδος αναφέρεσαι, γιατί σ' αυτόν εδώ όχι πολύ καιρό πριν (δύο αιώνες χονδρικά για την Ευρώπη και την Αμερική και πολύ λιγότερο για την Ανατολή) οι άντρες που μπορούσαν να κάνουν σεξ δεν άφηναν γυναίκα για γυναίκα απήδηχτη!:rolleyes:
ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ρε ένας τέτοιος;

Να τον έχεις σπίτι σου και να γράφει και για άλλες. Ρε άι σιχτίρ από δω.

Χώρισε τον κοπέλα μου να βρεις την ηρεμία σου. Μια ζωή την έχουμε και σύντομη. Δεν θα την χαραμίζουμε για τον κάθε αμελητέο.. @darkhappysong
Δεν το συζητάμε ότι, εφόσον ανακάλυψε αυτά τα γραπτά, η σχέση της έχει ουσιαστικά τελειώσει...ΟΜΩΣ κρύβε λόγια κι άσε την κριτική εκ του ασφαλούς γιατί κι εσύ μπορεί κάλλιστα να βρεθείς στη θέση της, να μην ανακαλύψεις ΠΟΤΕ τα γραπτά του συντρόφου σου είτε γιατί δε θα τα ψαχουλέψεις ποτέ (και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα κάνεις) είτε γιατί αυτός θα ξέρει να τα κουκουλώνει καλά κ.λπ. ΑΛΛΑ μια χαρά ν' απολαμβάνεις το σεξ 4 μέρες τη βδομάδα (όπως η φίλη μας) κι ό,τι άλλο καλό της προσφέρει το οποίο δεν (είμαστε σε θέση να) γνωρίζουμε και μια χαρά ευτυχισμένη και χαρούμενη στη σχέση σου να 'σαι!;)
Δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλά σερνικά.
Τα «σερνικά» όπως τα θέλει το 90%+ των γυναικών εκεί έξω είναι ένα 5%-10% των σερνικών συνολικά, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες...μάλλον το ανάποδο!
Επειδή όμως είμαι κι εγώ ειλικρινής, έτσι θα ήθελα να είναι και ο άλλος.

Πραγματικά, δεν ξέρω πως το ανέχεται η θεματοθέτρια, αλλά εγώ αν έβλεπα τέτοιες σκέψεις εκτός του ότι θα με πείραζε υπερβολικά πάρα πολύ, θα τον πετούσα έξω, ξεκάθαρα. Με κλωτσιές.
Αν δηλαδή ο υποθετικός ειλικρινής άντρας σου καθόταν και σου έλεγε μια μέρα που τρώγατε στο τραπέζι «είμαστε μια χαρά, είσαι αυτή που θέλω κ.λπ. αλλά δε γίνεται να σταματήσω να γνωρίζω γυναίκες ούτε εσύ άντρες και κανέναν δεν κρατάμε μ' αλυσίδες»...θα εκτιμούσες την ειλικρίνειά του ή θα του έφερνες τη μακαρονάδα γραβάτα;:rolleyes:

Εδώ μιλάμε για «σκέψεις» (διατυπωμένες γραπτώς), οι «σκέψεις» από μόνες τους ΔΕΝ αποτελούν απιστία...

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
θα εκανες σχέση με ενα ατομο που παίρνει χάπια αντικαταθληπτικα ; ειλικρινη απαντηση.
Τί το αρνητικό έχει ένας άνθρωπος που έχει μια αρρώστεια και παίρνει φάρμακα για αυτή;

ΟΜΩΣ κρύβε λόγια κι άσε την κριτική εκ του ασφαλούς γιατί κι εσύ μπορεί κάλλιστα να βρεθείς στη θέση της, να μην ανακαλύψεις ΠΟΤΕ τα γραπτά του συντρόφου σου είτε γιατί δε θα τα ψαχουλέψεις ποτέ (και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα κάνεις) είτε γιατί αυτός θα ξέρει να τα κουκουλώνει καλά κ.λπ. ΑΛΛΑ μια χαρά ν' απολαμβάνεις το σεξ 4 μέρες τη βδομάδα (όπως η φίλη μας) κι ό,τι άλλο καλό της προσφέρει το οποίο δεν (είμαστε σε θέση να) γνωρίζουμε και μια χαρά ευτυχισμένη και χαρούμενη στη σχέση σου να 'σαι!;)
Αυτή είναι μια αλήθεια. Δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε τί υποχωρήσεις μπορεί να κάνουμε στο μέλλον...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τί το αρνητικό έχει ένας άνθρωπος που έχει μια αρρώστεια και παίρνει φάρμακα για αυτή;

