Κουβεντούλα για μαγειρική και δίαιτα

Πεντανοστιμα .
IMG_20250211_154209.jpg
σε παρακαλω πες μου οτι ειναι ψωμακια οι βασεις και οχι μανιταρια :popeanim:

σε παρακαλω πες μου οτι ειναι ψωμακια οι βασεις και οχι μανιταρια :popeanim:
Δεν έχεις φάει τέτοια σε γιορτές στα τραπέζια ή σε ταβέρνα; Είναι γεμιστά μανιτάρια με σάλτσα ντομάτας, τυρί, αλλάντικα ή με άλλη εκδοχή. Αν τρως μανιτάρια, θα σου αρέσουν.

Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πολύσπορα και τα υγιεινά και καλά. Αφού θες πίτσα, φάε μια πίτσα το μήνα, το δίμηνο, να σου φύγει ο καημός. Πολύ τα σιχαίνομαι αυτά τα δήθεν μη παχυντικά.

IMG_6021.jpeg

IMG_6023.jpeg

Εμφανισιακά δεν λέει και τίποτα απλά την ανέβασα for the record.

Μην αρχίσετε τώρα τα σαν την πίτσα με τα ζουμιά και τα λίπη δεν έχει, προφανώς, το ανέβασα για άλλο σκοπό. :beee:

Πρωτεΐνη απο που ;Βιολογικά ;
Ευχαριστημένη ;

Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πολύσπορα και τα υγιεινά και καλά. Αφού θες πίτσα, φάε μια πίτσα το μήνα, το δίμηνο, να σου φύγει ο καημός. Πολύ τα σιχαίνομαι αυτά τα δήθεν μη παχυντικά.
Μα αυτό είναι το θέμα, πως αυτά δεν τα τρώω μια φορά το μήνα, αλλά κάθε μέρα. Γιατί κανείς που χτίζει σώμα να μην τρώει νόστιμες εναλλακτικές με πολλή πρωτεΐνη και να υποφέρει με βραστό κοτόπουλο και λάχανα; δεν μπορώ να υποφέρω έτσι γιαυτό και κάνω αυτά που μου αρέσουν σε εκδοχές με πολλή πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Αν δείς τα macros, θα καταλάβεις πως μόνο δήθεν δεν είναι.
Πίτσα και junk έτσι κι αλλιώς τρώω, δεν αντικαθίστανται απο αυτές τις εκδοχές.

Πρωτεΐνη απο που ;Βιολογικά ;
Ευχαριστημένη ;
Απο skroutz την παραγγέλνω την συγκεκριμένη την έχω μόνο για μαγειρική και δεν την αλλάζω είναι φοβερή!

Απο skroutz την παραγγέλνω την συγκεκριμένη την έχω μόνο για μαγειρική και δεν την αλλάζω είναι φοβερή!

Ευχαριστώ ! Θα την δείξω στον ενδοκρινολόγο μου κι αν την εγκρίνει θα την δοκιμάσω για αλλαγή !

Έτσι ειναι.

Δεν πρόκειται να πάς σε κανέναν σοβαρό coach να σε αναλάβει για 4-5 μηνες ώστε να έχεις την δυνατότερη απωλεια λίπους που μπορείς και ταυτοχρονα την μηδενική και ισως λίγη μυική ανάπτυξη και να σε ταϊζει παξιμάδια με τυριά κάθε μερα.

ta αποτελέσματα στο 19'.

και να σε ταϊζει παξιμάδια με τυριά κάθε μερα.
20 γραμμάρια πρωτεϊνης είχε το κάθε ένα. Και λαμβάνω καθημερινά 110 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος πριν αναπαράξεις άκριτα αυτά που λένε οι άλλοι aka παξιμαδι με τυρί.

20 γραμμάρια πρωτεϊνης είχε το κάθε ένα. Και λαμβάνω καθημερινά 110 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος πριν αναπαράξεις άκριτα αυτά που λένε οι άλλοι aka παξιμαδι με τυρί.

Δεν τα γράφω άκριτα... απλά σ λέω πως αν θέλεις να κάνεις δουλειά τις φιτ πίτσες και καρμπονάρες
που διαφημιζουν οι influencers που κάνουν γυμναστικη καμια 10αρια χρόνια και διατροφή θα πρέπει να τις βάλεις λίγο στην άκρη.

Τωρα αν θές απλά να χάσεις κιλά οκ γινεται και έτσι.

