Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.

30-12-22

12:31
- Παιδί . φέρε ένα λουκούμι στο παιδί !
- έφθασεεεειι

- έφθασεεεειι

Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

26-09-23

14:19
Αγαπημένες σας ατάκες απο Ελληνικές και Ξένες ταινίες!
"The horror, the horror"
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

30-09-23

04:08
Αγαπημένες σας ατάκες απο Ελληνικές και Ξένες ταινίες!
-"Tell me the truth!"
-"You can't handle the truth."
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

24-10-23

15:41
-Επαίζα κορόνα - γράμματα την ζωή μου...
-Τα νομίσματα της χούντας είχαν πουλί και όχι κορόνα
- Και τι ήθελες να πώ "Επαίζα την ζωή μου πουλί - γράμματα";
-Τα νομίσματα της χούντας είχαν πουλί και όχι κορόνα
- Και τι ήθελες να πώ "Επαίζα την ζωή μου πουλί - γράμματα";
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

29-10-23

18:53
Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

29-10-23

18:56
Έλα ρε γιατί το κόψανε εκεί που θα άρχιζε και τις ψηλές.
Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη![]()

90s ποιότητα!!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

29-10-23

18:59
Η αλήθεια είναι μετά η κατάσταση είναι θεϊκά έξαλληΈλα ρε γιατί το κόψανε εκεί που θα άρχιζε και τις ψηλές.
90s ποιότητα!!

"ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥΥΥ "
Αγνές εποχές, αθώες

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

29-10-23

19:40
Ανεπαναληπτος ελληνικος κινηματογραφος
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

29-10-23

21:35
Drei Glässer
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

23-04-25

16:16
Έλα ρε 🥹 Ο γλυκός μου ο Τσάρλι.. παιδάκι ήμουν όταν το έβλεπα τότε, στο ΕΤ1. Είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου για το θάνατο του.
Six feet under

Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.

23-04-25

19:32
"Τους ανθρώπους τους βλέπω, τους λογικούς δεν βλέπω"... (Στάθης Ψάλτης)

KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

23-04-25

19:46
Παιδαρε , Χελι μου εσυ !!!!
Καταραμενα Στρουμφακια !!!
Καταραμενα Στρουμφακια !!!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

23-04-25

23:29
Δεσποινίς μου, μπρος στο καρέ σας χάνω το χρώμα μου!Παιδαρε , Χελι μου εσυ !!!!

KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

23-04-25

23:52
Χαχα , ο αλλος ο μαλακας σε ολη τη ταινια ετρωγε !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.