Α βλέπεις τωρα που δεν ειναι ωραίο να σε απορρίπτει κάποιος για ένα θέμα που έχεις ;

ενω εσείς αν ο άλλος ειχε παράδειγμα τη μάνα του και έπρεπε να τη φροντίσει θα σας ήταν πρόβλημα και βάρος.

Το αναφέρω επειδη παίζει συχνά.

Οπότε η δικαιοσύνη ειναι αυτη ακριβώς ότι συμπεριφέρεσαι αυτο και να λαμβάνεις.
Δεν θέλεις να μπλέξεις σε προβλήματα - δε θέλει και ο άλλος το ίδιο. Για να περνάμε καλά δεν τη κάνουμε μια σχέση ;;;;

δικά σας λεγόμενα.

Απο τη στιγμή που δεν είσαι άτομο που θα κάτσεις να στηρίξεις τον άλλον ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ... γιατι ο αλλος να στηριξει εσενα σε ενα δικό σου πρόβλημα ; οι άμνθρωποι και οι σχέσεις ετσι έχουν γινει πλέον φιλοτομαριστές και καλοπερασάκηδες. Μολις κάτι στραβώσει σηκωνονται και φεύγουν. Ευθυνοφοβοι απλά. Οποτε θα πάρεις στα σοβαρά ένα τέτοιο άτομο ; εγω όχι.

Tα ίδια και στις φιλίες... βλέπεις κάποιος έχει ένα θέμα και κάνει ωρες ωρες σαν "αυτιστικός" θα κάτσεις να κάνεις παρέα και να ασχοληθείς μαζί του μόνο εάν και αυτος ειναι διατεθειμενος σε κάποια θέματα να στηρίξει και να κάνει πίσω. Όχι να στα γυρίζει οτι μονίμως φταίς εσύ. Και να μην αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Τα «σερνικά» όπως τα θέλει το 90%+ των γυναικών εκεί έξω είναι ένα 5%-10% των σερνικών συνολικά, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες...μάλλον το ανάποδο!

Αν δηλαδή ο υποθετικός ειλικρινής άντρας σου καθόταν και σου έλεγε μια μέρα που τρώγατε στο τραπέζι «είμαστε μια χαρά, είσαι αυτή που θέλω κ.λπ. αλλά δε γίνεται να σταματήσω να γνωρίζω γυναίκες ούτε εσύ άντρες και κανέναν δεν κρατάμε μ' αλυσίδες»...θα εκτιμούσες την ειλικρίνειά του ή θα του έφερνες τη μακαρονάδα γραβάτα;:rolleyes:

Ναι μωρέ.... λίγα τα αρσενικά εκει έξω - δεν μπορούμε να βρούμε εναν όπως τον θέλουμε και να τον κάνουμε ότι θέλουμε.

Επι της ουσίας οταν ακους μια γυναίκα να το λέει αυτο ειναι επειδη δεν θέλει και αυτή να αλλάξει τα δικά της ωστε να μπορέσει να κρατησει μια σχέση χωρις προβλήματα.

Άστες μονιμως θα βρισκουν και θα χωριζουν... τι σε νοιάζει ; !

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

** Γενικά πιστευω πως αρκετές και αρκετοί έχουν τη πονηριά μέσα τους .... αυτη ας πούμε να μη μπλέξουν με άλλων τα θέματα καθόλου αλλα τα δικά τους πρέπει ο άλλος να τα αποδεχτεί και να μη κάνει και αναφορά.

Ε οχι εντάξει δεν θα γίνει αυτό... τουλάχιστον οχι απο εδώ και πέρα.

Αυτο ειναι και το δίκαιο και σε όποιον αρέσει. Πολύ καλοί υπήρξαμε σε κάποια θέματα και μας πέρασαν για μαλάκες. Υπάρχει μπολικη αχαριστία εκει έξω.

Δύσκολο, δύσκολο να βρεις σωστό άντρα. Σα να ψάχνεις διαμάντι σε υπόνομο.

Δε πειράζει. Καλό ειναι να δυσκολευτείτε και λίγο ετσι ωστε μολις βρεθεί ο κατάλληλος
να μην έχετε το μυαλο σας πάνω απο το κεφάλι και να τον κρατήσετε.

Γιατι πολύ ανεξαρτησία και δεν έχω αναγκη εγω την έχετε δει τη δουλειά.

Κάτσε τωρα εκεί να ψάχνεσαι (οχι εσύ γενικά λέω) που δεν σου άρεσε και ο πρώην και τον χώρισες
και όλα καλά. Δεν θα πάθεις κάτι ισα ισα καλύτερη θα γινεις.

Οσο για τις σημειώσεις και τα κινητά εγω προσωπικά πάντα το άφηνα στο τραπέζι και το σημειωματάριο επισης... δεν ειχα να κρύψω κάτι αλλωστε. Φβ δεν είχα... με ινστα δεν ασχολούμαι. Τωρα ενας γνωστος παντρεμένος που εχω και ζει διπλή ζωή αυτος εχει βρει και συστηματάκια με κωδικούς για να κρύβεται.

Δεν πειράζει... εκεινη που τον επέλεξε να τον λουστει κιόλας. Ετσι και αλλιώς ηλίθια ειναι... γιατι παλαιότερα που μου έλεγε αυτος να πάμε σε στριπτιτζάδικο και του έλεγα οχι εσυ εισαι παντρεμένος ενω εγω ελευθερος .... και τελικά αφου επέμενε του λεω οκ ελα αλλα δική σου ευθυνη αυτη μολις βρηκε τη συνομιλια... ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ αυτον εκανε διαγραφη εμενα απο το φβ.

Για αυτο σας λέω μην τις λυπάστε καθόλου κάτι τέτοιες... ηλιθιες ηταν και ηλίθιες θα παραμείνουν. :D

Άλλος ηλίθιος και αυτος ... ηθελε και στρίπ αλλα μια φορά το χέρι στη τσέπη να το βάλει να πάρει ενα πριβέ δεν το έκανε. Ηθελα να ξερα τι πηγαινε.... τελοςπαντων :P

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Η ειλικρίνεια είναι πάντα εκτιμητεα..

Ωστόσο πόσο ασφαλής θα ένιωθε κάποιος /α ως άνθρωπος ξέροντας ότι ο σύντροφός του είναι με το ένα πόδι στην πόρτα και με το μάτι σε διαρκή περιστροφή προς αναζήτηση, πόσο πόνο θα μπορούσε να βιώσει ξέροντας πως ανήκει στα αναλώσιμα ;
Σε μια σχέση το ζητούμενο είναι και η αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας, συναισθηματικής και ψυχικής κάλυψης..

Αλλιώς κάτσε μόνος σου και πήδα ο, τι κινείται και σου τραβά το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δε μιλάω, δε μιλάω, δε μιλάω, καμιά ώρα θα τ' ανοίξω το ρημάδι...

Πόσο πιο ευγενικά να πω, να σταματήσετε να τα ρίχνετε συνεχώς σ' εμάς ;

Δε φτάνει εύκολα, μια γυναίκα, να ξεστομίσει τη φράση "χίλιες φορές μονάχη"...

Όσο και να χτυπιέστε, έχετε συμβάλλει κατά πολύ, έχετε βάλει το χεράκι σας σ' αυτή μας την απόφαση. Και δεν αναφέρομαι σε εσάς που κυκλοφορείτε "εδώ μέσα". Μια χαρά μα@άκες κυκλοφορούν "εκεί έξω" που χαλάνε την πιάτσα και εκθέτουν και εσάς ("τους σωστούς", ας πούμε...) και τις γυναίκες βασανίζουν με τα άλυτα ψυχολογικά που κουβαλάνε, είτε παιδιόθεν, είτε από προηγούμενες σχέσεις...

