Η περίπτωση που περιγράφεις αποτελεί εξαίρεση.
Η αρχική μου απορία είναι για ποιο λόγο συγκατοικουσες με γυναίκες? Αν βρισκόσουν σε εστία, κανονικά από ότι γνωρίζω θα σε εβαζαν να συγκατοικησεις με άτομα του ιδίου φύλου. Τώρα, αν είχες δικό σου σπίτι, πάλι το βρίσκω περίεργο γυναίκες να θέλουν να συγκατοικησουν με άντρες.
Απο την άλλη, αφού έχεις πάει με όσες πηγες διαφορετικής εθνοτητας, νιώθεις ας πούμε ότι κατάλαβες τις γυναίκες? Οτι έχεις την εμπειρία ζωής μιας ζωής?
Το όλο νόημα της αρχικής μου δημοσίευσης ήταν ότι δεν παίζει ρόλο ο αριθμός αλλά οι καταστάσεις. Δεν προσπαθώ να ακυρώσω τα λεγόμενα σου, απλά για έναν μέσο 26χρονο, ας πούμε μετρίου εμφανίσεως, ο οποίος σπουδαζει και δουλεύει παράλληλα (δεν τα παίρνει απο τους δικούς του), τελειώνει γύρω στα 24-25 τις σπουδές του, δεν είναι όλα τόσο εύκολα.
Ούτε μου λέει κάτι αν κάποιος έχει πάρει με τη σειρά γυναίκες από όλο τον κόσμο.
Μυρίζομαι την εμπειρία και την ωριμότητα ζως από χιλιόμετρα μακριά, δε χρειάζεται να μου μιλήσει κάποιος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Μαΐου 2020
Αυτό ήταν το point μου, ότι δεν ωριμάζουν τον άνθρωπο οι αριθμοί χωρίς την ύπαρξη ουσίας.