evi78
Νεοφερμένο μέλος

Επειδη ειδα οτι πολλες ενδιαφερεστε για το αρωμα "for her narciso rodriguez"
και επειδη σαν τιμη δυστυχως ειναι απλησιαστο,εχω βρει ενα μαγαζακι κατω στην ερμου -αιολου κοντα στην εκκλησια καπνικαρεα "χιλια αρωματα" λεγεται και ειναι πανω σε οροφο..
εχει ΠΟΛΥ καλες απομιμησεις κ ειδικα την συγκερκριμενη την εχω παρει κ εχει τρελανει κοσμο λεμε

για να καταλαβετε εχει αν θυμαμαι καλα 12 ευρω τα 50 ml

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Κάθε φορά που τη φοράω, όλοι με ρωτάνε τι κολώνια φοράω και μυρίζει τόσο γλυκά! ^^
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τελικά μετά από αγορά διάφορων αρωμάτων κατέληξα πως αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο είναι η flower by kenzo!
Κάθε φορά που τη φοράω, όλοι με ρωτάνε τι κολώνια φοράω και μυρίζει τόσο γλυκά! ^^
Εχει πράγματι γλυκό άρωμα και την αναγνωρίζω όταν κάποια τη φορά. Πολύ μικρή τη φορούσα, ακόμα πήγαινα Λύκειο. Πλέον όμως μου πάνε τα πιο βαριά αρώματα και συνήθως όσα περιέχουν φρούτα και κυρίως σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι που δίνουν ιδιαίτερη θηλυκή μυρωδιά.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Τελικά μετά από αγορά διάφορων αρωμάτων κατέληξα πως αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο είναι η flower by kenzo!
![]()
Όντως! Φανταστικό άρωμα και πολύ όμορφο μπουκαλάκι! Εγώ τα έχω φυλάξει τα Kenzoμπουκαλάκια!
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

xristiana2000
Νεοφερμένο μέλος

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά μέχρι να βρω αυτό που ταιριάζει. Κάποιοι λένε ότι το καλύτερο άρωμα είναι αυτό που δεν μπορείς να το μυρίσεις/ξεχωρίσεις ο ίδιος (γιατί ταιριάζει με την φυσική οσμή του δέρματος)

Chance από Chanel
.-
Darkness
Περιβόητο μέλος

αχμ γκουχ ον:
δεν έχω συγκεκριμένο/α γιατί τελευταία μου αρέσουν οι αλλαγές και για περίπου 1,5 χρόνο δεν φορούσα και καθόλου
Αν μου βάλεις από αρώματα έχω έναν μικρό πόθο στη βανίλια αλλά εύκολα σε πνίγει. Κάτι με βάση το ξύλο (αν τα λέω σωστά) επίσης μου αρέσει. Και κάτι με καρύδες και τέτχοια. Και με κεχριμπάρι υπάρχει; Ε και τέτοια.
Δεν συγκρατώ ονόματα. Θα μυρίσω, θα επιλέξω, θα απολαύσω και την επόμενη φορά θα αγοράσω κάτι νέο.
Τέλος δεν ξέρω αν είμαι τόσο της κολώνιας όσο των κρεμών σώματος. Για την ώρα ποροτιμώ έντονα το δεύτερο.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Είναι μερικές που μου αρέσουν τρομερά, αλλά σκέφτομαι πως θα έχουν βγει κι άλλες πολύ καλές. Αν έχετε καμμιά κατά νου αύριο που θα πεταχτώ Χόντος να μυρίσω.... γιατί με τις πωλήτριες στις κολώνιες δε βγάζω άκρη. Η καθεμιά προτείνει τα δικά της και στο τέλος ζαβλακώνομαι και ή καταλήγω στα ίδια ή φεύγω

Μάλιστα πολλές απο αυτές αποδεικνύονται άσχετες εφόσον πριν πλεον μου το πασάρουν, τις ρωτάω αν έχει μέσα το άρωμα σανδαλόξυλο ή κεχριμπάρι -που μου ταιριάζουν- και δεν ξέρουν. Πλέον το χρησιμοποιώ -εφόσον δεν θα ξέρουν

love_angel
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Καμμιά άλλη να ζαβλακωθώ αυριο μια και καλή;
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

- Της AB (Antonio Banderas) είναι συνήθως βαριές
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος
AntziWin
Διάσημο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

- Burberry London
Καλε συμφορουμιτη, τελειο αρωμα! Σαφως και ηξερα το γυναικειο, αλλα το ανδρικο δεν το ειχα ξαναμυρισει! Προφανως κι εκει θα καταληξω! Ευχαριστω!

Guest 010239
Επισκέπτης

Κάπως βαρύ αλλά είναι τέλειο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.