fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.228 μηνύματα.

31-07-24

23:07
Μη σπαλάτε τα λεφτά σας για σαχλαμάρες πάρτε ενα φτηνό άρωμα και μεινετε με αυτο
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.299 μηνύματα.

31-07-24

23:08
Πιο «τζούφιο» άρωμα απ' αυτό δεν υπάρχει, σε 30'-45' θα το ψάχνεις στο χέρι σου!![]()
Μάλλον το αγόρασες χύμα από Dollar shop καθώς το αυθεντικό έχει από τις μεγαλύτερες διάρκειες εκεί έξω.
Το ότι έχει καταπληκτική διάρκεια φαίνεται και στις αξιολογήσεις.

1 Million Elixir Rabanne κολόνια - ένα νέο άρωμα για άνδρες 2022
1 Million Elixir από Rabanne είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. 1 Million Elixir κυκλοφόρησε ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κι εδω μπροστά μου εσυ; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Τον εξαπάτησαν και του έδωσαν fake λογικά για να λέει ότι σε 30 λεπτά εξαφανίζεται

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.389 μηνύματα.

31-07-24

23:11
Η μπορει να βάζει μισό τόνο άρωμα και να παθαινει olfactory fatigue. Εννοειται πως αυτος δεν θα το μυριζει αλλα οι αλλοι θα πνιγονται.Μάλλον το αγόρασες χύμα από Dollar shop καθώς το αυθεντικό έχει από τις μεγαλύτερες διάρκειες εκεί έξω.
View attachment 136070
![]()
1 Million Elixir από Rabanne είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. 1 Million Elixir κυκλοφόρησε ...www.fragrantica.gr
Τον εξαπάτησαν και του έδωσαν fake λογικά για να λέει ότι σε 30 λεπτά εξαφανίζεται![]()
![]()
Όλα τα PR 1 Million ειναι στο θεο απο διαρκεια οποτε κι αυτο δε μπορει να ειναι λιωμα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.299 μηνύματα.

31-07-24

23:14
Η μπορει να βάζει μισό τόνο άρωμα και να παθαινει olfactory fatigue. Εννοειται πως αυτος δεν θα το μυριζει αλλα οι αλλοι θα πνιγονται.
Όλα τα PR 1 Million ειναι στο θεο απο διαρκεια οποτε κι αυτο δε μπορει να ειναι λιωμα.
Σωστό αυτό που λες. Αλλά ναι γενικά όλη η σειρά 1 Million παίζει να έχει από τις καλύτερες διάρκειες εκεί έξω, ειδικά το elixir που έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε άρωμα από το απλό EDT αλλά και από το EDP. Οποίος ασχολείται με αρώματα (όπως εμείς) ξέρει καλά ότι δεν θα απογοητευτεί ποτέ από την 1 Million σε θέμα διαρκείας, εδώ σε εμένα κρατάει χαλαρά όλη την ημέρα.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

31-07-24

23:14
Τίποτα δεν αγόρασα ρε χάχα, στο Hondos το μύρισα και μετά πήγα και Sephora και Attica για να το επιβεβαιώσω...η Million Royal (που ντεμέκ υστερεί σε διάρκεια) κρατάει μέχρι την άλλη μέρα!Μάλλον το αγόρασες χύμα από Dollar shop καθώς το αυθεντικό έχει από τις μεγαλύτερες διάρκειες εκεί έξω.
View attachment 136070
![]()
1 Million Elixir από Rabanne είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. 1 Million Elixir κυκλοφόρησε ...www.fragrantica.gr
Τον εξαπάτησαν και του έδωσαν fake λογικά για να λέει ότι σε 30 λεπτά εξαφανίζεται![]()
![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

31-07-24

23:15
Τίποτα δεν αγόρασα ρε χάχα, στο Hondos το μύρισα και μετά πήγα και Sephora και Attica για να το επιβεβαιώσω...
Αρα ok δεν το έχεις το συγκεκριμένο άρωμα και λογικό να μην ξέρεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.389 μηνύματα.

31-07-24

23:16
Νταξ κι εσυ, και με δειγματάκι γινεται η δουλεια.Αρα ok δεν το έχεις το συγκεκριμένο άρωμα και λογικό να μην ξέρεις.

American Economist
Επιφανές μέλος

31-07-24

23:17
Νταξ κι εσυ, και με δειγματάκι γινεται η δουλεια.![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-24

23:20
Θύμωσε, σου έβαλε έλεος.

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

31-07-24

23:22
Έχω διαβάσει τόσες μπούρδες σ' αυτό το thread κι έχω δει τόσα videos από αρωματοinfluencers που λένε το κοντό τους και το μακρύ τους που πλέον δε μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω σοβαρά γι' αρώματα!Θύμωσε, σου έβαλε έλεος.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

31-07-24

23:22
Θύμωσε, σου έβαλε έλεος.![]()
Μετά από αυτό η ζωή μου έγινε πιο φτωχή. Πάω να ψεκαστώ με την 1 Million σαν πλούσιος που είμαι, εξάλλου μόνο οι άρχοντες φοράμε Paco Rabanne.

