Κολώνιες και αρώματα

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
καλά για όσους ψωνίζουν από αρωματοπωλεία χύμα δεν το συζητώ
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πριν κάτι μέρες που προσφέρθηκαν «να με αρωματίσουν» .
Περνάνε απο επαρκείς ελέγχους αυτά;

Τα αρώματα, τα αρωματικά σαμπουάν, οι αρωματικες κρέμες σώματος μέχρι και τα αρωματικά κεριά δημιουργούν πατατράκ στον θυροειδή γιαυτό θα πρέπει να αποφεύγεται ο απευθείας ψεκασμός και να χρησιμοποιούνται σπάνια.(αν οχι καθόλου)
Δυστυχώς δεν υπάρχουν φάτσα κάρτα αυτές οι πληροφορίες καθώς υπάρχει τεράστιο κέρδος, αλλά ο,τι εχει άρωμα και έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα είναι πραγματικά επιζήμιο για τον θυρεοειδή.

Και φαντάζομαι τα χύμα θα είναι ακόμα χειρότερα…

Και οχι μόνο στον θυροειδή:

These pollutants have also been shown to have adverse effects on consumer health such as asthma and allergies, cardiovascular disease, central nervous system damage, breast cancer, endocrine cancer, respiratory disorders, reproduction, thyroid, adrenal gland function and immune system.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9163252/

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
αυτό το πράγμα είναι θεϊκό❣️ για πάντα αυτό θα αγοράζω..

aeb3c33092c85ff1ebeb71a379e091b7.jpg

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πριν κάτι μέρες που προσφέρθηκαν «να με αρωματίσουν» .
Περνάνε απο επαρκείς ελέγχους αυτά;
Δε χρειάζεται καν να το πάμε τόσο μακριά, το να ψεκαστείς με άρωμα από αρωματοπωλείο κι απλά να βγάλεις κάτι δερματικό (από έναν απλό ερεθισμό μέχρι κάτι πολύ πιο σοβαρό μακροπρόθεσμα) είναι αρκετά σύνηθες...αλλά τι να πεις αυτοί είμαστε, αντί να δώσουν τα 35€-45€ που κοστίζουν στα 100ml τα αρώματα του κ@λου που ψωνίζουν (κάτι Eros κάτι Blue Jeans κ.λπ. στα οποία αρέσκονται οι περισσότεροι βαλκανοελληναράδες τόσο πάνε) πάνε και κάνουν ουρές έξω από αρωματοπωλεία για να πάρουν επικίνδυνα για την υγεία αρώματα τύπου σε μπουκάλια που κατά 90% θα παρουσιάσουν και διαρροή σε βάθος χρόνου κ.λπ. για να γλυτώσουν κάνα εικοσάρικο!:rolleyes:

Πλέον δεν κάθομαι καν να κάνω τέτοια συζήτηση στον έξω κόσμο, με το που μου λέει άτομο που γνωρίζω «ψωνίζω από αρωματοπωλείο (με το ανάλογο υφάκι «κοίτα τι έξυπνος που είμαι»:lol:) απλά πάω παρακάτω αλλάζοντας θέμα...την τελευταία φορά που έκατσα και την έκανα άκουσα μια μ@λακία του στυλ «σα να μας λες ότι μια Ελληνική μπλούζα δε μπορεί να έχει ίδια ποιότητα με μια Gucci»!:whatever:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Το νέο αγαπημένο μου άρωμα.

IMG_6544.jpeg

IMG_6577.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

View attachment 134965

View attachment 134969
Εχω τον μπαμπά του: Το Acqua Di Gio Profumo που πλέον έχει καταργηθει και ηταν λιγο διαφορετικό. Αίσθηση κακού παιδιού.

Εχω πολύ καλύτερα και τα 75μλ του δεν τα χω αδειασει ακομα απο το 2018.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Εχω τον μπαμπά του: Το Acqua Di Gio Profumo που πλέον έχει καταργηθει και ηταν λιγο διαφορετικό. Αίσθηση κακού παιδιού.

Εχω πολύ καλύτερα και τα 75μλ του δεν τα χω αδειασει ακομα απο το 2018.

Κάτσε για να καταλάβω, το Parfum που πήρα δεν είναι το ίδιο με το Profumo??🤔🤔
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμένα μαρεσει το τραγούδι στη διαφήμιση του, το έχω λιώσει φέτος.

Και είναι λόγος που θέλω να το μυρίσω

Το έχω ερωτευτεί 🥳🥳.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Όχι. Λενε ότι δεν εχει το λιβανι, οτι ειναι μια πιο ελαφρια μορφη του Profumo. Για μενα το λιβανι ηταν ολα τα λεφτα.

Όταν το αγόρασα πριν λίγες ημέρες δοκίμασα το Parfum και το Profondo, μεταξύ των 2 το δεύτερο στην αρχή είχε πιο εντονη μυρωδιά όμως το Parfum που αγόρασα μου κράτησε αρκετά περισσότερο σε διάρκεια.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Όχι. Λενε ότι δεν εχει το λιβανι, οτι ειναι μια πιο ελαφρια μορφη του Profumo. Για μενα το λιβανι ηταν ολα τα λεφτα.
Λιβάνι ; Το πατσουλί εννοείς ;

View attachment 134965

View attachment 134969
Καλή επιλογή. Και ό,τι πρέπει για την ηλικία σου...

