γκουχ γκουχ...θα πνιγω η γυναικα!
νεξττττττττττττττ!![]()
Δηλαδη υπάρχει ένα ανωτερο οριο; Μεχρι τοσα οκ, αλλιώς γκουχ γκουχ;

Σημείωση συντονιστή: Έγινε split από το θέμα "Με πόσους έχετε κάνει σεξ;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Δηλαδη υπάρχει ένα ανωτερο οριο; Μεχρι τοσα οκ, αλλιώς γκουχ γκουχ;![]()
Ο καθενας εχει τα δικα του ορια!
Η απαντηση μου αφορουσε καθαρα εμενα προσωπικα και δεν εννοουσα τιποτα αλλο, παρα το οτι δεν θα εδινα ακριβη αριθμο σε μια τετοια ερωτηση! Προτιμησα να κανω πλακα και να παω στην επομενη ερωτηση!(με το νεξτ, που εγραψα....εννοουσα next question!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο καθενας εχει τα δικα του ορια!
Η απαντηση μου αφορουσε καθαρα εμενα προσωπικα και δεν εννοουσα τιποτα αλλο, παρα το οτι δεν θα εδινα ακριβη αριθμο σε μια τετοια ερωτηση! Προτιμησα να κανω πλακα και να παω στην επομενη ερωτηση!(με το νεξτ, που εγραψα....εννοουσα next question!)
Πάντως πάρα πολλοί έδωσαν ακριβή αριθμό, κι εγώ άλλωστε περίπου είπα
Neraida
Επιφανές μέλος

Απλα εγω επελεξα να κανω πλακα με ενα τετοιο θεμα, γιατι απλα δε θα εγραφα, ελεγα κατι τετοιο δημοσιως..
Δεν κρινω ουτε εσενα, ουτε και καποιον αλλο, που εδωσαν καποιο νουμερο...Ουτε καν με αφορα εαν αυτο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ή οχι...
Εν ολιγοις...δεν αναφερθηκα σε σενα με απαξιωτικο τροπο...δεν αναφερθηκα καν!!!
Αλλες γκουτ!

Απλα εγω επελεξα να κανω πλακα με ενα τετοιο θεμα, γιατι απλα δε θα εγραφα, ελεγα κατι τετοιο δημοσιως..
Εκφράσου ελεύθερα, στο Ιντερνετ είσαι, με νικ νειμ. Ποιος θα καταλάβει ποιά είσαι;
Neraida
Επιφανές μέλος

Εκφράσου ελεύθερα, στο Ιντερνετ είσαι, με νικ νειμ. Ποιος θα καταλάβει ποιά είσαι;
Μα για μενα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο...
Δεν εχει σημασια ποιος θα με καταλαβει ή οχι...
Αυτο ειναι ενα θεμα το οποιο δεν εχω συζητησει ουτε με την κολλητη μου...Δεν αφορα κανεναν αλλο, παρα εμενα και μονο...
Δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να συζηταω τοσο προσωπικα θεματα και δη σε ενα φορουμ..
Προτιμω να κανω χιουμορακι (παρεξηγησιμο μεν..αλλα!

Δεν ειναι και τοσο δυσνοητο αυτο που γραφω..ραιτ?

(και ειμαστε και οφφ!

Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

**Γιώργος ψάχνει το μαστίγιο που έχει στο πατάρι του για τέτοιες περιπτώσειςκαι ειμαστε και οφφ!![]()

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Μπορώ να απάντησω και με δεκαδικό αριθμό ή μόνο με ακέραιο;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Συγκεντρωθείτε ρε.

(memo: να θυμηθώ να ρίξω σκούπιζμα

Neraida
Επιφανές μέλος

**Γιώργος ψάχνει το μαστίγιο που έχει στο πατάρι του για τέτοιες περιπτώσεις
![]()
εσυ σουτ!!!!!!!!!

Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

0101000100101010110010010010001000111101010010100101011110Και στο δυαδικό αν είσαι κομπιουτεράς.![]()
0100100100101010111101010010010111101010101010001
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

και εσυ circadian με τοσες?0101000100101010110010010010001000111101010010100101011110
0100100100101010111101010010010111101010101010001
τι συμπτωση!και εγω!!!!
Klaus
Διάσημο μέλος

και εσυ circadian με τοσες?
τι συμπτωση!και εγω!!!!
Με τόσες?

