Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

24-07-24

15:08
Αυτό να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι και εγώ.Εκείνο που εγώ βλέπω παντως και δεν μ αρέσει σε αυτά τα θρεντ είναι ότι μπαίνει κάποιος η κάποια ζητάνε μια βοήθεια τους λέμε τι να κάνουν και δεν επανέρχονται μετά πισω να δώσουν ένα feedback του στυλ το έκανα αυτό που μου είπες Βαλντερ η Ντεβιλ η Τζακ η Κέιτ ξέρω γω και το αποτέλεσμα ήταν αυτό.... Η έστω έκανα και το δικό μου που σκεφτόμουν κ το αποτέλεσμα ήταν εκεινο.
Αυτό αν το καλοσκεφτείς είναι τραγικό και μόνο για εκεινον που κάθεται κ αφιερώνει χρονο να απαντήσει σε ένα άτομο που τελικά δεν του είναι και τίποτα και χεστηκε κιόλας για τα ερωτικά του θέματα. Σιγά τόσοι εκεί έξω τόσα θέματα έχουν...
Δικαίωμα του/της να το κάνει θα μου πεις, δε θα μας δώσει και λογαριασμό, απλώς είναι λες και μπαίνουν οι εκάστοτε θεματοθέτες μονάχα για να πουν τα δικά τους και να βγουν.
Τέλος πάντων.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

24-07-24

15:20
Έχω έναν συμφοιτητή, σας τον έχω ξαναπεί πολλές φορές (αυτός που την πέφτει και σε εμένα και στη φίλη μου). Αυτός λοιπόν τα έφτιαξε με μια κοπέλα, από άλλο τμήμα, αλλά από την φιλοσοφική, την ξέρουμε δλδ.
Ε, την κοπέλα την έχει κάνει περικοκλάδα ακόμα δεν τα φτιάξανε. Και το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι ξέρουν ότι της τα φοράει και αυτή είναι delulu, στον κόσμο της. Τώρα αυτό το κορίτσι γιατί να αξίζει τέτοιες μαλακίες; Και μάλιστα να την έχει κάνει περίγελο.
Ε, την κοπέλα την έχει κάνει περικοκλάδα ακόμα δεν τα φτιάξανε. Και το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι ξέρουν ότι της τα φοράει και αυτή είναι delulu, στον κόσμο της. Τώρα αυτό το κορίτσι γιατί να αξίζει τέτοιες μαλακίες; Και μάλιστα να την έχει κάνει περίγελο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

24-07-24

15:24
Αυτό να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι και εγώ.
Δικαίωμα του/της να το κάνει θα μου πεις, δε θα μας δώσει και λογαριασμό, απλώς είναι λες και μπαίνουν οι εκάστοτε θεματοθέτες μονάχα για να πουν τα δικά τους και να βγουν.
Τέλος πάντων.
E τοτε ας παρουν μια Α4 και ας αρχίσουν το γράψιμο μην το αφήσουν σε κανα γραφείο πανω μόνο και το βρει κανένας κ έχουμε τρεχάματα μετά.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχω έναν συμφοιτητή, σας τον έχω ξαναπεί πολλές φορές (αυτός που την πέφτει και σε εμένα και στη φίλη μου). Αυτός λοιπόν τα έφτιαξε με μια κοπέλα, από άλλο τμήμα, αλλά από την φιλοσοφική, την ξέρουμε δλδ.
Καλά της κάνει αφου τον ανέχεται. Ας κάτσει εκεί και ας μη μιλάει λοιπόν.
Ξέρεις ποσα καλά παιδια ξέρω μόνα τους ; αλλά είπαμε το μάτι στο φβ θα κτυπήσει στο γαματο προφιλ. Με τις διακοπές τις πολλες φωτο το πουκαμισακι με το κυριλέ ρολογακι το κοκτέιλ και τη μεγάλη ζωή.
Ο κόσμος αποφάσισε... Όποτε ας αντιμετωπίσουν κ τις συνέπειες.
Μη σκας για κανεναν.
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

24-07-24

15:27
Εκτιμώ πολύ ότι αφιερώσετε χρόνο να μου απαντήσετε. Το πώς θα διαχειριστώ την πορεία μετεπειτα δεν έχει να κάνει με το φορουμ, θεωρώ ο σκοπός δεν είναι το feedback εδώ, αλλά το να εισάγεις ένα θέμα, αν έχεις όρεξη να τοποθετείσαι και πάνω σε αυτό να αναπτυσσεις κουβέντα με τα υπόλοιπα άτομα καθώς και αυτό γίνεται. Απο εκεί και πέρα οποίος επιθυμεί να μάθει την συνεχεια, σαφώς και μπορεί να μου στείλει μήνυμα, εγώ απ την πλευρά μου δεν το κάνω καθώς εδώ καταθέτω πράγματα της ψυχής μου τα οποία μετεπειτα παλεύω να ξεπερασω και μου είναι επωδυνο να επανέρχομαι λέγοντας τα αποτελέσματα. Δεν είναι μυθιστόρημα, είναι η αληθινή ζωή κάποιου και πονάει η επαναφορά.Εκείνο που εγώ βλέπω παντως και δεν μ αρέσει σε αυτά τα θρεντ είναι ότι μπαίνει κάποιος η κάποια ζητάνε μια βοήθεια τους λέμε τι να κάνουν και δεν επανέρχονται μετά πισω να δώσουν ένα feedback του στυλ το έκανα αυτό που μου είπες Βαλντερ η Ντεβιλ η Τζακ η Κέιτ ξέρω γω και το αποτέλεσμα ήταν αυτό.... Η έστω έκανα και το δικό μου που σκεφτόμουν κ το αποτέλεσμα ήταν εκεινο.
Αυτό αν το καλοσκεφτείς είναι τραγικό και μόνο για εκεινον που κάθεται κ αφιερώνει χρονο να απαντήσει σε ένα άτομο που τελικά δεν του είναι και τίποτα και χεστηκε κιόλας για τα ερωτικά του θέματα. Σιγά τόσοι εκεί έξω τόσα θέματα έχουν...
Αλλά όπως έχω αναφέρει πάλι, σας ευχαριστώ πολύ γιατί όντως βοηθιεμαι αρκετά και αποσυμπιεζομαι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

24-07-24

15:31
Δεν τα ξέρει. Η κοπέλα είναι από άλλη πόλη και πηγαινοέρχεται συχνά και αυτός βρίσκει ευκαιρίες..Καλά της κάνει αφου τον ανέχεται. Ας κάτσει εκεί και ας μη μιλάει λοιπόν.
Είναι άσχημο γιατί την ξέρω και αισθάνομαι ότι έχω και εγώ ευθύνη στην κοροϊδία εις βάρος της.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

24-07-24

15:31
Δεν τα ξέρει. Η κοπέλα είναι από άλλη πόλη και πηγαινοέρχεται συχνά και αυτός βρίσκει ευκαιρίες..
Είναι άσχημο γιατί την ξέρω και αισθάνομαι ότι έχω και εγώ ευθύνη στην κοροϊδία εις βάρος της.
Καλά τη πεφτει σε σενα ενώ έχει γκόμενα ; σου χει πει να βγείτε ;
darkhappysong
Νεοφερμένο μέλος
Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.

24-07-24

15:32
Πολύ βαρύ, και ακόμα πιο βαρύ το φορτίο της γνώσης..Δεν τα ξέρει. Η κοπέλα είναι από άλλη πόλη και πηγαινοέρχεται συχνά και αυτός βρίσκει ευκαιρίες..
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

24-07-24

15:35
Μου την πέφτει μονίμως . Τις προάλλες δίναμε το ίδιο μάθημα και περίμενα να μπει πρώτα αυτός στο αμφιθέατρο να κάτσει για να μη με δει.Καλά τη πεφτει σε σενα ενώ έχει γκόμενα ; σου χει πει να βγείτε ;
Πριν μια εβδομάδα που δίναμε το τελευταίο μάθημα ερχόταν και με αγκάλιαζε, με χάιδευε στο μάγουλο. Η στάση μου έδειξε μια αηδία προς εκείνον αλλά δεν το έκοβε. Μόνο όταν μπήκαμε μέσα σταμάτησε.
Σας έχω ξαναπεί ότι είναι πάρα πολύ λεφτάς και κάνει ότι θέλει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-07-24

15:37
Μου την πέφτει μονίμως . Τις προάλλες δίναμε το ίδιο μάθημα και περίμενα να μπει πρώτα αυτός στο αμφιθέατρο να κάτσει για να μη με δει.
Πριν μια εβδομάδα που δίναμε το τελευταίο μάθημα ερχόταν και με αγκάλιαζε, με χάιδευε στο μάγουλο. Η στάση μου έδειξε μια αηδία προς εκείνον αλλά δεν το έκοβε. Μόνο όταν μπήκαμε μέσα σταμάτησε.
Σας έχω ξαναπεί ότι είναι πάρα πολύ λεφτάς και κάνει ότι θέλει.
Μήπως τον επέλεξε για τα φράγκα ;;; η αθώα περιστερα μας;;

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολύ βαρύ, και ακόμα πιο βαρύ το φορτίο της γνώσης..
Δε χρειάζεται να ανακατευτει στο τέλος αμα ανακατευεσαι σε αυτα βρισκεσαι και μπερδεμένος. Μεγάλη κοπέλα είναι ας τα διαπιστώσει μόνη της.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

24-07-24

15:40
Δεν μοιάζει για τέτοια κοπέλα. Ξέρεις, είναι από αυτά τα κορίτσια που είναι τόσο υποτονικά και ανεκτικά που θέλω ώρες ώρες να της χώσω χαστούκι για να ξυπνήσει..Μήπως τον επέλεξε για τα φράγκα ;;; η αθώα περιστερα μας;;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-07-24

15:49
Δεν μοιάζει για τέτοια κοπέλα. Ξέρεις, είναι από αυτά τα κορίτσια που είναι τόσο υποτονικά και ανεκτικά που θέλω ώρες ώρες να της χώσω χαστούκι για να ξυπνήσει..
Ναι δεν μοιάζει αλλά πηγε με τον φράγκατο.
Αι χεσε μας τώρα

Το πακετο ψάχνουν λεφτά εμφάνιση κτλ.
και οταν λέω λεφτά δεν εννοώ ο άλλος να ειναι Ωνάσης αλλα να έχει μια δυνατότητα.... να πάει καμια εκδρομή να εχει ενα δικό του αηυτοκίνητο που να μην ειναι κοτέτσι μέσα να μένει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πολυ σημαντικό αυτο....
ε ολα αυτά θέλουν ενα 1500αρι το μήνα το λιγότερο.... αλλιως αν ηταν έτσι ο κάθε άσχετος θα λάμβανε μια φορά την εβδομάδα μηνυματα φιλιας στο φβ απο υποψηφιες που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν.
An den εχεις λύσει τα παραπάνω.... μη περιμενεις καμια να κατσει να ασχοληθεί μαζί σου.
Η καθεμια εχει ενα σενάριο στο μυαλό της και αν το ικανοποιείς σου λέει πάμε... προφανως αυτη η φιλη σου τον ειδε αυτον οτι το παίζει κάποιος γιατι ενταξει το χρημα δε κρυβεται και σου λεει εδω ειμαστε.
Πονηρη ειναι και αυτη σαν κ αυτόν... Μην μας την βγάλεις αγγελούδι

θα πάει και τις εκδρομές της το χειμώνα... σε κανα χιονοδρομικό. Θα τη πηγαινει βολτα με καμια μπέμπα.... άσε τωρα. Με ποιόν αλλο θα τα ζήσει αυτά. Μια χαρά επέλεξε απλά της βγηκε πουτανιάρης.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-07-24

16:45
Εκτιμώ πολύ ότι αφιερώσετε χρόνο να μου απαντήσετε. Το πώς θα διαχειριστώ την πορεία μετεπειτα δεν έχει να κάνει με το φορουμ, θεωρώ ο σκοπός δεν είναι το feedback εδώ, αλλά το να εισάγεις ένα θέμα, αν έχεις όρεξη να τοποθετείσαι και πάνω σε αυτό να αναπτυσσεις κουβέντα με τα υπόλοιπα άτομα καθώς και αυτό γίνεται. Απο εκεί και πέρα οποίος επιθυμεί να μάθει την συνεχεια, σαφώς και μπορεί να μου στείλει μήνυμα, εγώ απ την πλευρά μου δεν το κάνω καθώς εδώ καταθέτω πράγματα της ψυχής μου τα οποία μετεπειτα παλεύω να ξεπερασω και μου είναι επωδυνο να επανέρχομαι λέγοντας τα αποτελέσματα. Δεν είναι μυθιστόρημα, είναι η αληθινή ζωή κάποιου και πονάει η επαναφορά.
Αλλά όπως έχω αναφέρει πάλι, σας ευχαριστώ πολύ γιατί όντως βοηθιεμαι αρκετά και αποσυμπιεζομαι.
Δε πειράζει θα μας τα πείς στο επόμενο επεισόδιο

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-07-24

17:58
Μα αν το καλοσκεφτείς, αυτό ακριβώς ισχύει...Αυτό να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι και εγώ.
Τέλος πάντων.
Εσύ θα έκανες τέτοιου είδους "εξομολόγηση" σε αγνώστους ; Θα έλεγες τόσο προσωπικά πράγματα σε κάποιους/ες που δεν τους ξέρεις καν ; Να μου πεις..."δε σε ξέρουν" (γενικά μιλώ...). Ή μπορεί όλα όσα γράφονται να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και πάλι, δε βγαίνει νόημα. Μου φαίνεται "κάπως" όλο αυτό. Και, νομίζω ότι, είναι κιόλας.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

24-07-24

19:03
Άραγε πόσα θέματα πρέπει να ανοίξεις για το ίδιο άτομο μέχρι να καταλάβεις ότι δεν;
Βρε κοπέλα μου, δεν σε πήραν και τα χρόνια. Οι σχέσεις είναι για να μας ευχαριστούν. Εσύ είσαι όλη την ώρα μέσα στη τριγκα. Βλέπεις πως άλλος δεν μπορεί να γίνει ή να σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι. Μια δυο τρεις φορές ε φτάνει. Γιατί τόσος μαζοχισμός;
υγ: εύχομαι να είναι το τελευταίο θέμα που ανοίγεις.
Βρε κοπέλα μου, δεν σε πήραν και τα χρόνια. Οι σχέσεις είναι για να μας ευχαριστούν. Εσύ είσαι όλη την ώρα μέσα στη τριγκα. Βλέπεις πως άλλος δεν μπορεί να γίνει ή να σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι. Μια δυο τρεις φορές ε φτάνει. Γιατί τόσος μαζοχισμός;
υγ: εύχομαι να είναι το τελευταίο θέμα που ανοίγεις.

24-07-24

19:03
Η θεματοθέτρια πήρε τις απαντήσεις που ήθελε. Μέχρι το επόμενο επεισόδιο...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.