Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Αα οκ δεν ηξερα οτι ηθελες να αλλαξεις παπουτσι. Μια χαρα ειναι αυτο που εχεις.
Δε εχω δοκιμασει ποτε με ξυλινο τακουνι αλλα ηταν γυρω στα 100 οποτε δεν μπηκα στον κοπο να το δοκιμασω. Δε νομιζω να ειναι αβολο αλλα ισως κανω λαθος. Το τακουνι θα ειναι ξυλινο, οχι το υπολοιπο παπουτσι οποτε υπαρχει παλι ευλιγισια. Αμα δοκιμασω ποτε κατι αντιστοιχο θα σας πω. xD
To πιο πιθανο ειναι να μην ειναι ξυλο, αλλα δερμα. Εχω oxfords με δερματινη σολα που μοιαζει πολυ με ξυλο και κανει θορυβο ξυλου, αλλα δεν ειναι ξυλο. Στην αρχη μου φαινονταν καπως σκληρα, αλλα τωρα τα εχω συνηθισει και ειναι καταπληκτικα. Κοστιζουν πολυ περισσοτερο, αλλα ειναι πρακτικα αθανατα γιατι αλλαζει ευκολα η σολα αν φθαρει/ξεκολλησει (αντεχει πιο πολυ απο την συνθετικη).
Υπαρχουν και παπουτσια με συνθετικη σολα που μοιαζει με ξυλο, αλλα δεν ειναι. Εχω και τετοια και ειναι και αυτη σκληρη, αλλα αντεχει περισσοτερο στην φθορα και επισκευαζεται αν χρειαστει. Στην αρχη ισως γεμισουν τα ποδια σας φουσκες, αλλα μετα απο 2-3 φορες που θα τα φορεσετε θα γινουν σουπερ αναπαυτικα!
Αν λιωνουν τα παπουτσια σας απο το πολυ περπατημα αξιζει να δωσετε κατι παραπανω και να παρετε πιο γερο παπουτσι που δεχεται επισκευες στην σολα. Γενικα το δερματινο παπουτσι με καλη σολα αντεχει περισσοτερο και πολλες φορες επειδη ειναι και πιο ακριβο, τεινει να ειναι και πιο αναπαυτικο.
Αν θελετε την γνωμη μου, να επιλεγετε καλο παπουτσι και ας κοστιζει λιγο παραπανω. Θα αντεξει πολυ περισσοτερο και θα ειναι πιο αναπαυτικο στα ποδια και την μεση σας. Καλυτερα λιγα ζευγαρια και καλα, παρα πολλα κακης ποιοτητας. Πιστεψτε με, η διαφορα μεταξυ ενος παπουτσιου στα 30 ευρω και ενος στα 100 ή 200 δεν ειναι μονο στην τιμη.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

πώς σας φαίνεται αυτό το φόρεμα ? www.bershka.com/gr/γυναικα/γυναικα/...λαιμόκοψη-ανάμικτο-νήμα-c1521717p6158042.html
είναι χαριτωμένο

Alma Libre
Επιφανές μέλος

ευχαριστώ παιδιάhttps://www.bozikis.gr/product/2930739/al-2706?ColorCode=ΜΑΥΡΟ σκέφτομαι κάτι τέτοιο αλλά επειδή το έχει και σε καφέ δεν μπορώ να αποφασίσω .. μαύρο ή καφέ ?
![]()
Εγω θα σου προτεινα αυτα https://www.bozikis.gr/product/2494681/c211?ColorCode=%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%9F που τα αγορασα προσφατα και ειναι πολυ ανετα

Έρι
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Συνημμένα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Από BSK.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Όμορφο, με γεια σου

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Γλυκούλι είναι!Πως σας φαίνεται αυτό το φόρεμα?![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Γλυκούλι είναι!
Αν ηταν μονοχρωμο θα το ειχα παρει.

Jo_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πως σας φαίνεται αυτό το φόρεμα?![]()
Εμενα μου άρεσε πααρα πολύ!

Έχει πολλά είδη βισκοζης. Έχει και με 10 ευρώ, έχω δει και με 100. Δε σημαινει οτι επειδη ειναι βισκοζη και κανει 50 έουρος ειναι ακριβο! Εδώ πληρωνεις και την Benetton είναι η αλήθεια.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος

γιατι προσπαθω παντως να βρω ενα τετοιο στυλ και δεν βρισκω μηπως ξερετε κανενα αλλο online shop που εχει ισως τετοια μπουφαν γιατι φαινονται πολυ ζεστα

πολυ ωραια συνολακια αυτα

Guest 824270
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.