Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.729 μηνύματα.
Ποιο 8ωρο ;
Αυτό είναι μόνο στα χαρτιά. Πρακτικά 12ωρα δουλεύουμε οι περισσότεροι αν βάλεις μέσα κίνηση κτλπ.
Ωχ ναι μη μου το θυμίζεις.... Έβγαινα στο δρόμο στις 07.20 και επεστρεφα στις 17.00.... 10ωρακι ευκολο.
Αθήνα φίλε.... Αυτά έχει η Αθήνα.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
Δεν τα έχει μόνο η Αθήνα αυτά και όταν λέμε παραπάνω από 8ωρα δεν εννοούμε την μετακίνηση.....Ωχ ναι μη μου το θυμίζεις.... Έβγαινα στο δρόμο στις 07.20 και επεστρεφα στις 17.00.... 10ωρακι ευκολο.
Μιλάμε για 9ωρα και 10ωρα εργασίας ως υπάλληλοι και φυσικά χωρίς καμία παραπάνω αμοιβή....
Βάλε μετά και την μετακίνηση και σε εσάς σίγουρα είναι πολλές παραπάνω...
Από τότε που θυμάμαι το εαυτό μου ως ιδιωτική υπάλληλο ποτε δεν σχολούσα στο 8ωρο ...Ειδικα στα πρωτα μου χρόνια που τα ένσημα τα έβλεπες με το κυαλι....
Τώρα πάλι καλά...σου βάζουν τα μισά κάποια λαμογια ειδικά στην εστίαση...
Μόνο οταν δούλεψα ένα διάστημα στο δημόσιο το είχα αυτό...
Στον ιδιωτικό τομέα η λαμογια συνεχίζεται δυστυχώς...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.011 μηνύματα.
Ο λαός κάνει τις επαναστάσεις. Καμμία ξένη παρέμβαση ή στρατός. Αν δεν ήθελαν τον Μαδούρο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τον έδιωχναν. Κανένας δεν μένει στην εξουσία χωρίς λαϊκό έρεισμα.
Μλκ είναι αισχρό που υποστηρίζετε αυτό που έγινε στη Βενεζουέλα και δεν μιλάω για διεθνές δίκαιο και τέτοιες βλακείες που στην πράξη δεν υπήρξαν ποτέ. Αστικός αντικομμουνισμός χωρίς να έχουμε 1960 ξέρω γω.
Μλκ είναι αισχρό που υποστηρίζετε αυτό που έγινε στη Βενεζουέλα και δεν μιλάω για διεθνές δίκαιο και τέτοιες βλακείες που στην πράξη δεν υπήρξαν ποτέ. Αστικός αντικομμουνισμός χωρίς να έχουμε 1960 ξέρω γω.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.848 μηνύματα.
Μπορεί και για τη διακίνηση ναρκωτικών να προκαλούσε αποστροφή και γενικά σα φιγούρα είναι λίγο παραβατική.Μλκ είναι αισχρό που υποστηρίζετε αυτό που έγινε στη Βενεζουέλα και δεν μιλάω για διεθνές δίκαιο και τέτοιες βλακείες που στην πράξη δεν υπήρξαν ποτέ. Αστικός αντικομμουνισμός χωρίς να έχουμε 1960 ξέρω γω.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.179 μηνύματα.
Και δεν μπορείς να πεις και τίποτα γιατί θα σου πουν :Ωχ ναι μη μου το θυμίζεις.... Έβγαινα στο δρόμο στις 07.20 και επεστρεφα στις 17.00.... 10ωρακι ευκολο.
"Πρόβλημα σου κύριε ελεύθερη αγορά έχουμε εαν δεν σας εξυπηρετεί βρείτε κάτι πιο κοντά σας".
Και δυστυχώς θα έχουν και δίκιο.
Εαν δεν έχεις τρόπο να κάνεις παράλληλα ένα reskilling ή να παρατήσεις την εργασία σου και να σε στηρίξει κάποιος για ένα διάστημα μέχρι να κάνεις το reskilling και να βρεις κάτι καλύτερο την πάτησες.
Ειδικά εαν έχεις οικογένεια εκεί είσαι καταδικασμένος πλέον.
Τις προάλλες έβλεπα ένα post στο LinkedIn που ένας τυπάς μίλαγε για τις παροχές σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, και έλεγε πως τους επιτρέπουν να τρώνε στην δουλειά...και αυτό το παρουσίαζαν σαν έξτρα παροχή

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.729 μηνύματα.
Δεν τα έχει μόνο η Αθήνα αυτά και όταν λέμε παραπάνω από 8ωρα δεν εννοούμε την μετακίνηση.....
Μιλάμε για 9ωρα και 10ωρα εργασίας ως υπάλληλοι και φυσικά χωρίς καμία παραπάνω αμοιβή....
