Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Δε ραντιζομαι συχνα με φτηνες τεχνητες ουσιες που πωλουνται σε τρελες τιμες, αλλα μου αρεσε και μου πηγαινε το Nemo της Cacharel (που σταματησε να βγαινει , αλλα εχω αποθεμα, και οταν τελειωσει θα ψαξω κατι παρομοιο).
απο τα αγαπημενα μου...
αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω...
βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Midnight της Lolita Lempica.
Την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και μάλλον θ'αργήσω πολύ να την αλλάξω...

Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ;απο τα αγαπημενα μου...
βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff
Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά

roumana
Διάσημο μέλος

απο τα αγαπημενα μου...
Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες.
Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω...
Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω...

Giovanna
Επιφανές μέλος

Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ;![]()
Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες.
Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω...
Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω...
σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι...

Nana
Δραστήριο μέλος

Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo)
Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf...

underwater
Περιβόητο μέλος

ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

strawberrynet.com !
Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν?
Sorry για το off-topic

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν?
Sorry για το off-topic![]()
Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα.
Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους.
Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες).
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια

Ένα αρωματισμένο νερό είναι...
Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται!

Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ!
Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.