Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

το δεύτερο ε, παλεύεται

το τρίτο δεν μ'αρέσει καθόλου.
το τέταρτο είναι καλούτσικο

intefina
Δραστήριο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

α, και για να μην παρεξηγηθώ, οι μπότες στο πόστ #4919 αν και ψηλές, μ'αρέσουν. όχι με τζιν όμως, αλλά με καλσόν.
εσείς τι γνώμη έχετε;
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Τα μαύρα μποτάκια απο πανω δεν με ενθουσιάζουν πολυ

intefina
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ψάχνομαι για μποτάκια και ζαχαρώνω τα παρακάτω αλλά δε ξέρω ποιο να πάρω.
![]()
Ποια λέτε σεις, κοπελιές;![]()
τςς έχω σχεδόν ολόιδια.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Fail but αυτά τα μαύρα τα παπούτσια πoυ ψιλοφορέθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στα τέλη το πιστεύω πως φέτος θα κάνουν θραύση.Ευτυχώς είχα πάρει ένα ζευγάρι και πρόλαβα και τα χάρηκα μέχρι να πατήσουν τα κρύα. Ό,τι καλύτερο και βολικότερο μακράν και όλη την ώρα.σε μαύρο ε;γιατί το άσπρο δεν μου κάνει πολύ κλικ.
επίσης μόλις είδα αυτά και σκέφτηκα τι ωραία που θα ταιριάζανε μαζίή μήπως το πουκαμισάκι είναι χειμωνιάτικο;
![]()

Δύο,έχω να πάω σε μία χοροεσπερίδα. Και δεν έχω ιδέα τι να βάλω. Σκεφτόμουν κάτι σε φούστα αλλά όχι πολύ εφαρμοστή και ούτε να τονίζει μέση. Καμία ιδέα;

μαϊμουδααακια

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Eχω σχεδον το ιδιο σαν το 2ο (μπορει να ειναι και το ιδιο) και με εχει βολεψει απιστευτα!!! Το φοραω παντου και παντα εδω και 2 χρονια, δεν το βγαζω απο πανω μου!! Οποτε εγω θα πω το 2ο![]()
Εγω προτεινω το 2ο και το τελευταιο.Ειναι πολυ ωραια και συνδυαζονται κιολας ευκολα.
2ο & 4ο
Εμένα με αρέσει το 1ο και το 4ο...το 4ο προτείνω βασικά γιατί θα σε βολέψει να φοράς και παντελόνι από μέσα ενώ το 1ο όχι και τόσο
...όποιο σ αρέσει περισσότερο και όποιο κάθεται καλύτερα πάνω στο πόδι σου
τςς έχω σχεδόν ολόιδια.![]()
Τέσσερις για το δεύτερο, τρεις για το τέταρτο, μία για το πρώτο.
Νομίζω πως τώρα είμαι ανάμεσα σε 1ο-2ο. (Αν μαζέψω θα πάρω και τα δύο

Το πρώτο με τι ακριβώς μπορεί να συνδυαστεί;

μιας και λέμε για μπότες, παρατηρώ πολλές κοπέλες να φοράνε αυτές τις φλατ μπότες τις πολύ ψηλές, πάνω από το γόνατο και πραγματικά απορώ τι τους βρίσκουντις θεωρώ απαίσιες και πιστεύω πως δεν κολακεύουν καθόλου κανένα πόδι, ίσα ίσα το κάνουν να μοιάζει μονοκόμματο. λες και έχουν κόψει ένα κομμάτι σωλήνα και το χουν σφηνώσει στο πόδι τους. αναφέρομαι σε κάτι τέτοιες που κυριολεκτικά είναι λες και τους έχουν προσαρμόσει και επιγονατίδες
βέβαια, δικαίωμα τους καθενος να φοράει ότι τον εκφράζει αλλά κατά την γνώμη μου αυτές οι μπότες είναι ο ορισμός της αθλιότητας, χίλιες φορές γαλότσα![]()
α, και για να μην παρεξηγηθώ, οι μπότες στο πόστ #4919 αν και ψηλές, μ'αρέσουν. όχι με τζιν όμως, αλλά με καλσόν.
εσείς τι γνώμη έχετε;
Δε μου αρέσουν γενικά οι πολύ ψηλές μπότες εμένα.

Ριχτή μαύρη φούστα ή μπορντό.Fail but αυτά τα μαύρα τα παπούτσια πoυ ψιλοφορέθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στα τέλη το πιστεύω πως φέτος θα κάνουν θραύση.Ευτυχώς είχα πάρει ένα ζευγάρι και πρόλαβα και τα χάρηκα μέχρι να πατήσουν τα κρύα. Ό,τι καλύτερο και βολικότερο μακράν και όλη την ώρα.Είναι ΤΟΣΟ γαμάτα.
Δύο,έχω να πάω σε μία χοροεσπερίδα. Και δεν έχω ιδέα τι να βάλω. Σκεφτόμουν κάτι σε φούστα αλλά όχι πολύ εφαρμοστή και ούτε να τονίζει μέση. Καμία ιδέα;

Ξέρω, σε φώτισα αλλά η εφαρμοστές τονίζουν για μένα, οι ριχτές τονίζουν περισσότερο πόδι.

Τώρα μακριά ή κοντή εσύ διαλέγεις.
![]()
μαϊμουδααακια![]()
Γλυκούλιααααααααα.

Γλυκούλιααααααααα.![]()
Μα ναι.

Εχω ψηθεί να τα πάρω αν και έχω ήδη αυτά τα μποτάκια απλά σε άλλο σχέδιο.
intefina
Δραστήριο μέλος

Με όλα σχεδόν...φούστες-κοντές-μακριές-στενές-κλος, παντελόνια 3/4 αλλά και τύπου σωλήνα..γιατί όχι; και σορτσάκια καλά με ένα καλσόν...με όλα βασικά...γενικά όλα τα χαμηλά μποτάκια των φωτογραφιών ταιριάζουν με όλα σχεδόν τα ρούχα..το ποιο θα διαλέξεις εξαρτάται από το στυλ σου...Το πρώτο με τι ακριβώς μπορεί να συνδυαστεί;![]()
![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

αγόρασα αυτό το ζευγάρι και μ'αρέσει πολύ

Gate4
Επιφανές μέλος

Μεγιά είναι πολύ ωραία!![]()
αγόρασα αυτό το ζευγάρι και μ'αρέσει πολύ![]()

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ τελικά πήρα αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.