Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

29-09-19

17:25
Ένα πιο συνηθισμένο αλλά αγαπημένο μου αντρικό άρωμα είναι το night του Miyake. Γενικά στους άντρες μ αρέσουν τα πιο "φλατ" αρώματα. Αυτό, το terre που προαναφερθηκε, το Cerruti 1881 κλπ. Υπάρχουν μερικά όντως ιδιαίτερα, απλά φροντίστε τουλάχιστον αν είναι βαριά, να βάζετε ελάχιστο. Μιλάω εκ πείρας γιατί ο πατέρας μου είχε πάρει κάποτε ένα του Cavalli (ευτυχώς δεν κυκλοφορεί πια) που του έλεγαν όλοι και όλες τι αρωματαρα είναι αυτή, εκείνος το καθιέρωσε και άρχισε να λούζεται μ αυτό το πράγμα, κι εγώ κάθε φορά που το μυριζα ήθελα να ξεράσω. Πέρα απ το πολωτικη, μερικές μπορεί να προκαλέσουν και πραγματική ναυτία στους γύρω σας. Just sayin', προκαταβολικα
Edit: Βρήκα εκείνο που με αηδιαζε, η Black ήταν, μ ένα φίδι πάνω στο μπουκάλι. Δεν ξέρω αν την είχε κανείς σας.

Edit: Βρήκα εκείνο που με αηδιαζε, η Black ήταν, μ ένα φίδι πάνω στο μπουκάλι. Δεν ξέρω αν την είχε κανείς σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-09-19

21:27
Καλά ναι σίγουρα, απ' την άλλη ξέρω ότι απ' τη στιγμή που η μύτη και το γούστα μου είανι απαίδευτα κι αυτό θα έχει περιορισμένο effect.Πέρα από τη θεωρία, δε σου λέω να μη το δοκιμάσεις το Πόλο. Πάντα να τα δοκιμάζεις, σέβομαι τα χρήματά σου και είναι η πιο τετράγωνη κουβέντα που θα ακούσεις από εμένα πέρα από τη γκρίνια που δεν αφορά και τον πολύ κόσμο.

Ναι βασικά με χάλασε αυτό.Και συνήθως, όταν δεν με πιάνει το συλλεκτικό μου, τα αποφεύγω τα reformulated. Εξαίρεση το Dior Fahrenheit όπου το reformulation του 2018 κατέβασε τη νότα βανίλιας λίγο και ανέβασε ξανά τη βιολέτα και έτσι μοιάζει ξανά με το παλιό κλασσικό Fahrenheit δέρμα και βενζινίλα. Και φυσικά το αγόρασα. Αλλά είναι πολύ πολωτική σαν κολώνια, είτε την αγαπάς είτε τη μισείς.

Το προσαρμόζουν δηλαδή και οι πορωμένοι ανάλογα με καιρό/περίσταση κλπ, απλά γίνεται πιο αφηρημένη η έννοια της signature scent. Εντάξει γενικά ότι θες κάνεις με τη συλλογή σου, σιγά μη σου πει ο Tom Ford τι πρέπει να κάνεις, φαντάσου άλλοι κάνουν layering δυο κολώνιες μαζί. Περνάνε δηλαδή μια βασική κολώνια, και πέντε λεπτά μετά, ψεκάζουν μια άλλη από πάνω για να κλειδώσει την πρώτη, να της αυξήσει την απόδοση ή και να αναμειχθούν οι οσμές. Εγω το θεωρώ υπερβολικό, αλλά υπάρχει κόσμος που το κάνει.
Ναι βασικά δεν εννοούσα μο΄νο μία, αλλά όπως είπες 3-4 κολόνιες για κάθε περίπτωση. Προφανώς κάποιοι γουστάρουν να είναι χομπίστες και να αλλάζουν συνέχεια κολόνιες, αλλά πιστεύω υπαρχει αξία στο "signature scent".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα.

03-10-19

12:42
Να ρωτήσω κάτι. Η ένταση του αρώματος και η διάρκεια του ενισχύεται με οποιαδήποτε ενυδατική σωματοσ Φορέσω ή πρέπει να αγοράσω την αντίστοιχη; ( είναι λίγο ακριβές αυτές οι επώνυμες και φυσικά δεν θα εδινα 30+ ευρώ για μια κρέμα σώματος).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.206 μηνύματα.

03-10-19

16:47
Να ρωτήσω κάτι. Η ένταση του αρώματος και η διάρκεια του ενισχύεται με οποιαδήποτε ενυδατική σωματοσ Φορέσω ή πρέπει να αγοράσω την αντίστοιχη; ( είναι λίγο ακριβές αυτές οι επώνυμες και φυσικά δεν θα εδινα 30+ ευρώ για μια κρέμα σώματος).
Νομίζω υπάρχουν και odor-less. Σκέτη κρέμα, χωρίς άρωμα. Γίνεται δουλειά. Και μετά από το μπάνιο, πέντε λεπτά αφότου βγεις, ψεκάσου. Αλλά η κρέμα θα είναι ένα σκαλί παραπάνω.
Ή αν το άρωμά σου έχει κάποιο molecule (πχ ISO E Super/ISO Gamma, Ambroxan) να κλειδώσεις το άρωμα κάνοντάς το layer με ένα δεύτερο "άρωμα" της σειράς Escentric Molecules 01/02/κλπ ανάλογα το molecule (ακριβή λύση, 70 ευρώ για ένα άρωμα μιας νότας δεν θα τα έδινα ποτέ, άσε που οι περισσότεροι ειναι ανοσμικοί σ αυτά)
Ψέκασε στα pulse points (λαιμό στα πλαινά, πίσω απο το αυτί, εσω αγκώνας, καρπός) και στο σβέρκο για να αφήσεις ίχνος και μετά πας σε ρούχα (πάντα διαρκεί περισσότερο απλά ίσως να έχει άλλη μυρωδιά και αν ειναι πολύ λαδερό να στο βάψει το ρούχο).
Εγω έχω πάρει atomizers κι αν ενα άρωμα ειναι πιο αδύναμο, ξαναψεκάζω, και το χω πάντα και μαζί μου σε ταξίδια ή στο αμάξι.
Από έτοιμο travalo classic που κάνουν ένα 20άρικο τα 2 των 5ml και γεμίζουν κατευθείαν απο το μπουκάλι αλλά έχουν το αρνητικό ότι δεν μπορείς μετά να τα ξαναγεμίσεις με άλλο άρωμα παρά μόνο με το ίδιο συνέχεια για να μη γίνει contaminated η μυρωδιά, έως τα απλά decant των 30 λεπτών του ευρώ που ψεκάζεις χειροκίνητα μόνη σου μες το στόμιο, τα κουμπώνεις (και με μια teflon tape να μην διαρρέει κολώνια) και είσαι τζέτ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.862 μηνύματα.