Βάλε μετά και την μετακίνηση και σε εσάς σίγουρα είναι πολλές παραπάνω...
Από τότε που θυμάμαι το εαυτό μου ως ιδιωτική υπάλληλο ποτε δεν σχολούσα στο 8ωρο ...Ειδικα στα πρωτα μου χρόνια που τα ένσημα τα έβλεπες με το κυαλι....
Τώρα πάλι καλά...σου βάζουν τα μισά κάποια λαμογια ειδικά στην εστίαση...
Μόνο οταν δούλεψα ένα διάστημα στο δημόσιο το είχα αυτό...
Στον ιδιωτικό τομέα η λαμογια συνεχίζεται δυστυχώς...
6 παρα... Τέταρτο... Εχω κλείσει κινητά... Εχω κλείσει εταιρικά... Και εχω κανει και hi 5 με τον σεκιουριτι ρε...
Έχει ακουστεί το παπ παπ από το αμάξι κ εχω βγει Αττική οδό!
Για αυτό επέλεξα την εταιρεία σας... Γιατί παιρνεις κινητό... Αμάξι... Κάθε παρασκευη meeting με τις φόρμες... αρχιδομπαλαρες κ αυτό είναι κάτι το οποίο το γ ο υ σ τ α ρ ω!
Δες τον άρχοντα λίγο στο Netwix!
Και τη Δευτέρα... Μη πλακωθειτε όλοι κ έρθετε κατά τις 10... Να παροθμε λίγο μπρος απο Τρίτη. .
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
Όταν έμεινα έγκυος το τότε αφεντικό μου (αιώνια του η μνήμη εκεί που είναι) ή γυναικα του καλύτερα όχι αυτός (αυτος ήταν ο "καλος" ) με έβγαζε σχεδόν καθημερινά να τρέχω σε εφορίες και ΙΚΑ....6 παρα... Τέταρτο... Εχω κλείσει κινητά... Εχω κλείσει εταιρικά... Και εχω κανει και hi 5 με τον σεκιουριτι ρε...
Έχει ακουστεί το παπ παπ από το αμάξι κ εχω βγει Αττική οδό!
Για αυτό επέλεξα την εταιρεία σας... Γιατί παιρνεις κινητό... Αμάξι... Κάθε παρασκευη meeting με τις φόρμες... αρχιδομπαλαρες κ αυτό είναι κάτι το οποίο το γ ο υ σ τ α ρ ω!
Δες τον άρχοντα λίγο στο Netwix!
Και τη Δευτέρα... Μη πλακωθειτε όλοι κ έρθετε κατά τις 10... Να παροθμε λίγο μπρος απο Τρίτη. .
Βλέπεις στα νιάτα μου οταν εργαζόμουν και σε ενα λογιστικό γραφείο(μια από τις πολλές δουλειές) ένα άτομο το είχες για την εφορία και ένα άτομο για το ΙΚΑ γιατί όλα γινόταν με παρουσία στο ανάλογο κατάστημα....
Ε από τότε που το έμαθαν όλος παραδόξως από τις μισθοδοσίες που είχα και τους πελάτες με τα επιδοτούμενα προγράμματα βρισκόμουν να πηγαίνω εγω σε εφορία να στηνοναι σε ουρές και μάλιστα να είμαι αναγκασμένη να κάνω υπομονή με τον κάθε κομπλεξικό εφοριακο γιατί βλέπεις εκπροσωπούσες και ενα λογιστικό γραφείο και δεν σε αφηνε να τους μιλησεις αναλογα ....
Δεν θα ξεχάσω ποτέ να είμαι όρθια 6μηνων να περιμένω μια γεροντοκορη συγνώμη θα το πω αγαμητη(όλοι έτσι την έλεγαν)να τυπώσει τα χαρτιά που κολουσαμε τότε στην τελευταία σελίδα των τιμολογίων για να τα κουβάλησω μετέπειτα και να τα πάω στον τύπο που τα τρυπουσε και να μην μου πει ένα κάθισε στην καρέκλα που είχε μπροστα της ....βλέπεις η κυρία έπρεπε να στο πει γιατί αν τολμούσε και καθόσουν από μόνη σου θα σε πρόσβαλε θαρρείς και την έφερε από το σπίτι της ....
Α να μην αδικήσουμε το αφεντικό μου ,για να πάω στην εφορία και να μην τα κουβαλάω μου έδωσε μαζί μου και το μικρό που είχαμε και έκανε πρακτική...
Άλλο βόδι εκεί στα τιμολογια ..Εσκαβε όλη μέρα....τρυπούσε τιμολόγια.....
με βλέπει έγκυο και να μην σηκώνεται από την καρέκλα του να κάνει την στοιχειώδες κίνηση να πάρει τα τιμολόγια....Αυτή ήταν φυσικά και η τελευταία φορά που εργάστηκα σε ιδιώτης.....