Δεν τα γράφω άκριτα... απλά σ λέω πως αν θέλεις να κάνεις δουλειά τις φιτ πίτσες και καρμπονάρες
που διαφημιζουν οι influencers που κάνουν γυμναστικη καμια 10αρια χρόνια και διατροφή θα πρέπει να τις βάλεις λίγο στην άκρη.
Ποιούς influencers? δεν έχω καν σοσιαλ
είδες την συνταγή που έβαλα; Πες μου που διαφωνείς.

Σε σπουδαγμένο κλινικό διατροφολόγο ή γιατρό πάμε, όχι σε coach μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Έχουν καταστρέψει παιδιά όλοι αυτοί, παράλληλα και με τους άσχετους που βρίσκονται μέσα στα γυμναστήρια και τα βάζουν να σηκώνουν τεράστια βάρη χωρίς προηγούμενη ενδυνάμωση.

Οι περισσότεροι μέχρι τα 30 τους, καταλήγουν με σοβαρά προβλήματα στη μέση γόνατα και στη σπονδυλική στήλη.
Στον νευροχειρουργό που επισκέπτομαι κάθε χρόνο για τον δικό μου επανέλεγχο στη μέση, βλέπω όλο και περισσότερα νέα παιδιά με κήλες και αλλοιώσεις μεσοσπονδυλίων ..

Οι περισσότεροι που ακουν σε τοσα σοβαρά θέματα coach καταλήγουν με θέματα στο συκώτι , στο ήπαρ από όλα αυτά τα χορηγούμενα σκευάσματα που πλασάρονται xωρις να εχουν παρει έγκριση και πιστοποιήσεις .

Ποιούς influencers? δεν έχω καν σοσιαλ
είδες την συνταγή που έβαλα; Πες μου που διαφωνείς.

Συνήθως οι influencers διαφημιζουν τύπου "μακαρόνια με κοτοπουλο και κρεμα γαλακτος" για βράδυ και μου κάνει εντύπωση πως νομιζουν οτι κάνουν διατροφή.

Η συνταγή ειναι εντάξει αλλα δές και το βίντεο που ανέβασα και θα σ λυθούν αρκετές απορίες.

Είναι πιο πολύ τύπου ευέλικτη διατροφή....

Μπορεις να παιξεις μπάλα με κοτοπουλο κάνοντας σάλτσες (χωρις ζάχαρη) και να το νοστιμέψεις χωρις να υποφέρεις όπως γράφεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε σπουδαγμένο κλινικό διατροφολόγο ή γιατρό πάμε, όχι σε coach μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Έχουν καταστρέψει παιδιά όλοι αυτοί, παράλληλα και με τους άσχετους που βρίσκονται μέσα στα γυμναστήρια και τα βάζουν να σηκώνουν τεράστια βάρη χωρίς προηγούμενη ενδυνάμωση.

Οι περισσότεροι μέχρι τα 30 τους, καταλήγουν με σοβαρά προβλήματα στη μέση γόνατα και στη σπονδυλική στήλη.
Στον νευροχειρουργό που επισκέπτομαι κάθε χρόνο για τον δικό μου επανέλεγχο στη μέση, βλέπω όλο και περισσότερα νέα παιδιά με κήλες και αλλοιώσεις μεσοσπονδυλίων ..

Οι περισσότεροι που ακουν σε τοσα σοβαρά θέματα coach καταλήγουν με θέματα στο συκώτι , στο ήπαρ από όλα αυτά τα χορηγούμενα σκευάσματα που πλασάρονται xωρις να εχουν παρει έγκριση και πιστοποιήσεις .

Όλοι ειναι άσχετοι... μόνο το δικό σου το team απο γυμναστές - ενδοκρινολογους και νευροχειρουργους έχει μεινει στη Γη πάνω να μας σώσει Μαργαρίτα. Νταξει το χουμε καταλάβει... τα ξέρετε όλα εσείς.

Οποιοσδήποτε μπορει να έχει μια κήλη και να μην οφείλεται στα βάρη αλλα τι να κατσω να συζητησηω θα αρχισεις παλι τα δικά σου...

Η συνταγή ειναι εντάξει αλλα δές και το βίντεο που ανέβασα και θα σ λυθούν αρκετές απορίες.
Σε ευχαριστώ για το βίντεο Πάνθηρα, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι, αλλά θα το εκτιμούσα αν δεν έβγαζες αυθαίρετα συμπεράσματα για το πως κι απο που ενημερώνεται ο κάθε ένας για την διατροφή του και να ειρωνεύεσαι.