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Αυτο ειναι ενα θεμα το οποιο δεν εχω συζητησει ουτε με την κολλητη μου...Δεν αφορα κανεναν αλλο, παρα εμενα και μονο...
Αυτό είναι μάλλον σχετικό. Βλεπεις αλλό κόσμο φτιάχνουν
α) 100 που λένε ότι είχαν μόνο μία σεξουαλική επαφή στα 30 τους και το λένε αλήθεια
β) 100 που λένε ότι είχαν μόνο μία σεξουαλική επαφή στα 30 τους και το λένε ψέματα
γ) 100 που λένε ότι είχαν 50 σεξουαλικές γνωριμίες μέχρι τα 30 τους και το λένε αλήθεια
δ) 100 που λένε ότι είχαν 50 σεξουαλικές γνωριμίες μέχρι τα 30 τους και το λένε ψέματα
το ίδιο οπως αν υπήρχαν
ε) 100 που δεν θα μας έλεγαν με τίποτα ποσες σεξουαλικές γνωριμίες είχαν μεχρι τα τριάντα (ούτε μέχρι οποτεδήποτε

Το ζήτημα είναι ότι όλα τα παραπάνω διαβαζοντας τα εσύ νοιώθεις να σε αφορούν. Γιατι αποτελουν τον κόσμο μέσα στον οποίο κινείσαι. Κι η δική σου αποψη, λοιπόν, όποια κι άν ειναι μας αφορά, σε κάποιο ποσοστο, κι ας αφορά προσωπικές σου εμπειρίες. N'est pas?
Neraida
Επιφανές μέλος

Το ζήτημα είναι ότι όλα τα παραπάνω διαβαζοντας τα εσύ νοιώθεις να σε αφορούν. Γιατι αποτελουν τον κόσμο μέσα στον οποίο κινείσαι. Κι η δική σου αποψη, λοιπόν, όποια κι άν ειναι μας αφορά, σε κάποιο ποσοστο, κι ας αφορά προσωπικές σου εμπειρίες. N'est pas?
Εδω κανεις λαθος...διαβαζοντας τα λιγο με νοιαζουν εως καθολου...
Και εννοειται οτι θεωρω οτι τετοιου ειδους προσωπικες πληροφοριες δεν αφορουν κανεναν αλλο παρα εμενα..
Αλλωστε και σε μια δημοσκοπηση παιρνεις μερος γιατι το θες και οχι γιατι πρεπει...
Ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του...
Που εχεις διαβασει οτι ο αλλος καθοριζει τι σε αφορα και τι οχι, τι ειδους προσωπικα δεδομενα θα γνωστοποιησεις και ποια οχι?!
Μην τρελλαθουμε τελειως μεσημεριατικα!

Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α, εγώ εννοούσα τόσες μόνο για το 2008και εσυ circadian με τοσες?
τι συμπτωση!και εγω!!!!

(να το κλείσω καλύτερα, αρχίζει να μπάζει)
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Α, εγώ εννοούσα τόσες μόνο για το 2008
(να το κλείσω καλύτερα, αρχίζει να μπάζει)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- J.Cameron
- marww
- DimitraA.
- Joji
- User2350
- camil
- charmander
- Jocaste
- professor1
- sokliap
- giannhs2001
- MarcoReus
- me lene
- Memetchi
- panagiotis econ
- Εχέμυθη
- GoddamnRight
- Στελλα00
- Viedo
- edweimaste
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Κλημεντίνη
- Ace of Spades
- hirasawayui
- Trolling Stones
- fmarulezkd
- Unseen skygge
- Johnny15
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- Nickx
- orchidea
- kiyoshi
- Georgiapon25
- uni77
- Glorious12
- Έμμα
- Serotonin
- ioannaion
- gwgw_5
- Ryuzaki
- fretoe
- Πα.Κ
- Athens2002
- American Economist
- Eua5
- prinCess.
- SkyBlu
- chester20080
- grtt
- JohnGreek
- tsiobieman
- NightOwl
- GiorgosAsi
- eukleidhs1821
- italian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.