11-07-22

18:28
Πήρα αυτό το άρωμα που μου πρότεινε ο @Valder . Πραγματικά καταπληκτικό!! Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή 
.

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

11-07-22

18:30
Γεια σου Φώτη με το sex appeal σουΠήρα αυτό το άρωμα που μου πρότεινε ο @Valder . Πραγματικά καταπληκτικό!! Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή.
View attachment 104878

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-07-22

18:31
Ωραίο είναι. Έχει και accent grave. HermèsΠήρα αυτό το άρωμα που μου πρότεινε ο @Valder . Πραγματικά καταπληκτικό!! Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή.
View attachment 104878

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.862 μηνύματα.

11-07-22

18:34
Είναι και ΓαλλικόΩραίο είναι. Έχει και accent grave. Hermès![]()

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

11-07-22

20:09
Πήρα αυτό το άρωμα που μου πρότεινε ο @Valder . Πραγματικά καταπληκτικό!! Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή.
View attachment 104878
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ όταν το πρωτοδοκίμασα δεν χρησιμοποίησα άλλο άρωμα ποτέ ξανά.

American Economist
Επιφανές μέλος

11-07-22

20:10
Άσε έχω ερωτευτεί, θα τελειώσει και θα πρέπει να σκάσω 90€ ξανά. Είναι ένα πολύ business άρωμα που ταυτόχρονα βγάζει και ένα επιθετικό ύφος. Δεν το αλλάζω ούτε εγώ ξανα.Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ όταν το πρωτοδοκίμασα δεν χρησιμοποίησα άλλο άρωμα ποτέ ξανά.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-07-22

21:11
Το terre d'hermes είναι βρώμικο και σε πολλούς ανθρώπους - ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ - τους ενοχλεί πάρα πολύ, επομένως φοράτε το μόνο όταν έχει κρύο και λίγα sprays. Υπάρχει το h24 και το eau fraiche για τη ζέστη.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

11-07-22

21:34
*cries with κολόνια αρωματοπωλείου με 8€*
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

11-07-22

23:45
για καλοκαιρι light blue και cool water ειναι οι αγαπημενες μου
επισης και οι ξυλινες οπως he wood απο dsquared αλλα δε διαρκουσε πολυ
απο αρωματοπωλεια τις παιρνω κι εγω, οχι αυθεντικες
επισης και οι ξυλινες οπως he wood απο dsquared αλλα δε διαρκουσε πολυ
απο αρωματοπωλεια τις παιρνω κι εγω, οχι αυθεντικες
American Economist
Επιφανές μέλος

11-07-22

23:46
Light blue έχω και εγω. Ωραια είναι απαλή μυρωδιά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

12-07-22

15:40
lancome idole για πάντα
Μυρίζει τόσο βαρύ λουλουδικό, μαγικό

Μυρίζει τόσο βαρύ λουλουδικό, μαγικό
American Economist
Επιφανές μέλος

01-08-22

09:18
Ερώτηση παιδιά!! Αν ξέρει κάποιος, ποιο από τα 2 είναι πιο δυνατό και με μεγαλύτερη διάρκεια;; Ποιο προτείνει γενικά μεταξύ αυτών των 2;;
American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-22

10:50
Πήρα αυτό παιδιά, πραγματικά φανταστικό. Το δοκίμασα εκεί και μου άρεσε πολύ.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 325 μηνύματα.

01-06-23

20:18
Φοράω από οταν βγήκε την συγκεκριμένη, και την λατρεύω

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

11-09-23

15:56
Μύρισα για πρώτη φορά το poison της dior και νομίζω το ερωτεύτηκα

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

15-09-23

01:59
Ξερετε αν οντως το Butylphenyl methylpropional (Lilial) ειναι επικινδυνο για την υγεια (γονιμοτητα);
Ειναι συστατικο σε κολωνιες και λεει το απαγορευσαν στην ΕΕ τον Μάρτιο 2022. Το εχουν αρκετα cosmetics και αρωματα. Πανω που πηρα απο αρωματοπωλειο την Alexandria ΙΙ από Xerjoff ρε γμτ και το περιεχει, να μην την βαζω να το πεταξω;;; Μοσχοβολαει ειναι υπεροχη!!!
Ειναι συστατικο σε κολωνιες και λεει το απαγορευσαν στην ΕΕ τον Μάρτιο 2022. Το εχουν αρκετα cosmetics και αρωματα. Πανω που πηρα απο αρωματοπωλειο την Alexandria ΙΙ από Xerjoff ρε γμτ και το περιεχει, να μην την βαζω να το πεταξω;;; Μοσχοβολαει ειναι υπεροχη!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.