Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

Ψηφίζω το τελευταίο :inlove: :worship:

Για τη Sandra ναι είναι πολύ τέλειο! :clapup: Εμένα η αγαπημένη μου εμφάνιση είναι η Blanchett αλλά βεβαια αυτή και τσουβάλι να βάλει πάλι θεά θα είναι :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κυρία με το γαλάζιο φόρεμα.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Η κυρία με το γαλάζιο φόρεμα.:D

Η Λουπίτα? Νταξ καλή ήταν αλλά αν φορούσε κάποιο πιο έντονο χρώμα θα μάρεσε πιο πολύ πιστεύω... ;)

Sandra Bullock προτιμώ κι εγώ... την κολακεύει πολύ η μπλε τουαλέτα!

Η κυρία Λουπίτα μου άρεσε πιο πολύ σε αυτήν εδώ την εμφάνισή της

slide_322224_3480420_free-2.gif

αν και διαφωνώ πολύ με το παπούτσι.. δεν είναι ωραίο να φαίνονται τα δάχτυλα!

Η Λουπίτα? Νταξ καλή ήταν αλλά αν φορούσε κάποιο πιο έντονο χρώμα θα μάρεσε πιο πολύ πιστεύω... ;)
Συμφωνώ, το χρώμα ήταν τελείως άκυρο. Επίσης το φόρεμα πιστεύω ότι τόνιζε υπερβολικά το ανύπαρκτο στήθος της.

Καλύτερη η εμφάνιση στα άσπρα, συμφωνώ με την Tabby για τα παπούτσια!

H Sandra Bullock ήταν ΘΕΑ.

Hi guys :)
Χρειάζομαι βοήθεια, η μαμα μου εχει γενεθλεια σε 3 μερες και σκεφτομαι να της παρω μια τσαντα, εχεις κανεις ιδεα απο που θα μπορουσα να αγορασω μια σχετικα απλη και παν'απ'όλα οικονομικη τσαντα;
Budget: περιπου 30 euro.

Ντύνεται πολυ απλά, οποτε θα ήθελα κατι αντίστοιχο για την τσαντα. Κατα προτίμηση μαυρη.

Για παράδειγμα, μου άρεσε αυτή, αλλα δεν υπάρχει σε μαυρο. :/

Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια γιατί ως υπόδειγμα οργανωμένου ανθρώπου που (δεν) είμαι το άφησα για τελευταία στιγμη.

Hi guys :)
Χρειάζομαι βοήθεια, η μαμα μου εχει γενεθλεια σε 3 μερες και σκεφτομαι να της παρω μια τσαντα, εχεις κανεις ιδεα απο που θα μπορουσα να αγορασω μια σχετικα απλη και παν'απ'όλα οικονομικη τσαντα;
Budget: περιπου 30 euro.

Ντύνεται πολυ απλά, οποτε θα ήθελα κατι αντίστοιχο για την τσαντα. Κατα προτίμηση μαυρη.

Για παράδειγμα, μου άρεσε αυτή, αλλα δεν υπάρχει σε μαυρο. :/

Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια γιατί ως υπόδειγμα οργανωμένου ανθρώπου που (δεν) είμαι το άφησα για τελευταία στιγμη.
Εγώ πήρα μία τσάντα ΚΕΜ μαύρη από τη νέα συλλογή χιαστί τέτοιου σχεδόν μεγέθους κάπου στα 40Ε την πλήρωσα και η μάνα μου την έχει καταζηλέψει. Είναι πολύ κομψή και μοντέρνα. Είναι όπως αυτές, αλλά σε μαύρο χρώμα (την είχε και σε άλλα χρώματα για τις πιο τολμηρές). Ή αλλιώς κάποια τσαντα THIROS. Η μητέρα μου στις εκπτώσεις πήρε αυτή και την κατευχαριστιέται, τα χρώματα είναι διακριτικά(γκρί και μαύρο) και ξεφεύγουν από τις κλασσικές μαύρες τσάντες.

πάντως αυτο είναι από τα χειρότερα που έβαλε...
Lupita-Nyongo-Gucci-2014-SAG-Awards-Tom-Lorenzo-Site-1.jpg
αυτό για μένα ήταν το καλύτερο της! :clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αυτό στη φωτογραφία,πολύ λουλούδι ρε παιδί μου. Αν και γενικά θεωρώ ότι το γαλάζιο σε όλες τις αποχρώσεις κολακεύει τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες όοολο το κονσεπτ με τόσο λουλούδι μου θυμίζει στεφάνι κηδείας.:redface:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εμένα πάλι το γαλάζιο μου αρέσει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και με όχι πολύ σκούρα μαλλιά..

sjp-1.jpg

National%20Portrait%20Gallery7.jpg

στις σκουρόχρωμες δε μου κάθεται καλά εις το μάτι.. προτιμώ πιο θερμά χρώματα σε αυτές :P

6i8zkg-1.jpg

Ρε κοριτσια, οι εκπτωσεις τελειωσαν ε; Εχω μεινει λιγο πισω; :hmm:

Υγ. Το γαλαζιο χρωμα το αντιπαθω απεριοριστα. Στα παντα! Εκτος απαυτο της θαλασσιτσας! :D

Νομιζω εχουν τελειωσει απο τις 28 Φλεβαρη!

Ναι νομίζω ήταν μέχρι τέλη φεβρουαρίου..
Αλλά φθηνά πράγματα ακόμα βρίσκεις αν πας μια βόλτα στα μαγαζιά..

Υγ. Το γαλάζιο είναι πολύ ωραίο χρώμα! :D

Σήμερα μου ήρθαν αυτά εδώ:
3003953.jpg

5003775.jpg

5005913.jpg

70 ευρώ, χωρίς μεταφορικά, απο Θεσσαλονίκη. :P

Ψάξε στο ίντερνετ για καλές τιμές, εγώ αυτά τα πήρα απο outlet :D

Σήμερα μου ήρθαν αυτά εδώ:
3003953.jpg

5003775.jpg

5005913.jpg

70 ευρώ, χωρίς μεταφορικά, απο Θεσσαλονίκη. :P

Ψάξε στο ίντερνετ για καλές τιμές, εγώ αυτά τα πήρα απο outlet :D
Μεγειάααααααααααααααα.:D
Εγώ δε σας είπα; Βασικά εσένα το λέω.Θα κοιτάξω για Vans.:redface:

Εσύ να κάτσεις στα αυγά σου!

34e4e6d8f6c7f6dd835002a63920916f-1.jpg

155af129f34c7694712b369a2ae91212-1.jpg

4d19f05ca6ad782b2f5521accf94faaa-1.jpg

Κορίτσια μπορώ να έχω την βοήθεια σας; Είμαι vintage lover αλλά επειδή ζω στην Κομοτηνή τα ρούχα και αξεσουάρ που μπορώ να επιλέξω είναι περιορισμένα. Αν γνωρίζεται sites που να μπορείς να κάνεις αγορές μέσω διαδικτύου, απαντήστε μου.

insiders-picks-top-seven-trends-for-springsummer-2014.jpg

1310091039065856.jpg

2512af43.jpg

:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back