OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως για βάφτιση έχω συνδυάσει το φουξ χρώμα...δεν ξέρω γιατί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι και θέμα γούστου βέβαια, αλλά και πάλι... είναι άσχημο.

Αν η βάφτιση είναι χειμώνα κινήσου σε κάτι πιο "χειμερινό",
και κάτι πιο πραγματικό...
Δε ξέρω, τέτοιου είδους φορέματα δε μου φαίνονται ανθρώπινα,
δηλαδή αν έβλεπα κάποια σε real life να το φοράει ίσως να το έκραζα (λίγο.)
Αν πάλι μιλάμε για καλοκαίρι, το λιτό, απλό και άνετο ρούχο αν το συνδυάσεις έξυπνα τραβάει πάντα τα βλέμματα και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Αυτό για βάπτιση τι σας λέει;
έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;![]()
Όχι. Νομίζω ότι είναι too much για την ηλικία σου, ακόμη και αν είσαι ανεπτυγμένη!

1
2
3
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς που κοίταξα στα παιδικά, απλά θυμάμαι που όταν ήμουν γυμνάσιο (καλά και τώρα μερικές φορές

Loreley
Περιβόητο μέλος

To ακριβώς αντίθετο από το "μεγαλίστικο". Είναι πολύ μπεμπέ, λες και πας να κάνεις το πρώτο μάθημα μπαλέτου και έβαλες το φουρό-τούρτα. 'Η λες και είναι απόκριες και ντύθηκες τσουλέ μπαλαρίνα.
Μα φαντάσου ένα 13χρονο με αυτό το φόρεμα. Δεν κολλάει με τίποτα. Αν το φόραγε κάποια κοπέλα μεγαλύτερη, εννοείται πως θα φαινόταν καλύτερο, για αυτό είπα είναι μεγαλίστικο. Βέβαια όπως και να 'χει δεν μ'αρέσει.
Πολύ ωραίο το τελευταίο!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εγώ θα πρότεινα ένα απλό φορεματάκι πράσινο [πράσινο συγκεκριμένα ναι, επειδή το χρώμα είναι ωραίο, νεανικό, κάνει μπαμ και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αναδειχθεί], χωρίς στολίδια, χωρίς παγέτες, χωρίς δαντέλες, χωρίς τρουκς, με απλές nude μπαλαρίνες [ή γόβες αν φοράς-δενομίζω] και χρυσά αξεσουάρ και είναι έτοιμο.
σε αυτό το στυλ το φαντάζομαι.

ό,τι βλέπεις σε πράσινο.

αν και το μπλε δεναιάσχημο.

[βασικά οκ, το πράσινο είναι λίγο κόλλημά μου τελευταία, πάτα άκυρο]
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ρε συ Πρινσεςς όχι φορέματα από Stradivarius και Bershka. Δεν θα δείχνει καθόλου την ηλικία της. Επίσης, δεν μ'αρέσουν τα εφαρμοστά σε τέτοια ηλικία (φοβάμαι την υπόνοια string). Και τζίζας, όχι χρυσά αξεσουάρ.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Και επειδή είναι 13 δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθεί μπέμπα στα ροζ, ή να βάλει ό,τι πιο γλυκούλικο και λουλουδάτο υπάρχει. Έφηβη είναι.
Θα' ναι μια χαρά ωραία με ένα τύπου τέτοια φορέματα, δεν είπα να πάρει τα συγκεκριμένα.
Απλή γραμμή χωρίς εκατό πενήντα φρου φρου κι αρώματα πάνω να μπουκωθεί, κι επειδή έχει τύχει να τη δω τη κοπέλα, κάτι τέτετοιο θα της ταίριαζε.
+Ένα χρυσό μεταλλικό βραχιόλι ή μια λεπτή χρυσή αλυσιδίτσα μια χαρά θα' ταν με το πράσινο του μυαλού μου.
Μην είσαι(-στε) τόσο προκατειλλειμένη με την ηλικία. Δεν είναι σήμερα οι 13χρονες όπως εμείς τότε, έχουν εξελιχθεί, χωρίς να εννοώ το ξέκωλο στυλ.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν νομίζω ότι το στυλ που ντύνονται έχει αλλάξει και τόόόόσο πολύ. 6 χρόνια την περνάμε όχι και μία γενιά.

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικα δεν θα κατσω να ψαξω απο τωρα αλλα θελω κατι απλο και chic(αν το εγραψα σωστα τρομαρα μου

δεν ειμαι ψηλη(1.60 με το ζορι), καστανη και δεν θελω ροζ, ασπρο, μαυρο.. σκεφτομαι τα μαλλια μου να ειναι κοτσος, δεν εχω σκεφτει ακομα αν θα βαλω τακουνι ή οχι και σκεφτομαι ενα φορεμα μακρυ και στραπλες..εχετε να προτεινετε κατι? το μακρυ σας αρεσει με τακουνι? επισης θελω να φορεσω χρυσα κοσμηματα..
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιχ κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να παντρευτώ....![]()
τι εννοεις?

rakels
Δραστήριο μέλος

Που τα βρίσκουμε αυτά τα υπερβολικά υπέροχα φορέματα??

τι εννοεις?![]()
Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται;

Loreley
Περιβόητο μέλος

Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες;
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να βάλω παντελονάκι και πουκαμίσα, γίνεται;![]()
φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις

Να ρωτήσω τώρα κάτι που μου ήρθε διαβάζοντας το μήνυμα της Ηλιάννας.
Πιστεύετε πως πάνε τα μακρυα φορέματα στις κοντούλες;
κοιτα κι εγω καπου εκει κολλαω αλλα σε οσες κοντουλες το εχω δει μου αρεσει πολυ..εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ενα φορεμα τετοιο..γενικα πολλοι θεωρουν οτι το μακρυ φορεμα μακραινει και το υψος στο ματι..εγω τωρα εχω κολλησει να φορεσω μακρυ γι αυτο σκεφτομαι να φορεσω και τακουνι ενω γενικα τα σιχαινομαι

φυσικα και γινεται..αρκει να εχεις δωσει πρωτα υπογλωσσια στον παππα και στους γονεις![]()
Λολ σε δημαρχείο θα παντρευτώ καλέ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.