Κολώνιες και αρώματα

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,273 μηνύματα.
καλά για όσους ψωνίζουν από αρωματοπωλεία χύμα δεν το συζητώ
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πριν κάτι μέρες που προσφέρθηκαν «να με αρωματίσουν» .
Περνάνε απο επαρκείς ελέγχους αυτά;


Τα αρώματα, τα αρωματικά σαμπουάν, οι αρωματικες κρέμες σώματος μέχρι και τα αρωματικά κεριά δημιουργούν πατατράκ στον θυροειδή γιαυτό θα πρέπει να αποφεύγεται ο απευθείας ψεκασμός και να χρησιμοποιούνται σπάνια.(αν οχι καθόλου)
Δυστυχώς δεν υπάρχουν φάτσα κάρτα αυτές οι πληροφορίες καθώς υπάρχει τεράστιο κέρδος, αλλά ο,τι εχει άρωμα και έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα είναι πραγματικά επιζήμιο για τον θυρεοειδή.

Και φαντάζομαι τα χύμα θα είναι ακόμα χειρότερα…

Και οχι μόνο στον θυροειδή:

These pollutants have also been shown to have adverse effects on consumer health such as asthma and allergies, cardiovascular disease, central nervous system damage, breast cancer, endocrine cancer, respiratory disorders, reproduction, thyroid, adrenal gland function and immune system.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9163252/
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,884 μηνύματα.
αυτό το πράγμα είναι θεϊκό❣️ για πάντα αυτό θα αγοράζω..

aeb3c33092c85ff1ebeb71a379e091b7.jpg
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πριν κάτι μέρες που προσφέρθηκαν «να με αρωματίσουν» .
Περνάνε απο επαρκείς ελέγχους αυτά;
Δε χρειάζεται καν να το πάμε τόσο μακριά, το να ψεκαστείς με άρωμα από αρωματοπωλείο κι απλά να βγάλεις κάτι δερματικό (από έναν απλό ερεθισμό μέχρι κάτι πολύ πιο σοβαρό μακροπρόθεσμα) είναι αρκετά σύνηθες...αλλά τι να πεις αυτοί είμαστε, αντί να δώσουν τα 35€-45€ που κοστίζουν στα 100ml τα αρώματα του κ@λου που ψωνίζουν (κάτι Eros κάτι Blue Jeans κ.λπ. στα οποία αρέσκονται οι περισσότεροι βαλκανοελληναράδες τόσο πάνε) πάνε και κάνουν ουρές έξω από αρωματοπωλεία για να πάρουν επικίνδυνα για την υγεία αρώματα τύπου σε μπουκάλια που κατά 90% θα παρουσιάσουν και διαρροή σε βάθος χρόνου κ.λπ. για να γλυτώσουν κάνα εικοσάρικο!:rolleyes:

Πλέον δεν κάθομαι καν να κάνω τέτοια συζήτηση στον έξω κόσμο, με το που μου λέει άτομο που γνωρίζω «ψωνίζω από αρωματοπωλείο (με το ανάλογο υφάκι «κοίτα τι έξυπνος που είμαι»:lol:) απλά πάω παρακάτω αλλάζοντας θέμα...την τελευταία φορά που έκατσα και την έκανα άκουσα μια μ@λακία του στυλ «σα να μας λες ότι μια Ελληνική μπλούζα δε μπορεί να έχει ίδια ποιότητα με μια Gucci»!:whatever:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top