roumana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Noisette
Περιβόητο μέλος

θα συμφωνησω...και χοντροκομμενα αλλα και με το κλασικο μοτιβο burberry σε υπερβολικο βαθμο...που θελει να πει "εχω λεφτα κοιταχτε με"Τις έχω δει σε αρκετές κοπέλες εδώ στην Αθήνα και θα ήθελα να δηλώσω (και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων σε όσες τις έχουν αγοράσει ήδη) ότι είναι από τα πλέον κακόγουστα παπούτσια που έχω δει ποτέ!

love_angel
Επιφανές μέλος

τραγικη γοβα... βασικα ειναι το τιγρε που την κανει τραγικη... ελεοσ πια με τα animal print
ειναι τοσο κιτσ!!!

χμμμ.. αυτες οι 2 ειναι σε καλυτερη μοιρα.. πολυ καλυτερη! μαρεσουν... θα τις αγοραζα.. ειμαι του ψηλου τακουνιου, της γοβας στιλετο!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

όντως το animal print πρεπει να σταματήσει!ελεος!![]()
τραγικη γοβα... βασικα ειναι το τιγρε που την κανει τραγικη... ελεοσ πια με τα animal print
ειναι τοσο κιτσ!!!
![]()
χμμμ.. αυτες οι 2 ειναι σε καλυτερη μοιρα.. πολυ καλυτερη! μαρεσουν... θα τις αγοραζα.. ειμαι του ψηλου τακουνιου, της γοβας στιλετο!!![]()
κοιτα η πρωτη γόβα δεν μου πολυαρεσει λογω του ότι ειναι καπως χοντροκομμενη μπροστα...η δευτερη ειναι πολυ γλυκια...

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ασανσέρ ανεβαίνεις μεχρι το ύψος τους όταν πας να τις φορέσεις?

love_angel
Επιφανές μέλος

να σου πω την αληθεια μου κ γω τη βρησκω λιγο χοντροκομενη μαρω μου... αλλα ειναι η καλυτερη που μπορεσα να βρω... δε μου κινησε καμια το ενδιαφερον ιδιαιτερα! ηθελα κατι σε μοβ αλλα δεν εντοπισα κατι που ν' αξιζε!!όντως το animal print πρεπει να σταματήσει!ελεος!
κοιτα η πρωτη γόβα δεν μου πολυαρεσει λογω του ότι ειναι καπως χοντροκομμενη μπροστα...η δευτερη ειναι πολυ γλυκια...![]()
Noisette
Περιβόητο μέλος

και την πήρες?να σου πω την αληθεια μου κ γω τη βρησκω λιγο χοντροκομενη μαρω μου... αλλα ειναι η καλυτερη που μπορεσα να βρω... δε μου κινησε καμια το ενδιαφερον ιδιαιτερα! ηθελα κατι σε μοβ αλλα δεν εντοπισα κατι που ν' αξιζε!!

roumana
Διάσημο μέλος
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Και σύγχρονες γοργόνες...
roumana
Διάσημο μέλος

μναι...Σε τρία κλασικά χρώματα για δυναμικές γυναίκες με....άποψη!

...βρηκα και αξεσουαρ, τσαντα και γυαλια... ταιριαζουν με το παπουτσι...
Συνημμένα
Ophelia
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Να πω κατι...ωραια τα χρωματα και τα σχεδιακια πανω σε αυτα, ισως ειναι καλη και η ποιοτητα τους...
Αλλα ρε σεις, το κοψιμο τους ειναι σαν σακι....Δλδ αυτα τα ρουχα, εαν δεν εισαι πανω απο 1,70 κατι, καλυτερα να μην τα δοκιμασεις καν....
Ophelia
Διάσημο μέλος

Να πω κατι...ωραια τα χρωματα και τα σχεδιακια πανω σε αυτα, ισως ειναι καλη και η ποιοτητα τους...
Αλλα ρε σεις, το κοψιμο τους ειναι σαν σακι....Δλδ αυτα τα ρουχα, εαν δεν εισαι πανω απο 1,70 κατι, καλυτερα να μην τα δοκιμασεις καν....
Proud to be 1.60+

Χάλιααααα μαύραααα...

Noisette
Περιβόητο μέλος

τι απιστευτα ρουχαλακια ειναι αυτα????ειδικα την μαυρη την φουστα την λατρεψα!που μπορω να τα βρω?

kalypso
Περιβόητο μέλος

Άχου Μάρα μου το πρώτο φορεματάκι είναι τέεελειο

κάτι λίγο στο πάνω μέρος με χαλάει, θα θελα να τονίζει λίγο πιο όμορφα το στήθος- να έχει μια πιο κολακευτική γραμμή. Χμμμ, γενικά μου τη δίνει λίγο αυτό στις μπλούζες και τα φορέματα- μπορεί το πιο απλό μονόχρωμο κομμάτι να έχει μία τέτοια γραμμή που να σε κολακεύει απίστευτα και το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό αλλά απλά ωραίο, ενώ το πιο μοδάτο ντιζαινάτο και δεν ξέρω τι, να σε "κλείνει". :S
never mind me, είμαι λίγο έως πολύ περίεργη σε αυτό το θέμα.
Υποθέτω πάντως πως το συγκεκριμένο, αν το πλαισιώσεις με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια και μία μεγάλη απλή τσάντα - για μένα, εκρού κατα βάση και όχι πααρα πολύ τεράστια, κανονική -, θα δείξει πιο πολύ!
και η τρίτη φουστίτσα μ αρέσει- πολύ κιουτ!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αυτή την έχω μόνο που αντί για γουρούνι, έχει πρόβατο

Δεν είναι καθόλου έτσι. Αν τα δοκίμασες και το λες είναι γιατί μάλλον απέχουν από το στυλ σου και θεωρείς ότι δε σε κολακεύουν, αν πάλι απλά τα είδες σε άλλες ε οκ μπορεί να διάλεξαν λάθος ρούχο.
Έχουν και πιο στενά πάντως.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Δάφνη .. M. Αλεξάνδρου 10
Πειραιάς .. Κουντουριώτου 154
Κολωνάκι .. Ηρακλείτου 11 & Σκουφά
ή on line στο site : www.heelshop.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.