*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ψηφίζω το τελευταίο![]()
![]()
Για τη Sandra ναι είναι πολύ τέλειο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Η κυρία με το γαλάζιο φόρεμα.![]()
Η Λουπίτα? Νταξ καλή ήταν αλλά αν φορούσε κάποιο πιο έντονο χρώμα θα μάρεσε πιο πολύ πιστεύω...

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Η κυρία Λουπίτα μου άρεσε πιο πολύ σε αυτήν εδώ την εμφάνισή της

αν και διαφωνώ πολύ με το παπούτσι.. δεν είναι ωραίο να φαίνονται τα δάχτυλα!
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ, το χρώμα ήταν τελείως άκυρο. Επίσης το φόρεμα πιστεύω ότι τόνιζε υπερβολικά το ανύπαρκτο στήθος της.Η Λουπίτα? Νταξ καλή ήταν αλλά αν φορούσε κάποιο πιο έντονο χρώμα θα μάρεσε πιο πολύ πιστεύω...![]()
Καλύτερη η εμφάνιση στα άσπρα, συμφωνώ με την Tabby για τα παπούτσια!
H Sandra Bullock ήταν ΘΕΑ.
~Dida~
Δραστήριο μέλος

Χρειάζομαι βοήθεια, η μαμα μου εχει γενεθλεια σε 3 μερες και σκεφτομαι να της παρω μια τσαντα, εχεις κανεις ιδεα απο που θα μπορουσα να αγορασω μια σχετικα απλη και παν'απ'όλα οικονομικη τσαντα;
Budget: περιπου 30 euro.
Ντύνεται πολυ απλά, οποτε θα ήθελα κατι αντίστοιχο για την τσαντα. Κατα προτίμηση μαυρη.
Για παράδειγμα, μου άρεσε αυτή, αλλα δεν υπάρχει σε μαυρο. :/
Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια γιατί ως υπόδειγμα οργανωμένου ανθρώπου που (δεν) είμαι το άφησα για τελευταία στιγμη.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πήρα μία τσάντα ΚΕΜ μαύρη από τη νέα συλλογή χιαστί τέτοιου σχεδόν μεγέθους κάπου στα 40Ε την πλήρωσα και η μάνα μου την έχει καταζηλέψει. Είναι πολύ κομψή και μοντέρνα. Είναι όπως αυτές, αλλά σε μαύρο χρώμα (την είχε και σε άλλα χρώματα για τις πιο τολμηρές). Ή αλλιώς κάποια τσαντα THIROS. Η μητέρα μου στις εκπτώσεις πήρε αυτή και την κατευχαριστιέται, τα χρώματα είναι διακριτικά(γκρί και μαύρο) και ξεφεύγουν από τις κλασσικές μαύρες τσάντες.Hi guys
Χρειάζομαι βοήθεια, η μαμα μου εχει γενεθλεια σε 3 μερες και σκεφτομαι να της παρω μια τσαντα, εχεις κανεις ιδεα απο που θα μπορουσα να αγορασω μια σχετικα απλη και παν'απ'όλα οικονομικη τσαντα;
Budget: περιπου 30 euro.
Ντύνεται πολυ απλά, οποτε θα ήθελα κατι αντίστοιχο για την τσαντα. Κατα προτίμηση μαυρη.
Για παράδειγμα, μου άρεσε αυτή, αλλα δεν υπάρχει σε μαυρο. :/
Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια γιατί ως υπόδειγμα οργανωμένου ανθρώπου που (δεν) είμαι το άφησα για τελευταία στιγμη.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

στις σκουρόχρωμες δε μου κάθεται καλά εις το μάτι.. προτιμώ πιο θερμά χρώματα σε αυτές

Dalian
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Υγ. Το γαλαζιο χρωμα το αντιπαθω απεριοριστα. Στα παντα! Εκτος απαυτο της θαλασσιτσας!

Gate4
Επιφανές μέλος

Αλλά φθηνά πράγματα ακόμα βρίσκεις αν πας μια βόλτα στα μαγαζιά..
Υγ. Το γαλάζιο είναι πολύ ωραίο χρώμα!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

70 ευρώ, χωρίς μεταφορικά, απο Θεσσαλονίκη.

Ψάξε στο ίντερνετ για καλές τιμές, εγώ αυτά τα πήρα απο outlet

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μεγειάααααααααααααααα.Σήμερα μου ήρθαν αυτά εδώ:
![]()
![]()
![]()
70 ευρώ, χωρίς μεταφορικά, απο Θεσσαλονίκη.
Ψάξε στο ίντερνετ για καλές τιμές, εγώ αυτά τα πήρα απο outlet

Εγώ δε σας είπα; Βασικά εσένα το λέω.Θα κοιτάξω για Vans.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.