American Economist

Επιφανές μέλος

Λιβάνι ; Το πατσουλί εννοείς ;

Καλή επιλογή. Και ό,τι πρέπει για την ηλικία σου...

Είναι όντως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τελευταία, επειδή έχω καμία 10αρια αρώματα τα 2 top για εμένα τα οποία μπορούν να φορεθούν από άντρες ανεξάρτητου ηλικίας είναι τα εξής.

IMG_6587.jpeg

IMG_6586.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Το Parfum θεωρώ πως είναι αρκετά υποδεέστερο του σταματημένου πλέον Profumo (που έτσι κι αλλιώς είχε γίνει «σούπα» μαζί με τη Sauvage EDT & EDP και την άλλη την ανεκδιήγητη μπόχα τη Sauvage Elixir που φοριούνται απ' όλα σχεδόν τα εν Ελλάδι fuckboys κατά κόρον)...
Άλλη μ@λακιάρα αυτή, δε θα ξεχάσω που την ψέκασα για να τη δοκιμάσω πριν κάνα χρόνο και μετά από κάνα μισάωρο την έψαχνε και δεν την έβρισκε η γυναίκα μου στον καρπό μου!:rolleyes:
Μου είχε κάνει τόσο εντύπωση το πόσο ψόφια ήταν που για κάνα εξάμηνο όποτε θυμόμουν τη δοκίμαζα σε διάφορα μαγαζιά, μπας κι είχα πέσει αρχικά σ' ελαττωματική παρτίδα ξέρω 'γω!:whatever:

Εγώ έχω την Royal για χειμερινό layering που είναι η αμέσως προηγούμενη της σειράς (και ντεμέκ πιο αδύναμη από την Elixir), έχει 100 φορές μεγαλύτερο projection και κρατάει μέχρι και την επόμενη μέρα!

Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Εγώ είμαι mainstream και φοράω Dior Sauvage EDT. Έχει ωραία μυρωδιά όμως και μου κρατάει αρκετά.

American Economist

Επιφανές μέλος

Εγώ είμαι mainstream και φοράω Dior Sauvage EDT. Έχει ωραία μυρωδιά όμως και μου κρατάει αρκετά.

Έτσι ως γνήσιος Γάλλος φοράς μόνο Γαλλικά αρώματα.🇫🇷🇫🇷

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα Ιταλικά αρώματα (Armani, Dolce Gabbana και Prada) καθώς τα θεωρώ πιο Oceanic και νεανικά σε μυρωδιά, ειδικά το Armani Aqua Di Gio Parfum που πήρα τώρα είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει. Βέβαια από Γαλλικά αρώματα θέλω να αγοράσω κάποια στιγμή το Blue De Channel Eau De Parfum καθώς ακούω πολύ καλά λόγια.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Ζήτησα από έναν φίλο μου που φτιάχνει αρώματα, να μου φτιάξει ένα που να μυρίζει σαν αψέντι💚

Κυριολεκτικά είναι ό,τι πιο υπέροχο έχω μυρίσει ποτέ.. η αψιθιά είναι φανταστική!

(και ήταν και ευκαιρία να σταματήσω πια με το poison της dior🙄)

American Economist

Επιφανές μέλος

Πριν λίγες εβδομάδες σας είχα αναφέρει ότι αγόρασα το Armani Aqua Di Gio Profumo το οποίο μου άρεσε πολύ σαν άρωμα. Όντως είναι εξαιρετικό όμως δεν έχει την διάρκεια που ανέμενα, θέλω να πω ότι μετά από 4 ώρες είναι σαν να μην το φοράω. Δεδομένου αυτού το καλύτερο άρωμα που έχω στη συλλογή μου παραμένει το One Million Elixir της Paco Rabanne, πραγματικά το συγκεκριμένο άρωμα κρατάει πάνω από 10 ώρες σε εμένα σε συνδυασμό με το έντονο sweet στοιχείο που έχει. Όταν μου τελειώσει προφανώς και θα το αγοράσω ξανά αν και είδα ότι τα 50ml κοστίζουν πλέον €100 όμως αξίζει τα χρήματα του.

@Valder αν δεν το έχεις δοκιμάσει σου το προτείνω 100%, θεωρώ ότι θα σου αρέσει.

IMG_7318.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πριν λίγες εβδομάδες σας είχα αναφέρει ότι αγόρασα το Armani Aqua Di Gio Profumo το οποίο μου άρεσε πολύ σαν άρωμα. Όντως είναι εξαιρετικό όμως δεν έχει την διάρκεια που ανέμενα, θέλω να πω ότι μετά από 4 ώρες είναι σαν να μην το φοράω. Δεδομένου αυτού το καλύτερο άρωμα που έχω στη συλλογή μου παραμένει το One Million Elixir της Paco Rabanne, πραγματικά το συγκεκριμένο άρωμα κρατάει πάνω από 10 ώρες σε εμένα σε συνδυασμό με το έντονο sweet στοιχείο που έχει. Όταν μου τελειώσει προφανώς και θα το αγοράσω ξανά αν και είδα ότι τα 50ml κοστίζουν πλέον €100 όμως αξίζει τα χρήματα του.

@Valder αν δεν το έχεις δοκιμάσει σου το προτείνω 100%, θεωρώ ότι θα σου αρέσει.

View attachment 136063
Θα δειγματίσω αν και ειναι γλυκο και δεν βαζω γλυκά :upside:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια