Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

07-02-25

00:41
Έχω από αυτόευερεθιστο εντερο

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει εξάρσεις και υφέσεις. Αλλά απ' όταν έκοψα εντελώς τα γαλακτοκομικά (εκτός από γιαούρτι) το ρυθμίζω μόνη μου
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

07-02-25

00:58
Ααα..ναι... σε διαβαζω ανελλιπώς απο τοτε που πρωτομπηκες στην σχολη αλλα αυτο δεν το θυμαμαι...σορρυ.Έχω από αυτόΝομίζω το έχω ξαναπεί.. Μου το είχε πει γιατρός πριν 5-6 χρόνια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει εξάρσεις και υφέσεις. Αλλά απ' όταν έκοψα εντελώς τα γαλακτοκομικά (εκτός από γιαούρτι) το ρυθμίζω μόνη μου
Ε μηπως αφου τρως γιαουρτι να παρεις εκεινο με τα προβιοτικα ..ισως και να βοηθησει... και μακρια απο εκεινους που σε αγχωνουν.
Μηπως να ελεγχες και λιγο τις γυναικειες ορμονες ..ξερεις πολυκυστικες και ετσι... λεω τωρα εγω
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

07-02-25

16:54
αλλάζεις μάρκα γιαουρτου κάθε 2 μήνες αυτό είναι το κόλπο.... όλα τα γιοαύρτια προβιότικα έχουν
απλά τα συνηθίζεις και μετά δε κάνουν τπτ κάθε μάρκα εχει διαφορετικα προβιοτικά οποτε αν τα αλλάζεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα λειτουργει καλά στην χλωριδα του εντέρου.
test αντισωμάτων για Helicobacter Pylori μπορει να κάνεις και ένα τεστ ουρίας που το πουλάνε στο φαρμακείο.
αν ειναι θετικό θεραπεία εκρίζωσης
Aν είναι αρνητικό εξετάσεις αίματος ταχύτητα καθιζίσης αίματος, (ανοσολογικός έλεγχος ΑΝΑ, ENΑ, SLC90), anti-tpo , anti-Tg TSH, FT4 , αντισώματα κοιλιοκάκης σίδηρος, φερριτίνη, b12)
άγχος μπορεί να το κάνει γιατί υπερλειτουργει συμπαθητικό νευρικό σύστημα (οποτε μπορεί να σου κάνει είτε διάρροιες είτε δυσαρροπόφησης (μειωμένης κινητικότητα εντέρου) αλλά αυτό αν το έχεις σηνέχεια εξ ορισμού δύσκολο να κάνουν. Οποτε αυτο΄το αποκλείσουμε κατά μεγάλο ποσοστό και γενικά ειναι διάγνωση εξ αποκλεισμού.
Επίσης μπορει να ειναι παρενέργεια φαρμάκων (οτι φάρμακο επηρεάζει άξονα υπόφυσης, υποθαλαμο μπορει΄να κάνει).
αν ολα αυτα ειναι καλα πας σε γαστεντερολογο να κάνει γαστροσκόπηση
κατοπιν
μετά ελεγχεις τα γεύματα με πολλα και συχνα με τη βοήθεια διατροφολογου, αυτό που κάνουν πολλοι ειναι οτι παιρνουν προιόντα χωρίς γλουτένη από τα σουπερμαρκετ,
απλά τα συνηθίζεις και μετά δε κάνουν τπτ κάθε μάρκα εχει διαφορετικα προβιοτικά οποτε αν τα αλλάζεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα λειτουργει καλά στην χλωριδα του εντέρου.
test αντισωμάτων για Helicobacter Pylori μπορει να κάνεις και ένα τεστ ουρίας που το πουλάνε στο φαρμακείο.
αν ειναι θετικό θεραπεία εκρίζωσης
Aν είναι αρνητικό εξετάσεις αίματος ταχύτητα καθιζίσης αίματος, (ανοσολογικός έλεγχος ΑΝΑ, ENΑ, SLC90), anti-tpo , anti-Tg TSH, FT4 , αντισώματα κοιλιοκάκης σίδηρος, φερριτίνη, b12)
άγχος μπορεί να το κάνει γιατί υπερλειτουργει συμπαθητικό νευρικό σύστημα (οποτε μπορεί να σου κάνει είτε διάρροιες είτε δυσαρροπόφησης (μειωμένης κινητικότητα εντέρου) αλλά αυτό αν το έχεις σηνέχεια εξ ορισμού δύσκολο να κάνουν. Οποτε αυτο΄το αποκλείσουμε κατά μεγάλο ποσοστό και γενικά ειναι διάγνωση εξ αποκλεισμού.
Επίσης μπορει να ειναι παρενέργεια φαρμάκων (οτι φάρμακο επηρεάζει άξονα υπόφυσης, υποθαλαμο μπορει΄να κάνει).
αν ολα αυτα ειναι καλα πας σε γαστεντερολογο να κάνει γαστροσκόπηση
κατοπιν
μετά ελεγχεις τα γεύματα με πολλα και συχνα με τη βοήθεια διατροφολογου, αυτό που κάνουν πολλοι ειναι οτι παιρνουν προιόντα χωρίς γλουτένη από τα σουπερμαρκετ,
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

07-02-25

17:04
Σήμερα που δεν ήπια καφέ, δεν με πόνεσε τίποτα.. άρα έφταιγε

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

07-02-25

18:12
Καλημερα εριφυληΣήμερα που δεν ήπια καφέ, δεν με πόνεσε τίποτα.. άρα έφταιγε![]()
Να ναι καλα ο @fockos μαθαμε πραματα σημερα.
Η αποψη μου ειναι σχετικα με τον καφε οτι ο τυχον πονος ή γενικως η ασχημη αισθηση δεν ειναι θεμα εντερων αλλα στομαχιου.
Προσωπικα το προτιμω γιατι ειναι απολυτως θεραπευσιμο και μετα θα τα τρως ολα.
Οπως ειπε και το κοριτσι rafaela και o fockos η διαγνωση γινεται με γαστροσκοπιση.Υπαρχουν νομιζω και τεστ αναπνοης στα φαρμακεια αλλα η γαστροσκοπιση ειναι η σωστη.
Οταν το αποφασισεις θα την γραψεις στον εοππυ και θα την κανεις.
Θα ζητησεις να γινει με υπνωση και μονο.
Δεν θα πας σε δημοσιο νοσοκομειο διοτι παρ οτι οι γιατροι εκει ειναι οι καλυτεροι δεν εχουν τα μεσα για υπνωση λογω πρωτοκόλλου ( αναισθησιολογο).
Πολυ καλες γαστροσκοπισεις με μεθη κανει το Μετροπολιταν στον πειραια και νομιζω με εοππυ.
Θα πας εκει το πρωι νυστικη ( μονο υγρα απο βαδυς μετα τις 10) θα βγαλεις τα ρουχα σου ( οχι τα εσωρουχα) θα φορεσεις μια ρομπα που θα σου δωσουν και θα ξαπλωσεις. Θα ρθουνε τρεις ο ενας ειναι ο γαστρεντερολογος, θα σε χαιρετισουν και θα σε ρωτήσουν τι σε ενοχλει και θα σου δωσουν να δαγκωσεις ενα πλαστικακι με τρυπα στην μεση.
Θα σου βαλουν ενα υγρακι στην πεταλουδα και θα κοιμηθεις... μετα απο μια ωρα θα ξυπνησεις σαν απο βραδυκο υπνο με πληρη διαυγεια..
Θα κατεις στο κρεβατι μιση ωρα ξυπνια και βαρετα και μετα θα ντυθεις.
Ο γιατρος θα σου πει βρηκαμε αυτο και αυτο ή τιποτα , θα σου γραψει μια αγωγη που θα παρεις απο το φαρμακειο και πιθανες αποφυγες και τελος... Επανεξεταση μετα απο 6 μηνες και τελος.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

07-02-25

18:41
Όποτε πίνω καφέ ή τρώω κάτι με πιάνει. Άρα είναι στομαχικό / εντερικό. Απλά με έχει πιάσει την τελευταία εβδομάδα..
Με πονάει και δεξιά και αριστερά δίπλα στα πλευρά
Αν έχει σχέση με το φαΐ , τότε πρέπει να προσέχεις ( να θυμάσαι ακριβώς ή να καταγράφεις ) τι έφαγες και τι σε πειράζει ( ημερολόγιο διατροφής). Υπάρχουν και εξειδικευμένα εργαστήρια που εξετάζουν αν έχεις ευαισθησίες/ αλλεργίες σε μια μεγάλη γκάμα τροφίμων ( διαχωρίζουν λεπτομερειακα και εξειδικευμένα αν σε πειράζει πχ μόνο το πρόβειο ή και το αγελαδινό γάλα) και συστατικών, τα οποία ενδεχομένως μπορεί να σε πειράζουν.
Γεύματα βαρια( λίπος, ψητά/τηγανητα, πικάντικα) καθώς και τοξικές ουσίες και η πολλή καφεΐνη ( μαύρη σοκολάτα, καφές / κακάο κοκ) να αποφεύγονται και να μην καταναλώνονται σε άδειο στομάχι. Αποφυγή επίσης κατανάλωσης ανθρακούχων ποτών και γενικά να μην πίνεις όταν τρως και να μην βιάζεσαι στο φαι( καταπίνεις αέρα ) καθώς και να μην τρως βαριά 4 ώρες πριν τον ύπνο.
Αν σε πιάνει πόνος που κ που μπορείς να δοκιμάσεις PPI (πχ παντοπραζολη 40mg) ή σε κολικούς buscopan . Αν σε πιάνουν συχνότερα μπορείς να κάνεις τεστ κοπρανων ή αναπνοής για ελικοβακτηριδιο και έναν υπέρηχο κοιλιάς για εκτίμηση της χολής και του ήπατος κυρίως. Αν δεν βρεθεί αιτία και επιμένουν τα συμπτώματα , κάνεις γαστροσκόπηση( καλό θα ήταν σε συνδυασμό απ ευθείας με κολονοσκόπηση). Αν βγουν κ αυτα καθαρα και επιμένουν τα συμπτώματα τότε μιλάμε γι σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ( ή/και στομάχου). Αυτά θεραπεύονται με διατροφικά πρωτόκολλα ( όπως είπαμε παραπάνω) και σε βαρύτερες περιπτώσεις με φάρμακα που επηρεάζουν την περισταλτισνο του εντέρου ( μεμπεβιρινη, αμιτριπτυλινη) η/και με ψυχοθεραπεία ( για την αντιμετώπιση του στρες και την απάλειψη αιτιών της ψυχικής σφαίρας που μπορούν να διαταράσσουν την στομαχοεντερικη λειτουργία ).
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

07-02-25

18:45
Καφέ με γάλα πίνεις η σκέτο;Όποτε πίνω καφέ ή τρώω κάτι με πιάνει. Άρα είναι στομαχικό / εντερικό. Απλά με έχει πιάσει την τελευταία εβδομάδα..
Με πονάει και δεξιά και αριστερά δίπλα στα πλευρά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

07-02-25

18:47
Με πειράζει και το καπουτσίνο και το εσπρέσσο. Οπότε δεν είναι το γάλαΚαφέ με γάλα πίνεις η σκέτο;

Μάλλον είναι η καφεΐνη δυστυχώς
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

07-02-25

18:55
Με μέθη δεν γίνεται η γαστροσκόπηση και σε δημόσιο νοσοκομείο, Γιάννη; Πώς την κάνουν;Καλημερα εριφυλη
Να ναι καλα ο @fockos μαθαμε πραματα σημερα.
Η αποψη μου ειναι σχετικα με τον καφε οτι ο τυχον πονος ή γενικως η ασχημη αισθηση δεν ειναι θεμα εντερων αλλα στομαχιου.
Προσωπικα το προτιμω γιατι ειναι απολυτως θεραπευσιμο και μετα θα τα τρως ολα.
Οπως ειπε και το κοριτσι rafaela και o fockos η διαγνωση γινεται με γαστροσκοπιση.Υπαρχουν νομιζω και τεστ αναπνοης στα φαρμακεια αλλα η γαστροσκοπιση ειναι η σωστη.
Οταν το αποφασισεις θα την γραψεις στον εοππυ και θα την κανεις.
Θα ζητησεις να γινει με υπνωση και μονο.
Δεν θα πας σε δημοσιο νοσοκομειο διοτι παρ οτι οι γιατροι εκει ειναι οι καλυτεροι δεν εχουν τα μεσα για υπνωση λογω πρωτοκόλλου ( αναισθησιολογο).
Πολυ καλες γαστροσκοπισεις με μεθη κανει το Μετροπολιταν στον πειραια και νομιζω με εοππυ.
Θα πας εκει το πρωι νυστικη ( μονο υγρα απο βαδυς μετα τις 10) θα βγαλεις τα ρουχα σου ( οχι τα εσωρουχα) θα φορεσεις μια ρομπα που θα σου δωσουν και θα ξαπλωσεις. Θα ρθουνε τρεις ο ενας ειναι ο γαστρεντερολογος, θα σε χαιρετισουν και θα σε ρωτήσουν τι σε ενοχλει και θα σου δωσουν να δαγκωσεις ενα πλαστικακι με τρυπα στην μεση.
Θα σου βαλουν ενα υγρακι στην πεταλουδα και θα κοιμηθεις... μετα απο μια ωρα θα ξυπνησεις σαν απο βραδυκο υπνο με πληρη διαυγεια..
Θα κατεις στο κρεβατι μιση ωρα ξυπνια και βαρετα και μετα θα ντυθεις.
Ο γιατρος θα σου πει βρηκαμε αυτο και αυτο ή τιποτα , θα σου γραψει μια αγωγη που θα παρεις απο το φαρμακειο και πιθανες αποφυγες και τελος... Επανεξεταση μετα απο 6 μηνες και τελος.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-02-25

19:02
Βασικα θελουν να την κανουν με μεθη αλλα δεν τους αφηνουν, διοτι το πρωτοκολλο θελει να ειναι παρων αναισθησιολογος που να εχει την ευθυνη του υπνου.Με μέθη δεν γίνεται η γαστροσκόπηση και σε δημόσιο νοσοκομείο, Γιάννη; Πώς την κάνουν;
Αιναισθησιολογο δεν εχουν, ειναι λιγοι και ειναι στα χειρουργεία οποτε την κανουν εξεταση μοναχοι τους ριχνοντας ενα αναισθητικο σπρευ στην σταφυλη.
Δυστηχως τι ιδια και οταν κανουν εξεταση απο τον ζημαρουλη.
Αυτα για τους απλους θνητους.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-02-25

19:06
Νόμιζα είχε αλλάξει αυτό. Αλλά, ναι, αν δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απ' το κακό στο χειρότερο η δημόσια υγεία.Βασικα θελουν να την κανουν με μεθη αλλα δεν τους αφηνουν, διοτι το πρωτοκολλο θελει να ειναι παρων αναισθησιολογος που να εχει την ευθυνη του υπνου.
Αιναισθησιολογο δεν εχουν, ειναι λιγοι και ειναι στα χειρουργεία οποτε την κανουν εξεταση μοναχοι τους ριχνοντας ενα αναισθητικο σπρευ στην σταφυλη.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

07-02-25

19:06
Με μέθη δεν γίνεται η γαστροσκόπηση και σε δημόσιο νοσοκομείο, Γιάννη; Πώς την κάνουν;
Βάζουν και αναισθησιολόγο μέσα ( ενώ πρακτικά δεν χρειάζεται) για να τσεπώσει κ αυτός μαύρα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-02-25

19:08
ναι ετσι ...ειναι απαραδεκτο να υφιστανται μεθοδοι πριν απο 30 χρονια που να κανουν τους ασθενεις να μην θελουν να υποστουν την εξεταση με οτι σημαινει αυτο.Νόμιζα είχε αλλάξει αυτό. Αλλά, ναι, αν δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απ' το κακό στο χειρότερο η δημόσια υγεία.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-02-25

19:12
Έχω κάνει παλιά χωρίς μέθη και ξέρω πόσο δύσκολη εξέταση είναι.ναι ετσι ...ειναι απαραδεκτο να υφιστανται μεθοδοι πριν απο 30 χρονια που να κανουν τους ασθενεις να μην θελουν να υποστουν την εξεταση με οτι σημαινει αυτο.

Άκουγα τελευταία για καλές εμπειρίες και χαιρόμουν που υπήρξε πρόοδος, και που έγινε μια ανώδυνη εξέταση - το ίδιο και για την κολονοσκόπηση. Ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν νοσοκομεία που δεν κάνουν μέθη. Εκεί χίλιες φορές σε ιδιώτη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-02-25

19:23
Ναι εχω ακουσει και εγω τα χειροτερα.Έχω κάνει παλιά χωρίς μέθη και ξέρω πόσο δύσκολη εξέταση είναι.
Άκουγα τελευταία για καλές εμπειρίες και χαιρόμουν που υπήρξε πρόοδος, και που έγινε μια ανώδυνη εξέταση - το ίδιο και για την κολονοσκόπηση. Ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν νοσοκομεία που δεν κάνουν μέθη. Εκεί χίλιες φορές σε ιδιώτη.
Στα ιδιωτικα την μεθη την κανουν οι ιδιοι οι γαστρεντερολογοι.
Εγω παλι δεν δεχομαι τα ιδιωτικα διαγνωστικα...που λενε βρηκαμε αυτο πηγαινε τωρα στο γιατρο σου για την συνεχεια .
Η γαστροσκοπιση ειναι το βλεμα του θεραπευτη γιατρου...αυτος θα δει αυτος θα θεραπευσει...
Περισσοτερο δε με την κολωνοσκοπιση που αν δει κατι παρατερο ( πολυποδακο ) θα τον αφαιρεσει επι τοπου.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-02-25

19:28
Πολύ καλά τα λες. Κι εγώ είμαι υπέρ του γαστρεντερολόγου. Δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος σε διαγνωστικό και μετά στον γιατρό του.Ναι εχω ακουσει και εγω τα χειροτερα.
Στα ιδιωτικα την μεθη την κανουν οι ιδιοι οι γαστρεντερολογοι.
Εγω παλι δεν δεχομαι τα ιδιωτικα διαγνωστικα...που λενε βρηκαμε αυτο πηγαινε τωρα στο γιατρο σου για την συνεχεια .
Η γαστροσκοπιση ειναι το βλεμα του θεραπευτη γιατρου...αυτος θα δει αυτος θα θεραπευσει...
Περισσοτερο δε με την κολωνοσκοπιση που αν δει κατι παρατερο ( πολυποδακο ) θα τον αφαιρεσει επι τοπου.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

11-02-25

14:08
σοβαρά μιλάς; Ξύπνιος πια; Και το ζυμαρούλη; Στα κρατικά είπες ε; Αρκεί να βρεις ραντεβού.Βασικα θελουν να την κανουν με μεθη αλλα δεν τους αφηνουν, διοτι το πρωτοκολλο θελει να ειναι παρων αναισθησιολογος που να εχει την ευθυνη του υπνου.
Τέλεια!!!!!!!!!
Καιρός να αποφασίσω να το κάνω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-02-25