Εεε μα, δηλαδή...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Και δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου εξηγήσω με το νι και με το σίγμα το «γιατί», μεγάλο παιδί είσαι καταλαβαίνεις...
Μη με γαμάς μπαμπά, πονάει. Ξέρεις εσυ καλά τι εννοούσα εγω. Καλή η δημοκρατία αλλά δεν ειναι κακό να ψάχνεσαι και λίγο.

β)Γιατί (σχεδόν) ΟΛΟΙ, ΟΣΟ καλή επιλογή κι αν (νομίζουν ότι) έχουν κάνει στο θέμα συντρόφου, ΠΑΝΤΑ (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) «κοιτούν τις επιλογές τους»...κι αυτό με τον Α ή Β τρόπο αποτυπώνεται στα social και σε apps όπως το Viber ή το Whatsapp!
Οπότε αν όλοι είχαμε «εικόνα» του τι κάνει ο/η καθένας/καθεμιά τότε minimum θα ξενερώναμε (π.χ. με το ότι μιλάει με 5-10+ άλλους άντρες/γυναίκες έστω και πλατωνικά) και maximum θ' αρπάζαμε το κουζινομάχαιρο κι όποιον πάρει ο Χάρος!
Οχι απαραίτητα. Ενας έξυπνος άνθρωπος θα ήξερε τουλάχιστον να φυλάγεται. Δεν ειναι ολες οι πληροφοριες για κουζινομάχαιρα, ούτε ολοι οι άνθρωποι αντιδρούν υστερικά

γ)Τότε γιατί έχεις πάρει με το καλημέρα το μέρος της θεματοθέτριας κι έχεις προχωρήσει ήδη σε 2-3 λογικά άλματα;
Είμαι ευσυγκίνητος.

ε)Κανείς δε μπαίνει σε σχέση για να χωρίσει, αλλά όποιος/α μπαίνει σε σχέση χωρίς παράλληλα να είναι διατεθειμένος/η να φύγει από αυτή (αν δεν εξελιχθεί όπως θέλει, προσδοκά κ.λπ.) τότε μαύρο φίδι που τον/την έφαγε!
Και πες το «micromanagement» ή όπως αλλιώς θέλεις, έτσι και βγούμε στην Αριστοτέλους και πιάσουμε 500 άντρες και το συζητήσουμε το πολύ πολύ να βρεθούν μια χούφτα μ@λάκες που θα πουν «μ@λακίες λες Jack, εγώ την κοπέλα μου την αγαπάω, δεν κάνω τέτοια:whatever:», οι υπόλοιποι θα πουν «ν' αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε» γιατί έστω και μια φορά στη ζωή τους τη βίωσαν τη φάση και ξέρουν πόσο unfair και για το πέος είναι!
Και ναι, ΕΧΕΙ σημασία το «μετά», το ίδιο είναι να κάνεις κάνα χρόνο να πας παρακάτω και να μένεις με το πτηνό στο χέρι (όσο η πρώην καβαλάει τον ένα μετά τον άλλο) και το ίδιο να δώσεις στον εαυτό σου λίγες μέρες ν' ανασυνταχθεί και μετά 5-6 ραντεβού «και ξανά προς τη δόξα τραβά»;:rolleyes:
Εαν έχεις βρεθει τουλάχιστον μια φορά σε αυτη την άδικη θέση του απατημένου κλπ, είσαι ο τελευταίος μετά που θες να κανεις τα ιδια και σε επόμενες. Αλλάζεις κι εσυ. Το οτι πολλοί το γυρνάνε στο τσάμικο, ειναι δικό τους θέμα.

στ)Κι εγώ γι' αυτά ζω και τα 'χω κάνει ήδη με 3 διαφορετικές γυναίκες το τελευταίο ενιάμηνο, what's your point?
Ότι π.χ. πρέπει να έχεις μια γυναίκα για χρόνια «δεμένη» σε μια σχέση σε βαθμό εξάρτησης για να κάνεις/νιώσεις αυτά τα πράγματα;

Jesus fuckin Christ... Απλά έχυσες με 3 γυναικες στο τελευταιο 9μηνο και ευχαριστούμε για την ενημέρωση θα παίξουμε μια μαλακία εις υγείαν σου και ύστερα θα ενημερωσουμε τα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα καταλλήλως.

