DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Παπουτσάκια...
Και μάλιστα CAMPER...εδώ οι απόψεις διίστανται!! Όσοι ξέρω ή τα λατρεύουν ή τα μισούν...
![]()
![]()
Κουκλίστικα είναι!
Και μάλιστα άνετα και ταυτόχρονα γουστόζικα, βρίσκεις κάτι και για κάθε μέρα και για πιο ξεχωριστές περιστάσεις!
Μπράβο! κι εμένα μου αρέσουν μικρές ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο ντύσιμο, το κάνουν μοναδικό για την κάθε μία (και τον καθένα φυσικά) και δείχνει ότι το σκέφτηκε πριν βγει στο δρόμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
_red-shoes.jpg9,9 KB · Εμφανίσεις: 448
-
2ef3hqg.jpg30,5 KB · Εμφανίσεις: 208
-
n39765804112_463.jpg8,3 KB · Εμφανίσεις: 427
-
n755093374_969003_2786.jpg87,2 KB · Εμφανίσεις: 222
-
n755093374_969014_4303.jpg29,8 KB · Εμφανίσεις: 229
-
w121694623.jpg10,4 KB · Εμφανίσεις: 464
-
picture-3.png70,8 KB · Εμφανίσεις: 227
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Και το 1 είναι πολύ ωραίο αν το φορέσει μια κοπελιά που έχω στο μυαλό μου.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ε αν τα φορέσει η κοπέλα που έχεις στο ...μυαλό σου και οι γαλότσες υπέροχες θα σου φαίνονται!Και το 1 είναι πολύ ωραίο αν το φορέσει μια κοπελιά που έχω στο μυαλό μου.

Οι φούντες στο δεύτερο τα σπάνε

Neraida
Επιφανές μέλος

Παπουτσάκια...
Και μάλιστα CAMPER...εδώ οι απόψεις διίστανται!! Όσοι ξέρω ή τα λατρεύουν ή τα μισούν...
![]()
![]()
Ομορφα και γουστοζικα, αλλα δεν ειναι το στυλ μου....

Ειδικα αυτο το ασπρομαυρο, τα σπαει κοινως...!

Μερικά αγαπημένα ιδίως το 4ο το φλατ έρωτας μεγάλος.......![]()
Αι λαικ δεμ ολ, εκτος απο το μποτινι...δε μου αρεσουν γενικα...προτιμω γοβες και μποτες...

kalypso
Περιβόητο μέλος

Για τα παπούτσια της Μάρας- είναι γλύκα, μου αρέσουν, αλλά καθόλου το στυλ μου- αμα με δεις θα καταλάβεις

Για τα παπούτσια της Ξανπ- το 2, το 3 και το 6 μ' άρεσαν πααααρα πολύ!
το 4 κα-θο-λου...

Neraida
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

that is soooooooooooooo me!
καλά όχι με αυτές τις αναλογίες βέβαια

kalypso
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ο,τι έχει αυτό το μαγαζί τα θέλω!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(περιμενω την κριση της νεραιδας

Neraida
Επιφανές μέλος

Τα φορεματακια απο κατω μου αρεσουν τα μαλα...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

το stock της τους στο οποιο αναφερόμουνα είναι εκτος ελλάδας (κάποιος με ρώτησε πριν κάνα τρίμηνο)
να μας φέρεις τότες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.