Όταν γύρισα σπίτι μου λέει ο συζηγος φεύγεις χθες τα αναλμαβνω όλα εγώ σε αυτούς του μαλακές δεν θα ξαναπάς....
Αυτό ήταν...
Πότε ξανά σε κανέναν...ούτε ιδιώτη ούτε δημόσιο δεν έσκιβα το κεφάλι....
Σαν να μου γύρισε μια βίδα....ανεχτηκα πολλά, δεν παραπονιομουν γιατι η αληθεια ειναι εμαθα παρα πολυ καλα μια δουλεια που μετεπειτα μου φανηκε πολυτιμη αλλά αυτό που πέρασα όταν έμεινα έγκυος είπα θα σας πατήσω...
Όταν παραιτήθηκα πήγα και μια βόλτα από την εφορία δήθεν για δουλειά,ξέχεσα την γεροντοκορη και τον άλλο τον κομπλεξικό τους πηγα και ένα κουτί γλυκά και το ευχαριστηθηκα ...
Και για να προλάβω κάποιους ούτε μας περίσευαν τα χρήματα ούτε τίποτα μάλιστα ήμασταν και χρεωμενοι ...
Δόξα το θεό όλα ομως μας ήρθαν βολικά και δεν έμεινα ούτε χωρίς δουλειά αλλά ήταν και η αφορμή να κάνω και εγώ το μεγάλο βήμα και να πάω να κάνω κάτι μόνη μου ...
Το ξέρω ακούγετε χαζό αλλά εμένα σε όλα μου τα μεγάλα βήματα είχα πιστη μέσα μου ....δεν θα μας αφήσει έτσι ελεγα ο παναγαθος .....
Τι μου θύμισες τώρα....όσα χρόνια και να περασουν αυτή τη συμπεριφορά δεν θα τη ξεχάσω ποτέ στις δημόσιες υπηρεσίες...
5 χρόνια ήμουν εκεί τους έφαγα με το κουτάλι...
Γι αυτο λέω για τους δημόσιους που παραπονιουνται....δουλέψτε στον ιδιωτικό τομέα να είστε αναγκασμένοι να τρεχεται σε εφορίες ΙΚΑ υποργεια να δείτε τι κομπλεξικός κόσμος είναι εκεί μέσα και μετά ας μιλήσουμε για 8ωρα και δουλειά, όχι κ@λ@βαρεμα
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.
Soon...
www.topontiki.gr
Βρήκε μέρα: Σύζυγος συμβούλου του Τραμπ ανέβασε χάρτη της Γροιλανδίας με τα χρώματα των ΗΠΑ, γράφοντας… «σύντομα» | topontiki.gr
Οι άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ έχουν πάθει… «παράκρουση μεγαλείου», κατά πως φαίνεται, μετά την επέμβαση στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.795 μηνύματα.
Κυριάκο, είναι ντροπή να στην λέει (και) ο Σαμαράς.
Σαμαράς σε Μητσοτάκη για Βενεζουέλα: «Οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι επιλεκτικές»
κλικ
Σε ανάρτησή του στα social media o πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι, οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι ούτε επιλεκτικές ούτε επικαλούνται κατά το δοκούν και με χρονική καθυστέρηση, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια θεμελιώδη παράμετρο της εξωτερικής πολιτικής.
Καληνύχτα Κυριάκο
Σαμαράς σε Μητσοτάκη για Βενεζουέλα: «Οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι επιλεκτικές»
κλικ
Σε ανάρτησή του στα social media o πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι, οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι ούτε επιλεκτικές ούτε επικαλούνται κατά το δοκούν και με χρονική καθυστέρηση, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια θεμελιώδη παράμετρο της εξωτερικής πολιτικής.
Καληνύχτα Κυριάκο
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.809 μηνύματα.
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
12 Χρονια vs 3 ωρες
Who Wins?
Who Wins?
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.784 μηνύματα.
Μήπως θες να πεις το έθνος; Ο "λαός" είναι εννοία των αριστερών, το έθνος είναι -υποτίθεται- έννοια των εθνικιστών.Ο λαός κάνει τις επαναστάσεις.
Σαν να ακούω κομμουνιστή και τα παραμύθια του. Κανένας λαός δεν ρίχνει τίποτα αν δεν πάρει ώθηση από κάπου. Ο λαός είναι για να κυβερνάται και δεν του πέφτει λόγος.Καμμία ξένη παρέμβαση ή στρατός. Αν δεν ήθελαν τον Μαδούρο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τον έδιωχναν. Κανένας δεν μένει στην εξουσία χωρίς λαϊκό έρεισμα.