Δε σημαινει οτι δεθήκατε με υποδούλωση και λατρεια επειδή μυηθηκες λίγο στην ακρούλα του BDSM και στα ριξε και δυο φορές στο στόμα.

Η οικειοθελής υποταγή και υποδούλωση δεν ειναι απλά η μια δυο δεκα εμπειριες ειναι μια ολόκληρη φιλοσοφια και σταση ζωής και θελει χρόνια.

ζ)Με μια λέξη (γιατί δεν έχω τη δική σου όρεξη ν' αμπελοφιλοσοφήσω), το «φαΐ» μου!
Σε κάλυψα;:lol:
5 στις 10 που κυκλοφορούν εκει έξω, ίσως και να μην αξιζουν το χρόνο μου. Δύσκολα θα έβαζα ομως τη λέξη φαί στην ιδια πρόταση. Δεν εχω τετοια αντίληψη. Και δεν αμπελοφιλοσοφώ. Τίποτα δεν γράφω τυχαία ή επειδή με βάρεσε ο καφές.

ΥΓ: Αν θέλεις, σπάζε τις παραθέσεις με enter και γράψιμο απο κατω αυτο που θελεις να μου πεις στην εκαστοτε παράθεση, αντι για α) β) γ), γιατι ειναι λιγο κουραστικο αυτο το μοτιβο απαντησης

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Αυτή είναι μια αλήθεια. Δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε τί υποχωρήσεις μπορεί να κάνουμε στο μέλλον...
Σ' αυτή την περίπτωση δε μιλάμε καν για υποχωρήσεις (που παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο, εννοείται) αλλά για την «τέλεια σχέση» που είναι πολύ πιθανό να παραμείνει έτσι απλά γιατί η φίλη μας δε θα δει ποτέ π.χ. ένα σημειωματάριο ή ένα «ύποπτο» μήνυμα στο Instagram!:rolleyes:
α)Η ειλικρίνεια είναι πάντα εκτιμητεα..

β)Ωστόσο πόσο ασφαλής θα ένιωθε κάποιος /α ως άνθρωπος ξέροντας ότι ο σύντροφός του είναι με το ένα πόδι στην πόρτα και με το μάτι σε διαρκή περιστροφή προς αναζήτηση, πόσο πόνο θα μπορούσε να βιώσει ξέροντας πως ανήκει στα αναλώσιμα ;
Σε μια σχέση το ζητούμενο είναι και η αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας, συναισθηματικής και ψυχικής κάλυψης..
Το «α)» αναιρεί το «β)», άρα η ειλικρίνεια εν προκειμένω ΔΕΝ είναι εκτιμητέα!;)
α)Οχι απαραίτητα. Ενας έξυπνος άνθρωπος θα ήξερε τουλάχιστον να φυλάγεται. Δεν ειναι ολες οι πληροφοριες για κουζινομάχαιρα, ούτε ολοι οι άνθρωποι αντιδρούν υστερικά

β)Εαν έχεις βρεθει τουλάχιστον μια φορά σε αυτη την άδικη θέση του απατημένου κλπ, είσαι ο τελευταίος μετά που θες να κανεις τα ιδια και σε επόμενες. Αλλάζεις κι εσυ. Το οτι πολλοί το γυρνάνε στο τσάμικο, ειναι δικό τους θέμα.
α)Άρα το ότι (σχεδόν) ΟΛΟΙ οι άνθρωποι «κοιτάνε» κ.λπ. το κατοχυρώσαμε, χαίρομαι...το αν ήταν «έξυπνος» ο γκόμενος της θεματοθέτριας (που προφανώς δεν ήταν) ή όχι είναι άλλο θέμα συζήτησης!