Έχω διαβάσει τόσες μπούρδες σ' αυτό το thread κι έχω δει τόσα videos από αρωματοinfluencers που λένε το κοντό τους και το μακρύ τους που πλέον δε μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω σοβαρά γι' αρώματα!
Ναι ως γνωστόν σε όλα τα threads μόνο η δικιά σου άποψη είναι η σωστή, όλοι οι υπόλοιποι λέμε μπούρδες.

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

31-07-24

23:23
Εσύ άρχοντα ότι η «Paco Rabanne» είναι πλέον «Rabanne» δεν το πήρες ακόμη πρέφα;Μετά από αυτό η ζωή μου έγινε πιο φτωχή. Πάω να ψεκαστώ με την 1 Million σαν πλούσιος που είμαι, εξάλλου μόνο οι άρχοντες φοράμε Paco Rabanne.![]()
![]()
Ισχύει, έχει γεμίσει το forum bums κι άχυτους 20άρηδες που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και μιλούν μ' ένα υφάκι λες κι έχουν ζήσει 200 χρόνια σ' αυτό τον πλανήτη!Ναι ως γνωστόν σε όλα τα threads μόνο η δικιά σου άποψη είναι η σωστή, όλοι οι υπόλοιποι λέμε μπούρδες.![]()
Absolute trash...
American Economist
Επιφανές μέλος

31-07-24

23:25
Εσύ άρχοντα ότι η «Paco Rabanne» είναι πλέον «Rabanne» δεν το πήρες ακόμη πρέφα;
Το τσάμπα δειγματακι από το Hondo σου έδωσε αυτήν την εντύπωση;; Εγώ πάντως που έχω το συγκεκριμένο άρωμα έχει άριστη διάρκεια, από τα λίγα αρώματα που κρατάνε πάνω μου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-24

23:26
Old Money knows Old Brand names.Εσύ άρχοντα ότι η «Paco Rabanne» είναι πλέον «Rabanne» δεν το πήρες ακόμη πρέφα;
American Economist
Επιφανές μέλος

31-07-24

23:27
Εσύ άρχοντα ότι η «Paco Rabanne» είναι πλέον «Rabanne» δεν το πήρες ακόμη πρέφα;
Ισχύει, έχει γεμίσει το forum bums κι άχυτους 20άρηδες που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και μιλούν λες κι έχουν ζήσει 200 χρόνια σ' αυτό τον πλανήτη!
Εσυ όμως ως 35χρονος που είσαι αντί να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό έρχεσαι και πλακώνεσαι με τα 20χρονα που θεωρείς κατώτερα.

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

31-07-24

23:28
Σαν κάτι γέρους 150 χρονών που λένε τα anime «Μίκυ Μάους»!Old Money knows Old Brand names.

Όλη μέρα δημιουργώ, δικαιούμαι κι εγώ λίγες ώρες τη βδομάδα να σας κοπανάω σα χταπόδια για να βάζετε το κωλοϋφάκι σας εκεί που ξέρετε...Εσυ όμως ως 35χρονος που είσαι αντί να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό έρχεσαι και πλακώνεσαι με τα 20χρονα.![]()
![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-24

23:29
Μικιμάο.Σαν κάτι γέρους 150 χρονών που λένε τα anime «Μίκυ Μάους»!![]()
Ok you got your point through αστον να μιλήσει.Εσυ όμως ως 35χρονος που είσαι αντί να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό έρχεσαι και πλακώνεσαι με τα 20χρονα.![]()
![]()
Α τωρα ειδα τη μαλακια που εγραψε, σορρυ.
Ηρεμία... Έχεις πει λίγο πολλά αδερφέ, σοβαρά τώρα. Αστο.Όλη μέρα δημιουργώ, δικαιούμαι κι εγώ λίγες ώρες τη βδομάδα να σας κοπανάω σα χταπόδια για να βάζετε το κωλοϋφάκι σας εκεί που ξέρετε...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

31-07-24

23:31
Είμαι λίγο πριν το ban γιατί πλησιάζουν οι διακοπές, καταλαβαίνεις!Α τωρα ειδα τη μαλακια που εγραψε, σορρυ.

American Economist
Επιφανές μέλος

31-07-24

23:34
Σαν κάτι γέρους 150 χρονών που λένε τα anime «Μίκυ Μάους»!
Όλη μέρα δημιουργώ, δικαιούμαι κι εγώ λίγες ώρες τη βδομάδα να σας κοπανάω σα χταπόδια για να βάζετε το κωλοϋφάκι σας εκεί που ξέρετε...
Προσωπικά δεν με κοπανάς καθόλου αλλά ok. Ίσα ίσα άλλος έρχεται μέσα στα νεύρα σε όλα τα threads χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-24

23:37
Δεν υπάρχει ιδανική ημερομηνία για ban, με σένα ειναι όλες ιδανικές. Οι διακοπές σε μάραναν Βισηγότθε, λες και τις άλλες ωρες είσαι Μοναχή Ορτανσία στη Μονή Αχλαδιωτίσσης.Είμαι λίγο πριν το ban γιατί πλησιάζουν οι διακοπές, καταλαβαίνεις!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- nearos
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.