Nelliel
Περιβόητο μέλος

ιδεα δεν εχω, ποτε δεν ρωτησα. Τα φοραω, μου ταιριαζουν και τα παιρνωωραια παπουτσια τα clarks και εχουν μεγαλα νουμερα
αυτο που περιγραφεται ως standard/wide/etc for women... στα ελληνικα καταστηματα πως το περιγραφουν? οτι εχει μεγαλη φορμα κλπ?

@Nelliel τα δευτερα ειναι πολυ ωραια.Clarks ειχα και εγω στο παρελθον σανδαλια και ειχαν πολυ καλη ποιοτητα.Εχουν διαχρονικο στυλ και αυτο μου αρεσει.
Ειναι και παρα πολυ ανετα! Πιο ανετα και απο αθλητικα! Σανδαλια clarks δεν εχω παρει ακομα, αλλα σκοπευω να παρω για το καλοκαιρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Γενικα λατρευω τα κοντα,λιγο πιο φαρδια μπλουζακια που φοριουνται με ψηλομεσα σορτσακια. Και τωρα περιμενουμε το καλοκαιρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγω πηρα τα εξης
![]()
![]()
![]()
Γενικα λατρευω τα κοντα,λιγο πιο φαρδια μπλουζακια που φοριουνται με ψηλομεσα σορτσακια. Και τωρα περιμενουμε το καλοκαιρι![]()
Mε γειες με γειες είναι όλα ένα κι ένα

methexys
Τιμώμενο Μέλος

nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αww thank youΒλέπω πολλά ρουχα σε boho στυλ γενικα φέτος,και περσι ειχαν αλλα νομίζω φέτος είναι ακόμα περισσότερο στη μόδα.
Ναι

Μου αρέσουν τελευταία τα pull&bear.Εγώ που σπάνια αγοράζω ρούχα μπαίνω μέσα και μ'αρέσουν όλα σχεδόν

methexys
Τιμώμενο Μέλος

nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω μια εφαρμοστη,κοντή και σχετικά αρκετα ανοιχτή στο μπούστο μπλουζιτσα και επειδη δεν θέλω να την φορέσω με στενά τζιν ή σορτς (ολα στην φορά; ε όχι) λέω να πάρω καμία φαρδιά παντελόνα ή φούστα αλλα μαλλον κλίνω προς το παντελόνι. Απλά αυτές ηταν στην μόδα πέρσι περισσότερο νομιζω,τις έβλεπα παντου και τωρα στα μαγαζιά συνήθως έχουν αυτές τις ζιπ κιλοτ or sth που φτάνουν μέχρι την γάμπα και δεν μ'αρεσουν καθολου θα ελεγα. Έχει δει καμία σας σε κανένα μαγαζί τωρα πρόσφατα τέτοιες παντελονες ή έχετε να προτείνετε κατι αλλο;
Υπάρχουν και φαρδιά αέρινα σορτς όχι πολύ κοντά που ταιριάζουν με αυτό που λες και δε φαινεται καθόλου προκλητικό.
Όσο για τις παντελόνες ρίξε μια ματιά στη σελίδα του attrattivo έχει αρκετές επιλογές

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα λατρευω τα κοντα,λιγο πιο φαρδια μπλουζακια που φοριουνται με ψηλομεσα σορτσακια. Και τωρα περιμενουμε το καλοκαιρι![]()
Το 3ο το έχω κι εγώ ακριβώς ίδιο. Μου το έκανε δώρο μια φίλη μου, επειδή τη βοήθησα στις εργασίες κι ένιωθε υποχρεωμένη.

Guest 824270
Επισκέπτης

Guest 824270
Επισκέπτης

Mε γειες με γειες είναι όλα ένα κι ένα![]()
Πολύ ωραία κι αυτά! μεγεια!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αγορές που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα πουκάμισα με γιακά μάο πάντως είναι σκέτη τρέλα. Τα λατρεύω. Το βολάν μάλιστα τους δίνει έναν ρομαντικό τόνο και περιορίζει κάπως το αυστηρό στυλ τους. Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο πουκάμισο έχει 25 ευρώ, αλλά θα περιμένω τις τελικές εκπτώσεις του καλοκαιριού, για να το βρω σε χαμηλή τιμή. Έτσι κι αλλιώς, τώρα φοράω αμάνικα. Δεν μου χρειάζεται. Τα μπλε είναι η αδυναμία μου, αλλά υπάρχει και σε άλλα χρώματα. Νομίζω όμως ότι το μπλε είναι το καλύτερο; Συμφωνείτε;

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Πάντως σαν σύνολο μου άρεσε καλύτερα το τελευταίο, η στενή φούστα με το μαύρο πουκάμισο.

Υ.Γ. Κάτι άκουσα σήμερα για ενδιάμεσες εκπτώσεις αυτές τις μέρες ως τις 10 του μήνα, κοίταξε μήπως μπορέσεις και το βρεις σε καλή τιμή και τώρα.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μπλε μ' αρέσει κι εμένα καλύτερα σαν χρώμα. Βέβαια παίζει ρόλο τι ρούχα έχεις ήδη για από κάτω για να το συνδυάσεις.
Πάντως σαν σύνολο μου άρεσε καλύτερα το τελευταίο, η στενή φούστα με το μαύρο πουκάμισο.
Υ.Γ. Κάτι άκουσα σήμερα για ενδιάμεσες εκπτώσεις αυτές τις μέρες ως τις 10 του μήνα, κοίταξε μήπως μπορέσεις και το βρεις σε καλή τιμή και τώρα.![]()
Α, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία σε σχέση με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Με τόσα που μου συμβαίνουν δεν το πήρα χαμπάρι. Το μπλε θα πάρω, διότι είναι το αγαπημένο μου χρώμα (σε όλες τις αποχρώσεις, αλλά ιδιαίτερα το σκούρο). Τα πιο πολλά ρούχα μου είναι μπλε και μαύρα.
Εμένα μου αρέσει και ο τρόπος που έχουν συνδυάσει το μπλε πουκάμισο (με το κόκκινο παντελόνι). Έχω κι εγώ ένα μπορντό παντελόνι με καμπάνα και σκέφτομαι ότι το μπλε πουκάμισο θα πηγαίνει και μ' αυτό.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

να κάνω μια ερώτηση γιατί θα σκάσω, όλα αυτά που ποστάρετε τα φοράτε κιόλας; δηλαδή οκ δε λέω ο καθένας ό,τι γουστάρει αλλά προσωπικά αν έβλεπα ας πούμε αυτό την ώρα που περπατούσα ίσως και να μη μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου sry![]()
Όχι βέβαια, που να τα βρούμε τα χρήματα και για τα 6; Ένα από τα 6, το μπλε, είπαμε, θα πάρω. Κοίταξε, αυτά γούστα είναι. Άλλο στυλ έχουν οι άντρες κι άλλο οι γυναίκες. Θα ήταν αστείο κάτι τέτοιο σε έναν άνδρα. Σε μια γυναίκα θα ήταν πολύ εντυπωσιακό. Παίζει ρόλο βέβαια και το πώς σου αρέσουν οι γυναίκες. Εσύ θα μας ενημερώσεις για τις ενδυματολογικές σου προτιμήσεις;

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

να κάνω μια ερώτηση γιατί θα σκάσω, όλα αυτά που ποστάρετε τα φοράτε κιόλας; δηλαδή οκ δε λέω ο καθένας ό,τι γουστάρει αλλά προσωπικά αν έβλεπα ας πούμε αυτό την ώρα που περπατούσα ίσως και να μη μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου sry![]()
Εξαρτάται τον τύπο ντυσίματος της καθεμιάς, ούτε εγώ θα φόραγα κάτι σαν το παραπάνω πουκάμισο γιατί θα περπατούσα και θα αισθανόμουν άβολα. Αλλά αν της Τέσας της αρέσει, όταν το βάλει θα φαίνεται ότι είναι άνετη με το ρούχο και θα της πηγαίνει.
Γενικά είναι αυτό που λένε να φοράς το ρούχο και να μην σε φοράει αυτό, και είναι και ανεξάρτητο με το σωματότυπο. Μπορεί η άλλη να έχει το τέλειο σώμα και να μην έχει συνηθίσει να φοράει π.χ. ψηλόμεση μίνι φούστα, ε άμα την βάλει, όσο τέλειο και να είναι το πόδι από κάτω, θα περπατάει σαν πάπια αν νιώθει άβολα και θα φαίνεται.

https://www.e-steki.gr//www.pinterest.com/pin/create/extension/

Αγορές που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον
![]()
Αν και τώρα πια δεν παίρνω all star, τα συγκεκριμένα είναι υπέροχα, ωραίο χρώμα.

I_love_life
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.