Ευτυχώς 2 άτομα τρεφόμαστε ετσι -ο ένας εκ των οποίων 90kg, οχι σε λίπος- δεν έχουμε κανένα θέμα. Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια έχω δεί τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο σώμα μου σε σχέση με τότε που έτρωγα βραστά κοτόπουλα και βρώμη και είχα σκυλοβαρεθεί και ήμουν διατροφικά μίζερη και λυσσούσα να ερθει το cheat meal.

Δοκίμασε κι εσύ τα πιτσάκια, θα με θυμηθείς.

Μια χαρά πρωτεινικό σνακ είναι και ας μην προορίζεται για μοντέλο . όλα ειναι θέμα macros οπως είπες

Σε ευχαριστώ για το βίντεο Πάνθηρα, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι, αλλά θα το εκτιμούσα αν δεν έβγαζες αυθαίρετα συμπεράσματα για το πως κι απο που ενημερώνεται ο κάθε ένας για την διατροφή του και να ειρωνεύεσαι.

Ευτυχώς 2 άτομα τρεφόμαστε ετσι -ο ένας εκ των οποίων 90kg, οχι σε λίπος- δεν έχουμε κανένα θέμα. Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια έχω δεί τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο σώμα μου σε σχέση με τότε που έτρωγα βραστά κοτόπουλα και βρώμη και είχα σκυλοβαρεθεί και ήμουν διατροφικά μίζερη και λυσσούσα να ερθει το cheat meal.

Δοκίμασε κι εσύ τα πιτσάκια, θα με θυμηθείς.

Kαι εγω ξέρω άνθρωπο που τρώει κάθε μέρα πιτσες και πάει γυμναστήριο και ειναι στο 12% ποσοστό λίπους με μυικότητα και κοιλιακους.... και μας "κοροιδευει"

το θέμα δεν ειναι τι αρέσει σε αυτούς που γονιδιακά ειναι ιδιαίτεροι το θέμα ειναι πως αν σου έρθει ένας άνθρωπος με κοιλιτσα και θέλει αποτέλεσμα σε 4-5 μήνες σίγουρα δεν θα τον ταίζεις κάθε μέρα πίτσες με τυριά και σάλτσες με ζάχαρη.

Δεν εχω δει κανέναν σας απο αυτους που λές οπότε οχι δεν θα κατσω να κάνω τη κουβεντα που έκανα πριν χρονια εδώ με άτομα που απλά τα έλεγαν για να τα πούν.

Με πίτσες - ψωμιά - κριτσίνια λάτι απο υο φούρνο και τυριά και σάλτσες διατροφή δεν κάνεις. Λυπάμαι. Αν ειναι να το κάνεις κάντο σωστά για 4-5 μήνες και θα δεις στο τέλος τα αποτελέσματα.

Δοκιμασε και αυτος να κάνει... και η διατροφολογος που πηγαινε του λεγε μαλακίες....

Όλοι ειναι άσχετοι... μόνο το δικό σου το team απο γυμναστές - ενδοκρινολογους και νευροχειρουργους έχει μεινει στη Γη πάνω να μας σώσει Μαργαρίτα. Νταξει το χουμε καταλάβει... τα ξέρετε όλα εσείς.

Οποιοσδήποτε μπορει να έχει μια κήλη και να μην οφείλεται στα βάρη αλλα τι να κατσω να συζητησηω θα αρχισεις παλι τα δικά σου...
Ξεφεύγεις και για άλλη μια φορά, δεν καταλαβαίνεις.
Ναι, πάνθηρά μου όπως το είπες .... όπου δεν ξέρω , δηλαδή δεν έχω σπουδάσει και εμπιστεύομαι γιατρούς και διατροφολόγους, και όχι τον καθένα που έχει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο και το παίζει coach.

Ειλικρινά, πες μου πού είναι το παράλογο στο ότι ένας νοήμων και υπεύθυνος άνθρωπος, που φροντίζει την υγεία του εμπιστεύεται επιστήμονες;
Είμαι εδώ να σε ακούσω χωρίς αστοχες παρεμβάσεις επειδή τόλμησα και ειπα στην αμαρελια οτι θα ρωτησω τον γιατρο μου και οχι τον ασχετο ...
Απο την μια τους βρίζεται και απο την αλλη τους προβάλλεται ρε σεις :lol:
Τώρα, αν εσύ είσαι και γιατρός και ενδοκρινολόγος και διατροφολόγος και ακυρώνεις τους επιστήμονες, τότε έχεις δίκιο τι να συζητήσουμε.

