_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Iδέα δεν έχω.Και στο Παρίσι έχει, και στη Νέα Υόρκη έχει και στο Λονδίνο έχει..
Στην Αθήνα έχει? οέο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί όταν πήγα τελευταία φορά στα h&m χάζευα τα body lotions.![]()
εγω χθες το βρηκα εχει και βανιλια και 1 αλλο πρασινο αλλα αυτο μ αρεσε πιο πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Πολύ καλοκαιρινό... το έχω λατρεψει!

Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τωρα για τα κοριτσια μια κλασικη μυρωδια που μου αρεσει ειναι το hypnotic poison by dior
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

κατι αντιστοιχο ειμαι κι εγω...Πρεπει να μαι ο μονος αντρας που δεν εχω ασχοληθει καθολου με τις κολωνιες και πολλες φορες ξεχναω και να βαλω.Εχω απλα 2 ξεχασμενες Str8 στο ντουλαπι και με με την χρηση που τους κανω θα με κρατησουν μεχρι τα 40 μου.Πιο πολυ με νοιαζει το αποσμητικο που φοραω.
Υπαρχει καμοια πιο φτηνη προταση που μπορουμε και να τη βρουμε ;

prinCess.
Επιφανές μέλος

![]()
Πολύ καλοκαιρινό... το έχω λατρεψει!![]()
Το πήρα σήμερα στη μητέρα μου και το ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!
Μυρίζω συνέχεια το χέρι μου, έχω πάθει ψύχωση, θα πάω να πάρω και για μένα αν δε της το κλέψω.
Υπέροχη φρουτένια αίσθηση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

Πήρα στην αδερφή μου αυτή τη DIESEL LOVERDOSE και είναι απίστευτη.Την συστήνω

Μπορει να την ακριβοπληρωσα αλλα την λατρευω.
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω καθιερώσει Armani Code![]()
Πήρα στην αδερφή μου αυτή τη DIESEL LOVERDOSE και είναι απίστευτη.Την συστήνω![]()
Πω καλά αυτήν την κολώνια την είχα δοκίμασει στο αεροδρόμιο της Βιέννης για να δω αν μου ταιριάζει. Είναι τόσο μα τόσο γλυκιά και βαριά απαπα,αλλά απο διάρκεια την παραδέχομαι.Δεν έφευγε με τίποτα απο πάνω μου και όσο πιο πολύ περνούσε η ώρα και ''έρχονταν'' στη μύτη μου τα ''κύματα'' γλυκάνισου,μύρου,γλυκόριζας,(τι στο διάλο έχει μέσα) τόσο πιο κοντά έφτανα στο να χρησιμοποιήσω τη σακουλίτσα εμετού στο αεροπλάνο.Τραυματική εμπειρία

shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

εντάξει, όχι το αυθεντικό...τύπου La Vie Est Belle

iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

και για καλοκαιρι συμπαθω πολυ το escada..
το αντρικο αρωμα που με κολαζει, ειναι το dolce gabbana the one.. μυριζει αντριλα.. αχ!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μύρισα πρόσφατα αυτό εδώ και έπαθα πλάκα! Την επόμενη φορά που θα βάλουν εκπτώσεις σε αρώματα θα πάω να το πάρω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.