Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Ο Lorien έγραψε: #201 06-09-07 23:10 Δε ραντιζομαι συχνα με φτηνες τεχνητες ουσιες που πωλουνται σε τρελες τιμες, αλλα μου αρεσε και μου πηγαινε το Nemo της Cacharel (που σταματησε να βγαινει , αλλα εχω αποθεμα, και οταν τελειωσει θα ψαξω κατι παρομοιο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:23 Η Giovanna έγραψε: #202 06-09-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ραντιζομαι συχνα με φτηνες τεχνητες ουσιες που πωλουνται σε τρελες τιμες, αλλα μου αρεσε και μου πηγαινε το Nemo της Cacharel (που σταματησε να βγαινει , αλλα εχω αποθεμα, και οταν τελειωσει θα ψαξω κατι παρομοιο). Click για ανάπτυξη... απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Η fairytale: #203 06-09-07 23:25 Midnight της Lolita Lempica. Την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και μάλλον θ'αργήσω πολύ να την αλλάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:28 Ο Lorien έγραψε: #204 06-09-07 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Click για ανάπτυξη... Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Ο iJohnnyCash: #205 06-09-07 23:34 Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:16 Η roumana έγραψε: #206 07-09-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε ραντιζομαι συχνα με φτηνες τεχνητες ουσιες που πωλουνται σε τρελες τιμες, αλλα μου αρεσε και μου πηγαινε το Nemo της Cacharel (που σταματησε να βγαινει , αλλα εχω αποθεμα, και οταν τελειωσει θα ψαξω κατι παρομοιο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:23 Η Giovanna έγραψε: #202 06-09-07 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ραντιζομαι συχνα με φτηνες τεχνητες ουσιες που πωλουνται σε τρελες τιμες, αλλα μου αρεσε και μου πηγαινε το Nemo της Cacharel (που σταματησε να βγαινει , αλλα εχω αποθεμα, και οταν τελειωσει θα ψαξω κατι παρομοιο). Click για ανάπτυξη... απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Η fairytale: #203 06-09-07 23:25 Midnight της Lolita Lempica. Την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και μάλλον θ'αργήσω πολύ να την αλλάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:28 Ο Lorien έγραψε: #204 06-09-07 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Click για ανάπτυξη... Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Ο iJohnnyCash: #205 06-09-07 23:34 Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:16 Η roumana έγραψε: #206 07-09-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ραντιζομαι συχνα με φτηνες τεχνητες ουσιες που πωλουνται σε τρελες τιμες, αλλα μου αρεσε και μου πηγαινε το Nemo της Cacharel (που σταματησε να βγαινει , αλλα εχω αποθεμα, και οταν τελειωσει θα ψαξω κατι παρομοιο). Click για ανάπτυξη... απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale Πολύ δραστήριο μέλος Η fairytale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 881 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:25 Η fairytale: #203 06-09-07 23:25 Midnight της Lolita Lempica. Την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και μάλλον θ'αργήσω πολύ να την αλλάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:28 Ο Lorien έγραψε: #204 06-09-07 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Click για ανάπτυξη... Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Ο iJohnnyCash: #205 06-09-07 23:34 Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:16 Η roumana έγραψε: #206 07-09-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Midnight της Lolita Lempica. Την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και μάλλον θ'αργήσω πολύ να την αλλάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:28 Ο Lorien έγραψε: #204 06-09-07 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Click για ανάπτυξη... Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Ο iJohnnyCash: #205 06-09-07 23:34 Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:16 Η roumana έγραψε: #206 07-09-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... βρηκα κατι αποθεματα σε ενα αεροδρομιο αν θυμαμαι καλα, σε διπλη τιμη βεβαια, και μετα βρηκα το αφρολουτρο στα χοντος... τρελα ειναι! Click για ανάπτυξη... Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Ο iJohnnyCash: #205 06-09-07 23:34 Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:16 Η roumana έγραψε: #206 07-09-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την Pi από Givenchy, δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, αλλά και την echo από davidoff Ειδικά από την Pi είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ορίστε και μια φωτογραφία από την καθεμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:16 Η roumana έγραψε: #206 07-09-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: απο τα αγαπημενα μου... αν και πλεον δε μπορω πια να το μυρισω... Click για ανάπτυξη... Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demon Νεοφερμένο μέλος Ο demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο demon έγραψε: #207 07-09-07 21:24 Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joop και πιο παλιά Van Gils. Επίσης ακόμα πιο παλιά είχα δοκιμάσει την Brut αλλά δε μου άρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:34 Η Giovanna έγραψε: #208 07-09-07 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Γιατι δε μπορεις να το μυρισεις ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από roumana: Η μυρουδια της κολόνιας μένει τυπωμένη στην μνήμη και συνδέεται με άτομα, γεγονότα και συναισθήματα που ένιωθες την περίοδο που την φορούσες. Εμένα μου συμβαίνει να μην μπορω να μυρισω κολόνιες που φορούσα σε περιόδους που δεν περνούσα και τόσο καλά ή μου θυμίζουν άτομα που δεν θέλω... Επίσης αν φορώ πολλούς μήνες την ίδια κολόνια η μύτη την συνηθίζει και μετά δεν την νιώθω... Click για ανάπτυξη... σου απανταει η ρουμανα αντι για μενα... μου θυμιζει ανθρωπους που δε θελω τωρα να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:50 Η Nana έγραψε: #209 08-09-07 11:50 Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2007 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιά έβαζα καθημερινά κολόνια... Τώρα πια βάζω σπάνια και ο λόγος είναι (ο οποίος πάντα υπήρχε βέβαια, απλώς τώρα, αφού έχω ξεσυνηθίσει να φοράω κολόνια, δεν το θυμάμαι κιόλας) ότι έχω ανοσμία... (όποτε βάζω είναι: Lovely - Sarah Jessica Parker, Summer - Kenzo) Βέβαια θα μπροούσα να τη φοράω για τους άλλους, αλλά και πάλι... Βασικά όποτε φοράω πλέον το κάνω για το bf... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η underwater: #210 08-09-07 12:12 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγόρασα πριν λίγες μέρες το "LAMB" της Gwen Stefani. Ελαφρύ, αλλά και πιο "γυναικείο" από αυτά που συνήθιζα να φοράω. Falling in love. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:02 Η Εδάδ έγραψε: #211 08-09-07 13:02 Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Burberry πλέον και είμαι εξαρτημένη ps Μήπως ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω άρωμα από Ιντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:09 Η Corpse Bride: #212 08-09-07 13:09 strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
strawberrynet.com ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:49 Η Nana έγραψε: #213 08-09-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: strawberrynet.com ! Click για ανάπτυξη... Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:10 Ο weak and powerless: #214 08-09-07 15:10 ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ck be, ck one και μια sergio tacchini... όχι ταυτόχρονα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:15 Η Corpse Bride: #215 08-09-07 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nana: Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Σε πόσο καιρό περίπου σου τα στέλνουν? Sorry για το off-topic Click για ανάπτυξη... Εχω παρει κατι απειρα μεικ απ κ ενυδατικες..ολα σωστα. Η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλυτερη κι απο οταν τα χοντοειδη κανουν το 50% τους. Αρωμα πηρα μια φορα και εμεινα ευχαριστημενη, αν και καθυστερει λιγο περισσοτερο η παραδοση απο τα υπολοιπα πραγματα (ενυδατικες/μακιγιαζ/ιστοριες πανε 4-8 μερες, ενω τα αρωματα αναλογα με τη διαθεσιμοτητα κι επειδη τα στελνουν με αλλο πακετακι μπορει να φτασουν και 15 εργασιμες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:38 Η Angie_Ann: #216 08-09-07 15:38 este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
este laude blue η κάτι τέτοιο. Είναο αρκετά ωραίο και μου το πήρανε δώρο. Πάντως δεν αγοράζω ποτέ κολώνια άνω των 15 ευρώ. Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο truffinho: #217 08-09-07 15:51 Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Crave του Κάλβιν Κλάιν και Aqua της Μπούλγκαρι Η αγαπημένη μου είναι η Yankee Special 1999, η οποία δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα και η τιμή της είναι στα 160 δολάρια τα 50 mL. Αστα να πάνε... Όπως είναι φυσικό δεν την αγόρασα ποτέ. Μόνο τη δοκίμασα κάποτε και έπαθα κοκομπλόκο που λένε και στο χωριό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:13 Ο Bill έγραψε: #218 08-09-07 18:13 Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades taketrance Scandal AggelikiGr ROM32 Kate1914 American Economist Unboxholics Ilikntas charmander Sosstoss Varus touvlo rafaela11 camil KaterinaL GeorgePap2003 Paragontas7000 johnsala Searching Natsuko Vera many of Filip Drscientist abyssiniancat fockos Μήτσος10 Εριφύλη Dr. Gl. Luminous Entropy24 iew aris65 Joji Luludaki SlimShady giannhs2001 Wonderkid pistoli Ilma Πουπουλίνα A350 globglogabgalab chester20080 Libertus theodle J.Cameron fmarulezkd Paladin synthnightingale Ωρορα bboys jj! marww Arianara S3 bibliofagos fourkaki Fernando_A Ariana2018 phleidhs Abiogenesis Wanda Requiem Scarface21 Helen06 Ranger Δροσουλίτης Maria_Xagorari Eliza User2350 tslef8 ougka pougka Viedo Εχέμυθη sophiaa Stelios725 Mt73 i11i1i1i1ii1i1i Tsixris Essens johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αγαπημενη μου ειναι η hugo boss energise.Φοραω και την armani code . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Ο Dark_kronos: #219 08-09-07 18:15 Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω παλι πινω της μπυριστες μου και εχω και τζαπα κολονια... Περα απο την πλακα, δεν βαζω κολονια αλλα το after shave μου μυριζει αρκετα εντονα για να κανει την ιδια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:26 Η Εδάδ έγραψε: #220 08-09-07 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ένα αρωματισμένο νερό είναι... Click για ανάπτυξη... Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται! Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ! Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα (με την καλή την έννοια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.