Όλα είναι macros.
Από κει και πέρα ο κάθε ένας διαλέγει πως θα τα πάρει.
Δεν θα εξηγήσουμε αυτονόητα πράγματα.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Όλα είναι macros.
Από κει και πέρα ο κάθε ένας διαλέγει πως θα τα πάρει.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Όχι δεν ειναι όλα μάκρος επειδή εσυ δεν έχεις την πειθαρχία να κάνεις μια σοβαρή διατροφή και δεν θέλεις να ζοριστείς και εισαι καλομαθημένη μη σου λείψει το τζάνκ για... 4 μηνες!!!

Και μπορει εσυ να φυγεις γιατι έτσι κάνεις πάντα αλλά εγω θα το γρ'άψω να μείνει εδω γιατι μας παρακολουθούν και άλλοι.

Ειναι άσχετος όποιος νομιζει οτι ο οργανισμος επεξεργάζεται με τον ίδιο τρόπο την άλιπη πρωτεϊνη με την πρωτεϊνη απο το ψωμί ή τη σοκολάτα ξερω γω οση και αν ε΄χει η τελευταια.

Αν ειναι έτσι θα τρεφόμασταν ολη μερα με σοκολάτες και θα πίναμε και 1 λίτρο ασπράδι στη καθισιά μας για να πάρουμε μολις 500 θερμιδες και 100γρ πρωτεϊνης μονο απ αυτο και τα υπολοιπα απο σοκολάτες.

Καταλαβες τωρα γιατι ειρωνευομαι γιατι σε ξέρω οτι θα γράψεις τα δικά σου κ μόλις σου πεί κάποιος οτι δεν έχεις δίκιο, μετά θα φυγεις κιόλας στραβωμένη.

Ξεφεύγεις και για άλλη μια φορά, δεν καταλαβαίνεις.
Ναι, πάνθηρά μου όπως το είπες .... όπου δεν ξέρω , δηλαδή δεν έχω σπουδάσει και εμπιστεύομαι γιατρούς και διατροφολόγους, και όχι τον καθένα που έχει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο και το παίζει coach.

Ειλικρινά, πες μου πού είναι το παράλογο στο ότι ένας νοήμων και υπεύθυνος άνθρωπος, που φροντίζει την υγεία του εμπιστεύεται επιστήμονες;
Είμαι εδώ να σε ακούσω χωρίς αστοχες παρεμβάσεις επειδή τόλμησα και ειπα στην αμαρελια οτι θα ρωτησω τον γιατρο μου και οχι τον ασχετο ...
Απο την μια τους βρίζεται και απο την αλλη τους προβάλλεται ρε σεις :lol:
Τώρα, αν εσύ είσαι και γιατρός και ενδοκρινολόγος και διατροφολόγος και ακυρώνεις τους επιστήμονες, τότε έχεις δίκιο τι να συζητήσουμε.

Προς θεού είπα κάτι τέτοιο ; το δικο σου το team να ειναι καλά.... που ειναι η ελίτ των επιστημόνων.

Για να εξηγήσει κάποιος πρέπει να ξέρει....

Και επειδη κ εγω δεν έχω ορεξη να ανεβάζω τα αυτονόητα όποιος θέλει ας ψάξει

Αυτο που είπες πάντως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.... Not all the macros are same.

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-03-28 111440.png

Τελευταία επεξεργασία:
Προς θεού είπα κάτι τέτοιο ; το δικο σου το team να ειναι καλά.... που ειναι η ελίτ των επιστημόνων.
Φιλάκια:P που θα μου μιλησεις για προβολες... :lol: :lol: :lol:

Απο εδω και περα εκτός απο γκουρού των σχέσεων λαμβάνεις και τον τίτλο του πολυεργαλείου - επιστήμονα :lol::lol::lol:
Αδικησε στο πα ,πήγαινε κανε καναλι δεν με ακους ,τιποτα παραπάνω δεν εχουν ολοι αυτοί :P,ουτε μια πρωτεινη η χριστιανή δεν τολμάω να ζητήσω εδω μέσα,ολο με μαλώνεις :( :bye2::bye2::bye2:

Τελευταία επεξεργασία:
Back