09:02
Καλημερα καλη μου τουβλοσοβαρά μιλάς; Ξύπνιος πια; Και το ζυμαρούλη; Στα κρατικά είπες ε; Αρκεί να βρεις ραντεβού.
Τέλεια!!!!!!!!!
Καιρός να αποφασίσω να το κάνω
Ναι σοβαρα μιλαω... αλλα δεν ειπα εξεταση στα κρατικα ( για εδω μιλαμε ε?) διοτι εχουμε μεν πολυ καλους γιατρους αλλα δεν εχουμε αναισθησιολογους για την υπνωση και χωρις υπνωση γαστροσκοπιση ΟΧΙ. Ε τωρα αν βρεις κανενα μερακλη που βαζει πρωτα την ανθρωπο και μετα την ιατρικη τεχνη τοτε πηγαινε.
Με χαρτι εοπυυ σε ιδιωτικα νοσοκομεια αφου το ψαξεις πρωτα και οχι παλι σε ιδωτικα διαγνωσικα. Ο ιδιος γιατρος που κανει την πραξη ο ιδιος πρεπει να δωσει την αγωγη.
Την ζημαρουλη τον προφυλασουμε ..τον γυριζουμε οπου γουσταρουμε και οπου θα τυχει αμεριστου σεβασμου. Τιποτα λιγοτερο
Οι γαστρεντερολογοι εχουν κατι μαρκουτσια 2 μετρα και τα βαζουν οπου ναναι για το τιποτα. Υπαρχουν πρωτες καλες εξετασεις για να δωσουν τα πρωτα στοιχεια και μετα βλεπουμε για ζημαρουλισκοπιση.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

12-02-25

09:49
Καλημέρα Γιαννάκη μου (αυτό το γλυκό αγοράκι στη φωτογραφία είσαι εσύ;Καλημερα καλη μου τουβλο
Ναι σοβαρα μιλαω... αλλα δεν ειπα εξεταση στα κρατικα ( για εδω μιλαμε ε?) διοτι εχουμε μεν πολυ καλους γιατρους αλλα δεν εχουμε αναισθησιολογους για την υπνωση και χωρις υπνωση γαστροσκοπιση ΟΧΙ. Ε τωρα αν βρεις κανενα μερακλη που βαζει πρωτα την ανθρωπο και μετα την ιατρικη τεχνη τοτε πηγαινε.
Με χαρτι εοπυυ σε ιδιωτικα νοσοκομεια αφου το ψαξεις πρωτα και οχι παλι σε ιδωτικα διαγνωσικα. Ο ιδιος γιατρος που κανει την πραξη ο ιδιος πρεπει να δωσει την αγωγη.
Την ζημαρουλη τον προφυλασουμε ..τον γυριζουμε οπου γουσταρουμε και οπου θα τυχει αμεριστου σεβασμου. Τιποτα λιγοτερο
Οι γαστρεντερολογοι εχουν κατι μαρκουτσια 2 μετρα και τα βαζουν οπου ναναι για το τιποτα. Υπαρχουν πρωτες καλες εξετασεις για να δωσουν τα πρωτα στοιχεια και μετα βλεπουμε για ζημαρουλισκοπιση.

Ευχαριστώ πάντα για τα σοφά σου λόγια. Επειδή το είχα ψάξει το θέμα για <νάρκωση και ζυμαρούλης>, νομίζω και σε άλλο thread το είχαμε μιλήσει, νομίζω, πως πέφτεις έξω στη νάρκωση του ζυμαρούλη. Δυστυχώς για μένα, δεν κάνουν εύκολα δίχως νάρκωση, έστω μέθη και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει. Μακάρι να άλλαξε. Το ξεκίνησα εδώ στο ντόιτσλαντ, που η γνώμη του ασθενη μετρά, βασικά υπογράφεις για να πάρεις νάρκωση, αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος και το διέκοψε. Μου είπε πως έχω πολύ <<στριμένο>> ζυμαρούλη (τι παράξενο, όλη στριμένη είμαι) και δε γίνεται δίχως νάρκωση. Έψαξα όλο το καλοκαίρι Ελλάδα. Τα κρατικά νοσοκομεία ήταν φουλ, ή έκαναν διακοπές, δεν ξέρω. Σε ιδιωτική κλινική, που τους είπα το ιστορικό, μου είπε η γιατρός, αν πράγματι ο ζυμαρούλης είναι τόσο στριμένος, δε γίνεται δίχως γερή μέθη, όσο να μη νοιώθεις. Ε, το άφησα. Αφού το λες όμως, ίσως το ξαναπροσπαθήσω.
Τώρα όμως που έρχομαι, προηγείται το δοντάκι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-02-25

10:08
Ε οχι δεν πεφτω εξω αλλα αυτα μπορει και να αλλαξουν...Πχ ενα απο το πληρεστερα νοσοκομεια που εχουμε ''γεννηματας'' κανει γαστροσκοπιση κωλονοσκοποπιση χωρις υπνο.Καλημέρα Γιαννάκη μου (αυτό το γλυκό αγοράκι στη φωτογραφία είσαι εσύ;Πάντως το μωρό που κολυμπά στη δική μου, είμαι εγώ
)
Ευχαριστώ πάντα για τα σοφά σου λόγια. Επειδή το είχα ψάξει το θέμα για <νάρκωση και ζυμαρούλης>, νομίζω και σε άλλο thread το είχαμε μιλήσει, νομίζω, πως πέφτεις έξω στη νάρκωση του ζυμαρούλη. Δυστυχώς για μένα, δεν κάνουν εύκολα δίχως νάρκωση, έστω μέθη και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει. Μακάρι να άλλαξε. Το ξεκίνησα εδώ στο ντόιτσλαντ, που η γνώμη του ασθενη μετρά, βασικά υπογράφεις για να πάρεις νάρκωση, αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος και το διέκοψε. Μου είπε πως έχω πολύ <<στριμένο>> ζυμαρούλη (τι παράξενο, όλη στριμένη είμαι) και δε γίνεται δίχως νάρκωση. Έψαξα όλο το καλοκαίρι Ελλάδα. Τα κρατικά νοσοκομεία ήταν φουλ, ή έκαναν διακοπές, δεν ξέρω. Σε ιδιωτική κλινική, που τους είπα το ιστορικό, μου είπε η γιατρός, αν πράγματι ο ζυμαρούλης είναι τόσο στριμένος, δε γίνεται δίχως γερή μέθη, όσο να μη νοιώθεις. Ε, το άφησα. Αφού το λες όμως, ίσως το ξαναπροσπαθήσω.
Τώρα όμως που έρχομαι, προηγείται το δοντάκι.
Το ιδιωτικο μετροπολιταν ,χρονια τωρα την κανει μονο με υπνωση... βεβαια αν στην κανει χωρις υπνωση δεν θα πανε οι ανθρωποι εκει ..ειναι και θεμα μαρκετικ..
Ε δεν πονα.. ? το εντερο δεν ειναι μια ευθεια ..ειναι ενα Π 1,8 μετρων... εσυ φταις που εισαι φυσιολογικη?
Δεν ξερω αν εχεις λογο να κανεις ζημαρουλισκοπιση αλλα εγω δεν θελω.
Κανε τωρα αξονικη με σκιαγραφικο στομαχου να δεις πολλα πραματα και βλεπουμε. Ενταξει εσεις τα κοριτσια μπορει να ειστε καλόβολα και υπακουλα, αλλα οχι ...δεν ανεχομαι να σας φοβιζουν.
Ναι ναι το δοντακι τωρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.