β)Δεν έχω βρεθεί σ' αυτή τη θέση, αλλά δε νομίζω ότι θ' άλλαζε και τίποτα αν βρισκόμουν καθώς δεν κάνω τίποτε το μεμπτό όσον αφορά άλλες γυναίκες όταν βρίσκομαι σε σχέση (εκτός αν θεωρείται ως τέτοιο η γνωριμία και το «μπλαμπλα» κάπου κάπου) για ν' «αναθεωρήσω» έπειτα...

Τα υπόλοιπα φίλε sorry αλλά δε θα κάτσω να τα σχολιάσω, είτε γιατί δεν συμφωνώ (ειδικά οι θεωρίες περί πλήρους υποταγής κι υποδούλωσης που θέλει χρόνια κ.λπ. sorry αλλά είναι από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που 'χω διαβάσει ever και δε θέλω καν να το πιάσω γιατί θα σε πληγώσω) είτε γιατί πιστεύω ότι σ' επόμενο στάδιο θα «τροποποιήσεις» κάποια απ' αυτά (γιατί τώρα δεν είσαι καλά και φαίνεται)...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
α)Άρα το ότι (σχεδόν) ΟΛΟΙ οι άνθρωποι «κοιτάνε» κ.λπ. το κατοχυρώσαμε, χαίρομαι...το αν ήταν «έξυπνος» ο γκόμενος της θεματοθέτριας (που προφανώς δεν ήταν) ή όχι είναι άλλο θέμα συζήτησης!
Φυλάγεται η θεματοθετρια εννοούσα και οι ανθρωποι σαν την θεματοθέτρια, από το να γίνουν υστερικοί και να βγαλουν κουζινομάχαιρα.

Τα υπόλοιπα φίλε sorry αλλά δε θα κάτσω να τα σχολιάσω, είτε γιατί δεν συμφωνώ (ειδικά οι θεωρίες περί πλήρους υποταγής κι υποδούλωσης που θέλει χρόνια κ.λπ. sorry αλλά είναι από τις μεγαλύτερες μπαρούφες που 'χω διαβάσει ever
Θα ζήσεις.

και δε θέλω καν να το πιάσω γιατί θα σε πληγώσω)
Κάντο, δε μπορεις να ραγίσεις μια ήδη θρυμματισμένη καρδιά. :bleh:

είτε γιατί πιστεύω ότι σ' επόμενο στάδιο θα «τροποποιήσεις» κάποια απ' αυτά (γιατί τώρα δεν είσαι καλά και φαίνεται)...
Γιατί δεν είμαι καλά; Επειδη δε στα λεω οπως σου αρέσουν;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Το θέμα είναι όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτά αν ο καθένας έχει πετυχει τους στόχους του από εκεί και περα οι διαφωνίες μέσω φόρουμ είναι ανουσιες εντελώς.

Θεωρώ γενικά αστείο κάποιος η κάποια να έχουν καμία 5 έτια να βρουν ταίρι γ να έχουν κατά κανόνα και συστηματικά διαλυμενες σχέσεις και να κάνουν τους chads στα φορουμς. Αστείο απλά 😄

Εκείνο που εγώ βλέπω παντως και δεν μ αρέσει σε αυτά τα θρεντ είναι ότι μπαίνει κάποιος η κάποια ζητάνε μια βοήθεια τους λέμε τι να κάνουν και δεν επανέρχονται μετά πισω να δώσουν ένα feedback του στυλ το έκανα αυτό που μου είπες Βαλντερ η Ντεβιλ η Τζακ η Κέιτ ξέρω γω και το αποτέλεσμα ήταν αυτό.... Η έστω έκανα και το δικό μου που σκεφτόμουν κ το αποτέλεσμα ήταν εκεινο.
Αυτό αν το καλοσκεφτείς είναι τραγικό και μόνο για εκεινον που κάθεται κ αφιερώνει χρονο να απαντήσει σε ένα άτομο που τελικά δεν του είναι και τίποτα και χεστηκε κιόλας για τα ερωτικά του θέματα. Σιγά τόσοι εκεί έξω τόσα θέματα έχουν...

Δεν μετανιώνω που απάντησα απλά γράφω μια σκεψη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια