doop
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Ναι ξέρω τι είναι που κολλάει με την Montblanc?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
doop
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρω γω? Παραθεση έκανα απλώς για να απαντήσω πιο....προσωπικά (τι φίλοι είμαστε άλλωστε?)Ναι ξέρω τι είναι που κολλάει με την Montblanc?
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σκέφτομαι να καταργήσω το άρωμα γιατί μετά απο λίγη ώρα τα περισσότερα μου μυρίζουν οινόπνευμα.

Κορίτσια, χρησιμοποιεί καμία απο εσάς body mist αντί για άρωμα;
Σκέφτομαι να καταργήσω το άρωμα γιατί μετά απο λίγη ώρα τα περισσότερα μου μυρίζουν οινόπνευμα.![]()
Έχω χρησιμοποιήσει απο το the body shop . Υπέροχη η φράουλα αλλά σε μισή ώρα το άρωμα δεν υπήρχε. Προσωπικά δε με βόλεψε αλλά δε ξέρω αν έφταιγε η μαρκα που θεωρείται καλή ξέρω γω
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Έχω χρησιμοποιήσει απο το the body shop . Υπέροχη η φράουλα αλλά σε μισή ώρα το άρωμα δεν υπήρχε. Προσωπικά δε με βόλεψε αλλά δε ξέρω αν έφταιγε η μαρκα που θεωρείται καλή ξέρω γω
Σκεφτόμουν να πάρω κάτι σε άρωμα γαρδένια ή γιασεμί, μιας και είναι οι νότες που μου αρέσουν περισσότερο σε άρωμα. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι απο Body Shop να σου πω την αλήθεια!

Σκεφτόμουν να πάρω κάτι σε άρωμα γαρδένια ή γιασεμί, μιας και είναι οι νότες που μου αρέσουν περισσότερο σε άρωμα. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι απο Body Shop να σου πω την αλήθεια
Ωραίο το γιασεμί. Όσο για το body shop, έχει ωραίες ενυδατικες για τά χέρια, δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο πέραν από αυτών τών δύο
Guest 874453
Επισκέπτης

Σκέφτομαι να καταργήσω το άρωμα γιατί μετά απο λίγη ώρα τα περισσότερα μου μυρίζουν οινόπνευμα.![]()
Ημουν χοντος κ δοκίμασα ένα π όντως κράτησε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ χρησιμοποιώ κάποια από τη σειρα της Victoria's Secret και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Ειδικά για άνοιξη/καλοκαίρι που έχει ζέστη είναι ιδανικα αντι για άρωμα

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομιζω το έχω ξαναγράψει κάπου. Εγώ χρησιμοποιώ fresh line, διαρκούν πολύ και μυρίζουν λες και Βγήκες από μπάνιο πριν από λίγο.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Εγώ χρησιμοποιώ κάποια από τη σειρα της Victoria's Secret και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Ειδικά για άνοιξη/καλοκαίρι που έχει ζέστη είναι ιδανικα αντι για άρωμαΚρατάνε αρκετή ώρα, ειδικά αν βάλεις μετά από το μπανιο, οπως είθισται.
Ισχύει, αλλά και για χειμώνα που βγάζουν κάτι mist βανίλια, καρύδα, gingerbread κλπ μένει όλη μέρα μια ελαφριά μυρωδιά. Και για πιο έντονο άρωμα υπάρχουν οι λοσιόν.
Απλά, καλό είναι πριν πάρεις να ψάξεις λίγο, σίγουρα θα βρεις σε κάποιο κατάστημα προσφορά, εγώ πχ είχα πάρει στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη 3 μπουκάλια για 30 ευρώ.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Konstantinos_m
Νεοφερμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Paco rabanne ultra violet men... Αφήνω αυτό εδώ και φεύγω... οποίος την πάρει θα με θυμηθεί...με έχουν σταματήσει άπειρες φορές στο δρόμο να με ρωτήσουν τι μάρκα είναι...
Δεν την έχω μυρίσει αλλά διαβάζω τις νότες και καταλαβαίνω ότι έχουν μπλέξει πράγματα που δε θα έπρεπε ίσως να μπλέκονται μεταξύ τους. Λένε ότι παραείναι "κοφτή/τραχιά" στη μύτη και πολύ συνθετική, και ήδη μου ρχονται δυο παραδείγματα στο μυαλό (Valentino και Joop) για το που μπορεί να κινείται. Και κανένα από τα δυο δεν μου αρέσει. Κι ας τα συμπαθούν οι γυναίκες όταν τα μυρίζουν. Ειδικά με τη βάση βανίλιας που λέει ότι έχει (είναι πολύ τυχαίο να πέσεις σε καλοδουλεμένη βανίλια σε άρωμα που να μη βγεί ένα χημικό χάλι τελείως)
Καταρχάς το oakmoss έχει φάει τσεκούρι από τη Διεθνή επιτροπή αρωματοποιίας ως αλλεργιογόνο, οπότε εαν έχεις παλιό μπουκάλι προ 2015 είναι διαφορετική και είναι βέβαιο πως όποιος την πάρει τώρα θα τη βρει reformulated.
Την έχω αποφύγει, για πόσο ακόμα δεν ξέρω. Πολύ δευτερεύουσα-τριτεύουσα αγορά στο μέλλον.
Προηγείται να αγορασθεί η YSL - Kouros! Βγήκε 2019 reformulated batch προς το καλύτερο λένε, θυμίζει την έκδοση του 1981 που το civet (πλέον civetone) την κάνει να μυρίζει σαν urinal cake λένε! Ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν μύρισα στα 15 μου ένα vintage μπουκάλι. Κωλίλα και κατουρλίλα μαζεμένη σ ενα μπουκάλι. ΕΠΟΣ!

