Όσον αφορά ανδρικές κολόνιες φανταστική είναι της dsquared η "wood" . Πραγματικα αυτή από τις ανδρικές είναι να σε κολάζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KORRES αρωμα με ηλιοτροπιο , ylang-ylang και κιτρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Απλά την αγαπώ. ^^
Backdrop
Δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Δεεεν την πήρα.Λοιπόν όσον αφορά το αρωμα του narciso Rodriguez "for her" παρτην. Την έχω δοκιμάσει και μου αρέσει παρα πολύ. Όσον αφορά την τιμή αλήθεια είναι ότι έχει γυρω στα 80. Και εγώ το επαθα το σοκ. Έψαξα μέσω ίντερνετ και την βρήκα και 60 αλλά εξαρτάται και ποσά ml θα πάρεις.
Όσον αφορά ανδρικές κολόνιες φανταστική είναι της dsquared η "wood" . Πραγματικα αυτή από τις ανδρικές είναι να σε κολάζει![]()
Είναι υπερβολικά ακριβή για τα οικονομικά μου και δεν νομίζω να δώσω ποτέ τόσα λεφτά για κολώνια.

Του Korres μου αρέσουν πολύ τα αρωματάκια του,αλλά προσωπικά σε μένα δεν κρατάνε.Ποσο λατρευω τις κολωνιες!Μου αρεσουν,σαν εφηβη αυτες με ελαφρυ αρωμαΝα μεροικες απο τις αγαπημενες μου
KORRES αρωμα με ηλιοτροπιο , ylang-ylang και κιτρο
![]()
Ειδικά από ένα διάστημα και μέτα που είχα ένα αρωματάκι πριν καιρό,
ήταν λές και εξατμίστηκε εντελώς και δεν μύριζε πάνω στο δέρμα μου μόλις πέρναγαν 15-20 λεπτά. : |
Άλλη αγαπημένη που απέκτησα πρόσφατα το μικρό μπουκαλάκι γιατί το βρήκα σε έκπτωση:

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Θέλω να πάρω μία κολώνια στο φίλο μου. Θέλω κάτι δροσερό και όχι κάτι ιδιαίτερα βαρύ. Μήπως έχετε κάτι κατά νου; Έχω στο μυαλό μου μία Calvin Klein και μία D&G, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brahames
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Τώρα έχω αυτή και είμαι ξετρελαμένη.
![]()
Θέλω να πάρω μία κολώνια στο φίλο μου. Θέλω κάτι δροσερό και όχι κάτι ιδιαίτερα βαρύ. Μήπως έχετε κάτι κατά νου; Έχω στο μυαλό μου μία Calvin Klein και μία D&G, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;![]()
Οι CK ανδρικές είναι υπέροχες, τέτοια να του πάρεις!

Έχω βάλει στο μάτι αυτή:

..αλλά είναι πολλά τα $$ και σκέφτομαι να την πάρω από Duty free αν είναι. *.*
ZinaM
Νεοφερμένο μέλος

Στους άνδρες μ αρέσει πολύ το Fahrenheit της Dior!Γενικά δεν με κολάζει κάποιο συγκεκριμένο άρωμα, αλλά μ' ενοχλεί όταν ένας άνδρας "λούζεται" το aftershave του
...

rakels
Δραστήριο μέλος

mel999
Δραστήριο μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρώματα με γεύσεις όπως ροδάκινο,φράουλα,καρύδα κτλείναι πολύ ελαφριά ,διαρκούν πολύύύ ώρα και η μυρωδιά τους είναι απόλυτα φυσική και δροσερή
Δεν προτιμώ τις κολόνιες και σίγουρα δεν είναι ιδανικές για ζέστες!
αρώματα με γεύσεις??

το ίδιο σκεφτόμουν όταν πήρα απόφαση να πάρω για πρώτη φορά στη ζωή μου άρωμα.. φράουλα,φρούτα του δάσους,ροδάκινο.. αλλα δεν βρήκα τίποτα (η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω να ψάχνω!)
βολεύτηκα με ένα της κορρες -για αρχή μια χαρά είναι

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Αρώματα με γεύσεις έχω την εντύπωση ότι πουλάει και το body shop και τα fresh line.αρώματα με γεύσεις??
το ίδιο σκεφτόμουν όταν πήρα απόφαση να πάρω για πρώτη φορά στη ζωή μου άρωμα.. φράουλα,φρούτα του δάσους,ροδάκινο.. αλλα δεν βρήκα τίποτα (η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω να ψάχνω!)
βολεύτηκα με ένα της κορρες -για αρχή μια χαρά είναι![]()
IreneGr
Δραστήριο μέλος

αρώματα με γεύσεις??
βολεύτηκα με ένα της κορρες -για αρχή μια χαρά είναι![]()
Εγώ το είχα πάρει από ένα μαγαζάκι που πουλούσε πιο φθηνά καλλυντικά και είχε και διάφορα άλλα.Κολώνιες,αρώματα,μανό... Άμα δεν βρεις πάντως, στείλε μου μήνυμα και θα βρούμε την άκρη

Summer rainbow
Νεοφερμένο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρώματα με γεύσεις έχω την εντύπωση ότι πουλάει και το body shop και τα fresh line.
Εγώ το είχα πάρει από ένα μαγαζάκι που πουλούσε πιο φθηνά καλλυντικά και είχε και διάφορα άλλα.Κολώνιες,αρώματα,μανό... Άμα δεν βρεις πάντως, στείλε μου μήνυμα και θα βρούμε την άκρη![]()
πιο πολύ μου άρεσε το "αρώματα με γεύσεις" μου φάνηκε λίγο οξύμωρο

όσες φορές πήγα σε μαγαζί με αρώματα μου μπλεκόντουσαν τόσο οι μυρωδιές που μου φαίνονταν όλα ίδια.
όταν τελειώσει αυτό που έχω,θα φροντίσω να ενημερωθώ (τρελαίνομαι για το άρωμα της φράουλας! έχω πάρει αφρόλουτρο μέχρι και παιδική οδοντόπαστα)

θένξ γκίρλς

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Τόσο δροσερή όσο το καλοκαιρινό αεράκι!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.