dimitraaa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Protagonist
Νεοφερμένο μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω την αίσθηση οτι μου καίνε τα ρουθούνια..

Λατρεύω όμως τα αντρικά αποσμητικά

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Και με πιάνει φτάρνισμα...Δεν μ'αρέσουν τα αρώματα...
Έχω την αίσθηση οτι μου καίνε τα ρουθούνια..
Λατρεύω όμως τα αντρικά αποσμητικά![]()

adespoto
Περιβόητο μέλος

Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Αααα και στις ανδρικες προτιματε τις εντονες ή οχι;

Εγω παλι ο,τι hugo boss εβγαινε την επερνα, τωρα λεω να αλλαξω τι εχετε να προτεινετε;
Αααα και στις ανδρικες προτιματε τις εντονες ή οχι;

Mercury
Επιφανές μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την κολώνια:

Νομίζω την είχαν αναφέρει και στο θέμα πριν μερικά πόστ..
Aλλά μόλις έψαξα τιμούλα,έπαθα ένα σοκ να πώ την αλήθεια.
Γύρω στα 85 ευρώ την έχω βρεί.

Υπάρχει καμιά ελπίδα να την βρώ κάπου φθηνότερα ή μπα?

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Girls,help!
Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την κολώνια:
![]()
Νομίζω την είχαν αναφέρει και στο θέμα πριν μερικά πόστ..
Aλλά μόλις έψαξα τιμούλα,έπαθα ένα σοκ να πώ την αλήθεια.
Γύρω στα 85 ευρώ την έχω βρεί.
Υπάρχει καμιά ελπίδα να την βρώ κάπου φθηνότερα ή μπα?![]()
Αυτή την κολώνια την έχω μυρίσει σε δειγματάκι περιοδικού και είναι όντως πολύ ωραία, αν και λίγο βαρία για τα γούστα μου!
Τις προάλλες είδα στα Sephora οτι είχαν έκπτωση και στα Galerie, αλλά στον Rodriguez από ότι είδα στο facebook έχει μόνο 10%! Μόνο που δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύουν! Λογικά τώρα τα Χριστούγεννα θα βγάλουν και τα Hondos έκπτωση!
Ξέρω και ένα site στο ιντερνετ, αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο!
enrose
Δραστήριο μέλος

Την έκανα δώρο στο φίλο μου πρίν ένα μήνα, τη μεγάλη συσκευασία, τελείωσε χθές...

Είναι πραγματικά υπέροχη!!
Βέβαια απο αντρικές δεν αλλάζω την Ck one, τη μαύρη!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

προτιμω την ck in2uΤην έκανα δώρο στο φίλο μου πρίν ένα μήνα, τη μεγάλη συσκευασία, τελείωσε χθές...
Είναι πραγματικά υπέροχη!!
Βέβαια απο αντρικές δεν αλλάζω την Ck one, τη μαύρη!!!

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Τελικά δεν την αγόρασα,πήρα κάτι άλλο.Αυτή την κολώνια την έχω μυρίσει σε δειγματάκι περιοδικού και είναι όντως πολύ ωραία, αν και λίγο βαρία για τα γούστα μου!
Τις προάλλες είδα στα Sephora οτι είχαν έκπτωση και στα Galerie, αλλά στον Rodriguez από ότι είδα στο facebook έχει μόνο 10%! Μόνο που δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύουν! Λογικά τώρα τα Χριστούγεννα θα βγάλουν και τα Hondos έκπτωση!
Ξέρω και ένα site στο ιντερνετ, αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο!

Unexpectedly,μου άρεσε πάρα πολύ!
Επίσης μου άρεσε και η Αlien από Thierry Mugler που δοκίμασα.
Αντίθετα,απογοητεύτηκα πλήρως από την Βlack XS για την οποία είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια από αρκετούς.
mar0ulihp
Νεοφερμένο μέλος

vaggelis21
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.