Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Δεν είναι καθόλου έτσι. Αν τα δοκίμασες και το λες είναι γιατί μάλλον απέχουν από το στυλ σου και θεωρείς ότι δε σε κολακεύουν, αν πάλι απλά τα είδες σε άλλες ε οκ μπορεί να διάλεξαν λάθος ρούχο.
Έχουν και πιο στενά πάντως.
Ηρω μου, μιλησα ακριβως γι αυτο που ειδα.
Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε, αλλα τετοιου ειδους ρουχα τα εχω δει σε κοπελες και φανταζαν πολυ ξενα πανω τους...αντι να τα φορανε, τις φορουσαν...Προσωπικα θεωρω οτι τα συγκεκριμενα ειναι "δυσκολα" ρουχα...
Με το στυλ μου δεν εχει να κανει, διοτι φοραω τα παντα, αρκει να ειναι της αισθητικης μου και να μη με φοραει (το βασικοτερο). Οσο και εαν μου αρεσει καποιο ρουχο, οσο ιν και της μοδος και να ειναι, εαν π.χ. απο 1.65 με κανει να φαινομαι 1.50, θα προτιμησω να μην το δοκιμασω καν...
Ενιγουει, γουστα ειναι αυτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Αμάν αυτός ο ρατσισμός...!!!

Στο κάτω κάτω εκείνοι χάνουν...θα ήμουν καλή πελάτισσα...

underwater
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Ευτυχώς ξεφεύγουμε από το καθιερωμένο Little Black Dress.
Εδω(BCBG Max Azria) τα φορέματα αγκαλιάζουν φυσικά το σώμα, με το υπέροχο θηλυκό κόψιμο, και το παιγνιδιάρικο ύφασμα τους (σατέν, υποθέτω), τα πέδιλα ομως είναι βαριά. (και επικίνδυνα

Συνημμένα
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

xanp
Δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Top: You wonʼt be a cold hearted snake in this hot, hot, hot snake-skin textured! The top is classic sliding triangle but with gold diamond necktie pieces that top off the sexy serpent look!
Bottom: The bottom is a low-rise Brazilian with adjustable tie sides. It has matching gold diamond pieces at the hips and in the back.
φετος μου γυαλισε τουτο εδω το μαγιω...

roumana
Διάσημο μέλος

Φανταστικό…φετος μου γυαλισε τουτο εδω το μαγιω...![]()
Από αύριο αρχίζω δίαιτα…

Neraida
Επιφανές μέλος

Top: This suit is hot, hot, hot with its shiny faux leather finish! The top is a unique, fixed top made for maximum support with a gold rope ring at the center of the bust for even more glam!
Bottom: The bottom is a low-rise Brazilian that features an amazing gold rope chain piece on one hip and matching gold rope ring at center of the back!
roumana
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
-
091SAMOAPAT_large_bk_Black.jpg51,8 KB · Εμφανίσεις: 233
-
091SAMOAPAT_large_cu_Black.jpg64,7 KB · Εμφανίσεις: 207
-
091SAMOAPAT_small_fr.jpg3,6 KB · Εμφανίσεις: 487
-
091CLAUDIAMRC_large_bk_Brown.jpg43,4 KB · Εμφανίσεις: 214
-
CLAUDIAMRC_Jimmy Choo_Brown.jpg66,3 KB · Εμφανίσεις: 212
-
091CLAUDIAMRC_large_pro_Brown.jpg66,8 KB · Εμφανίσεις: 232
roumana
Διάσημο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος

Ωραιο γουστο

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Etro...

Άντε να το εκλάβεις και ως προσομοίωση καλοκαιρινής μπότας, αλλά χαλάει την ωραία συνολική εικόνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.