dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

19-04-22

23:32
στη δουλειά, όταν κοιτάζω στα μάτια δύο συγκεκριμένα άτομα, ενώ μιλάμε και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε μου έρχεται να γελάσω. οπότε, γυρίζω το βλέμμα μου αλλού και προσπαθώ να μείνω σοβαρός. σκέφτομαι ότι ίσως τους προκαλώ περίεργες σκέψεις, και τους βγαίνει στο βλέμμα. και αναρωτιέμαι τι σκέψεις να είναι αυτές, διότι πρόκειται και για άντρες. 
γενικά κοιτάζω στα μάτια τον άλλο, δεν έχω θέμα.

γενικά κοιτάζω στα μάτια τον άλλο, δεν έχω θέμα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

20-04-22

00:00
Γενικά ναι, αλλά άμα για κάποιον Χ, Ψ λόγο νιώσω άβολα είναι πολύ πιθανόν να αποφύγω να κοιτάξω στα μάτια τον συνομιλητή μου.
Βέβαια, είναι χαζό, το αποκαλώ το σύνδρομο της στρουθοκάμηλης και καλά επειδή δεν κοιτάω τον άλλον στα μάτια "δε με βλέπει και αυτός". Ωρες ωρες το μυαλό λειτουργεί περίεργα.
Βέβαια, είναι χαζό, το αποκαλώ το σύνδρομο της στρουθοκάμηλης και καλά επειδή δεν κοιτάω τον άλλον στα μάτια "δε με βλέπει και αυτός". Ωρες ωρες το μυαλό λειτουργεί περίεργα.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

20-04-22

00:20
Πάντα στα μάτια εκτός απ' όταν βαριέμαι τρομερά το θέμα συζήτησης οπότε μου μιλάνε κι εγώ χαζεύω αλλού (το περιβάλλον μου ή το κινητό). Ο μόνος άνθρωπος που ξέρω και κοιτάζει περισσότερο ακόμη κι από μένα στα μάτια τους άλλους είναι η @Gate4
.

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

20-04-22

00:59
Ναι, στους γνωστούς λιγότερο,
Όταν κοιτάω κάποιον/κάποια στα μάτια (άγνωστο άτομο) συνήθως κοιτάω αλλού ή νιώθω ντροπή για κάποιο λόγο. Στις διαλέξεις για παράδειγμα επειδή κάθομαι μπροστά μπροστά και παρακολουθώ το χειρότερο κομμάτι είναι όταν με κοιτάει ο καθηγητής ή η καθηγήτρια στα μάτια μου όταν με μιλάει και θέλω να κοιτάξω αμέσως μακριά ή συνήθως στη παρουσίαση
Όταν κοιτάω κάποιον/κάποια στα μάτια (άγνωστο άτομο) συνήθως κοιτάω αλλού ή νιώθω ντροπή για κάποιο λόγο. Στις διαλέξεις για παράδειγμα επειδή κάθομαι μπροστά μπροστά και παρακολουθώ το χειρότερο κομμάτι είναι όταν με κοιτάει ο καθηγητής ή η καθηγήτρια στα μάτια μου όταν με μιλάει και θέλω να κοιτάξω αμέσως μακριά ή συνήθως στη παρουσίαση
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-04-22

01:00
Σχετικά με το θέμα,κοιτάω το άλλο άτομο αναλόγως με το χαρακτηριστικό που μου κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον μπορεί να είναι τα μάτια,τα χείλη κλπ .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

20-04-22

01:21
Το θέμα δεν το πολυκαταλαβαίνω για να είμαι ειλικρινής. Που αλλού θα μπορούσε κάποιος να κοιτάει τον άλλο όταν του μιλάει ; 

Guest 528707
Επισκέπτης

20-04-22

09:00
Μόνο στα μάτια, μονο εκει όπου ακόμα και ένα αθωο ψέμα καθρεπτιζεται...
Πολύ λένε ότι κοιτάνε το άλλον στα μάτια, ελαχιστοιι όμως έχουν την ικανότητα να το κάνουν όχι γιατι δεν μπορούν αλλά γιατί αυτός που δεν θέλει να τον κοιτάς στα ματια(και είναι πολλοί) για τους δικούς του λόγους έχει μάθει πολύ καλά να συμπεριφερετε ώστε η γλώσσα του σώματος του να τραβά το βλέμμα αλλου ..
Στο ίσως πιο δυνατό του σημείο, εκείνο που θα μπορέσει ίσως να ξεγελάσει λιγάκι παραπάνω τον συνομιλητή του ..
Στις επαγγελματικες συνεντεύξεις είναι το αλφα και το ωμέγα κατά πόσο μπορεί ο άλλος να αναπτύξει ένα διάλογο κατανοώντας παράλληλα και την εκφραστικοτητα των ματιών.
Πολύ λένε ότι κοιτάνε το άλλον στα μάτια, ελαχιστοιι όμως έχουν την ικανότητα να το κάνουν όχι γιατι δεν μπορούν αλλά γιατί αυτός που δεν θέλει να τον κοιτάς στα ματια(και είναι πολλοί) για τους δικούς του λόγους έχει μάθει πολύ καλά να συμπεριφερετε ώστε η γλώσσα του σώματος του να τραβά το βλέμμα αλλου ..
Στο ίσως πιο δυνατό του σημείο, εκείνο που θα μπορέσει ίσως να ξεγελάσει λιγάκι παραπάνω τον συνομιλητή του ..
Στις επαγγελματικες συνεντεύξεις είναι το αλφα και το ωμέγα κατά πόσο μπορεί ο άλλος να αναπτύξει ένα διάλογο κατανοώντας παράλληλα και την εκφραστικοτητα των ματιών.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-04-22

09:33
Τα ίδια και εγώ. Κοιτάω πάντα στα μάτια εκτός όταν με πρήζουν.Πάντα στα μάτια εκτός απ' όταν βαριέμαι τρομερά το θέμα συζήτησης οπότε μου μιλάνε κι εγώ χαζεύω αλλού (το περιβάλλον μου ή το κινητό). Ο μόνος άνθρωπος που ξέρω και κοιτάζει περισσότερο ακόμη κι από μένα στα μάτια τους άλλους είναι η @Gate4.

20-04-22

16:12
Θυμάμαι μια καθηγήτρια στη σχολή που πήγαινε πάνω κάτω και ρωτούσε όποιον της ερχόταν σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας μη σε ρωτήσει και δεν ξέρεις να απαντήσεις . Εγώ μόλις περνούσε άρχισα να κάνω ότι γράφω, κοιτούσα αλλού και έτσι την γλίτωνα .Ναι, στους γνωστούς λιγότερο,
Guest 292010
Επισκέπτης

22-04-22

00:06
Στη μύτη
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

31-03-23

21:37
Πάντα κοιτάζω τον άλλον στα μάτια όταν του μιλάω εκτός αν βαρεθώ την συζήτηση. Θυμαμαι είχα βγει με έναν φίλο μου (δεν κάνουμε άλλο παρέα) και δεν με κοιτούσε ΠΟΤΕ στα μάτια. Προσωπικά θέλω να με κοιτάνε στα μάτια γιατί αλλιώς νιώθω ότι ΔΝΕ ακούνε αυτά που τους λέω.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

31-03-23

22:00
Άν δεν κοιτάς τον άλλον στα μάτια όταν μιλάς σημαίνει ότι τον ντρέπεσαι για διάφορους λόγους παίζει και η ηλικία.

31-03-23

22:08
υπάρχουν κάποια άλλα σημεία αλλά επειδή μπαίνουν και ανήλικα δε θα ήθελα ναΤο θέμα δεν το πολυκαταλαβαίνω για να είμαι ειλικρινής. Που αλλού θα μπορούσε κάποιος να κοιτάει τον άλλο όταν του μιλάει ;![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

31-03-23

22:26
υπάρχουν κάποια άλλα σημεία αλλά επειδή μπαίνουν και ανήλικα δε θα ήθελα να
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

31-03-23

22:34
ΟΚ με εκανες να κατουρηθω στα γελια!

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

31-03-23

23:05
Μάτια =καθρέπτης ψυχής.. Απολαμβάνω το κοίταγμα.. Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κάποιον να νιώσει άβολα ή να επικοινωνησεις
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

31-03-23

23:23
υπάρχουν κάποια άλλα σημεία αλλά επειδή μπαίνουν και ανήλικα δε θα ήθελα να
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Paragontas7000
- johnsala
- louminis
- Unboxholics
- A350
- bibliofagos
- Μήτσος10
- Reader
- charmander
- Scandal
- Luludaki
- rafaela11
- touvlo
- Kate1914
- Forgetit
- χημεια4λαιφ
- melina_51
- Greenstar
- fourkaki
- Wanda
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- marww
- User2350
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Requiem
- Joji
- alexd99
- Fernando_A
- Meow
- jj!
- Ωρορα
- giannhs2001
- American Economist
- tsiobieman
- Εχέμυθη
- ThanasisR.
- tslef8
- Ariana2018
- Idontknoww
- Panos_02
- Appolon
- Johnny15
- Nickx
- MarcoReus
- kogba
- Κλημεντίνη
- Viedo
- Rene2004
- iminspain
- Mhtrogoal
- Konstantinos_m
- fretoe
- Μάρκος Βασίλης
- Miriam01
- betonieras
- Dogie
- Libertus
- panagiotis econ
- Jocaste
- Athens2002
- Έμμα
- ΘανάσοςG4
- DimitraA.
- orchidea
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.