Και τι πάει να πει, σοσιαληστή, ότι δεν έχουμε 1960; Τον κομμουνισμό θα τον αντιπαθούμε από τα τρίσβαθα της ψυχής μας όσο αντέξουμε να ζούμε. Γιατί είναι κατά της θρησκείας, γιατί προάγει την ισοπεδωτική ισότητα αντί των τάξεων (όπου ένας άξιος είναι το ίδιο με έναν ανάξιο, εμάς έξυπνος το ίδιο με έναν βλάκα κοκ) και γιατί γεννάει όλες τις ηλίθιες και άρρωστες ιδεολογίες που αποθεώνουν την πλέμπα και το περιθώριο.Μλκ είναι αισχρό που υποστηρίζετε αυτό που έγινε στη Βενεζουέλα και δεν μιλάω για διεθνές δίκαιο και τέτοιες βλακείες που στην πράξη δεν υπήρξαν ποτέ. Αστικός αντικομμουνισμός χωρίς να έχουμε 1960 ξέρω γω.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.177 μηνύματα.
Μας κοροϊδεύουν και οι Τούρκοι με τα καμώματα του Μητσοτάκη
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.784 μηνύματα.
Team Trump on Instagram: "OMG Trump just posted this 😭"
528K likes, 33K comments - teamtrump on January 3, 2026: "OMG Trump just posted this 😭".
www.instagram.com
Κλάψτε λίγο
Zukov_v2
Δραστήριο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 455 μηνύματα.
Ο Μητσοτακης κυβερναει με τα εχεγγυα της δημοκρατικης νομιμοποιησης, σεβομενος τις συνταγματικα κατοχυρωμενες ελευθεριες. Δεν υπαρχει περιθωριο νομιμοτητας μιας τυχον εισβολης.View attachment 155883
Μας κοροϊδεύουν και οι Τούρκοι με τα καμώματα του Μητσοτάκη
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.177 μηνύματα.
Οταν κανουν τα δικά τους οι Τούρκοι στον δικο μας χώρο επικαλουμαστε το διεθνες δικαιο. Τωρα που η εισβολή στη Βενεζουελα αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου, αντί να είμαστε οι πρώτοι να το επικρινουμε, το αποδεχομαστε. Οπως είπα, το διεθνες δικαιο δεν τηρείται αλα καρτΟ Μητσοτακης κυβερναει με τα εχεγγυα της δημοκρατικης νομιμοποιησης, σεβομενος τις συνταγματικα κατοχυρωμενες ελευθεριες. Δεν υπαρχει περιθωριο νομιμοτητας μιας τυχον εισβολης.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.651 μηνύματα.
το καλό είναι ότι οι Κινέζοι είναι ανώμαλα υπομονετικός λαός
www.topontiki.gr
Χτύπημα στην Βενεζουέλα: Το μήνυμα Τραμπ στην Κίνα | topontiki.gr
Το αμερικανικό πλήγμα στο Καράκας και η σύλληψη και απομάκρυνση του Νικολάς Μαδούρο συνιστούν γεγονός με σαφές στρατηγικό αποτύπωμα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Αν κάτι πρέπει να καταλάβουμε απο τη δήλωση Μητσοτάκη είναι πως πετάξαμε στα σκουπίδια οποιοδήποτε επιχείρημα περί διεθνούς δικαίου στην οποιαδήποτε περίπτωση τουρκικών αντεγκλήσεων.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.572 μηνύματα.
Μολις ειδα οτι ο Τσεστερ το ανεβασε...
Τεραστιο λαθος να τρεχουμε να παιρνουμε μερος τοσο γρηγορα...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Έκανες ήδη ένα μοιραίο λάθος να πας τόσο χοντρά κατά του Πούτιν και άνοιξες μέτωπο που κάποια στιγμή ίσως το βρεις μπροστά σου... τώρα να κάνεις κάτι τέτοιο και με Τραμπ, το βρίσκεις σοφό;View attachment 155885
Μολις ειδα οτι ο Τσεστερ το ανεβασε...
Τεραστιο λαθος να τρεχουμε να παιρνουμε μερος τοσο γρηγορα...
Άσε που μπορεί να πάρει πράγματα ο Κούλης του στιλ κάλυψη για ΟΠΕΚΕΠΕ κ.λπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- touvlo
- Entropy24
- American Economist
- rafaela11
- gegeorgiou90
- Libertus
- giannhs2001
- Memetchi
- Scandal
- taketrance
- Kate1914
- jina92
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Hecticism
- camil
- Sotiris 12
- Ωρορα
- Μήτσος10
- back2967
- giorgos5002
- chester20080
- fourkaki
- Sosstoss
- еще один пророк р...
- Debugging_Daemon
- louminis
- Searching
- Dr. Gl. Luminous
- sadreviews
- Jim_2004
- tsiobieman
- panosT436
- GeorgePap2003
- thenutritionist
- johnsala
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool