roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 01:24 Η roumana έγραψε: #121 18-12-06 01:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:52 Ο Demelene έγραψε: #122 18-12-06 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλλά είμαι κοϊσάκι και το άρωμά μου απαλό! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:57 Η Corpse Bride: #123 18-12-06 09:57 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Δεν ψεκάζουμε ποτέ μα ποτέ κολόνια στο δέρμα. Λοιπόν. Πείτε στις φίλες σας να ψεκάσουν στον αέρα και να περάσουν από το σύννεφο μέσα. Δεν θα ξανά νιώθετε τη γεύση της κολόνιας. Click για ανάπτυξη... Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Τελικα σε ποιο κατεληξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:13 Ο Demelene έγραψε: #124 18-12-06 13:13 Και το ασανσέρ γίνεται θάλαμος αερίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:25 Ο The Djinn: #125 18-12-06 13:25 Καλα τα ασανσερ μια με τις κολωνιες, μια με την τσιγαριλα,μια με την ιδροτιλα ειναι πραγματικα θαλαμος αεριων! Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!! Πριν παντως εκανα λαθος! Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:26 Η roumana έγραψε: #126 18-12-06 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:52 Ο Demelene έγραψε: #122 18-12-06 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλλά είμαι κοϊσάκι και το άρωμά μου απαλό! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:57 Η Corpse Bride: #123 18-12-06 09:57 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Δεν ψεκάζουμε ποτέ μα ποτέ κολόνια στο δέρμα. Λοιπόν. Πείτε στις φίλες σας να ψεκάσουν στον αέρα και να περάσουν από το σύννεφο μέσα. Δεν θα ξανά νιώθετε τη γεύση της κολόνιας. Click για ανάπτυξη... Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Τελικα σε ποιο κατεληξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:13 Ο Demelene έγραψε: #124 18-12-06 13:13 Και το ασανσέρ γίνεται θάλαμος αερίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:25 Ο The Djinn: #125 18-12-06 13:25 Καλα τα ασανσερ μια με τις κολωνιες, μια με την τσιγαριλα,μια με την ιδροτιλα ειναι πραγματικα θαλαμος αεριων! Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!! Πριν παντως εκανα λαθος! Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:26 Η roumana έγραψε: #126 18-12-06 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλλά είμαι κοϊσάκι και το άρωμά μου απαλό! Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:57 Η Corpse Bride: #123 18-12-06 09:57 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Δεν ψεκάζουμε ποτέ μα ποτέ κολόνια στο δέρμα. Λοιπόν. Πείτε στις φίλες σας να ψεκάσουν στον αέρα και να περάσουν από το σύννεφο μέσα. Δεν θα ξανά νιώθετε τη γεύση της κολόνιας. Click για ανάπτυξη... Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Τελικα σε ποιο κατεληξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:13 Ο Demelene έγραψε: #124 18-12-06 13:13 Και το ασανσέρ γίνεται θάλαμος αερίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:25 Ο The Djinn: #125 18-12-06 13:25 Καλα τα ασανσερ μια με τις κολωνιες, μια με την τσιγαριλα,μια με την ιδροτιλα ειναι πραγματικα θαλαμος αεριων! Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!! Πριν παντως εκανα λαθος! Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:26 Η roumana έγραψε: #126 18-12-06 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: Δεν ψεκάζουμε ποτέ μα ποτέ κολόνια στο δέρμα. Λοιπόν. Πείτε στις φίλες σας να ψεκάσουν στον αέρα και να περάσουν από το σύννεφο μέσα. Δεν θα ξανά νιώθετε τη γεύση της κολόνιας. Click για ανάπτυξη... Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Τελικα σε ποιο κατεληξες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:13 Ο Demelene έγραψε: #124 18-12-06 13:13 Και το ασανσέρ γίνεται θάλαμος αερίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:25 Ο The Djinn: #125 18-12-06 13:25 Καλα τα ασανσερ μια με τις κολωνιες, μια με την τσιγαριλα,μια με την ιδροτιλα ειναι πραγματικα θαλαμος αεριων! Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!! Πριν παντως εκανα λαθος! Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:26 Η roumana έγραψε: #126 18-12-06 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το ασανσέρ γίνεται θάλαμος αερίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:25 Ο The Djinn: #125 18-12-06 13:25 Καλα τα ασανσερ μια με τις κολωνιες, μια με την τσιγαριλα,μια με την ιδροτιλα ειναι πραγματικα θαλαμος αεριων! Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!! Πριν παντως εκανα λαθος! Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:26 Η roumana έγραψε: #126 18-12-06 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα τα ασανσερ μια με τις κολωνιες, μια με την τσιγαριλα,μια με την ιδροτιλα ειναι πραγματικα θαλαμος αεριων! Ελεινο ειναι που πολλοι (και ναι ειναι πολλοι) αντι να ακνουν κανα ντους-μπανιο να φυγει η οποια σωματικη μυρωδια, επειδη βαριουνται να το κανουν αυτο, πλακωνουν πανω απο την μποχα που αναδυουν, μισο μπουκλακι κολωνια και ερχεται και δημιουργητει μια μυρουδια....ουι ουι και τρις ουι!!!! Πριν παντως εκανα λαθος! Η "V" που ρωτησα αν την εχει μυρισει κανεις δεν ειναι Versace, ειναι Valentino... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:26 Η roumana έγραψε: #126 18-12-06 13:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina: Αυτο εμενα με βολευει μονο για τα λιγο πιο βαρια αρωματα που φοραω, που δε θελω να σκανε ολοι οι γυρω.. Αλλα στις απαλες κολωνιες αν δεν ψεκαστεις απευθειας στο δερμα μετα απο καμια ωριτσα δε μυριζει τιποτα! (Τιπ τιπ: κριτηριο μυρωδιας ειναι το ποσο μυριζει το χερι, οχι ποσο μυριζουμε οι ιδιοι την αυρα μας , οταν μυριζουμε το αρωμα που βαλαμε στο λαιμο μας, οι διπλανοι ειναι στα προθυρα ασφυξιας..). Click για ανάπτυξη... Katerina Μετά από μια ώρα δεν μυρίζεις εσύ τίποτα…επειδή έχει συνηθίσει η μύτη σου την κολόνια. Αλλά οι άλλοι, όταν σε πλησιάζουν, νιώθουν αμέσως, μέχρι να συνηθίζει και η μύτη τους την κολόνια. ( και προσοχή στις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στης κολόνιες. Μην ψεκάζετε ποτέ στο δέρμα.) Τελικα σε ποιο κατεληξες? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν πήγα για κολόνια. Ψώνια για μένα θα κάνω αυτή την εβδομάδα. Την προηγουμένη έτρεχα για τα δώρα των παιδιών, κουμπάρων, κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:38 Η Γίδι έγραψε: #127 18-12-06 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... LOL! Κοριτσάκι στα χαριτωμενίστικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2007 στις 16:55 Η roumana έγραψε: #128 07-01-07 16:55 Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμία κολόνια καινούρια πήρατε τώρα στις γιορτές? Εγώ αποφάσισα να πάρω το μπραουν σιλκεπιλ αντί κολόνια… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soraya Νεοφερμένο μέλος Η Soraya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 05:25 Η Soraya έγραψε: #129 08-01-07 05:25 Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηρα την Miss Dior Cherie και την αντιστοιχη κρεμα σωματος και μου αρεσει παρα πολυ! Πολυ ομορφο γλυκο αρωμα, ιδανικη για το χειμωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 13:56 Η brilliant: #130 09-01-07 13:56 Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτη την περιοδο φοραω την just cavalli ειναι υπεροχο αρωμα, γλυκο και σεξυ.. αλλες αγαπημενες μου ειναι η cucci eau de parfum II, amor amor, sensi giorgio armani και για το καλοκαιρι summer by kenzo (μυριζει πραγματικα καλοκαιρι!!!). καποια αλλη απο τις πιο προσφατες δεν εχω δοκιμασει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:07 Η Γίδι έγραψε: #131 09-01-07 15:07 Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:16 Η roumana έγραψε: #132 09-01-07 15:16 ...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...Πώς δίνεται, πώς περνάει το χρόνο του…κάτι να καταλάβουμε τι χαρακτήρα έχει τέλος πάντων…(καλά…σιγά μην καταλάβουμε…αλλά περίπου…) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 15:29 Η Γίδι έγραψε: #133 09-01-07 15:29 Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Toυ αρέσει πολύ η μουσική, παίζει σε ένα συγκρότημα και γράφει και δική του... Με ταινίες είναι ενθουσιώδης, αλλά γενικά ήρεμος χρακτήρας!! Ντύνεται με τζην, πουλόβερ καλό και sneakers από κάτω, αλλά το παλτό είναι καλό! Οξύμωρα πράγματα δηλαδή, είναι πολύ τρελός, αλλά γλυκός χαρακτήρας... Και είναι 26! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:28 Η roumana έγραψε: #134 09-01-07 20:28 γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα bvlgari.jpg 4 KB · Εμφανίσεις: 520 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιδάκι μου… Δεν τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σοφιστικέ τύπος… Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme. Μου φαίνεται πως θα του ταιριάζει. «Κλασικό ανδρικό άρωμα. Είναι κομψό, με αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Στυλ : αναζωογονητικό, άνετο, με αυτοπεποίθηση» Τι λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:31 Η Γίδι έγραψε: #135 09-01-07 20:31 χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμμ, λες;;; έχει μπαχαρικά αυτή; Ή είναι πιο σπορ; Μα, να μην υπάρχει e-μυριστήρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:52 Ο Poniro Ksotikouli: #136 09-01-07 20:52 Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #137 09-01-07 20:54 bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιανουαρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
bvlgari homme Note de tête : Bergamote, Lavande, Mandarine, Aldéhydes Note de coeur : Poivre, Coriandre, Geranium, Oeillet Note de fond : Bois de Cèdre, Ambre, Feve Tonka, Mousse de Chêne Δεν τα βρήκα στα αγγλικά. Δεν φοράω κολώνια γιατί αισθάνομαι πως καλύπτει τις φερομόνες μου (στις οποίες αποδίδω τις αρκετές σεξουαλικές μου επιτυχίες Click για ανάπτυξη... γουστο σου καπελο σου...αλλα να ξερεις οτι σε ολες μας αρεσει μια καλη κολονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 21:56 Η Κακή Επιρροή: #138 09-01-07 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε παιδιά, έχετε καμία ανδρική κατά νου, για κάποιον που γενικά δε φοράει; Click για ανάπτυξη... αν γενικά δε φοράει και μιλάμε για τον καλό σου, του παιρνεις απλά αυτή που γουστάρεις να μυρίζεις.... μη μασάς... παρτου την miyake την κλασσική... κι ο δικος μου δεν πολυφορουσε... μέχρι που του την πηρα αυτη... του έδειξα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και εκ τοτε τη φοραει πυκνα συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:22 Η adespoto έγραψε: #139 09-01-07 22:22 Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μου έκανε δώρο μια φίλη μου ένα καλαθάκι από τα body shop που είχε σαπουνάκια, αφρόλουτρα και κολόνια με άρωμα ΒΑΝΙΛΙΑΣ. Από τότε έχω ξετρελαθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 22:32 Η roumana έγραψε: #140 09-01-07 22:32 Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ προτείνω BVLGARI-Homme Click για ανάπτυξη... παρτου την miyake την κλασσική Click για ανάπτυξη... Όπως βλέπεις έχουμε την τάση να σου προτείνουμε κολόνιες «δοκιμασμένες»…οπότε πήγαινε σε κανένα fragrance shop και πάρε ό,τι σου αρέσει…δοκιμασε και εσυ...και ελα να μας πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.