life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Tα πουκαμισα και τα πουλοβερ ειναι ωραια στους αντρες.
https://laredoute.gr/LA-REDOUTE-CREATION-Poukamisa_p-541156.aspx?prId=324406854
https://fashion-style.gr/2013/11/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1-promod-%CF%86%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%81%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD/
https://www.duomo.gr/live/ws/eponuma-antrika/rouxa/knitwear-10/ralph-lauren-mrl262lbl.html
https://www.spartoo.gr/Gant-BLACKBUR... τζιν πουκαμισα :redface: κ κανα καρο νταξ :)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι κλαρινο στυλ καλε.Απλως ειναι πιο σοβαρα.Και τα τζιν πουκαμισα δεν ειναι ασχημα,δινουν ενα πιο ροκ στυλ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

κάνω edit για να προσθέσω και τις υπόλοιπες αγορές μου :

αυτά μέχρι στιγμής. οι επόμενες αγορές μου είναι ιντερνετικές οπότε όταν κάνω την παραγγελία θα τα ποστάρω κι εδώ

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω ένα σχεδόν ίδιο. φοβερό![]()
Έχω κι εγώ παρόμοιο σε μπλε και μαύρο.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δε μου αρέσουν. Τα stan smith τα άσπρα τα σκέτα είναι πιο όμορφα και βολικά σε συνδυασμούς.

Έχω πάρει αρβύλες dr.martens και έχω,να πω,ότι βολικότερο παπούτσι δεν είχα ακόμα.
Τι βροχή,τι χιόνι,με φορέματα/τζιν/σορτς.
Δηλαδή τα 120-140,που θα δώσεις,τα αξίζουν και με το παραπάνω.![]()
Να αγιάσει το στόμα σου κοπελιάα.

Έχω τύπου dr martens μαύρα εδώ και τρία χρόνια και τα φορούσα μέχρι που τρύπησαν.
Σκέφτομαι τώρα να πάρω αυθεντικά martens, είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε μαζί την επόμενη δεκαετία.

μόλις παρήγγειλα τα καινούρια μου vans
![]()
![]()
κάνω edit για να προσθέσω και τις υπόλοιπες αγορές μου :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτά μέχρι στιγμής. οι επόμενες αγορές μου είναι ιντερνετικές οπότε όταν κάνω την παραγγελία θα τα ποστάρω κι εδώ![]()
Πόσο τέεεεελεια.

Μεγειά!

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ρε κορίτσια θα βγούμε με την παρέα μου το βράδυ και έχω ξεμείνει απο ιδέες.Δεν ξέρω τι να φορέσωέχετε κάτι να προτείνετε?
![]()
Μαύρη φούστα, μαύρο καλσόν και ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο, κι από κάτω μποτάκι, είτε φλατ, είτε με τακούνι.
Επίσης, έχω εμμονή με τις μακριές ζακέτες τελευταία (τύπου ως το γόνατο).

Μαύρη φούστα, μαύρο καλσόν και ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο, κι από κάτω μποτάκι, είτε φλατ, είτε με τακούνι.
Επίσης, έχω εμμονή με τις μακριές ζακέτες τελευταία (τύπου ως το γόνατο).![]()
Εσένα θα σε χω στα υπόψη μου για προσωπική στυλίστρια. Κάθε κοπέλα χρειάζεται από μια πιστεύω.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εσένα θα σε χω στα υπόψη μου για προσωπική στυλίστρια. Κάθε κοπέλα χρειάζεται από μια πιστεύω.![]()
Thaaaaaaaaats my job.

intefina
Δραστήριο μέλος

Aλήθεια είναι άνετα; ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάρω αλλά φοβάμαι την ποιότητά τους...είσαι γενικά ευχαριστημένη από τα συγκεκριμένα;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Aλήθεια είναι άνετα; ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάρω αλλά φοβάμαι την ποιότητά τους...είσαι γενικά ευχαριστημένη από τα συγκεκριμένα;
Τα πήρα στις 31 Δεκεμβρίου, τα φόραγα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6+ το πρωί, χωρίς να κάτσω λεπτό, και ήμουν κομπλέ.
(το ότι στο τέλος παραπατούσα οφειλόταν στο αλκοόλ

Επειδή το τακούνι του είναι χοντρό, είναι πολύ εύκολο στο περπάτημα, το συνηθίζεις γρήγορα.
intefina
Δραστήριο μέλος

Kαλα το παραπατημα ειναι αλλη ιστορια και δεν οφειλεται στο παπουτσιΤα πήρα στις 31 Δεκεμβρίου, τα φόραγα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6+ το πρωί, χωρίς να κάτσω λεπτό, και ήμουν κομπλέ.
(το ότι στο τέλος παραπατούσα οφειλόταν στο αλκοόλ)
Επειδή το τακούνι του είναι χοντρό, είναι πολύ εύκολο στο περπάτημα, το συνηθίζεις γρήγορα.

γι αυτό θέλω κάτι με χοντρό τακούνι γιατί είναι πιο σταθερά, πιο ευκολοφόρετα και πιο άνετα...

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό το φούτερ
αυτό το παρκά
και αυτή η μακρυά ζακέτα
και ίσως παραγγείλω και αυτό.
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε λίγες μέρες έρχονται
αυτό το φούτερ
αυτό το παρκά
και αυτή η μακρυά ζακέτα
και ίσως παραγγείλω και αυτό.
Να το παραγγείλεις φαίνεται πολυ ωραίο

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Να το παραγγείλεις φαίνεται πολυ ωραίο![]()
πράγματι, εγκρίνω κι εγώ!!

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Να το παραγγείλεις φαίνεται πολυ ωραίο![]()
σε μαύρο ε;πράγματι, εγκρίνω κι εγώ!!![]()

επίσης μόλις είδα αυτά και σκέφτηκα τι ωραία που θα ταιριάζανε μαζί

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ποια λέτε σεις, κοπελιές;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.