Υπαρχει καποιο αρωμα που σας κολαζει?
Κατα την γνωμη μου το αρωμα λεει πολλα για εναν ανθρωπο και μπορει να προκαλεσει πολλα ερωτικα συναισθηματα...
Εγω λατρευω να φοραω το Angel
και
με τρελαινει η μυρωδια του αντρικου Issey Miyaki το καλσσικο ομως οχι το μπλε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ένα από τα κολλήματα μου είναι τα αρώματα!
Τρελαίνομαι όταν ο άλλος φοράει ένα άρωμα που να του πηγαίνει! Κολλάζομαι! lol
το Issey Miyaki είναι από τα αγαπημένα μου και μένα!
Οσον αφορά τον εαυτό μου....
έχω στο μπάνιο μου γύρω στα.... 25 αρώματα που εναλλάσω ανάλογα την εποχή (πιο βαρύ το χειμώνα πιο δροσερό και φρουτένιο το καλοκαίρι) και φυσικά ανάλογα και τη διάθεση μου και τι.... θέλω να εκπέμπω σε όσους με μυρίζουν....
Πιο δροσερό σε καθημερινή βάση.... πιο πικάντικα αρώματα για πιο προσωπικές καταστάσεις

Τώρα το καλοκαίρι φοράω πολύ το GUCCI RUSH II για πικάντικο και το EMPORIO ARMANI WHITE για δροσερό καθημερινό 8)
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

deep water ή cool water? με μπέρδεψες τώρα....Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Εγώ έχω μια deep water του davidoff λέει άγρια σαν κολώνια. Απο γυναικιες δεν θυμάμε ονόματα απλά να είναι ελαφρια!
γιατί η cool water... λέει πααααααααρα πολλά!!
Vkey
Επιφανές μέλος

Για γυναικεία εναλλάζω Hypnotic Poison - Dolce vita- J'adore του Christian Dior...Ενώ έχω φάει κόλλημα με το Surrender της Avon...To οποίο έχει γίνει σήμα κατατεθέν μου 8)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

τι γυναικια aqua di gio το χεις δοκιμασει? πολυ καλο και ελαφρυΑρχική Δημοσίευση από crazyhelen :Σε γενικές γραμμές αποφεύγω τα γυναικεία αρώματα γιατί τα θεωρώ βαριά. Προτιμώ τα αντρικά με μεγάλη λατρεία στην AQUA di GIO, και στην DONE του Chr. Dior.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :deep water ή cool water? με μπέρδεψες τώρα....
γιατί η cool water... λέει πααααααααρα πολλά!!
H deep water είναι καινουργια απο τον davidoff υπάρχει και η cool water. Και οι 2 είναι φοβερες
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gilie :τι γυναικια aqua di gio το χεις δοκιμασει? πολυ καλο και ελαφρυ
Ποτέ δεν είναι αργά! Thanks!
Scandal
Διαχειριστής

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Στα Hondos/Attica/Beauty Shop, 50% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μώρε δεν μου έχει τύχει ποτέ να υπάρχει μπόχα, απλά εμένα με ενοχλεί και η παραμικρή μυρωδιά (δεν εννοώ και άρωμα, είπαμε!) ενώ άλλη δεν θα την "έπιανε" καν...![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ευτυχώς σε αυτό δεν είμαι καθόλου δύσκολη! Δύσκολα θα βρω αντρικό άρωμα που δεν μου αρέσει! Τα περισσότερα μου αρέσουν και μάλιστα το βρίσκω πολύ σέξι να φοράει κάποιος άρωμα!
Το κακό με εσάς τις γυναίκες είναι οτι φοράτε ακόμα και αντρικά αρώματα...με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις άκρη ποιο είναι αντρικό και πιο γυναικείο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.