Κορυφαίες ατάκες από ταινίες / σειρές

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
-Επαίζα κορόνα - γράμματα την ζωή μου...
-Τα νομίσματα της χούντας είχαν πουλί και όχι κορόνα
- Και τι ήθελες να πώ "Επαίζα την ζωή μου πουλί - γράμματα";

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη 🤣

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Έλα ρε γιατί το κόψανε εκεί που θα άρχιζε και τις ψηλές. :lol:
90s ποιότητα!!
Η αλήθεια είναι μετά η κατάσταση είναι θεϊκά έξαλλη 🤣

"ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥΥΥ "

Αγνές εποχές, αθώες 🤣

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.
Ανεπαναληπτος ελληνικος κινηματογραφος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.
Έλα ρε 🥹 Ο γλυκός μου ο Τσάρλι.. παιδάκι ήμουν όταν το έβλεπα τότε, στο ΕΤ1. Είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου για το θάνατο του.

Six feet under

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.
"Τους ανθρώπους τους βλέπω, τους λογικούς δεν βλέπω"... (Στάθης Ψάλτης)😁

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.
Παιδαρε , Χελι μου εσυ !!!!

Καταραμενα Στρουμφακια !!!

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια