Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

λαιφ σε εχασα αυτες τις μερες...:P
Δεν ειναι κλαρινο στυλ καλε.Απλως ειναι πιο σοβαρα.Και τα τζιν πουκαμισα δεν ειναι ασχημα,δινουν ενα πιο ροκ στυλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μόλις παρήγγειλα τα καινούρια μου vans :D
uJvvgvT-1.png

2Nmj4MV-1.png

κάνω edit για να προσθέσω και τις υπόλοιπες αγορές μου :
5163331040_1_1_3-1.gif

7919831800_2_2_3-1.gif

8102231685_1_1_3-1.gif

7121336800_2_1_3-1.gif

igC9k2O-1.png

αυτά μέχρι στιγμής. οι επόμενες αγορές μου είναι ιντερνετικές οπότε όταν κάνω την παραγγελία θα τα ποστάρω κι εδώ :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
1078639_350_A.jpg
add_b25402____02_1.jpg

Θα φοράγατε αυτά τα παπούτσια; Δε λέω ωραία και χαριτωμένα είναι αλλά πολύ μπαμ κάνουν, δεν μπορείς να είσαι διακριτική με αυτά τα παπούτσια, ειδικά με τα κίτρινα. :lol:
Δε μου αρέσουν. Τα stan smith τα άσπρα τα σκέτα είναι πιο όμορφα και βολικά σε συνδυασμούς.:redface:

Έχω πάρει αρβύλες dr.martens και έχω,να πω,ότι βολικότερο παπούτσι δεν είχα ακόμα.
Τι βροχή,τι χιόνι,με φορέματα/τζιν/σορτς.
Δηλαδή τα 120-140,που θα δώσεις,τα αξίζουν και με το παραπάνω. :redface:

Να αγιάσει το στόμα σου κοπελιάα.:redface:
Έχω τύπου dr martens μαύρα εδώ και τρία χρόνια και τα φορούσα μέχρι που τρύπησαν.
Σκέφτομαι τώρα να πάρω αυθεντικά martens, είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε μαζί την επόμενη δεκαετία.:redface:

μόλις παρήγγειλα τα καινούρια μου vans :D
uJvvgvT-2.png

2Nmj4MV-2.png

κάνω edit για να προσθέσω και τις υπόλοιπες αγορές μου :
5163331040_1_1_3-2.gif

7919831800_2_2_3-2.gif

8102231685_1_1_3-2.gif

7121336800_2_1_3-2.gif

igC9k2O-2.png

αυτά μέχρι στιγμής. οι επόμενες αγορές μου είναι ιντερνετικές οπότε όταν κάνω την παραγγελία θα τα ποστάρω κι εδώ :D

Πόσο τέεεεελεια.:redface:
Μεγειά!:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ρε κορίτσια θα βγούμε με την παρέα μου το βράδυ και έχω ξεμείνει απο ιδέες.Δεν ξέρω τι να φορέσω:confused: έχετε κάτι να προτείνετε?:redface:

Πήρα αυτά τα μποτάκια πριν λίγες μέρες, im in loveee with them, και είναι πολύ άνετα.
:redface:

5161331040_1_1_3-2.gif

Ρε κορίτσια θα βγούμε με την παρέα μου το βράδυ και έχω ξεμείνει απο ιδέες.Δεν ξέρω τι να φορέσω:confused: έχετε κάτι να προτείνετε?:redface:

Μαύρη φούστα, μαύρο καλσόν και ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο, κι από κάτω μποτάκι, είτε φλατ, είτε με τακούνι.
Επίσης, έχω εμμονή με τις μακριές ζακέτες τελευταία (τύπου ως το γόνατο).:P

Μαύρη φούστα, μαύρο καλσόν και ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο, κι από κάτω μποτάκι, είτε φλατ, είτε με τακούνι.
Επίσης, έχω εμμονή με τις μακριές ζακέτες τελευταία (τύπου ως το γόνατο).:P

Εσένα θα σε χω στα υπόψη μου για προσωπική στυλίστρια. Κάθε κοπέλα χρειάζεται από μια πιστεύω. :worry:

Εσένα θα σε χω στα υπόψη μου για προσωπική στυλίστρια. Κάθε κοπέλα χρειάζεται από μια πιστεύω. :worry:

Thaaaaaaaaats my job. :D

Πήρα αυτά τα μποτάκια πριν λίγες μέρες, im in loveee with them, και είναι πολύ άνετα.
:redface:

5161331040_1_1_3-1.gif
Aλήθεια είναι άνετα; ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάρω αλλά φοβάμαι την ποιότητά τους...είσαι γενικά ευχαριστημένη από τα συγκεκριμένα;

Aλήθεια είναι άνετα; ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάρω αλλά φοβάμαι την ποιότητά τους...είσαι γενικά ευχαριστημένη από τα συγκεκριμένα;

Τα πήρα στις 31 Δεκεμβρίου, τα φόραγα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6+ το πρωί, χωρίς να κάτσω λεπτό, και ήμουν κομπλέ.
(το ότι στο τέλος παραπατούσα οφειλόταν στο αλκοόλ:redface:)
Επειδή το τακούνι του είναι χοντρό, είναι πολύ εύκολο στο περπάτημα, το συνηθίζεις γρήγορα.

Τα πήρα στις 31 Δεκεμβρίου, τα φόραγα από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6+ το πρωί, χωρίς να κάτσω λεπτό, και ήμουν κομπλέ.
(το ότι στο τέλος παραπατούσα οφειλόταν στο αλκοόλ:redface:)
Επειδή το τακούνι του είναι χοντρό, είναι πολύ εύκολο στο περπάτημα, το συνηθίζεις γρήγορα.
Kαλα το παραπατημα ειναι αλλη ιστορια και δεν οφειλεται στο παπουτσι :P
γι αυτό θέλω κάτι με χοντρό τακούνι γιατί είναι πιο σταθερά, πιο ευκολοφόρετα και πιο άνετα...:D Ωραία λοιπόν θα δω..ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ;)

σε λίγες μέρες έρχονται :jumpy:
αυτό το φούτερ
αυτό το παρκά
και αυτή η μακρυά ζακέτα
και ίσως παραγγείλω και αυτό.

Να το παραγγείλεις φαίνεται πολυ ωραίο:D

Να το παραγγείλεις φαίνεται πολυ ωραίο:D

πράγματι, εγκρίνω κι εγώ!! :D
σε μαύρο ε; :D γιατί το άσπρο δεν μου κάνει πολύ κλικ.
επίσης μόλις είδα αυτά και σκέφτηκα τι ωραία που θα ταιριάζανε μαζί :inlove: ή μήπως το πουκαμισάκι είναι χειμωνιάτικο; :hmm:
5806331040_1_1_3-2.gif

9f34ebb07064a08f195cc754a63661cc-1.jpg

f8a0afbb5d8c9aead0c8ac83b0479c6e-1.jpg

Ψάχνομαι για μποτάκια και ζαχαρώνω τα παρακάτω αλλά δε ξέρω ποιο να πάρω. :P

14425_1b-1.jpg

00069_1a-2.jpg

00050_1a-1.jpg

C161_%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%9F_1.jpg

Ποια λέτε σεις, κοπελιές; :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back