American Economist
Επιφανές μέλος

Δεν την έχω μυρίσει αλλά διαβάζω τις νότες και καταλαβαίνω ότι έχουν μπλέξει πράγματα που δε θα έπρεπε ίσως να μπλέκονται μεταξύ τους. Λένε ότι παραείναι "κοφτή/τραχιά" στη μύτη και πολύ συνθετική, και ήδη μου ρχονται δυο παραδείγματα στο μυαλό (Valentino και Joop) για το που μπορεί να κινείται. Και κανένα από τα δυο δεν μου αρέσει. Κι ας τα συμπαθούν οι γυναίκες όταν τα μυρίζουν. Ειδικά με τη βάση βανίλιας που λέει ότι έχει (είναι πολύ τυχαίο να πέσεις σε καλοδουλεμένη βανίλια σε άρωμα που να μη βγεί ένα χημικό χάλι τελείως)
Καταρχάς το oakmoss έχει φάει τσεκούρι από τη Διεθνή επιτροπή αρωματοποιίας ως αλλεργιογόνο, οπότε εαν έχεις παλιό μπουκάλι προ 2015 είναι διαφορετική και είναι βέβαιο πως όποιος την πάρει τώρα θα τη βρει reformulated.
Την έχω αποφύγει, για πόσο ακόμα δεν ξέρω. Πολύ δευτερεύουσα-τριτεύουσα αγορά στο μέλλον.
Προηγείται να αγορασθεί η YSL - Kouros! Βγήκε 2019 reformulated batch προς το καλύτερο λένε, θυμίζει την έκδοση του 1981 που το civet (πλέον civetone) την κάνει να μυρίζει σαν urinal cake λένε! Ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν μύρισα στα 15 μου ένα vintage μπουκάλι. Κωλίλα και κατουρλίλα μαζεμένη σ ενα μπουκάλι. ΕΠΟΣ!![]()
Για εμένα το καλύτερο άρωμα που είχα ποτέ.

Guest 392911
Επισκέπτης

Indeed!Για εμένα το καλύτερο άρωμα που είχα ποτέ.
![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

Indeed!
Έχω πολλά αρώματα αλλά σαν αυτό κανένα!
Mind Traveller
Νεοφερμένο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσες ειστε λατρεις των ανατολιτικων αρωματων, δοκιμαστε απο τον οικο τιερι μιγκλερ το angel και το alien. Επισης,αλλο δυνατο αρωμα που διαρκει ολη μερα ειναι το Si του αρμανι.![]()
Αρώματαρα το angel!
orange crush
Δραστήριο μέλος

Ε λοιπόν, το έχω λατρέψει . Και κρατάει αρκετή ώρα μπορώ να πω !!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.